Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το δύσκολο 2020 πολύ πιθανόν να μην ήταν για εσάς τόσο δύσκολο, όσο το αντιλήφθηκαν οι υπόλοιποι. Θεωρείστε το προσγειωμένο ζώδιο του ζωδιακού που είναι αρκετά δημιουργικό, και μπορεί πάντα να βρίσκει να κάνει κάτι για να είναι ικανοποιημένο στο τέλος της ημέρας. Έτσι πολλοί απο εσάς δεν άφησαν τον χρόνο της απομόνωσης ανεκμετάλλευτο, αλλά αντίθετα τον έκαναν παραγωγικό και δημιουργικό.
Τα θέματα της προφύλαξης της υγείας είναι κάτι δεδομένο για εσάς, που εκτιμάτε πάντα την τάξη και την καθαριότητα και χωρίς την απειλή του κορωνοϊού.
Το 2021 θα είναι για εσάς μια χρονιά χωρίς πολλά προβλήματα ή χωρίς την δυσκολία της προσαρμογής στις νέες καταστάσεις που θα αφορούν τους υπόλοιπους.
Ως προς τις εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, θα σας αφορούν και οι τέσσερις και θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, ώστε να μπορείτε να δεχθείτε, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών, τις αλλαγές που έρχονται ευκολότερα.
Ο Ποσειδώνας που βρίσκεται απέναντι απο τον Ήλιο σας, θα συνεχίζει να θολώνει το σκηνικό της ζωής σας, κυρίως μέσα απο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αφού θα εμποδίζει την τετράγωνο λογική σας και θα προσπαθεί να την κάνει πιο αφηρημένη και πιο θεωρητική.
Είναι αυτό που δεν σας αρέσει στον Ποσειδώνα δηλαδή η αοριστία και οι μπερδεμένες καταστάσεις που σας είναι δύσκολο να διαχειριστείτε, αφού τα θέλετε όλα ξεκάθαρα και προσυμφωνημένα. Θα πρέπει να μάθετε όμως να συντονίζεστε με τους καιρούς, που μόνο ξεκάθαροι δεν είναι.
Ο χρόνος θα ξεκινήσει χωρίς ιδιαίτερες προκλήσεις μέχρι τον Απρίλη που θα παρουσιασθούν προβλήματα στις σχέσεις σας. Θέματα εμπιστοσύνης θα σας προβληματίσουν και θα σας απογοητεύσουν αυτοί που δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν με ειλικρίνεια απέναντι σας.
Ο Μάιος θα είναι ο μήνας των αλλαγών, που τις επιδιώκετε το τελευταίο διάστημα.
Ο Ερμής ο ανάδρομος απο την 30.5-23.6.21 μέσα απο το ζώδιο των Διδύμων θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τις επικοινωνίες σας με τους άλλους. Αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα εκνευρισμένους και θα ενταθεί με την Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στις 26.5.21, οπότε υπάρχει κίνδυνος να ξεγράψετε απο την ζωή σας άτομα που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.
Το καλοκαίρι πολύ πιθανόν να βρεθείτε μόνοι απο επιλογή, αφού θα είστε πολύ αυστηροί στις επιλογές σας και θα προτιμήσετε να κάνετε κάτι δημιουργικό και διαφορετικό απο τα άλλα καλοκαίρια.
Τον Αύγουστο ένα ταξίδι που πάντα επιθυμούσατε μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 θα είναι ευνοϊκή για τα σχέδια σας, ενώ η Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 θα σας αναγκάσει να πάρετε σκληρές αποφάσεις, έτσι ώστε να κάνετε μία καινούργια αρχή με νέους ανθρώπους στην ζωή σας.


Πλανητικές επιρροές
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη με τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο την 30.5-23.6.21 στην 16-24η μοίρα των Διδύμων με τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η μοίρα των Διδύμων με τετράγωνο.
Δίας ανάδρομος απο τις 20.6-28.7.21 στην 0-2η μοίρα των Ιχθύων με αντίθεση.
Ποσειδώνας ανάδρομος απο τις 25.6-1.12.21 στην 20-23η μοίρα των Ιχθύων με αντίθεση.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού με τρίγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη με τετράγωνο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 22 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου)
Το δεκαήμερο σας δεν θα έχει ιδιαίτερες δυσκολίες να αντιμετωπίσει το 2021, δεδομένου ότι τόσο οι εκλείψεις όσο και οι ανάδρομοι πλανήτες δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα, εκτός απο την Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 26 Μαΐου του 2021, η οποία πιθανόν να σας φέρει αντιμέτωπους κυρίως με πρόσωπα, που είναι σημαντικά στην ζωή σας.
Ο Ιανουάριος θα είναι ένας μήνας σημαντικών αποφάσεων, ενώ τον Φεβρουάριο κάτω απο την Πανσέληνο που θα γίνει στο δεκαήμερο σας, στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων θα έχετε βγάλει συμπεράσματα για το τι ακριβώς ζητάτε απο το ταίρι σας και θα είστε έτοιμοι να το εκφράσετε.
Θα εξελιχθούν γεγονότα που θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε τις καταστάσεις καλύτερα ενώ σημαντικό ρόλο στις επιλογές σας θα παίξει η εμπειρία σας.
Τον Απρίλιο ευχάριστες εκπλήξεις σας περιμένουν ενώ τον Μάιο κάποια σημαντική σχέση θα παίξει ρόλο στην ζωή σας.
Με την Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 26.5.21 θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας για τα ποια πρόσωπα θα μείνουν και ποια θα φύγουν απο την ζωή σας. Ο Δίας που για λίγο θα μείνει απέναντι απο τον Ήλιο σας θα σας δώσει την αισιοδοξία και την ελπίδα για κάτι καλύτερο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Τον Αύγουστο θα πάρετε αποφάσεις για την συνέχεια μιας σημαντικής για εσάς σχέσης, ενώ θα είναι ένας ωραίος μήνας για διακοπές και ξεκούραση με το ταίρι σας.
Το επόμενο διάστημα θα περάσει ήρεμα και ο χρόνος θα κλείσει με τον απολογισμό σας σε θέματα σχέσεων γενικώς, που σημαίνει σχέσεις με το ταίρι σας, την οικογένεια σας, την εργασία σας, ή τους φίλους σας.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Σεπτεμβρίου)
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και απέναντι απο το ζώδιο σας, που σας μπέρδεψε τα τελευταία χρόνια και σας έκανε να νοιώθετε ανασφάλεια, χωρίς ένα πλάνο στα χέρια σας, επιτέλους φεύγει απο το δεκαήμερο σας αυτόν τον Απρίλιο.
Η χρονιά αυτή, ως αναφορά το δικό σας δεκαήμερο, θα σας βρει αποφασισμένους για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. τις οποίες περιμένετε αρκετά προετοιμασμένοι, Αυτές όμως θα έλθουν το καλοκαίρι και μέχρι τότε θα έχετε μια ήσυχη καθημερινότητα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.
Από τον Μάιο θα αρχίσουν οι αλλαγές να εμφανίζονται σιγά σιγά και σας βρίσκουν σε καλή διάθεση.
Ο ανάδρομος Ερμής μέσα απο το ζώδιο των Διδύμων απο τις 30.5 έως τις 23.6.21 θα καθυστερήσει τα σχέδια σας. αλλά παράλληλα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξανασκεφτείτε καλύτερα τις λεπτομέρειες, πριν ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.
Μέσα στο ίδιο διάστημα η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 19η μοίρα των Διδύμων στις 10.6.2021 θα σας κάνει πιο ξεκάθαρους για το τι θέλετε ακριβώς και τότε ίσως χρειαστεί να απορρίψετε ότι δεν
θα είναι σύμφωνο με το συμφέρον σας, σε αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε, κυρίως αν αυτό έχει και το στοιχείο της συνεργασίας.
Τις τελικές αποφάσεις τις παίρνετε τον Αύγουστο, που θα είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς, ενώ ο Σεπτέμβρης με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στην 14η μοίρα της Παρθένου σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα είναι ο πιο κατάλληλος μήνας για κάθε είδους ξεκινήματα για εσάς.
Τους επόμενους μήνες όλα θα έχουν πάρει τον δρόμο τους, μέχρι την Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 12η μοίρα του Τοξότη στις 4.12.21, οπότε ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιες λεπτομέρειες στις οποίες δεν δώσατε την δέουσα προσοχή και τώρα θα πρέπει να φροντίσετε να τις τακτοποιήσετε.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 21 Σεπτεμβρίου)
Από τον Απρίλιο του 2021 και για τέσσερα χρόνια θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο ο Ποσειδώνας ένας πλανήτης που δεν σας αρέσει καθόλου αφού σας αρέσουν οι ξεκάθαρες καταστάσεις και όχι οι απροσδιόριστες και οι μπερδεμένες.
Η χρονιά θα ξεκινήσει όμορφα με μια ομαλή καθημερινότητα και τις ασχολίες σας να διεξάγονται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Τον Απρίλιο θα βρεθείτε αντιμέτωποι με παρασκηνιακές ενέργειες που υπήρχαν αλλά δεν τις είχατε αξιολογήσει ανάλογα, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να μπείτε σε αμυντική θέση, ενώ στην διάρκεια του ανάδρομου Ερμή απο τις 30.5 έως τις 23.6.21 που θα γίνει μέσα στο ζώδιο των Διδύμων απο κάποια γεγονότα που θα μάθετε που έγιναν στο παρελθόν θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε πολλά γεγονότα και θα αλλάξετε στάση σε πρόσωπα και καταστάσεις.
Ο ανάδρομος Ποσειδώνας που θα σας επηρεάζει μέχρι και το τέλος του Νοέμβρη, θα σας δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση γιατί δεν θα ξέρετε πως να αντιδράσετε.
Μετά το καλοκαίρι που θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε θα αλλάξετε ψυχολογία και τον Σεπτέμβριο θα έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και θα αρχίσετε να αντιδράτε με τον δικό σας τρόπο.
Η Έκλειψη της Σελήνης στις 19.11.2021 θα σας βοηθήσει να δώσετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν ενοχλήσει, αυτό θα γίνει μέσα απο διάφορες συμπτώσεις που θα σας προβληματίσουν και θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
4.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s