Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλλη μια χρονιά ανατροπών και υποχρεωτικών αλλαγών θα είναι το 2021 για εσάς του Υδροχόους.
Όσοι ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο σίγουρα έχουν καταλάβει τα μηνύματα του Ουρανού απο τον Ταύρο τα δύο τελευταία χρόνια, τώρα θα είναι η σειρά του επόμενου δεκαημέρου που θα τα καταλάβει με την σειρά του.
Οι Υδροχόοι βέβαια δεν έχουν και μεγάλο πρόβλημα στην αντιμετώπιση των αλλαγών γενικά, αφού πολλές φορές τις προκαλούν απο μόνοι τους, για να δώσουν χρώμα στην ζωή τους.
Εφέτος όμως δεν θα έχετε μόνο τον Ουρανό να σας κινητοποιεί, αλλά και τον ευεργέτη Δια που θα μείνει στο ζώδια σας όλο το 2021. Παράλληλα όμως μπαίνει και ο μεγάλος δάσκαλος Κρόνος μαζί με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου για να μείνει σχεδόν δυόμιση χρόνια. Ο ρόλος του Κρόνου είναι να βαθμολογήσει την ωριμότητά σας αλλά και την σύνεση με την οποία θα πρέπει να διαχειριστείτε τις ευκολίες και τις ευεργεσίες που θα σας δώσει ο Δίας.
Ο Ουρανός ο Κρόνος, ο Δίας και το Ερμής την περίοδο των αναδρομών τους, θα σας δώσουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν ακόμη πιο πιεστικά να καταλάβετε τα μηνύματα αυτών των πλανητών, οι οποίοι είναι μεν φιλικοί προς το ζώδιο σας, αλλά συγχρόνως και απαιτητικοί!
Ο Δίας θα σας ανοίξει δρόμους και θα σας δώσει ευκαιρίες, ενώ ο Κρόνος θα σας προκαλέσει να αναλάβετε ευθύνες για να βάλετε τα σχέδια που θα σας παρουσιάσει ο Ουρανός σε εφαρμογή, ώστε να τα κάνετε πράξη και εμπειρία, ενώ τα αποτελέσματα θα τα καταλάβετε αργότερα.
Πολλές αλλαγές λοιπόν άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε πιεστικές, ενώ συγχρόνως θα υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε τώρα, για να κάνετε το μέλλον σας καλύτερο.
Όλες οι εκλείψεις που θα γίνουν αυτή την χρονιά, δηλαδή και οι τέσσερις, θα σας επηρεάσουν ανάλογα με το δεκαήμερο σας, οι τρεις θετικά και η μία πιο δύσκολα.
Οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε με τις φθαρμένες καταστάσεις, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω τις υποθέσεις σας πιο ανάλαφροι. Οι εκλείψεις όταν μας επηρεάζουν με θετικές όψεις τότε εξωτερικοί παράγοντες έρχονται και μας βοηθάνε να πάρουμε πιο εύκολες τις αποφάσεις μας.


Πλανητικές επιρροές
Ουρανός ανάδρομος απο τις 1.1-14.1.21 στην 6η μοίρα του Ταύρου, σε τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.1-21.2.21 στην 11-26η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο.
Κρόνος ανάδρομος απο τις 23.5-11.10.21 στην 6-13η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο.
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, σε τρίγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η των Διδύμων, σε τρίγωνο.
Δίας ανάδρομος απο τις 28.7-18.10.21 στην 22-29η μοίρα του Υδροχόου, σε σύνοδο.
Ουρανός ανάδρομος απο τις 20.8-31.12.21 στην 11-14η μοίρα του Ταύρου, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, σε εξάγωνο.


Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 19 – 29 Ιανουαρίου)

Ο χρόνος για εσάς ξεκινάει με πολλά γεγονότα σε εξέλιξη. Ο Ουρανός που στις 14 του Γενάρη θα γυρίσει ορθόδρομος θα οριστικοποιήσει τις αλλαγές που έχουν δώσει την παρουσία τους αλλά δεν έχουν γίνει ακόμα πράξη.
Η επαναστατικότητα σας έχει ξεχυθεί και δεν αντέχετε το ψέμα και το άδικο, ωστόσο προσέξτε σε αυτή την φάση να μην μιλήσει η κούραση και ο θυμός σας.
Το διάστημα απο την Νέα Σελήνη μέχρι την Πανσέληνο του Ιανουαρίου δηλαδή απο τις 13.1-28.1.2021, θα πάρετε αποφάσεις πολύ σημαντικές για το επόμενο διάστημα, για αυτό τον λόγο θα πρέπει να μην αφήσετε τις αντιδράσεις σας ανεξέλεγκτες, αφού πολλές φορές θα σκεφτείτε την φράση “ως εδώ δεν πάει άλλο¨. Θα πρέπει ωστόσο να βάλετε κάτω την λογική και να σκεφτείτε τι σας συμφέρει καλύτερα. Ίσως χρειαστεί να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας και να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και λογική, για να διασφαλίσετε τα συμφέροντα σας.
Σε αυτή την Πανσέληνο που ο Δίας θα λάμπει επάνω στον Ήλιο θα πρέπει να είσαστε όσο γίνεται πιο δίκαιος και αληθινός, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό σας. Όσο πιο αντικειμενικά δείτε τις καταστάσεις τόσο πιο εύκολο θα είναι και για εσάς να προχωρήσετε και να υλοποιήσετε τις αλλαγές, που θα γίνουν έτσι και αλλιώς, με ή χωρίς την συναίνεση σας.
Τον Φεβρουάριο θα νιώσετε μόνοι χωρίς βοήθεια αλλά αυτό ίσως να είναι το καλύτερο, αφού στις αποφάσεις σας θα έχετε τον μοναδικό σύμμαχο που θα είναι άλλος απο τον ίδιο σας τον εαυτό.
Τον υπόλοιπο χρόνο θα σας απασχολήσουν διάφορα θέματα που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μόνοι σας, χωρίς να βασίζεστε στις υποσχέσεις των άλλων και αυτό θα σας δώσει εσωτερική ικανοποίηση αφού θα έχετε καταφέρει για άλλη μια φορά να ξεπεράσετε τις προκλήσεις της ζωής με μια θετική στάση. Αλλά και φιλοσοφική διάθεση.
Η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 26.5.21, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας έκλεβαν τον χρόνο και την ενέργεια σας.
Το καλοκαίρι θα κυλήσει ήσυχα και το φθινόπωρο πολλά πράγματα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και εσείς θα είστε ικανοποιημένοι αλλά και πιο ώριμοι.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)
Οι αλλαγές κοντοζυγώνουν και για εσάς, αλλά προς το παρόν ο χρόνος σας βρίσκει προβληματισμένους αλλά και αισιόδοξους συγχρόνως. Πολλά σχέδια κάνετε με το μυαλό σας για το μέλλον και είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις ευθύνες που θα χρειαστούν στα εγχειρήματα σας.
Ο Ερμής ο ανάδρομος, που θα γίνει απο την 26-11η μοίρα του Υδροχόου στο διάστημα απο 30.1-21.2.21 θα σας καθυστερήσει τα σχέδια και τις δραστηριότητες σας. Αυτό όμως θα σας βγει σε καλό αφού ο Δίας είναι με το μέρος σας.
Παράλληλα θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε καλύτερα τις κινήσεις σας, ενώ νέοι παράγοντες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε καλύτερα.
Το επόμενο διάστημα όλα πηγαίνουν όπως τα έχετε προγραμματίσει, ενώ απο τον Απρίλιο ο Κρόνος μπαίνει για λίγο στο δεκαήμερο σας και σας αναγκάζει να οργανωθείτε καλύτερα.
Με την αναδρομή του Κρόνου απο τις 23.5.2021 και μετά, ενοχλητικές εκκρεμότητες παρουσιάζονται στον δρόμο σας, τις οποίες καλείστε να τακτοποιήσετε και σε αυτό θα σας βοηθήσει και η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 10.6.2021 μέσα στο ζώδιο των Διδύμων, που θα σας κάνει πιο αποφασιστικούς.
Μέσα στο καλοκαίρι διάφορα γεγονότα θα σας απασχολήσουν και θα αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε διάφορες καταστάσεις που θα προκύψουν, προκειμένου να προχωρήσετε στις αλλαγές που σας καλεί ο Ουρανός.
Ο Σεπτέμβριος θα είναι καλύτερος μήνας για ξεκούραση, αφού η αναδρόμηση του Ουρανού θα σας κάνει να ετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις αλλαγές, που έρχονται για να μείνουν.
Στο τέλος του χρόνου η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 12η μοίρα του Τοξότη στις 4.12.2021, θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις σας για το τι θα αφήσετε πίσω σας, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα στις νέες συνθήκες που θα σας φέρουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 9 – 18 Φεβρουαρίου)
Το δικό σας δεκαήμερο δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες μέσα στο 2021, αντίθετα ο Δίας θα σας κάνει αισιόδοξους και θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνετε μια καινούργια αρχή, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή.
Στο ξεκίνημα της χρονιάς όλα κυλάνε όμορφα, μέχρι την αναδρομή του Ερμή που θα γίνει μέσα στον Υδροχόο απο τις 30.1-21.2.21 και θα σας φέρει καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας. Θέματα απο το παρελθόν πιθανόν θα ξεπηδήσουν και θα σας αναστατώσουν την καθημερινότητα. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να νιώσετε μπερδεμένοι και να μην μπορείτε να πάρετε ξεκάθαρες αποφάσεις.
Το ίδιο διάστημα η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σας στις 11.2.2021, θα έχει την ευεργετική σύνοδο της Αφροδίτης με τον Δία, που θα σας φέρει τύχη και ευκολία για να αντιμετωπίσετε πρόσωπα και καταστάσεις με αισιοδοξία και πολύ καλή διάθεση.
Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι πολύ τυχερή για να επισημοποιήσετε μία σχέση που σας ενδιαφέρει ή να συσφίξετε μία σχέση που ήδη υπάρχει.
Θα περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι χαλαρώνοντας και κάνοντας αρκετές γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν αργότερα στην ζωή σας.
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας, για να κάνετε καινούργια ξεκινήματα και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, ενώ τον Νοέμβριο η Έκλειψη της Σελήνης, που θα γίνει στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11.2021, θα έχει τον χαρακτήρα των ανατροπών. Εξωτερικοί παράγοντες πιθανόν να ανακόψουν την εξέλιξη των γεγονότων που θα τρέχουν και να σας φέρουν εμπόδια και δυσκολίες τις οποίες και θα αντιμετωπίσετε.
Για αυτό τον λόγο θα πρέπει εκείνο το διάστημα να προσέξετε την υπεραισιοδοξία σας και να φροντίσετε να κάνετε ανοίγματα, που να μπορείτε να τα υποστηρίξετε μόνοι σας, δηλαδή βασιζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις και μόνο!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
6957637006

10.12.2020

Σχολιάστε