Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στον Υδροχόο που έγινε στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς, θα φέρει πολλές αλλαγές και σε εσάς, όπως και στα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, μέσα απο ξαφνικά γεγονότα, αφού εμπλέκεται και ο Ουρανός απο τον Ταύρο μαζί τους.
Οι πιεστικές αλλαγές του Ουρανού που έχει ήδη επηρεάσει το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, θα συνεχίσει εφέτος επηρεάζοντας και το δεύτερο δεκαήμερο. Αυτή την φορά οι αλλαγές θα γίνουν κάτω απο ασφυκτικές πιέσεις λόγω της εμπλοκής του Ουρανού με τον Δία και τον Κρόνο.
Τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει η σύγκρουση του Δία με τον Ουρανό και εν συνεχεία ο Κρόνος θα συγκρουστεί τρεις φορές με τον Ουρανό δηλαδή τον Φεβρουάριο, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο του 2021.
Το ζώδιο σας θα επηρεαστεί απο τις κινήσεις του Δία, Κρόνου και Ουρανού άμεσα και όταν αναδρομήσουν οι επιρροές τους θα είναι ακόμα πιο πιεστικές.
Επίσης θα επηρεαστείτε άμεσα και απο την Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου 2021 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού οπότε θα δώσετε τέλος σε καταστάσεις που θα σας έχουν πιέσει.
Αυτό σημαίνει ότι η χρονιά αυτή θα έχει πολλές προκλήσεις για εσάς και θα σας ζητά να συμβιβαστείτε με τις αλλαγές, που ούτως ή άλλως θα γίνουν, όσο γίνεται πιο ήπια χωρίς εμμονές σε θέσεις που δεν θα σας εξυπηρετήσουν μελλοντικά.
Είναι δύσκολο για ένα Σκορπιό να του ζητηθεί να συμβιβαστεί με τις τρέχουσες καταστάσεις. Συνήθως του αρέσει περισσότερο να ανατρέχει στο παρελθόν παρά να πειραματίζεται με το μέλλον. Δένεται συναισθηματικά και δύσκολα ξεκολλάει για να πάει παρακάτω. Ότι του αρέσει και αγαπά το θέλει για πάντα.
Όμως οι καιροί προστάζουν ακριβώς το αντίθετο δηλαδή να αποκολληθούμε απο το παρελθόν και να ατενίσουμε το μέλλον, όσο ζοφερό και αν μας παρουσιάζεται. Οι προσκολλήσεις στο γνωστό και αγαπημένο θα πρέπει να ξεπεραστούν και αυτό ζητούν τα άστρα απο έναν Σκορπιό αυτή την χρονιά.
Τα οικονομικά σας θα είναι ασταθή αφού ο Δίας αντιπροσωπεύει τον πλούτο και ο Κρόνος την φτώχεια και την λιτότητα. Ο Ουρανός μέσα στον ζώδιο της ασφάλειας δημιουργεί ανασφάλεια και ανατροπές και όταν έχουμε σταθερές απόψεις και τις υπερασπιζόμαστε ως Σκορπιοί τα πράγματα δυσκολεύουν.
Αλλαγή νοοτροπίας λοιπόν περισσότερη προσαρμοστικότητα και υπομονή μέχρι να σταθεροποιηθούν οι εξωτερικές καταστάσεις για να μπορείτε να συνεχίσετε στις νέες συνθήκες, που λίγο πολύ η διαίσθηση σας τις έχει προγνώσει αλλά δεν θέλει να τις παραδεχθεί, ίσως φοβούμενη μήπως πέσει αμαχητί.
Αξιοποιείστε λοιπόν την διαίσθηση σας για το πως θα ανοίξετε νέους δρόμους και μην εμμένετε σε φθαρμένες καταστάσεις αφού μόνο εσείς ξέρετε καλύτερα, απο όλους μέσα στον ζωδιακό, πως να αναγεννιέστε μέσα απο τις στάχτες σας.

Πλανητικές επιρροές
Ουρανός ανάδρομος απο τις 1.1-14.1.21 στην 6η μοίρα του Ταύρου, σε αντίθεση.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.1-21.2.21 στην 11-26η μοίρα του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Κρόνος ανάδρομος απο τις 23.5-11.10.21 στην 6-13η μοίρα του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Δίας ανάδρομος απο τις 28.7-18.10.21 στην 22-29 του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Ουρανός ανάδρομος απο τις 20.8-31.12.21 στην 11-14 του Ταύρου, σε αντίθεση.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε σύνοδο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)
Ο Ιανουάριος θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας για εσάς με πολλά γεγονότα και πολλές ανατροπές.
Τα γεγονότα που θα εξελίσσονται γύρο σας θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στις υποθέσεις σας και στους προγραμματισμούς σας. Ξαφνικά γεγονότα που θα σας αφορούν άμεσα ή έμμεσα θα εναλλάσσονται με μεγάλη ταχύτητα και θα σας κάνουν να τρέχετε και να μην προλαβαίνετε.
Η ένταση και η κούραση μπορεί να φέρουν ατυχήματα, γιαυτό προσπαθήστε να ηρεμείτε με κάποιο τρόπο στα ενδιάμεσα της ημέρας. Προσέξτε επίσης την επαναστατικότητα που θα σας διακατέχει απο τα γεγονότα που θα εξελίσσονται και προσπαθήστε να κρατάτε την ψυχραιμία σας, όσο μπορείτε και όταν πρέπει.
Τον Φεβρουάριο ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει πολλά ευτράπελα και εδώ χρειάζεται η υπομονή σας και όχι η διάθεση να τα κάνετε όλα γυαλιά – καρφιά.
Τον Μάρτιο θα ηρεμήσετε κάπως και θα μπορέσετε να ανασυνταχθείτε πιστεύοντας στις δυνάμεις σας και μόνο σε αυτές, ενώ με την Πανσέληνο του Απριλίου που θα γίνει στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα έχετε βγάλει τα συμπεράσματα σας και θα ξέρετε με τι όπλα θα συνεχίσετε τον αγώνα σας.
Το καλοκαίρι θα μπείτε στην κανονικότητα σας, αν και τα παθήματα θα πρέπει να γίνουν μαθήματα, έτσι θα έχετε πολλά να αναθεωρήσετε μέσα στο καλοκαίρι, όταν θα ηρεμήσετε και θα αρχίσετε ένα καινούργιο κύκλο με περισσότερη επιφύλαξη σε αυτά που σας υπόσχονται ή αυτά που εσείς μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένα.
Τον Σεπτέμβριο τα συναισθηματικά θέματα σας θα είναι στο κόκκινο, απο ζήλια και πάθος για κάποιο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αυτό θα σας ωθήσει σε ακραίες συμπεριφορές.
Τα γενέθλια σας θα σας βρουν μαχητικούς και ετοιμοπόλεμους αν χρειαστεί, αν και το πρόβλημα πια δεν είναι απο έξω, αλλά στο χέρι σας να το λύσετε ειρηνικά ή με πόλεμο δίνοντας τέλος σε καταστάσεις που σας κούρασαν και σας απορρόφησαν όλη την ενέργεια.
Όπως και να είναι οι Σκορπιοί του Α΄ δεκαημέρου αυτή την χρονιά θα μάθουν να πολεμάνε με τα αναπάντεχα της ζωής αφού υπάρχουν και αυτά.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Νοεμβρίου)
Ο χρόνος θα ξεκινήσει με τα γεγονότα που είχατε αφήσει την προηγούμενη χρονιά, να εξελίσσονται κανονικά, παρόλο που γύρω σας θα υπάρχει μεγάλη αναστάτωση, απο νέες καταστάσεις που θα διαμορφώνονται εκείνο το διάστημα.
Ο ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο απο τις 30.1-21.2.21, θα καθυστερήσει τις υποθέσεις σας, και αυτό δεν θα πρέπει να σας δημιουργεί νευρικότητα και βιασύνη.
Τον Μάρτη θα νοιώθετε καλύτερα και ο Απρίλης δεν θα έχει κάτι το ξεχωριστό. Τον Μάιο όμως θα είστε ξεσηκωμένοι για αλλαγές, αλλά η αναδρόμηση του Κρόνου σας προειδοποιεί ότι για να κάνετε οτιδήποτε, θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι αφού δεν σας επιτρέπονται οι προχειρότητες.
Το καλοκαίρι θα βιάζεστε να βάλετε σε εφαρμογή καινούργια πράγματα, όμως θα συναντήσετε εμπόδια αν αυτό που θέλετε να κάνετε δεν ταυτίζεται με τις ανάγκες των καιρών και δεν βασίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.
Ο εγωισμός σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να μείνει στην άκρη γιατί διαφορετικά θα βρείτε εμπόδια στον δρόμο σας. Προσοχή στα ατυχήματα.
Ο Ουρανός που θα αναδρομίσει απο 20.8-31.12.21 μέσα απο τον Ταύρο θα φέρει πολλές ανατροπές, ενώ μέσα σε αυτές μπορεί να προκύψει και ένας ξαφνικός έρωτας, που θα τραβήξει την προσοχή σας και θα αφήσετε όλα τα άλλα στην άκρη.
Η Νέα Σελήνη στις 4 Νοεμβρίου 2021, που θα γίνει στην 12η μοίρα του Σκορπιού δηλαδή στο δεκαήμερο σας, θα έχει τον Άρη παντοδύναμο στο ζώδιο σας, αλλά συγχρόνως θα έχει και αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, που σημαίνει μια νέα αρχή που θα πρέπει να διεκδικηθεί, μέσα απο μεγάλες προσπάθειες.
Ο χρόνος θα τελειώσει με αρκετές εμπειρίες και πολλές δυνατότητες, που θα πρέπει να τις αναδείξετε σε ένα καινούργιο κόσμο που θα υπάρχει πια γύρο σας.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 21 Νοεμβρίου)
Η χρονιά ξεκινάει ήσυχα για εσάς, χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα παρόλο που γύρω σας θα υπάρχει μεγάλη αστάθεια και αναταραχή.
Ο ανάδρομος Ερμής μέσα απο τον Υδροχόο απο τις 30.1-21.2.21 θα σας φέρει καθυστερήσεις και ματαιώσεις στις υποθέσεις σας και αυτό θα σας φέρει λίγο εκνευρισμό.
Ο Δίας ωστόσο που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας, απο τα μέσα του Μάρτης δεν πρέπει να σας κάνει υπεραισιόδοξους και σπάταλους, γιατί με την αναδρομή του μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να σας δημιουργήσει απρόβλεπτα έξοδα, και γιαυτό θα πρέπει να έχετε κάτι στην άκρη για παν ενδεχόμενο.
Το καλοκαίρι σας θα είναι ήρεμο και θα χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφού δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερες ενοχλήσεις. Όπως και να έχει όμως, οι καιροί είναι δύσκολοι και θα πρέπει να σκέφτεστε και το αύριο και όχι μόνο την καλοπέραση, που μπορεί να μην είναι μόνιμη.
Η Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11.21 θα λειτουργήσει περισσότερο σε εσωτερικό επίπεδο και θα έχετε έντονη την ανάγκη της ενδοσκόπησης.
Ο χρόνος τελειώνει με μεγάλη εύνοια απο τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα, που σημαίνει ότι θα τα έχετε καλά με τον εαυτό σας και θα μπορείτε να χαρίσετε, στο αγαπημένο σας πρόσωπο τον καλύτερο εαυτό σας.
Η πίστη σας στον εαυτό σας και σε μια ανώτερη δύναμη θα είναι η δύναμη σας, για το επόμενο χρονικό διάστημα, αρκεί να μην παρασυρθείτε απο κάθε είδους υπερβολές και ματαιοδοξία.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
τηλ. 6957637006

5.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s