Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία ήταν το όπλο σας το δύσκολο 2020 και θα συνεχίσει να είναι και αυτό τον χρόνο επίσης.
Άλλη μία χρονιά θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις γενικώς. Σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και σχέσεις νέων ανθρώπων, που ήλθαν για να μείνουν στην ζωή σας ή πέρασαν για να σας διδάξουν κάτι και έφυγαν μακριά.
Αυτή την χρονιά δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες δυσκολίες να αντιμετωπίσετε εκτός απο την περίοδο των εκλείψεων, που θα σας αφορούν άμεσα και θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις που τις έχετε αναβάλλει.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε και αυτή την χρονιά είναι η υπερεκτίμηση ανθρώπων και καταστάσεων που στο μέλλον θα διαψεύσουν τις προσδοκίες σας.
Η εμπλοκή του Ποσειδώνα με τους δεσμούς της Σελήνης και των εκλείψεων, θα σας θολώσει το σκηνικό και θα σας είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε το ψέμα απο την αλήθεια, την ουτοπία απο την πραγματικότητα, το ιδανικό απο την πλάνη.
Σε αυτό τον προβληματισμό θα σας βάλλουν τα εξωτερικά γεγονότα αυτού του χρόνου, που θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε αλλά και σε ότι βλέπετε. Να θυμάστε ότι οι άλλοι δεν σκέφτονται σαν εσάς και ότι ο καθένας κουβαλάει τα συμπλέγματά του, αλλά και εσείς τα δικά σας.
Η πίστη σας θα δοκιμαστεί και πολλές φορές θα κλονιστεί και θα παραπονεθείτε και θα πείτε “γιατί αυτό σε μένα;” Όμως δεν είναι έτσι, γιατί ο καθένας κουβαλάει τον δικό του σταυρό, που μόνο εκείνος ξέρει.
Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στην Υδροχόο θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες αλλά και υποχρεώσεις συγχρόνως και στο χέρι σας θα είναι να τις αξιοποιήσετε.
Αν είστε άνθρωποι του ρίσκου θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις αποφάσεις σας και να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους που μπορεί να προκύψουν, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων. Η υπεραισιοδοξία και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση εγκυμονεί κινδύνους αυτήν την χρονιά.
Το πρώτο τετράμηνο θα κυλίσει ομαλά και η καθημερινή ρουτίνα θα σας βοηθήσει να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και τα χόμπι σας.
Τον Μάιο και τον Ιούνιο όμως, θα ζοριστείτε λόγω των εκλείψεων και των ανάδρομων πλανητών Ερμή, Δία και Ποσειδώνα, στο να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να δώσετε τέλος σε θέματα που χρονίζουν και δεν τα έχετε πάρει στα σοβαρά, παρόλο που για τους άλλους είναι εμφανέστατα.
Μην επηρεάζεστε ωστόσο απο την γνώμη των άλλων και αφήστε την διαίσθηση σας να λειτουργήσει αλλά και μην ωραιοποιείτε καταστάσεις που απο μόνες τους είναι φθαρμένες και άχρηστες για εσάς.
Στο τέλος του χρόνου η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, θα σας βρει αποφασισμένους και με καθαρότερη κρίση, ώστε να δώσετε τέλος σε ότι σας βαραίνει και δεν σας αφήνει να πάτε παρακάτω.


Πλανητικές επιρροές
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.1-21.2.21 στην 11-26η μοίρα του Υδροχόου, σε εξάγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, σε σύνοδο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.5-23.6.21 στην 16-24η μοίρα των Διδύμων, σε αντίθεση.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η των Διδύμων, σε αντίθεση.
Δίας ανάδρομος απο τις 20.6-28.7.21 στην 0-2η μοίρα των Ιχθύων, σε τετράγωνο.
Ποσειδώνας ανάδρομος απο τις 25.6-1.12.21 στην 20-23 των Ιχθύων, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, σε σύνοδο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)
Η χρονιά για το δεκαήμερο σας θα ξεκινήσει γεμάτη αισιοδοξία αλλά και προβληματισμό αφού ο Δίας θα σας δίνει ευκαιρίες ενώ ο Κρόνος θα σας θυμίζει ότι οι ευκαιρίες είναι για να σας βοηθήσουν να κάνετε εσείς τα επόμενα βήματα.
Τον Φεβρουάριο ξαφνικές ανατροπές απο το εξωτερικό περιβάλλον θα σας αναγκάσουν να τροποποιήσετε τα σχέδια σας και να τα βάλετε σε καινούργιες προτεραιότητες.
Μέχρι την Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 26.5.21 δεν θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα θέματα και θα υπάρχει μια χαλαρότητα στην καθημερινότητα σας.
Την περίοδο της έκλειψης όμως, θα παρουσιαστούν προβλήματα αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμού στις μέχρι τότε αρμονικές σχέσεις σας. Οι δικές δραστηριότητες θα ενοχλήσουν κάποιους και εκεί θα φανεί το αληθινό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων που τους θεωρούσατε δικούς σας. Αυτό θα σας εκπλήξει, θα τα βάλετε με τον εαυτό σας και την ευπιστία σας ενώ το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείτε απο αυτές τις σχέσεις, αφού θα έχετε πάρει ένα μάθημα ακόμα.
Το καλοκαίρι θα κυλήσει ήσυχο και θα χαλαρώσετε αρκετά, αν και πολύ πιθανόν να ξεφύγετε σε υπερβολές κυρίως διατροφικές αλλά και καταναλωτικές. Δεν πρέπει να ξεφύγετε στα έξοδα που θα κάνετε για να περάσετε καλά, γιατί θα ζοριστείτε αργότερα, όταν θα χρειαστείτε χρήματα για τα σχέδια σας.
Τον υπόλοιπο χρόνο δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα να λύσετε, ενώ ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος θα είναι μήνες δράσης και ικανοποίησης συγχρόνως, αφού τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας θα σας ανταμείψουν και θα σας δώσουν αισιοδοξία για να προχωρήσετε παρακάτω.
Μία όμορφη χρονιά λοιπόν για εσάς γεμάτο ευκαιρίες για να δείξετε τις ικανότητες σας στους άλλους αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Δεκεμβρίου)
Το 2021 ξεκινάει για εσάς αισιόδοξα, γεμάτο σχέδια και πολύ διάθεση για δράση.
Τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ο Δίας θα σας ευνοήσει με πολλές ευκαιρίες, που θα εμφανιστούν μπροστά σας και δεν θα πρέπει να τις υποτιμήσετε, αλλά ούτε και να τις υπερτιμήσετε.
Ο ανάδρομος Ερμής απο τις 30.1-21.2.21 μέσα απο τον Υδροχόο, θα σας καθυστερήσει κάποιες εξελίξεις που θα υπάρχουν στις υποθέσεις σας, αλλά θα σας δώσει παράλληλα και τον χρόνο να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις που ίσως χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή.
Έτσι απο τον Μάρτιο, θα σας είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και θα μπορέσετε να αναλάβετε ευθύνες και δράσεις με μεγαλύτερη σιγουριά.
Οι καιροί όμως είναι πονηροί και άστατοι, γι΄ αυτό τον λόγο και δεν θα πρέπει να εφησυχάζετε όταν κατακτάτε τους στόχους σας, αλλά να συντονίζεστε με τις διαμορφωμένες εξωτερικές καταστάσεις κάθε τόσο για να προχωράτε παρακάτω.
Ο Ερμής ο ανάδρομος απο τις 30.5-23.6.21 που θα βρίσκεται στον ζώδιο σας, θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τις εξελίξεις που θα υπάρχουν, ενώ ή Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 19η μοίρα των Διδύμων στις 10.6.21 απέναντι απο το ζώδιο σας, θα σας οδηγήσει υποχρεωτικά στην απόφαση να αλλάξετε μονοπάτια, εφόσον αυτά που ακολουθείτε δεν σας ικανοποιούν.
Τα εξωτερικά γεγονότα θα έλθουν και πάλι να σας αναγκάσουν να μετατρέψετε τα σχέδια σας. Όλα αυτά μέσα στον καλοκαίρι που θα θέλετε να κάνετε τις διακοπές σας και να χαλαρώσετε.
Ο καλύτερος μήνας θα είναι ο Αύγουστος για διακοπές, αφού απο τον Σεπτέμβριο θα μπείτε και πάλι στην καθημερινότητα με αρκετές ευθύνες στην πλάτη σας.
Ο χρόνος θα κλείσει με την επιρροή της Έκλειψης Ηλίου, που θα γίνει στο δεκαήμερο σας, δηλαδή στην 12η μοίρα του Τοξότη, στις 4.12.21 και θα σας αναγκάσει και πάλι να αλλάξετε τα σχέδια σας και να ξέρετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι να απορρίψετε απο αυτά που έχετε στην διάθεσή σας.
Ένας χρόνος λοιπόν με πολλές ευκαιρίες που καλείστε να τις αξιοποιήσετε και θα το καταφέρετε αν είσαστε ευέλικτοι και χρησιμοποιείτε συχνά την ρήση ¨κάθε εμπόδιο για καλό¨.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 20 Δεκεμβρίου)
Μια χρονιά γεμάτη όνειρα και ελπίδες, που όμως για να γίνουν πραγματικότητα, θα πρέπει να συντονιστείτε καλά με τις εξωτερικές καταστάσεις. Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να φτιάξετε μια δική σας πραγματικότητα και να εγκλωβιστείτε σε αυτήν. Οι καιροί απαιτούν ρεαλισμό και προσγείωση στην πραγματικότητα, τα όνειρα είναι οι υγιείς φυγές μας μόνο για να μην χάσουμε την ελπίδα μας.
Ο Ποσειδώνας μέσα απο τους Ιχθείς, θα αρχίσει απο αυτή την χρονιά και για την επόμενη τετραετία να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και αυτό θα γίνεται δύσκολα αισθητό. Μόνο τα γεγονότα θα σας δίνουν να καταλάβετε, ότι κάτι δεν πάει καλά στις υποθέσεις σας και αυτό δεν θα είναι τίποτε άλλο απο την υπεραισιοδοξία και τον εφησυχασμό σας.
Απο τον Μάρτιο και μετά, ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες για ανοίγματα, τα οποία θα πρέπει να είσαστε σίγουροι ότι θα μπορείτε να τα υποστηρίξετε μακροπρόθεσμα.
Τον Απρίλιο ο ενθουσιασμός σας για να ξεκινήσετε κάτι θα είναι μεγάλος και η ανυπομονησία σας επίσης, όμως εμπόδια θα παρουσιάζονται και θα σας εκνευρίζουν και αυτό θα γίνει εντονότερο με την αναδρόμηση του Ερμή απο τις 30.5-23.6.2021 μέσα απο το ζώδιο των Διδύμων.
Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στα εμπόδια που θα παρουσιαστούν, γιατί ίσως να σημαίνει ότι δεν έχετε κάνει καλή προετοιμασία στον σχεδιασμό σας, ή ίσως να μην έχετε βάλει μέσα στα σχέδια σας και το ενδεχόμενο των ανατροπών. Οι καιροί που διάγουμε όμως, είναι των ανατροπών και θα πρέπει να υπάρχει και ένα δεύτερο σχέδιο προς ενεργοποίηση για κάθε ενδεχόμενο.
Το καλοκαίρι θα το περάσετε όμορφα και ένας έρωτας μπορεί να σας αποζημιώσει με στιγμές έντονες και ονειρικές. Ο Ποσειδώνας σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σας απογειώσει και αυτό θα είναι υπέροχο. Η εξιδανίκευση εδώ είναι ευεργετική σε σχέση με τον επαγγελματικό χώρο όπου είναι άκρως επικίνδυνη.
Αν πάλι θέλετε να επενδύσετε στην προσδοκία μιας μόνιμης σχέσης, θα πρέπει να ξέρετε ότι η δύναμη του έρωτα απο μόνη της κρατάει λίγο και μένει απλά μια όμορφη ανάμνηση, αν δεν υπάρχουν και οι υπόλοιποι παράγοντες να την υποστηρίξουν.
Γειωθείτε λοιπόν για τα πρακτικά θέματα και απογειωθείτε για τα υπόλοιπα και σας εύχομαι να το χαρείτε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ. 6957637006

6.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s