Ολική Σεληνιακή έκλειψη 26.5.2021

Η πρώτη έκλειψη για το 2021 είναι Ολική Σεληνιακή και γίνεται στις 26.5.2021 στις 14.14΄ώρα Ελλάδος στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, με την Σελήνη στην 5ο.25΄του Τοξότη.

Μια πολύ σημαδιακή Σεληνιακή έκλειψη για την Ελλάδα μας, δεδομένου ότι ενεργοποιεί το γενέθλιο ωροσκόπιο της (Χάρτης της Ελλάδας 3.2.1830 ώρα 12.00).

Ας ερευνήσουμε όμως τον χάρτη με τα αστρολογικά εργαλεία μας.

1. Ωροσκόπος του χάρτη της έκλειψης στις 18ο57΄της Παρθένου (επάνω στον Β. Δεσμό του χάρτη της Ελλάδας)

Θέματα σοβαρά της Ελλάδας τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό θα μας απασχολήσουν σε σχέσει με το μέλλον μας, ως χώρα. Οι σχέσεις μας μέσα στον κόσμο, αν και θα είναι αρκετά συγκεχυμένες (ο Ποσειδώνας στον οίκο των συμμάχων και συνεργατών μας) θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας και θα απασχολήσουν τα ΜΜΕ.

2. Χορηγός της Σελήνης ο Δίας, παντοδύναμος στον Ιχθύ, αλλά έτοιμος να αναδρομίσει.

Νομικά θέματα θα μας απασχολήσουν και θα μας προβληματίσουν σε σχέση με την Υγεία και τα Εργατικά δικαιώματα (Ο Δίας στον τομέα της Υγείας και της Εργατικής τάξης). Πολύ πιθανόν να γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε τυχόν αδικίες που υπάρχουν.

3. Χορηγός του Ήλιου ο Ερμής, παντοδύναμος στους Διδύμους, κυβερνήτης του

Ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος του χάρτη της έκλειψης, αλλά και αυτός έτοιμος να αναδρομίσει.

Η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει πολλά θέματα που έχουν διεγείρει αντιδράσεις και θα καθυστερήσει πολλές διαδικασίες που ήταν έτοιμη να βάλει σε εφαρμογή (Ο ανάδρομος Ερμής θα φροντίσει για αυτό). Τα οικονομικά και τα κοινωνικά ζητήματα θα είναι στο προσκήνιο όλο αυτό το διάστημα (μεταξύ των δύο εκλείψεων), με πολλές πιθανότητες ανατροπών και επανεξετάσεων πολλών ζητημάτων που πλήττουν την εικόνα της κυβέρνησης, η οποία με την σειρά της μοιράζει υποσχέσεις χωρίς σίγουρο υπόβαθρο (Ο Ποσειδώνας ευθύνεται για όλες αυτές τις αοριστίες).

4. Ο Ερμής σύνοδο με την Αφροδίτη (Η Αφροδίτη σε ακριβή σύνοδο με την Σελήνη τόσο την γενέθλια όσο και την προοδευτική, του χάρτη της Ελλάδας και ο Ερμής θα κάνει επίσης σύνοδο με την Σελήνη της Ελλάδας τρεις φορές λόγω της αναδρομής του).

Οι δυσκολίες των επαφών των ανθρώπων σε χώρους χαλάρωσης και χαράς θα είναι το θέμα του λαού μέσα στον καλοκαίρι και πολλές αντιδράσεις θα υπάρξουν με πολλά ευτράπελα σοβαρά και μη.

5. Ο Ερμής και η Αφροδίτη αμφότεροι σε παραλληλία και εντός ορίων από ζωδιακό πλάτος, βρίσκονται στον 10ο οίκο του χάρτη της έκλειψης.

Οι ατέλειωτες συζητήσεις για τα οικονομικά αποτελέσματα και το μέλλον του λαού θα είναι στο προσκήνιο χωρίς να καταλήγουν κάπου. Η κυβερνώντες θα βρίσκονται σε αμηχανία όταν θα πρέπει να απολογηθούν για τα πεπραγμένα τους.

6. Ο Άρης πτωτικός στον Καρκίνο στην ακμή του ενδεκάτου (οίκου του κοινοβουλίου σε κοσμικό χάρτη) σε όψη δύσκολη με τα φώτα, που βρίσκονται στον άξονα τρίτου-ένατου στον χάρτη της έκλειψης.

Ο άξονας του εμπορίου και των διαπραγματεύσεων με το εξωτερικό, οι μεταφορές του εσωτερικού και του εξωτερικού αλλά και οι επικοινωνίες γενικώς θα έχουν προβλήματα που θα βλάψουν την χώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν έντονες προστριβές και κονταρομαχίες μέσα στο κοινοβούλιο.

Η ελπίδα ότι γλυτώσαμε από την πανδημία στην χώρα μας, το πιθανότερο είναι ότι θα διαψευσθεί, αφού μπορεί να ξαναφουντώσει λόγω του τουρισμού.

7. Ο παντοδύναμος Κρόνος που μόλις αναδρόμισε κατευθύνεται σε ακριβή όψη τετραγώνου με τον πτωτικό Ουρανό, για δεύτερη φορά αυτόν του χρόνο και θα μας ξαναφέρει θέματα που δεν τακτοποιήθηκαν ξανά στο προσκήνιο.

Ο Ουρανός έχει ταυ τετράγωνο επάνω στην αντίθεση του Κρόνου – Υγείας, ενώ ο Άρης έχει όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα.

Η σύγκρουση του Κρόνου με τον Ουρανό και όλους τους άλλους που εμπλέκονται δεν μας δίνουν πολλές ελπίδες ότι δεν θα ξαναβιώσουμε δύσκολες καταστάσεις … που νομίζουμε ότι έχουν ξεπεραστεί.

8. Ο Πλούτωνας ανάδρομος σε διαρκή δύσκολη σχέση με τους Δεσμούς της Σελήνης έρχεται να κορυφώσει με αυτήν την έκλειψη τον μαζικό φόβο που υπάρχει διάχυτος μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις, τις ομάδες μικρές και μεγάλες συμφερόντων, αλλά και τις σχέσεις μεταξύ των κρατών σε σχέσει με τις εξουσίες και τις σοβαρές αποφάσεις που αφορούν την μάζα των ανθρώπων.

9. Τέλος ο Χείρωνας μέσα από τον Κριό συμμετέχει σε ένα μεγάλο και τυχερό τρίγωνο που σχηματίζεται από την επαφή του με τον Νότιο Δεσμό και την Υγεία.

Ο Χείρωνας μας υπόσχεται καλές εξελίξεις στα θέματα τη θεραπείας και υπόσχεται μια ομαδική προσπάθεια η οποία θα αποδώσει τα μέγιστα στο άμεσο μέλλον.

Μακάρι το τέλος κάποιων καταστάσεων που θα φέρουν οι εκλείψεις, να είναι λυτρωτικό και να φέρει τις ισορροπίες που έχουν χαθεί το τελευταίο διάστημα σε όλο τον πλανήτη!

Ας απολαύσουμε την όμορφη Σελήνη μέσα στον απέραντο ουρανό και ας αφεθούμε στην Θεία Πρόνοια που πάντα μας φροντίζει!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

26.5.2021

Τηλ. 6957637006

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s