Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα δύσκολα για εσάς έμειναν πίσω λυμένα ή άλυτα. Δύο χρόνια δύσκολα με τις εκλείψεις στο ζώδιο σας και τους δύσκολους πλανήτες απέναντι απο τον Ήλιο σας. Δύο χρόνια υπηρεσίας, συμπόνοιας και συμπαράστασης, που όμως σας άφησαν την ικανοποίηση ότι κάνατε αυτό που έπρεπε.
Αυτή η χρονιά θα είναι μια χρονιά χαλάρωσης και ικανοποίησης για όσα κάνατε και προσφέρατε στους δικούς σας ανθρώπους.
Στο πρώτο εξάμηνο θα ασχοληθείτε με διάφορα θέματα που σας ευχαριστούν και τα είχατε αφήσει πίσω γιατί υπήρχαν άλλες προτεραιότητες, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα σας απασχολήσουν πιο εσωτερικά θέματα, δηλαδή θα ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και αυτά που σας ευχαριστούν.
Από τις τέσσερις εκλείψεις του χρόνου μόνο η Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, θα σας επηρεάσει και αυτή θετικά, αφού θα σας βοηθήσει να ξεδιαλύνετε τα συναισθήματα σας και να αναθεωρήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας.
Από τους ανάδρομους πλανήτες θα σας επηρεάσει Ο Πλούτωνας, ο Χείρωνας και ο Ερμής, μετά απο τα γενέθλια σας, που θα σας προτρέψουν να ξανασκεφτείτε τι αποκομίσατε πνευματικά απο τις εμπειρίες που μαζέψατε τα τελευταία χρόνια. Τότε θα κάνετε μία αναδρομή στον χρόνο που πέρασε που θα είναι χρήσιμη για να επανατοποθετηθείτε σε διάφορες καταστάσεις που έχουν προκύψει στην ζωή σας, αλλά και να αναμορφώσετε την στάση σας απέναντι σε αυτές.
Ο χρόνος θα τελειώσει με την ανάδρομη Αφροδίτη που θα είναι απέναντι απο το ζώδιο σας, οπότε θα σας απασχολήσουν οι συναισθηματικές σας υποθέσεις, τις οποίες και θα αναθεωρήσετε.


Πλανητικές επιρροές
Πλούτωνας ανάδρομος απο τις 27.4-6.10.21, στην 24-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε αντίθεση.
Χείρωνας ανάδρομος απο 15.7.19.12.21, στην 8-12η μοίρα του Κριού, σε τετράγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21, στην 10-25η μοίρα του Ζυγού, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε εξάγωνο.
Αφροδίτη ανάδρομη απο τις 19.12-31.12.21 στην 25-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε αντίθεση.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 21 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)
Η χρονιά ξεκινάει ήρεμα με μια κανονική καθημερινή ρουτίνα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.
Η φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων θα απορροφά τον χρόνο σας και αυτό θα σας δίνει χαρά και ικανοποίηση.
Ο Μάρτιος θα είναι ένας όμορφος μήνας για εσάς με ευχάριστες εκπλήξεις απο τα άτομα που αγαπάτε. Θα νιώσετε πληρότητα και θα ανταλλάξετε θετικά και τρυφερά συναισθήματα μεταξύ σας. Ίσως να είναι η ικανοποίηση των όσων κάνατε για να βοηθήσετε αυτούς που θεωρείτε δικούς σας ανθρώπους.
Τον Απρίλιο θα είσαστε ιδιαίτερα δυναμικοί και θα έχετε την διάθεση να τρέξετε για διάφορα θέματα που αφορούν τις δικές σας υποθέσεις ή των δικών σας ανθρώπων, και θα το κάνετε με μεγάλη προθυμία.
Τα γενέθλια σας εφέτος θα είναι όμορφα, ενώ η Πανσέληνος στις 24 Ιουνίου που θα γίνει στο δεκαήμερο σας, δηλαδή στην 3η μοίρα του Καρκίνου – Αιγόκερω, θα σας βρει με την εύνοια του Δία να σας δίνει χαρές, αισιοδοξία, ικανοποίηση για ότι θα ολοκληρώνεται τότε, που θα δικαιώνει τις προσπάθειες που κάνατε το τελευταίο διάστημα.
Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας χαλάρωσης με την συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων και θα περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, αφού τελευταία στερηθήκατε πολλά στην ζωή σας.
Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όμορφες συζητήσεις ώστε να λυθούν παρεξηγήσεις που δημιούργησαν ψυχρότητα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Από το καλοκαίρι και μετά, δεδομένου ότι δεν θα έχετε ιδιαίτερα εξωτερικά προβλήματα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να αφουγκραστείτε και τις δικές σας ανάγκες, που τις είχατε βάλει σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρόνια.
Η χρονιά κλείνει με ικανοποίηση και αισιοδοξία, δηλαδή με θετικό πρόσημο για εσάς.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 2 – 11 Ιουλίου)
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σας δίνει αισιοδοξία και θετική ενέργεια στην καθημερινότητα σας. Τα προβλήματα του τελευταίου χρόνου παίρνουν τον δρόμο του και εσείς νοιώθετε επιτέλους, ανακούφιση και ψυχική γαλήνη.
Στην αρχή του χρόνου τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα έχουν μια ομαλή πορεία και εσείς θα νοιώθετε ικανοποίηση και αισιοδοξία.
Τον Μάιο κάποιες αλλαγές θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Νέες γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.
Τον Ιούλιο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο δεκαήμερο σας, θα σας ωθήσει να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στο μέλλον. Το καλοκαίρι θα κυλήσει ήσυχα και θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους.
Το υπόλοιπο του χρόνου όλα θα είναι ήσυχα, εκτός απο την περίοδο που θα αναδρομίσει ο Ερμής απο τις 27.9-18.10.21 και θα δημιουργήσει καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σας. Προσοχή εκείνο το διάστημα στο τι υπόσχεστε και με τι δεσμεύεστε. Μετά τα μέσα του Νοέμβρη θα είναι πιο κατάλληλη εποχή για να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 12 – 21 Ιουλίου)
Τα δύσκολα σίγουρα έμειναν πίσω για εσάς, όμως υπάρχουν ακόμα εκκρεμότητες που θα πρέπει να λυθούν όταν θα είστε έτοιμοι να το κάνετε. Ο Πλούτωνας θα συνεχίσει να σας σφυρηλατεί μέσα απο τα προβλήματα των άλλων που θα είναι και δικά σας, εφόσον έτσι το αντιλαμβάνεστε.
Ενώ το πρώτο τετράμηνο θα κυλήσει ήρεμα για εσάς, απο τον Απρίλιο και μετά θα δημιουργηθούν καταστάσεις για τις οποίες, ίσως να είστε και εσείς υπεύθυνοι με την στάση σας και να επιτρέπετε να σας επηρεάζουν, ενώ δεν θα είναι ολοκληρωτικά δικές σας οι ευθύνες.
Αυτή την χρονιά θα μάθετε να ξεχωρίζετε τις ευθύνες σας και να μην σηκώνεται βάρη αλλονών εφόσον δεν τα αντέχετε. Θα πρέπει να μάθετε να βάζετε όρια και να έχετε επαφή με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να μάθετε να ζητάτε και όχι μόνο να ακούτε το τι σας ζητούν. Θα πρέπει να μάθετε να λέτε και όχι όταν αυτό χρειάζεται και να μην νοιώθετε ενοχές όταν δεν μπορείτε να προσφέρετε αυτά που σας ζητούν. Αυτό θέλει να σας μάθει ο Πλούτωνας που στέκεται απέναντι απο τον Ήλιο σας.
Αν εξαιρέσουμε τις αντιπαραθέσεις κυρίως με τα δικά σας άτομα, δεν θα έχετε ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσετε αυτή την χρονιά. Παιχνίδια δύναμης ίσως παιχθούν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και αυτά είναι που θα πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε.
Ο Ερμής ο ανάδρομος απο τις 27.9-18.10.21 θα σας φέρει πίσω εκκρεμότητες περισσότερο σε συναισθηματικά θέματα και θα σας αναγκάσει να σκεφτείτε καλύτερα κάποιες κινήσεις και αποφάσεις σας.
Η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει στις 19.11.21 θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη απο τις 19.12-31.12.21 πιθανόν να σας γυρίσει πίσω σε αισθηματικές υποθέσεις, που δεν έχουν ακόμη τελειώσει τον κύκλο τους.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
τηλ. 6957637006
3.12.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s