Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΙΧΘΥΣ

Το 2021 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για εσάς τους ονειροπόλους και ευαίσθητους Ιχθείς.
Ο Ποσειδώνας μέσα στο ζώδιο σας σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και φιλεύσπλαχνους. Πονάτε με τον πόνο των άλλων και μακάρι να μπορούσατε να βοηθήσετε όλο τον κόσμο αλλά δυστυχώς αυτό είναι μια ουτοπία, που αυτή την χρονιά θα φανεί πιο έντονα, αφού ο κοινός πόνος πια είναι πολύ μεγάλος απο τις συγκυρίες που υπάρχον αυτή την εποχή.
Οι ανατροπές που φέρνει ο Ουρανός απο τον Ταύρο θα συνεχίζουν να επηρεάζουν το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ συγχρόνως θα σας δίνει ευκαιρίες και προτροπές για αλλαγές στους διάφορους τομείς της ζωής σας.
Στην αρχή του χρόνου οι προκλήσεις του Ουρανού θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά να επηρεάζουν το πρώτο δεκαήμερο, ενώ απο τον Μάιο και μετά θα αρχίσουν να επηρεάζουν με την σειρά και το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.
Αυτό σημαίνει ότι οι αλλαγές θα αρχίσουν στην αρχή να αχνοφαίνονται ενώ μετά θα αρχίσουν να δίνουν τα σήματα τους πιο έντονα, πάντα με την μορφή της ευκαιρίας δίνοντας σε εσάς την απόφαση της εφαρμογής τους.
Το πρώτο τετράμηνο θα εξελίσσονται όλα όμορφα χωρίς ιδιαίτερα προσωπικά προβλήματα, ενώ απο τον Μάιο και μετά οι εκλείψεις του καλοκαιριού με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή, θα σας φέρουν θέματα απο το παρελθόν, που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σύνεση και ψυχραιμία. Γνωστά προβλήματα που είχατε προσπεράσει γιατί είχατε άλλες προτεραιότητες και τα είχατε αφήσει άλυτα, θα σας θυμηθούν μέσα στο καλοκαίρι και θα σας χαλάσουν την ησυχία.
Ο Δίας θα μπει για λίγο στον ζώδιο σας απο τις 14.5 -31.7.2021 και θα φέρει ευκαιρίες σε αυτούς του πρώτου δεκαημέρου που θα ολοκληρωθούν μέσα στο 2022, όταν θα μείνει ο Δίας στο ζώδιο σας για όλο τον χρόνο και θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποια απο τα όνειρά σας πραγματικότητα.
Το καλοκαίρι θα χαλαρώσετε και θα περάσετε όμορφα κάτω απο την επιρροή του ανάδρομου Ποσειδώνα, που θα σας κάνει να χάνεστε με την φαντασία στον δικό σας κόσμο και να ονειρεύεστε προσδοκώντας κάτι καλύτερο, το οποίο θα έλθει αλλά μάλλον την επόμενη χρονιά, γιατί αυτή θα έχετε άλλες δύο εκλείψεις που θα σας επηρεάσουν.
Η πρώτη θα είναι η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 19.11.21, στην 27η μοίρα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και θα σας δώσει ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας ενώ η δεύτερη Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, θα σας αναγκάσει να πάρετε αποφάσεις για την συνέχεια της πορείας σας.
Αυτή την χρονιά λοιπόν θα υπάρχουν ευκαιρίες αλλά και διλήμματα συναισθηματικά, αφού καλείστε να λύσετε εκκρεμότητες απο το παρελθόν, ούτως ώστε την επόμενη χρονιά που θα είναι ο Δίας στο ζώδιο σας, να σας βρει ξεκάθαρους για το τι θέλετε πραγματικά, ώστε να το προσπαθήσετε και να το πετύχετε!

Πλανητικές επιρροές
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, σε τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.5-23.6.21 στην 16-24η μοίρα των Διδύμων, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η των Διδύμων, σε τετράγωνο.
Δίας τους Ιχθείς απο τις 14.5 έως τις 28.7.2021 στην 0-2η μοίρα των Ιχθύων.
Δίας ανάδρομος απο τις 20.6-28.7.21 στην 0-2η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο.
Ποσειδώνας ανάδρομος απο τις 25.6-1.12.21 στην 20-23η μοίρα των Ιχθύων, σε σύνοδο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η του Σκορπιού στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε εξάγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη σε τετράγωνο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 19 – 28 Φεβρουαρίου)
Ο καινούργιος χρόνος θα σας βρει ανανεωμένους απο τις όποιες αλλαγές έχετε ήδη κάνει μέσα στον προηγούμενο χρόνο, στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.
Ο Φεβρουάριος, μήνας των γενεθλίων σας, θα είναι ένας πολύ όμορφος μήνας για εσάς, γεμάτος εκπλήξεις απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, που θα γίνει μέσα στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να κορυφώσετε τις αμφιβολίες που σας απασχολούσαν μέχρι τότε με ένα εύκολο τρόπο, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε πιο ξεκάθαρες αποφάσεις, κυρίως στις αισθηματικές σας υποθέσεις.
Στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου που θα γίνει στο ζώδιο σας, θα είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα καινούργιο κύκλο ζωής. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας κάτω απο καλές συνθήκες και αυτό σας κάνει να βλέπετε το μέλλον με αισιοδοξία.
Τον Μάιο ο Δίας μπαίνει στους Ιχθείς απο τις 14.5.2021 για να μείνει μέχρι τις 28.7.2021, ενώ θα κινηθεί στις δύο πρώτες μοίρες των Ιχθύων, για να επιστρέψει και πάλι στο τέλος του χρόνου στο ζώδιο σας, οπότε θα σας φέρει και τις τελικές ευεργεσίες του, που θα σας κάνουν αισιόδοξους και ευτυχισμένους.
Τον Μάιο θα φανεί τι θα σας φέρει στο τέλος του χρόνου ο Δίας τον επόμενο χρόνο, που οπωσδήποτε θα είναι κάτι πολύ καλό.
Το Μάιο ωστόσο θα σας επηρεάσει και η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη και θα σας ξεκαθαρίσει πολλές μπερδεμένες καταστάσεις κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Το καλοκαίρι θα περάσετε όμορφα και την υπόλοιπη χρονιά επίσης!

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 29 Φεβρουαρίου – 9 Μαρτίου)
Άλλη μία χρονιά γεμάτη όνειρα και ρομαντική διάθεση, σας κάνει να θέλετε να απομονώνεστε στον δικό σας κόσμο, αφού αυτός που υπάρχει εκεί έξω είναι πολύ σκληρός για την δική σας ψυχοσύνθεση.
Αν έχετε ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά, αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δημιουργική και η Νέα Σελήνη του Μαρτίου θα σας δώσει ευκαιρίες να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, που θα σας ανανεώσει εσωτερικά.
Τα συναισθηματικά σας θέματα θα εξελίσσονται επίσης όμορφα και θα νιώθετε ψυχικά γεμάτοι.
Όλη η χρονιά θα είναι πολύ όμορφη για εσάς, αλλά προσέξετε να μην το παρακάνετε με τις ανάγκες φυγής απο την ασχήμια που θα υπάρχει έξω απο τον δικό σας κόσμο, γιατί θα κινδυνεύσετε να χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.
Οι δύο εκλείψεις Ηλίου θα σας αναγκάσουν να προσγειωθείτε, απο διάφορα γεγονότα που θα πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσετε.
Προσοχή λοιπόν τον Ιούνιο, γιατί η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 10.6.2021, μέσα στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας επηρεάσει και θα πρέπει να προσέχετε περισσότερο τις επικοινωνίες σας και τις δεσμεύσεις σας.
Αυτό γιατί θα υπάρχει συγχρόνως και ο Ερμής ανάδρομος στους Διδύμους απο 30.5-23.6.2021 που πολύ πιθανόν να σας φέρει μεγάλη σύγχυση και παρεξηγήσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους.
Θα πρέπει να προσέχετε τι λέτε και τι καταλαβαίνουν οι άλλοι, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και δυσαρέσκειες.
Στο τέλος του χρόνου άλλη μία Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 4.12.2021 μέσα στον Τοξότη, θα σας δημιουργήσει προβλήματα, που θα σας αναγκάσουν να τα λύσετε ώστε να σας βρει η νέα χρονιά ελεύθερους, για να υποδεχθείτε τον Δια που θα μπει στο ζώδιο σας και να μπορέσετε να αποκομίσετε τα οφέλη που θα σας φέρει, χωρίς εμπόδια.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 10 – 20 Μαρτίου)
Αυτή την χρονιά ο Ποσειδώνας μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο και σας απογειώνει στην κυριολεξία.
Η πίστη ότι όλα κάποια στιγμή θα έλθουν στην ιδανική τους κατάσταση, ίσως απο μια ανώτερη δύναμη που θα δώσει τις λύσεις, σας δίνει δύναμη να αντέξετε τις αντιξοότητες της καθημερινότητας.
Αν έχετε καλλιτεχνικές ασχολίες θα σας βοηθήσουν να ξεφεύγετε μέσα απο την σκληρή πραγματικότητα.
Η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σας τον Μάρτιο θα σας δώσει την ανάγκη της ενδοσκόπησης και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πιο Μεταφυσικές αναζητήσεις, για να βρείτε απαντήσεις στους προβληματισμούς σας.
Το ίδιο διάστημα τα ερωτικά σας θέματα θα σας ανεβάσουν στα σύννεφα, αφού θα σας δοθούν ελπίδες και θα σας επιτρέψουν να κάνετε όνειρα για το μέλλον.
Τον Απρίλιο εξωτερικοί παράγοντες έρχονται να διαψεύσουν τα σχέδια σας και σας αναγκάζουν να προσγειωθείτε. Προσοχή, καλά είναι τα όνειρα, αλλά δεν πρέπει να χάσετε την επαφή σας με την εξωτερική πραγματικότητα.
Τα πραγματικά προβλήματα που θα υπάρχουν αλλά δεν θα θέλετε να τους δώσετε την προσοχή σας, θα κάνουν την εμφάνιση τους την περίοδο του ανάδρομου Ερμή απο τις 30.5-23.6.2021, μέσα απο το ζώδιο των Διδύμων, ενώ παράλληλα εκείνο το διάστημα θα αναδρομεί και ο Ποσειδώνας, οπότε η σύγχυση του ανάδρομου Ερμή θα δυναμώσει και απο τον ανάδρομο Ποσειδώνα. Και οι δύο μαζί δεν θα θέλουν να μας δείξουν την πραγματικότητα και η θολούρα θα σκεπάζει τις πραγματικές καταστάσεις.
Τον Σεπτέμβρη ο Άρης απέναντι απο τον Ποσειδώνα θα σας κάνει να έχετε ψευδαισθήσεις και αυτό θα σας αποπροσανατολίσει γενικά.
Η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 19.11.21 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματα σας και να τα εκφράσετε πιο ρεαλιστικά. Καλή χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα Στυλιανού
τηλ.6957637006
12.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s