Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΖΥΓΟΣ

Μετά απο μία ταραχώδη για όλο τον κόσμο χρονιά όπως ήταν το 2020, θα σας φανεί όαση η φετινή χρονιά, ιδιαίτερα εσάς που ανήκετε στα παρορμητικά ζώδια, αφού το 2021 απομακρύνονται πια οι δύσκολες επιρροές των ζόρικων πλανητών απο το ζώδιο σας.
Την χρονιά που πέρασε αναγκαστήκατε πολλές φορές να έλθετε σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Μία αντιπαράθεση για εσάς δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν σας αρέσει καθόλου αφού σας χαλάει την ψυχολογία.
Αυτή την χρονιά οι εκλείψεις σας επηρεάζουν θετικά και θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε πολλές εκκρεμότητες, κυρίως με διάφορες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί τελευταία στις σχέσεις σας.
Οι ανάδρομοι πλανήτες Πλούτωνας και Αφροδίτη θα επηρεάσει μόνο το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, ενώ ο Χείρωνας και ο Ερμής κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο.
Η είσοδος του Δία και του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσουν στα θέματα τους ο καθένας, να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, σε ότι έχετε προσπαθήσει και δεν βλέπατε τα αποτελέσματα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να κάνετε αυτά που δεν μπορούσατε και η τύχη θα σας χαμογελάσει επιτέλους.
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας, για να ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις και να περάσετε όμορφα με φίλους και συγγενείς.
Οι δύο εκλείψεις του καλοκαιριού θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, έτσι ώστε να πάρετε τις αποφάσεις που είχατε αναβάλλει και τώρα οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να τις κάνετε πραγματικότητα με ευκολότερο τρόπο.
Το καλοκαίρι θα το περάσετε ήσυχα και όμορφα και θα έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με εσάς.
Κάτω απο την επιρροή του ανάδρομου Πλούτωνα και του Χείρωνα θα έχετε την ανάγκη της προσωπικής σας ενδοσκόπησης και τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη στην διάρκεια του ανάδρομου Ερμή θα επανεξετάσετε πολλές εκκρεμότητες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα ανατρέξετε στο παρελθόν πολλές φορές με την σκέψη σας και θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα.
Ο χρόνος θα κλείσει με θετικό πρόσημο, αν και θα σας αναστατώσει λίγο πριν τον καινούργιο χρόνο η ανάδρομη Αφροδίτη στις αισθηματικές σας υποθέσεις.


Πλανητικές επιρροές
Πλούτωνας ανάδρομος απο τις 27.4-6.10.21 στην 24-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, σε τρίγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.5-23.6.21 απο την 16-24η μοίρα των Διδύμων, σε τρίγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η μοίρα των Διδύμων, σε τρίγωνο.
Χείρωνας ανάδρομος απο τις 15.7.19.12.21 στην 8-12 του Κριού, σε αντίθεση.
Ερμής ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21 στην 10- 25 μοίρα του Ζυγού, σε σύνοδο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, σε εξάγωνο.
Αφροδίτη ανάδρομη απο την 19.12-31.12.21 στην 25-26 μοίρα του Αιγόκερω σε τετράγωνο.


Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 22 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου)
Από την αρχή του χρόνου θα νιώσετε ότι κάτι καινούργιο έρχεται στην ζωή σας. Ευκαιρίες και υποχρεώσεις μαζί, αλλά με ευχάριστο τρόπο, θα σας κινητοποιήσουν και θα σας ανανεώσουν.
Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο όλα θα εξελίσσονται κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό που θα κάνετε, γιατί αυτό τον χρόνο θα μάθετε να προγραμματίζεστε και να έχετε στόχους για τα επόμενα χρόνια.
Τον Μάιο θα έλθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, πιθανόν για να τακτοποιηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που θα χρειαστεί να τις ξεδιαλύνετε. Σε αυτό θα βοηθήσει και η έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στις 26.5.2021, οπότε εξωτερικοί παράγοντες θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφραστείτε και να συζητήσετε αυτά που σας ενοχλούν.
Το καλοκαίρι θα κυλήσει ήρεμα και θα μπορέσετε επιτέλους να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τον εσωτερικό σας κόσμο.
Τον Σεπτέμβριο, αρκετά ανανεωμένοι και δυναμικοί θα επανεξετάσετε τους στόχους σας και θα πάρετε τις αποφάσεις σας αφού θα είστε πιο σίγουροι για ότι κάνετε.
Το τέλος του χρόνου θα σας βρει ικανοποιημένους γιατί θα έχετε ολοκληρώσει αρκετά απο αυτά που θα είχατε βάλει σαν στόχους αυτής της χρονιάς.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Οκτωβρίου)
Μετά απο έναν ταραχώδη χρόνο με πολλές αντιπαραθέσεις και φασαρίες, έρχεται ο νέος χρόνος να σας αποζημιώσει με όμορφες ευκαιρίες και πολλά ενδιαφέροντα που θα σας ανανεώσουν.
Τον Φεβρουάριο, ο Δίας απο τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σας θετικά και σας ανοίγονται δρόμοι οι οποίοι θα έχουν και τις δυσκολίες τους, αλλά η ωριμότητα που έχετε αποκτήσει απο τον προηγούμενο χρόνο θα σας βοηθήσει να προσπαθήσετε χωρίς πολλά πισωγυρίσματα.
Τον Μάρτιο θα σας επηρεάσει η πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο θετικά, αφού θα είστε πλέον έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία με ορμή και αποφασιστικότητα.
Τον Ιούνιο ο ανάδρομος Ερμής απο το ζώδιο των Διδύμων θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε λεπτομέρειες που τυχόν σας έχουνε ξεφύγει στον προγραμματισμό σας, ενώ η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στην 19η μοίρα των Διδύμων στις 10.6.21, θα σας δώσει την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να παραμερίσετε ότι σας εμποδίζει να πάτε παρά κάτω.
Το καλοκαίρι ικανοποιημένοι και λίγο κουρασμένοι περισσότερο σωματικά, θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους.
Από τον Σεπτέμβριο είστε έτοιμοι και πάλι να συνεχίσετε ότι αφήσατε το καλοκαίρι, αλλά ο ανάδρομος Ερμής και πάλι θα σας βάλει σε διαδικασία ενδοσκόπησης και επανεξέτασης.
Έτσι προσεκτικά και βήμα-βήμα θα προχωρήσετε μέχρι το τέλος του χρόνου με αποφασιστικότητα βαθμολογώντας τον εαυτό σας με θετικό πρόσημο οπότε και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.
Και η Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου 2021 θα είναι θετική για εσάς αφού θα σας δώσει την ώθηση να ξεκινήσετε σε καινούργιες βάσεις την επόμενη χρονιά.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 22 Οκτωβρίου)
Το δικό σας δεκαήμερο δεν θα επηρεαστεί απο τις εκλείψεις της χρονιάς αλλά οι ανάδρομοι πλανήτες Πλούτωνας, Ερμής, Δίας και Αφροδίτη κατά σειρά, θα σας πισωγυρίσουν για λίγο ακόμη, στις υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα και δεν τις έχετε παλέψει επαρκώς.
Στην αρχή της χρονιάς ο Δίας απο το ζώδιο του Υδροχόου θα σας δώσει ευκαιρίες για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, αλλά διάφορα εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσετε με υπομονή και επιμονή θα σας ανακόψουν τον ενθουσιασμό, μέχρι το τέλος του χρόνου που θα ξαναγυρίσει ο Δίας ορθόδρομος στο δεκαήμερο σας και θα εξομαλύνει τις εξελισσόμενες καταστάσεις.
Από το τέλος Απριλίου, που ο Πλούτωνας θα γυρίσει ανάδρομος και μέχρι τον Οκτώβριο, θα χρειαστεί να δώσετε μάχες με τους φόβους και τις αναστολές σας, για να είστε έτοιμοι να βγείτε προς στα έξω δυναμικά και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, όταν θα έλθει η κατάλληλη στιγμή.
Τον Ιούνιο θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορα εξωτερικά γεγονότα, που δεν θα εξαρτώνται απο εσάς, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ο Ερμής ο ανάδρομος εκείνο το διάστημα θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα προκειμένου να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας.
Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι κομβικοί μήνες για εσάς και θα πρέπει να είστε έτοιμοι ψυχολογικά να δώσετε τις μάχες σας, που αν έχετε υψηλά το ηθικό σίγουρα θα τις κερδίσετε.
Ο ανάδρομος Ερμής και πάλι θα σας βάλει σε διαδικασία ενδοσκόπησης. Ίσως να χρειαστεί να μάθετε να παλεύετε, κάτι που δεν σας αρέσει, αλλά οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν να το κάνετε.
Ο χρόνος θα τελειώσει με την ανάδρομη Αφροδίτη, απο το ζώδιο του Αιγόκερω, που θα επηρεάσει τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Άτομα απο το παρελθόν θα εμφανιστούν και πάλι στην ζωή σας.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
5.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s