Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΤΑΥΡΟΣ

Ο χρόνος που πέρασε σας άφησε σοφότερους και πιο ολιγαρκείς. Οι αλλαγές που είναι πιεστικές για εσάς, λόγω του περάσματος του Ουρανού απο το ζώδιο σας, εδώ και τρία χρόνια και θα συνεχίσει για τα επόμενα τέσσερα, θα σας κάνουν άλλους ανθρώπους, αφού οι εξωτερικές καταστάσεις σας αναγκάζουν να αλλάξετε στάση ζωής.
Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν σταθερό χαρακτήρα σαν εσάς να ελιχθεί και να προσαρμοστεί σε καινούργιες καταστάσεις που προκύπτουν απο τους εξωτερικούς παράγοντες, όμως αυτό ήλθε να σας μάθει ο Ουρανός και θα τα καταφέρει, όσο και αν αντιστέκεστε.
Αυτή την χρονιά όσο πιο συντονισμένοι είστε με την έννοια της αλλαγής, του εκσυγχρονισμού και των νέων δεδομένων του καιρού τον οποίο διάγουμε, τόσο πιο ωριμότεροι θα νοιώθετε και πιο δυνατοί.
Οι αναποδιές του τελευταίου διαστήματος θα ομαλοποιηθούν και μέχρι το φθινόπωρο που θα αναδρομίσει και πάλι ο Ουρανός στο ζώδιο σας, θα έχετε την ευχέρεια να υλοποιήσετε τις αλλαγές που σας ζητήθηκαν στις τρέχουσες υποθέσεις σας.
Από τα μέσα του Ιανουαρίου το τοπίο θα ξεκαθαρίσει και θα ξέρετε που βαδίζετε, ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής τον Φεβρουάριο θα σας ανακόψει την φόρα που έχετε πάρει και θα πρέπει αυτό το διάστημα να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας και να τα μετατρέψετε ανάλογα με τους νέους παράγοντες που θα έχουν προκύψει, προκειμένου να είστε σίγουροι για το τι στοχεύετε να πετύχετε.
Από τα μέσα του Απρίλη θα είστε έτοιμοι να δραστηριοποιηθείτε και δεν πρέπει να χάνετε τις ευκαιρίες που θα συναντάτε.
Οι ανάδρομοι πλανήτες Κρόνος, Δίας και Ουρανός απο τον Ιούνιο και μετά θα σας βοηθήσουν να αφουγκραστείτε τις ανάγκες τόσο τις δικές σας όσο και των άλλων, έτσι ώστε να λειτουργήσετε ρεαλιστικά και μεθοδευμένα και όχι σπασμωδικά και απρόβλεπτα.
Από τις εκλείψεις της χρονιάς μόνο η Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 θα σας επηρεάσει, περισσότερο εσωτερικά, και θα σας κάνει πραγματικούς επαναστάτες, λόγω των εξωτερικών καταστάσεων που θα σας θυμώσουν πολύ και θα σας παρακινήσουν να αγωνιστείτε, με τον τρόπο που εσείς ξέρετε δηλαδή μέσω της υπομονής και της επίμονης προσπάθειας!

Πλανητικές επιρροές
Ουρανός ανάδρομος απο 1.1-14.1.21 στην 6η μοίρα του Ταύρου, σε σύνοδο.
Ερμής ανάδρομος απο 30.1-21.2.21 στην 11-26η μοίρα του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Κρόνος ανάδρομος απο 23.5-11.10.21 στην 6-13η μοίρα του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Δίας ανάδρομος απο 28.7-18.10.21 στην 22-29η μοίρα του Υδροχόου, σε τετράγωνο.
Ουρανός ανάδρομος απο 20.8-31.12.21 στην 11-14η μοίρα του Ταύρου, σε τετράγωνο.
Έκλειψη Σελήνης στις 19.11.21 στην 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού, σε σύνοδο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 19 – 28 Απριλίου)
Ο καινούργιος χρόνος σας βρίσκει πολύ δυναμικούς και φέρνει πολλές αλλαγές στην ζωή σας.
Ο προηγούμενος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος αλλά δοκίμασε τις αντοχές σας. Όλο αυτό σας έχει κουράσει, αλλά σίγουρα σας έμαθε τον υγιή συμβιβασμό, ενώ συγχρόνως δοκίμασε την υπομονή και την επιμονή σας. Λίγο υπομονή ακόμα σας ζητάνε να κάνετε τα άστρα, για να μην γίνεται Ταύρος σε υαλοπωλείο!
Ο Ιανουάριος είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς αφού η υπομονή σας έχει στερέψει, όμως έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται τι ζητάει το σύμπαν απο εσάς. Τα μηνύματα τα έχετε πάρει και τώρα πρέπει να τα επεξεργαστείτε και να τα βάλετε σε εφαρμογή. Σίγουρα δύσκολο αλλά εφικτό για εσάς που έχετε το χάρισμα της υπομονής και της επιμονής.
Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με στωικότητα και κρατήστε το παλιό ως μαγιά για το καινούργιο που έρχεται. Η εμπειρία σας είναι το όπλο με το οποίο καλείστε να πολεμήσετε μέσα στις καινούργιες συνθήκες.
Στα μέσα του Απρίλη, μήνα των γενεθλίων σας, οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας. Θα νοιώσετε χαλαροί και οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν λίγες απολαύσεις απο αυτές που έχετε τελευταία στερηθεί.
Οι αλλαγές θα αρχίσουν να σας αρέσουν αφού θα αρχίσετε να τις συνηθίζετε.
Η Πανσέληνος στον άξονα του Ταύρου-Σκορπιού στις 27.4.2021 θα σας ωθήσει να επανεξετάσετε το αξιακό σας σύστημα και να ξαναδείτε με καινούργια μάτια, παλιές καταστάσεις που τις είχατε απορρίψει πεισματικά. Είναι μια ωραία εποχή για ενδοσκόπηση και προβληματισμό.
Από το τέλος Μαΐου που ο Κρόνος θα αναδρομίσει στον Υδροχόο και θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας θα προκύψουν ενοχλητικές εκκρεμότητες που τις είχατε αφήσει στην άκρη και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να διεκπεραιώσετε γιατί διαφορετικά θα βρεθείτε προ απροόπτου τον Νοέμβριο οπότε θα τελειώσουν καταστάσεις χωρίς την δική σας παρέμβαση και αυτό θα σας δυσαρεστήσει.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 29 Απριλίου – 9 Μαΐου)
Η καινούργια χρονιά έρχεται με τα άλυτα προβλήματα του προηγούμενου χρόνου, μια χρονιά που δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εσάς, αφού μέσα στις δυσκολίες είχατε και αρκετές ευκαιρίες σε σχέσει με τους υπόλοιπους.
Αυτή την χρονιά όμως καλείστε να αντιμετωπίσετε αλλαγές άλλοτε αρεστές και άλλοτε μη αρεστές αλλά απαραίτητες για την συνέχεια της ζωής σας.
Ο Ιανουάριος θα κυλήσει ομαλά μέχρι τον Φεβρουάριο που ο ανάδρομος Ερμής θα καθυστερήσει τις υποθέσεις σας, ενώ εσείς θα βιάζεστε και θα ανυπομονείτε και αυτό θα σας φέρει μεγάλο εκνευρισμό και πολλές γκρίνιες.
Αν αξιοποιήσετε αυτό το διάστημα για ενδοσκόπηση και επαναξιολόγηση αυτών που είχατε αποφασίσει θα μπορέσετε να δεχθείτε ευκολότερα τις αλλαγές που έρχονται.
Τον Μάρτιο νοιώθετε αισιοδοξία και χαλαρώνετε για λίγο, γιατί το επόμενο διάστημα σας περιμένει πολύ δουλειά και ξέρετε τι σας περιμένει. Ένας ξαφνικός έρωτας ίσως σας αναζωογονήσει προσωρινά.
Τον Απρίλιο οι πρώτες ευθύνες σας κτυπούν την πόρτα και τώρα εσείς θα πρέπει να την ανοίξετε διάπλατα, διαφορετικά μέσα στο καλοκαίρι θα αναγκαστείτε απο τις καταστάσεις να τις πάρετε θέλετε δεν θέλετε. Το καλοκαίρι θα είναι δύσκολο γεμάτο αντιπαραθέσεις και εκνευρισμό και θα πρέπει να προσέχετε την οδήγηση όταν είστε εκνευρισμένοι.
Ο ανάδρομος Κρόνος που επηρεάζει το δεκαήμερο σας, δεν θέλει πείσματα και αντιστάσεις αλλά επανεξέταση μέσα και έξω όλων των παραγόντων που δημιούργησαν αναστολές και αναβολές.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβιβασθείτε με τις καταστάσεις και να δράσετε με υπομονή και ρεαλισμό.
Μην ζητάτε παράλογα πράγματα συμβιβασθείτε με τις καταστάσεις και επιλέξτε το καινούργιο και ας είναι πιο κουραστικό ή με λιγότερες απολαβές. Την σιγουριά δεν μπορεί να σας την δώσει κανείς παρά μόνο ο εαυτός σας αφού καταλάβει ότι τίποτα δεν είναι σταθερό παρά μόνο η διαρκής αλλαγή των πάντων. Ο Ουρανός που θα αναδρομίσει και πάλι απο το τέλος Αυγούστου θα σας μάθει τι σημαίνουν αλλαγές ακόμα και με το ζόρι.
Μην αντιστέκεστε επαναστατώντας άκαιρα, αλλά αφουγκραστείτε τα μηνύματα των καιρών.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 10 – 19 Μαΐου)
Τι δικό σας δεκαήμερο δεν επηρεάζεται ακόμα απο τις αλλαγές πού ήλθαν αλλά δεν σας πίεσαν ακόμα, όπως τους υπόλοιπους του ζωδίου σας.
Ο Ιανουάριος σας βρίσκει χαλαρούς και ήρεμους μέχρι την αναδρομή του Ερμή στο τέλος του μήνα που θα σας φέρει καθυστερήσεις στις δραστηριότητες σας ενώ θα τα έχετε όλα τακτοποιημένα και θα βιάζεστε να τελειώνεται αναποδιές θα παρουσιάζονται απο το πουθενά.
Αντί να πεισμώνεται ωστόσο είναι καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας και να σκεφτείτε βαθύτερα τα θέματα γιατί θα σας χρειαστεί λίαν προσεχώς. Ίσως τα εμπόδια να είναι για καλό για να σας βρουν καλύτερα προετοιμασμένο και αποφασισμένο
Ο Μάιος μήνας των γενεθλίων σας θα είναι ευνοϊκός για τα συναισθηματικά σας θέματα που μπορεί να σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας τον Μάιο θα σας βρει αισιόδοξους και δημιουργικούς.
Εκμεταλλευτείτε την καλή σας διάθεση και κάντε σχέδια για το μέλλον, θα σας χρειαστούν. Ο ανάδρομος Δίας στον Υδροχόο θα σας δείξει τις αλλαγές που πρέπει να βάλετε στα μελλοντικά όνειρά σας.
Το καλοκαίρι θα κυλήσει ήρεμα και αρχίστε να σκέφτεστε τι αλλαγή θα θέλατε, για την διαλέξετε εσείς και όχι να σας διαλέξει εκείνη. Οι αλλαγές που έρχονται φροντίστε να σας βρουν προετοιμασμένους με καινούργια εφόδια και ικανότητες.
Η Έκλειψη Σελήνης που θα γίνει τον Νοέμβριο 27η μοίρα του άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας ωθήσει να κάνετε την ενδοσκόπηση σας να αναλογιστείτε τι ζητάτε απο την ζωή και τι ζητάει αυτή απο εσάς ώστε να είστε έτοιμη για τις αναμενόμενες αλλαγές που έρχονται και σε εσάς σιγά – σιγά αλλά σταθερά.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
τηλ.6957637006

30.11.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s