Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΔΙΔΥΜΟΣ

Μια καινούργια χρονιά για εσάς ξεκινάει, με πολλές αλλαγές, υποσχέσεις και σχέδια, που ήδη είχατε προβλέψει και περιμένατε ότι θα έλθουν.
Το 2021 για εσάς έρχεται γεμάτο ευκαιρίες και υποστήριξη μέσα απο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Οι αναδρομές των πλανητών κατά σειρά, του Ερμή, Δία και Ποσειδώνα, μέσα στο καλοκαίρι μαζί με τις εκλείψεις, θα σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα απο διαφορετική σκοπιά και να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τις εσωτερικές σας επιθυμίες, σε σχέσει με τα γεγονότα που θα εξελίσσονται και εσείς θα πρέπει να διαλέξετε πιο μονοπάτι να πάρετε.
Θα είναι μια κατάλληλη περίοδος να ψάξετε μέσα σας και να αφουγκραστείτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και να τις βάλετε σε εφαρμογή πρακτικά και όχι θεωρητικά.
Θα έχετε το δικαίωμα των επιλογών για ότι θα κάνετε, μέσα στον καινούργιο περιβάλλον που θα διαμορφώνεται απο τις εξωτερικές καταστάσεις. Δεν είναι δύσκολο αυτό για εσάς, που ξέρετε να ελίσσεστε εύκολα στα δύσκολα και να μετατρέπετε τα σχέδια σας ανάλογα με τις εξωτερικές απαιτήσεις των καιρών. Αρκεί να μην το παρακάνετε και μένετε με τα σχέδια και τους οραματισμούς.
Απο την αρχή του χρόνου ανοίγονται πόρτες για εσάς και αυτό σας γεμίζει αισιοδοξία.
Ο Μάρτιος σας βρίσκει αποφασιστικούς και να ζυγίζετε τις ευθύνες που σας περιμένουν σε ότι αποφασίσετε, αφού ότι κάνετε θέλει κόπο και καλό σχεδιασμό. Οι καιροί είναι απαιτητικοί και θα πρέπει να έχετε επιλογές στις τυχόν ανατροπές που θα σας παρουσιάζονται.
Ο Ερμής ο ανάδρομος μαζί με τις εκλείψεις του καλοκαιριού, που θα γίνουν στο ζώδιο σας, θα σας φανερώσει τους συμμάχους στα σχέδια σας. Έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με το ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν να υποστηρίξουν τα σχέδια σας, γιατί θα χρειαστείτε συμμάχους σίγουρα!
Απο το καλοκαίρι και μετά η φαντασία σας θα καλπάζει και θα πρέπει να κάνετε κάτι δημιουργικό ώστε να μην πάει χαμένο αυτό το διάστημα της ζωής σας. Η τέχνη θα σας ανοίξει την ψυχή σε ότι καλλιτεχνικό ενδιαφέρον έχετε και θέλετε να το αναδείξετε.
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας πολύ ενδιαφέρον μήνας που θα μπορέσετε να κάνετε τις επιθυμίες σας πράξη, ενώ η έκλειψη του Δεκέμβρη θα σας βρει αποφασισμένους και ξεκάθαρους για τις επιλογές σας σε πρόσωπα και καταστάσεις.


Πλανητικές επιρροές
Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, με σύνοδο.
Ερμής ανάδρομος απο τις 30.5-23.6.21 απο την 16-24η μοίρα των Διδύμων, με σύνοδο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η μοίρα των Διδύμων, σε σύνοδο.
Ποσειδώνας ανάδρομος απο τις 25.6-1.12.2120 στην23 μοίρα των Ιχθύων, με τετράγωνο.
Δίας ανάδρομος απο τις 20.6-28.7.210 στην 2η μοίρα των Ιχθύων, με τετράγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, με αντίθεση

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 20 – 29 Μαΐου 2020)
Ο χρόνος ξεκινάει με διάθεση αισιοδοξίας και προβληματισμού, αφού η καινούργια χρονιά σας καλωσορίζει με ευκαιρίες και υποχρεώσεις συγχρόνως.
Τον Μάρτιο θα είστε έτοιμοι να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, ενώ θα έχετε και τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσετε τους συμμάχους σας, ώστε να σας υποστηρίξουν, αν χρειαστεί.
Η Έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη σε σύνοδο τον τον Ήλιο σας, δηλαδή κοντά στα γενέθλια σας, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας για τα σχέδια σας, καθώς και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Άνθρωποι που θα μείνουν μαζί σας αυτό το χρονικό διάστημα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον σας.
Προσοχή στο διάστημα απο 20.6-28.7.21 που ο Δίας αναδρομεί απο την 0-2η μοίρα των Ιχθύων σε νομικές υποθέσεις, αν υπάρχουν σε εκκρεμότητα τέτοιες. Φροντίσετε ωστόσο να είστε εντάξει με τον νόμο, για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις!
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας καλός μήνας για εσάς γεμάτος ευκαιρίες και ικανοποίηση για ότι έχετε προσπαθήσει, ενώ οι εκλείψεις στο τέλος του χρόνου δεν θα σας επηρεάσουν άμεσα.
Μία ήσυχη χρονιά λοιπόν το 2021 για εσάς, άκρως δημιουργική, εφόσον έχετε κάνει τα σχέδια σας και έχετε την επιθυμία να τα υλοποιήσετε.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 30 Μαΐου – 9 Ιουνίου 2020)
Η νέα χρονιά σας βρίσκει αισιόδοξους και γεμάτους όρεξη για καινούργια ξεκινήματα.
Ο Φεβρουάριος είναι ο καλό σας μήνας, αφού σας φέρνει ευκαιρίες και υποστήριξη απο τους δικούς σας ανθρώπους, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Φυσικά προέχουν οι δικές προσπάθειες και η δυνατή σας θέληση ώστε να πείσετε και τους συνοδοιπόρους σας.
Ο Μάρτης και ο Απρίλης είναι καλοί μήνες για τις προσπάθειες σας, αλλά τον Απρίλη ίσως χρειαστεί να κάνετε μία στάση, για να επανεξετάσετε τις καταστάσεις που θα προκύψουν το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτό θα βοηθήσει και η αναδρομή του Ερμή, που θα γίνει απο τις 30.5-23.6.2021, στην 16-24η μοίρα των Διδύμων και θα σας φέρει καθυστερήσεις και ματαιώσεις, απο τις οποίες δεν θα πρέπει να πτοηθείτε.
Ότι γίνει θα είναι για καλό σας, αφού ο Κρόνος θα είναι με το μέρος σας εφόσον θα τηρείτε τους νόμους του, δηλαδή την υπομονή και την επιμονή σε αυτό που είστε σίγουροι ότι κατέχετε καλά.
Τον Μάιο οι δεσμευμένοι ίσως επισημοποιήσουν την σχέση τους σε πιο στέρεες βάσεις.
Η έκλειψη Ηλίου, που θα γίνει στις 10.6.21 και θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας, θα σημαίνει για εσάς μια Νέα Αρχή και ένα κλείσιμο ενός κύκλου που θα έπρεπε να κλείσει, γιατί δεν σας χρειάζεται πια.
Νέα αρχή σημαίνει και νέες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να τις δείτε θετικά.
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας όμορφος μήνας, που μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαρείτε με το ταίρι σας, και γιατί όχι να ονειρευτείτε το μέλλον σας με αισιοδοξία.
Η χρονιά κλείνει με μία έκλειψη Ηλίου, που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας και ίσως υποχρεωθείτε να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ίσως να αναγκαστείτε να βγάλετε κάποια πρόσωπα απο την ζωή σας, προκειμένου να μπορέσετε να προχωρήσετε στα σχέδια σας χωρίς εμπόδια.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 10 – 20 Ιουνίου 2020)
Η χρονιά που πέρασε σας άφησε με ανεκπλήρωτους στόχους και όνειρα τα οποία δεν πήραν σάρκα και οστά. Πολλά τα εμπόδια για να πραγματοποιηθούν οι ευκαιρίες, που ήλθαν αλλά δεν έμειναν.
Άνθρωποι που μπήκαν στην ζωή σας την χρονιά που μας πέρασε, σας έκαναν να κάνετε όνειρα που όμως δεν υλοποιήθηκαν και αυτό σας έχει απογοητεύσει.
Αυτή η χρονιά ίσως σας αποζημιώσει, αλλά και πάλι θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες σας. Μήπως το πρόβλημα είναι η υπεραισιοδοξία σας; Μήπως οι εκτιμήσεις σας δεν έχουν ρεαλιστικές βάσεις και γιαυτό δεν μπορούν να υλοποιηθούν;
Ο Δίας θα σας δώσει τις απαντήσεις όταν θα τριγωνίσει με τον Ήλιο σας και τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις καινούργιες ευκαιρίες, που θα σας παρουσιασθούν αυτή την άνοιξη.
Αν είστε καλλιτέχνες, αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δημιουργική χωρίς να υπόσχεται και τις ανάλογες απολαβές, ωστόσο ψυχικά θα σας καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί απο τις πρόσφατες απογοητεύσεις.
Ο Απρίλης θα είναι ένας μήνας γεμάτο υποσχέσεις, που θα πρέπει να τις βάλετε σε μικρό καλάθι, αλλά όμως όλο αυτό, δεν πρέπει να σας σταματήσει την αισιοδοξία και να φρενάρει τις αποφάσεις σας.
Τον Μάιο ο ανάδρομος Ερμής θα επηρεάσει την φόρα που είχατε πάρει και θα σας αναγκάσει να επανεξετάσετε τα πάντα, έτσι ώστε να μην υπάρχουν λάθη στις επόμενες κινήσεις σας.
Αναρωτηθείτε τι μπορεί να πάει στραβά και φροντίστε να έχετε έτοιμο ένα εναλλακτικό πρόγραμμα δράσης για κάθε περίπτωση. Μην αφήνεστε σε ότι προκύψει, αλλά ετοιμαστείτε για τα δυσκολότερα ώστε να έχετε επιτυχία και ικανοποίηση απο τα ευκολότερα.
Όλο τον χρόνο οι φυγές σας θα είναι έντονες και θα σας φαίνονται όλα δύσκολα. Δεν θα είναι όμως πάντα έτσι όπως τα αντιλαμβάνεστε, γιατί ίσως εσείς να τα βλέπετε πολύ ωραιοποιημένα και ιδανικά και αυτό να σας απομακρύνει απο την πραγματικότητα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
30.11.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s