Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΛΕΩΝ

Πολλές αλλαγές καλείστε να αντιμετωπίσετε αυτή την χρονιά, άλλοτε δύσκολα και άλλοτε ευκολότερα, αλλά θα τα καταφέρεται λόγω της δυναμικότητας και της σταθερότητας του χαρακτήρα σας.
Αυτή την χρονιά οι αλλαγές που χρειάζονται για την προσαρμογή στις καινούργιες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μετά απο το δύσκολο 2020, θα σας αφορούν άμεσα.
Το 2021 θα είναι ένας χρόνος με μεγάλες απαιτήσεις απο όλους μας, αφού θα χρειασθεί μια ανοικοδόμηση των πάντων για να επανέλθουμε στην κανονικότητα.
Οι Λέοντες, ζώδιο δημιουργικό και σταθερό στις θέσεις του, θα κληθεί να παίξει ιδιαίτερο ρόλο στις εξελίξεις που θα προκύψουν, αφού θα χρειαστούν δραστικές αποφάσεις και μεθοδευμένες κινήσεις, με στόχο να γίνουν πράξεις οι ιδέες που θα προκύψουν.
Αυτό σίγουρα δεν θα γίνει με εύκολο τρόπο αλλά με επίμονη προσπάθεια και πολλές φορές με αρκετό ρίσκο, αφού οι αλλαγές πάντα κουβαλάνε και την έννοια του ρίσκου μέσα τους.
Και οι τέσσερις εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος θα σας επηρεάσουν άλλοτε με εύκολο τρόπο και άλλοτε με πιο δύσκολο και θα σας αναγκάσουν να τελειώνεται με τις παλιές σας νοοτροπίες και συνήθειες, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω με διαφορετικό τρόπο.
Οι ανάδρομοι πλανήτες Ουρανός, Κρόνος, Δίας και Ερμής θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε και να επανεξετάσετε πολλά πράγματα, τόσο στην εξωτερική σας πραγματικότητα όσο και στην εσωτερική.
Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε αρκετές φορές και να κάνετε εκπτώσεις στις επιθυμίες σας και αυτό θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα, αφού θα σας μείνουν οι εμπειρίες.
Η άνοιξη και το φθινόπωρο θα είναι πιο χαλαρό και ξέγνοιαστο για εσάς, ενώ το καλοκαίρι και ο χειμώνας θα έχει πολλές ανατροπές, οπότε και θα είναι εποχές αποφάσεων αλλά και συμβιβασμών που θα πρέπει να κάνετε, για να μην χάσετε ευκαιρίες που μπορεί να εμφανιστούν απο το πουθενά.


Πλανητικές επιρροές
Ουρανός ανάδρομος απο την 1.1-14.1.21 στην 6η μοίρα του Ταύρου, με τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο την 30.1-21.2.21 στην 11-26η μοίρα του Υδροχόου, με αντίθεση.
Κρόνος ανάδρομος απο την 23.5-11.10.21 στην 6-13η μοίρα του Υδροχόου, με αντίθεση.
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, με εξάγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η των Διδύμων, με εξάγωνο.
Δίας ανάδρομος απο την 28.7-18.10.21 στην 22-29 του Υδροχόου, με αντίθεση.
Ουρανός ανάδρομος απο την 20.8-31.12.21 στην 11-14 του Ταύρου, με τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, με Τ-τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη με τρίγωνο.


Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)
Το δικό σας δεκαήμερο είναι αυτό που έχει ήδη καταλάβει, τι αλλαγές πρέπει να κάνει, εφόσον είναι ο τρίτος χρόνος που σας προτρέπει σε αυτές. Αυτή την χρονιά όμως έρχεται και ο Δίας με τον Κρόνο για να σας φέρουν ευκαιρίες αλλά και ευθύνες συγχρόνως, έτσι ώστε να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας κατόπιν ώριμης σκέψης.
Τον Ιανουάριο θα έχει δυσκολίες για όλους μας και εσάς θα σας επηρεάσουν άμεσα. Οι δυσκολίες αυτές θα σας κάνουν αρκετά αγχωμένους και εκνευρισμένους, αφού θα σας φέρουν ανατροπές στα σχέδια σας.
Στην Πανσέληνο που θα γίνει στο τέλος του Ιανουαρίου, ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάτι απο τις προσδοκίες σας για να τελειώνετε με υποθέσεις που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ρισκάρετε αυτήν την περίοδο, γιατί ο κίνδυνος της χασούρας είναι μεγάλος.
Τον Φεβρουάριο ο Κρόνος απέναντι απο τον Ήλιο σας και συγχρόνως ο Ουρανός απο τον Ταύρο, σας υποδεικνύουν τι είδους υποχωρήσεις πρέπει να κάνετε για να προχωρήσετε στις αλλαγές που σας καλούν οι εξωτερικές καταστάσεις. Το καινούργιο μπορεί να κατακτηθεί μόνο μέσα απο επίμονες προσπάθειες και όχι με παλιές νοοτροπίες, που είναι πια ξεπερασμένες.
Το επόμενο διάστημα μπαίνετε στην ρουτίνα σας και ηρεμείτε, ενώ με την Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στον άξονα Διδύμων/Τοξότη στις 26.5.21, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ολοκληρώσετε υποθέσεις που χρονίζουν, με εύκολο σχετικά τρόπο, λόγω των εξωτερικών καταστάσεων που θα υπάρχουν τότε.
Η αναδρομή του Κρόνου απέναντι σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας και να σκεφτείτε καλύτερα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ωστόσο τον Ιούνιο που μπαίνει στο ζώδιο σας ο Αρης και η Αφροδίτη κινδυνεύετε, απο τον ενθουσιασμό σας και την ανάγκη σας για πολυτέλειες και καλοπέραση, να ξοδέψετε και αυτά που δεν έχετε.
Από τα γενέθλια σας και μετά οι καταστάσεις εξομαλύνονται και αυτό σας ηρεμεί μέχρι τον Νοέμβριο που θα έχετε μπροστά σας και πάλι τους πειρασμούς του ρίσκου, οπότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας, ιδίως στο διάστημα στα μέσα του Νοέμβρη, όταν και πάλι οι εξωτερικές καταστάσεις δεν θα σας ευνοούν και θα εγκυμονούν κινδύνους.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Αυγούστου)
Οι υποχρεωτικές αλλαγές θα είναι το πρόβλημα αυτής της χρονιάς για εσάς. Οι εκλείψεις ωστόσο, θα σας βοηθήσουν να αφήσετε ευκολότερα στο παρελθόν φθαρμένες καταστάσεις, που δεν σας χρειάζονται πια, για να προχωρήσετε μπροστά με μεγαλύτερη άνεση.
Οι πρώτους πέντε μήνες του χρόνου, θα κυλήσουν ομαλά με εξαίρεση τον μήνα Φεβρουάριο, στην διάρκεια της αναδρομής του Ερμή, που θα γίνει στον Υδροχόο και θα φέρει προβλήματα άλλων στον δρόμο σας, οπότε θα αναγκαστείτε να ανακόψετε την φόρα σας, ώστε να επανεξετάσετε κάποια θέματα που θα προκύψουν, πολύ πιθανόν απο τους συνεργάτες σας ή τον σύντροφό σας.
Τον Ιούνιο η σύγκρουση του ανάδρομου Κρόνου με τον Ουρανό θα σας φέρει και πάλι ανατροπές απο γεγονότα ή εκκρεμότητες του παρελθόντος, τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείτε με υπομονή και επιμονή και σε αυτό θα σας βοηθήσει ή έκλειψη του Ηλίου που θα γίνει στις 10 Ιουνίου και θα σας επηρεάσει θετικά, δίνοντας σας λύσεις.
Ο Ιούλιος επίσης θα είναι ένας μήνας με διάφορες ανατροπές, που θα σας αναγκάσουν να πάρετε βιαστικές αποφάσεις εν θερμώ, σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Ένας ξαφνικός έρωτας πιθανόν να σας αναστατώσει την ζωή και να σας κάνει να ξεφύγετε για λίγο απο τα υπόλοιπα προβλήματα. Θα πρέπει ίσως να σκεφτείτε τις συνέπειες αν κάνετε κάτι αντισυμβατικό.
Ο Αύγουστος θα είναι περιπετειώδης αν έχετε ξεφύγει απο την πεπατημένη οδό και η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σας στις 8 Αυγούστου θα σας αναγκάσει να ξεκινήσετε σε νέες βάσεις τα θέματα σας, αφού θα έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι χίμαιρες που κυνηγήσατε ήταν για λίγο αληθινές.
Από το τέλος του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του χρόνου, ο ανάδρομος Ουρανός θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις αλλαγές που σας ταιριάζουν και θα είναι συμβατές με τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.
Ο Σεπτέμβρης και ο Οκτώβρης θα σας χαλαρώσει με τα γεγονότα της κανονικής ρουτίνας, ενώ τον Νοέμβριο βρίσκεσθε και πάλι αναστατωμένοι απο διάφορες ανατροπές και αναπάντεχα γεγονότα.
Η Έκλειψη Ηλίου 4.12.21 μέσα απο τον Τοξότη θα σας δώσει πάλι λύσεις απο εξωτερικούς παράγοντες που θα σας ευνοήσουν και ο χρόνος θα τελειώσει με την αναγκαιότητα των αλλαγών που θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 21 Αυγούστου)
Άλλη μια χρονιά ξεκινάει για εσάς με καλές προϋποθέσεις και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Από τους ανάδρομους πλανήτες αυτής της χρονιάς δεν θα έχετε ιδιαίτερες πιέσεις, αλλά ούτε και οι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν άμεσα, εκτός απο την Σεληνιακή Έκλειψη του Νοεμβρίου.
Την προηγούμενη χρονιά ο ανάδρομος Άρης και η ανάδρομη Αφροδίτη, σας επηρέασαν θετικά σε σχέσει με τους υπόλοιπους, αφού ναι μεν σας καθυστέρησαν τις υποθέσεις σας, αλλά τελικά ήταν για καλό, αφού σας έδωσαν την ευκαιρία να βάλετε σε ενέργεια νέα σχέδια και δράσεις και έτσι να περάσετε τις δυσκολίες του 2020 ανώδυνα.
Και το 2021 θα είναι με το μέρος σας η τύχη, αλλά θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και τις υπερβολές στις οποίες μπορεί να παρασυρθείτε, κυρίως όταν θα αναδρομίσει ο Δίας μέσα απο τον Υδροχόο απο τις 28.7-18.10.21, δηλαδή όταν θα βρίσκετε απέναντι απο το ζώδιο σας.
Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να προσέξετε τι υπογράφετε και τι υπόσχεστε στους άλλους, αφού ο ανάδρομος Ερμής απο το απέναντι ζώδιο τον Υδροχόο απο τις 30.1-21.2.21, θα σας φέρει καθυστερήσεις, εμπόδια και παρανοήσεις στις διαπροσωπικές και συνεργασιακές σας σχέσεις.
Θα βρείτε τις λύσεις ωστόσο και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως τα είχατε προγραμματίσει.
Ο Απρίλιος και ο Μάιος θα είναι ένα όμορφο διάστημα για εσάς, με αρκετές ευκαιρίες τόσο στα συναισθηματικά σας θέματα όσο και στα επαγγελματικά και κοινωνικά.
Το καλοκαίρι θα περάσετε όμορφα με αρκετές κοινωνικές επαφές και μικρές αποδράσεις.
Τον Αύγουστο την εποχή των γενεθλίων σας, δεν θα πρέπει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία και να ξοδέψετε αλόγιστα τα χρήματα σας, γιατί θα σας χρειαστούν αργότερα.
Ο χρόνος θα κλείσει με την επιρροή της Έκλειψης της Σελήνης που θα γίνει 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11.21, οπότε και θα χρειαστεί να κλείσετε κύκλους που έπρεπε να έχουν κλείσει, ώστε να είστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά, που θα έλθει ο Κρόνος να σας βαθμολογήσει.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
τηλ.6957637006
3.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s