Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Τα μεγάλα προβλήματα για εσάς έχουν πια περάσει και τώρα πρέπει να διαχειριστείτε τις συνέπειες και τα αποτελέσματα μιας λαίλαπας, με ότι συνεπάγεται απο αυτή.
Πλούτωνας, Κρόνος, Δίας και Άρης συγχρόνως, είναι ένα σύμπλεγμα, που δεν μπορεί παρά να φέρει ριζικές αλλαγές, μέσα απο καταναγκαστικές καταστάσεις και αυτή την φορά μέσα απο το ζώδιο σας, άλλαξε τα πάντα σε όλο τον κόσμο πόσο μάλλον στον μικρό δικό σας κόσμο.
Ο Αιγόκερος ως Κρόνιο ζώδιο, για να αντιμετωπίσει το δύσκολο 2020, έβγαλε απο την φαρέτρα του όλα τα όπλα που είχε και πολέμησε όπως εκείνο ξέρει, με ψυχραιμία και επιμονή.
Απο εδώ και πέρα είναι σαν να πέρασε τις πιο δύσκολες εξετάσεις του Κρόνου και είναι έτοιμος να διαχειρισθεί το μέλλον με την αυτοπεποίθηση, που δίνουν οι δυσκολίες όταν κάποιος τις περνά επιτυχώς.
Αυτή την χρονιά εσάς τους Αιγόκερους, σας επηρεάζει μόνο μια απο τις τέσσερις εκλείψεις. Δηλαδή, η Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στις 19.11.2021, ο οποία θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για εσάς να τελειώνετε ενοχλητικές εκκρεμότητες, ενώ απο τους ανάδρομους πλανήτες θα σας επηρεάσουν, ο Πλούτωνας, ο Χείρωνας, ο Ερμής και στο τέλος του χρόνου η Αφροδίτη, οι οποίοι θα έχουν επιρροή περισσότερο στον τομέα των συναισθημάτων σας.
Ο Ουρανός θα συνεχίζει να σας βοηθά με τις ανατροπές του ευνοϊκά, ενώ ο Δίας για ένα μικρό διάστημα μέσα απο τους Ιχθείς, θα βοηθήσει και αυτός με την εύνοια του, ιδίως αυτούς που είναι γεννημένοι στην αρχή του Αιγόκερω.
Ο χρόνος ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη, που θα γίνει στην 23η μοίρα του Αιγόκερω, στις 13 Ιανουαρίου 2021, ακριβώς επάνω στον Πλούτωνα, σαν να θέλει να σας επισημάνει ότι θα πρέπει να κάνετε μια νέα αρχή, απο εκεί που άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα σας, όταν τον Μάρτιο του 2020 στην ίδια μοίρα του Αιγόκερω είχαμε την τριπλή σύνοδο του Άρη, Δία, Πλούτωνα.
Τον Ιανουάριο ένας ξαφνικός έρωτας που μπορεί να μετατραπεί σε πάθος είναι μέσα στις ευκαιρίες όσων ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.
Το πρώτο εξάμηνο θα κυλήσει ήρεμα χωρίς εμπόδια και ιδιαίτερα προβλήματα. Αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε επιτέλους.
Ο Ερμής ο ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21 που θα γίνει μέσα στον Ζυγό, θα σας δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις. Ίσως όμως, να χρειάζεστε αυτό το διάστημα για να επανεξετάσετε τα σχέδια σας καλύτερα, ενώ η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 19.11.21 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε διάφορα ξεκαθαρίσματα ώστε να συνεχίσετε απαλλαγμένοι απο τα εμπόδια που σας ενοχλούν.
Ο χρόνος κλείνει με την αναδρομή της Αφροδίτης μέσα στο ζώδιο σας, οπότε θα σας απασχολήσουν τα θέματα της, δηλαδή τα συναισθηματικά και τα οικονομικά στο ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς.


Πλανητικές επιρροές
Πλούτωνας ανάδρομος απο τις 27.4-6.10.21 στην 24-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε σύνοδο.
Χείρωνας ανάδρομος απο τις 15.7.19.12.21 στην 8-12η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21 στην 10-25η μοίρα του Ζυγού, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε τρίγωνο.
Αφροδίτη ανάδρομη απο τις 19.12-31.12.21 στην 25-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε σύνοδο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 21 Δεκεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου)
Αυτή την χρονιά δύο πλανήτες θα είναι αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στον δεκαήμερο σας, ο Ουρανός με τον οποίο έχετε ήδη γνωριστεί απο την προηγούμενη χρονιά και ο Δίας για ένα μικρό διάστημα μέσα απο το ζώδιο του Ιχθύ, που θα μπει και θα βγει απο τις 14.5 – 28.7.2021, οπότε και θα σας φέρει τύχη.
Ο Ουρανός σας έφερε ανατροπές και θα συνεχίσει να το κάνει αλλά μάλλον είναι για το καλό σας. Τις αλλαγές που έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται, θα τις ευγνωμονείτε στο μέλλον όσο και αν σας ζόρισαν το 2020.
Οι εκλείψεις της χρονιάς δεν σας επηρεάζουν καθόλου ενώ απο τους ανάδρομους μόνο ο Χείρωνας κάνει την δουλειά του εντελώς εσωτερικά και σε ψυχολογικό επίπεδο.
Η χρονιά ξεκινά με την Αφροδίτη να πρωτοστατεί στο δεκαήμερο σας, με ευνοϊκές όψεις επάνω στον Άρη κι τον Ουρανό. Τα αισθηματικά σας θέματα θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και μία σχέση μπορεί να δημιουργηθεί απο εκεί που δεν το περιμένετε. Άλλη μία ευχάριστη εξέλιξη να την περιμένετε στο τέλος του Απρίλη.
Με την Πανσέληνο της 3ης μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, που θα γίνει στις 24.6.2021, θα ολοκληρώσετε μια υπόθεση που θα σας απασχολεί τότε, με πολύ ευνοϊκό τρόπο. Εκείνο το διάστημα η τύχη είναι με το μέρος σας.
Τον Αύγουστο θα περάσετε όμορφα όπου και αν βρίσκεσθε. Όμορφο διάστημα επίσης θα είναι και οι αρχές του Νοεμβρίου. Όλος ο χρόνος λοιπόν, θα κυλήσει όμορφα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και θα μπορέσετε ανενόχλητοι να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 31 Δεκεμβρίου – 9 Ιανουαρίου)
Το 2021 θα είναι μια ήσυχη χρονιά για εσάς τους Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου, δεδομένου ότι δεν σας επηρεάζουν ούτε οι εκλείψεις της χρονιάς, ούτε οι αναδρομίσεις των πλανητών εκτός απο τον Ερμή και τον Χείρωνα.
Η χρονιά ξεκινάει με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Ερμή, σε ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι με αισιοδοξία και θετικές σκέψεις θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αυτό που ονειρεύεστε.
Ο Ποσειδώνας σας υπόσχεται γαλήνη στην ψυχή σας και αν έχετε κάποιο καλλιτεχνικό χόμπι θα μπορείτε μέσα απο αυτό να εκφράζετε την δημιουργικότητα σας και να νοιώθετε όμορφα.
Ο Μάιος θα είναι ένας πολύ διαφορετικός μήνας, αφού καινούργια ενδιαφέροντα θα σας τραβήξουν την προσοχή και νέα πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας και θα την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.
Το καλοκαίρι περνάτε όμορφα και με την Νέα Σελήνη του Ιουλίου, η οποία γίνετε απέναντι απο τον Ήλιο σας, κάνετε νέες γνωριμίες που γεμίζουν ευχάριστα τις ώρες σας, ενώ μαθαίνετε καινούργια πράγματα. Τα ενδιαφέροντα σας διευρύνονται και αποζητάτε τις ανάλογες των ενδιαφερόντων σας κοινωνικές επαφές.
Τον Αύγουστο νέα ξεκινήματα και νέες γνώσεις κάνουν την ζωή σας πιο δημιουργική και νοιώθετε μέσα σας μια ολοκλήρωση, που σας κάνει να εκπέμπετε εσωτερική ομορφιά και γαλήνη.
Ο Ερμής ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21 μέσα απο τον Ζυγό, θα σας κάνει να σκεφτείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας, ενώ θα αναθεωρήσετε πολλά απο αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα.
Τον Νοέμβρη ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να δώσει τόνο στην ζωή σας και να σας κάνει να νιώσετε όμορφα. Νέα ενδιαφέροντα, νέες γνώσεις και νέοι άνθρωποι, μπαίνουν στην ζωή σας και την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και δημιουργική.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 10 – 18 Ιανουαρίου)
Το δικό σας δεκαήμερο είναι απο τα πλέον ταλαιπωρημένα του 2020. Εκρηκτικές καταστάσεις που έφεραν στην επιφάνεια πολλά προβλήματα την χρονιά που πέρασε, ουσιαστικά υπάρχουν ακόμα.
Αυτή η χρονιά όμως θα εξομαλύνει τις καταστάσεις με πιο ήπιο τρόπο, παρόλο που οι μάχες δεν έχουν τελειώσει ακόμα.
Η χρονιά ξεκινάει με μια δυναμική Νέα Σελήνη που γίνεται στην 23η μοίρα του Αιγόκερω σε ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα. Τα εξωτερικά γεγονότα που σας επηρέασαν άμεσα θα συνεχίσουν να έχουν επιρροή στην προσωπική σας ζωή. Το ότι τα προβλήματα δεν είναι μόνο δικά σας σας κάνει πιο αισιόδοξους για να τα αντιμετωπίσετε.
Από τις 27.4 – 6.10.21 που ο Πλούτωνας θα αναδομήσει μέσα στον Αιγόκερω και μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 19.11.2021 στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού, οι καταστάσεις θα είναι τεταμένες και αν για κάποιο λόγο η προσωπική σας ζωή εξαρτάται απο τις εξωτερικές καταστάσεις θα υπάρχουν δυσκολίες.
Από τον Μάιο τα προβλήματα βρίσκουν λύσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και το καλοκαίρι περνάει ήρεμο και εσείς ξεκουράζεστε και χαλαρώνετε όσο μπορείτε.
Ο Αύγουστος θα είναι ένας όμορφος μήνας για τα συναισθηματικά σας και αυτό σας ηρεμεί.
Ο Ερμής ο ανάδρομος μέσα στον Ζυγό απο τις 27.9-18.10.2021 θα σας φέρει καθυστερήσεις εμπόδια και εκνευρισμό, αλλά συγχρόνως θα πάρετε τον χρόνο σας για να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας.
Μάχες που ξεκίνησαν τον Ιούνιο θα επανέλθουν στο προσκήνιο τέλος Οκτωβρίου και πολύ πιθανόν να διαρκέσουν μέχρι την Έκλειψη της Σελήνης. που θα γίνει στον άξονα του Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11.2021 που θα βοηθήσει να τελειώσουν με ένα πιο ευνοϊκό τρόπο.
Τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη τα αισθηματικά σας ζητήματα θα σας απασχολήσουν θετικά, ή αρνητικά εφόσον εξελιχθούν σε παιχνίδια δύναμης, αφού θα υπάρχει το ανάλογο πάθος που θα ωθεί τις καταστάσεις.
Η ανάδρομη Αφροδίτη που θα γίνει στο δεκαήμερο σας απο τις 19 του Δεκέμβρη θα επαναφέρει θέματα απο το παρελθόν και θα βγάλει στην επιφάνεια παθιασμένες συμπεριφορές και πολλές ζήλιες. Αυτά έχει ο έρωτας θέλει και αυτός τις μάχες και τις διεκδικήσεις του!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
τηλ. 6957637006
6.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s