Ετήσιες προβλέψεις 2021 – ΚΡΙΟΣ

Η νέα χρονιά θα σας βρει αρκετά προβληματισμένους και θα σας αναγκάσει να ψάξετε μέσα σας για τις αιτίες που σας εμπόδισαν ψυχολογικά, ώστε να χάσετε την ορμή και το θάρρος που σας διακρίνει. Ίσως τον περασμένο χρόνο να ξοδέψατε την ενέργεια σας με λάθος τρόπο και αυτό να σας κάνει να διστάζετε να λειτουργείτε με τον τρόπο που μέχρι τώρα ξέρατε.
Από τον Μάρτιο και μετά θα νιώσετε διαφορετικά και θα ξαναβρείτε την χαμένη σας ορμή και διάθεση.
Με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιο σας τον Απρίλιο, θα σας δοθούν ευκαιρίες να δραστηριοποιηθείτε, αφού θα έχετε συνειδητοποιήσει τι πρέπει να αφήσετε πίσω στο παρελθόν και πολύ πιθανόν σε αυτό να σας βοηθήσουν οι εξωτερικές συγκυρίες που θα υπάρχουν τότε.
Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας και σας αλλάζουν τα σχέδια που κάνατε μέχρι τώρα.
Οι εκλείψεις του καλοκαιριού θα σας βοηθήσουν με τις εξωτερικές καταστάσεις που θα έχουν δημιουργηθεί τότε, να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας για το μέλλον.
Νέα δεδομένα ως αναφορά στις πηγές εσόδων σας, θα σας αναγκάσουν να στραφείτε σε καινούργια σχέδια, κρατώντας τις εμπειρίες σας σαν το πολυτιμότερο όπλο που έχετε για το μέλλον.
Αν και σας διέψευσαν οι προσδοκίες σας αυτή την χρονιά, δεν θα πρέπει να τα παρατήσετε αλλά να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια με τον τρόπο που σας καλούν οι καιροί και τα καινούργια εξωτερικά γεγονότα.
Οι ριζικές αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε σας ζορίζουν ακόμα σε ψυχολογικό επίπεδο, όμως θα πρέπει να το παλέψετε και θα δείτε ότι τελικά όλα είναι θέμα απόφασης.
Ως οι κλασσικοί μαχητές του ζωδιακού, καλείστε να μπείτε μπροστά και να δώσετε το παράδειγμα και στους άλλους με την τόλμη και την μαχητικότητα σας.
Μία παλιά σας αγάπη ίσως ξαναέλθει για να σας αναστατώσει την ζωή προς το τέλος του χρόνου.
Προσοχή στο τέλος του χρόνου όμως και στα οικονομικά σας και την διαχείριση των πόρων σας.
Από τις εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, οι τρεις θα σας επηρεάσουν θετικά και θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε με σχετικά εύκολο τρόπο καταστάσεις που χρονίζουν, κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ ο ανάδρομος Πλούτωνας, ο Χείρωνας και ο Ερμής και η Αφροδίτη θα σας προτρέψουν να αλλάξετε απο μέσα σας ώστε να βλέπετε τις καταστάσεις πιο αντικειμενικά.

Πλανητικές επιρροές
Πλούτωνας ανάδρομος απο 27.4-6.10.21 στην 24-26η μοίρα του Αιγόκερω, σε τετράγωνο.
Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 26.5.21 στην 5η μοίρα του άξονα Διδύμων/Τοξότη, με εξάγωνο/τρίγωνο.
Έκλειψη Ηλίου στις 10.6.21 στην 19η των Διδύμων, με εξάγωνο.
Ερμής ανάδρομος απο 27.9-18.10.21 στην 10-25η μοίρα του Ζυγού, με αντίθεση.
Έκλειψη Ηλίου στις 4.12.21 στην 12η μοίρα του Τοξότη, με τρίγωνο.
Χείρωνας ανάδρομος από 15.7-19.12.21 στην 8-12η μοίρα του Κριού, με σύνοδο.
Αφροδίτη ανάδρομη απο 19.12-31.12.21 στην 25-26η του Αιγόκερω, με τετράγωνο.

Α΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 20 – 29 Μαρτίου)
Η χρονιά ξεκινά απο εκεί που την αφήσατε και τα προβλήματα που σας απασχολούν συνεχίζουν να ζητούν λύσεις. Η διάθεση σας θα είναι μαχητική και τα οικονομικά το μόνιμο μέλημα σας.
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας που τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σας κάνει να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την συνέχεια μιας σχέσης που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μετακινήσεις για επαγγελματικούς η κοινωνικούς λόγους θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.
Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σας απασχολούν και τον Απρίλη θα πάρετε αποφάσεις για την βελτίωση τους. Ευκαιρίες που θα παρουσιασθούν δεν πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες.
Το Μάιο η Σεληνιακή Έκλειψη που θα γίνει θα σας ανακινήσει πολλά θέματα συγχρόνως και θα σας δοθούν ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε τόσο τα συναισθήματα σας όσο και τις οριστικές αποφάσεις σας προκειμένου να λύσετε προβλήματα που χρονίζουν.
Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων λύνονται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια απο εσάς.
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι ήσυχο για εσάς και θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ενώ απο τον Σεπτέμβριο θα δραστηριοποιηθείτε και πάλι κυνηγώντας εκκρεμότητες που θα έχετε αφήσει πίσω το καλοκαίρι.
Ίσως χρειαστεί να συντρέξετε για να βοηθήσετε φίλους ή συνεργάτες αφού θα έχετε την διάθεση και την δυνατότητα. Ο πολεμιστής που κρύβεται μέσα σας θα πάρει ικανοποίηση απο τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Το 2021 θα είναι ένας χρόνος αγώνα αλλά και δικαίωσης για εσάς.

Β΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 30 Μαρτίου – 8 Απριλίου)
Μετά απο μία κουραστική χρονιά που σας έδωσε την ευκαιρία να δώσετε πολλές μάχες αυτή την χρονιά θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να παίρνουν σάρκα και οστά.
Τον Απρίλιο κοντά στα γενέθλια σας, ίσως επισημοποιήσετε μια σχέση που θα γίνει αφορμή να αλλάξουν πολλά στην ζωή σας.
Με την έκλειψη του Ιουνίου θα νιώσετε έτοιμοι να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο στην ζωή σας, αφήνοντας πίσω στο παρελθόν οριστικά πρόσωπα και γεγονότα που σας έδωσαν τις εμπειρίες που χρειάζεστε για το μέλλον. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με κάποια οικογενειακά θέματα.
Το καλοκαίρι θα περάσει ευχάριστα και τα αισθηματικά σας θέματα θα έχουν ευχάριστες εξελίξεις.
Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά, ενώ ένας έρωτας πιθανόν να σας αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά και να σας ανανεώσει.
Δημιουργικά ενδιαφέροντα θα σας κάνουν χαρούμενους και θα ξανανιώσετε πάλι παιδιά.
Τον Οκτώβριο με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να δώσετε χρόνο στις σκέψεις σας και να κάνετε υπομονή σε ότι δεν λειτουργεί με τους ρυθμούς σας.
Το τέλος του χρόνου μετά την έκλειψη του Δεκεμβρίου θα έχετε δώσει τις μάχες σας και η χρονιά θα κλείσει με θετικό πρόσημο και ηθική ικανοποίηση.

Γ΄ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (γεννημένοι απο 9 – 18 Απριλίου)
Μετά απο έναν κουραστικό χρόνο που θα τον θυμάστε για το υπόλοιπο της ζωής σας, ο καινούργιος χρόνος σας βρίσκει έτοιμους για αλλαγή πορείας.
Ο Πλούτωνας συνεχίζει να σας σφυρηλατεί προκειμένου να σας σκληραγωγήσει και να σας τονώσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας.
Ο Απρίλιος σημαντικός μήνας για εσάς αφού νέα δεδομένα έρχονται να σας κάνουν να δώσετε τις τελευταίες και πιο δυνατές μάχες σας.
Η Νέα Σελήνη του Απριλίου που θα γίνει στο δεκαήμερο σας στον Κριό θα σας δώσει την ώθηση να ξεκινήσετε αγώνες τόσο στον επαγγελματικό σας στίβο όσο και στον προσωπικό.
Οι καταστάσεις ευνοούν τους αγωνιστές και αυτό είναι το ατού σας. Ωστόσο θα πρέπει να σταθμίσετε τις δυνάμεις σας και να μην υπερβείτε τα όρια των δυνατοτήτων σας εφόσον χρειαστεί να αναμετρηθείτε με τους δυνατότερους.
Η καλή γνώση των θεμάτων που θέλετε να παλέψετε και η σωστή προετοιμασία θα σας κάνει νικητές εφόσον δεν υποτιμήσετε τις δυνάμεις του αντιπάλου σας.
Το καλοκαίρι στα συναισθηματικά σας ζητήματα προσέξτε τα αισθήματα της ζήλιας και της εκδίκησης, γιατί αν τα αφήσετε να σας παρασύρουν θα βρεθείτε μπλεγμένοι σε μακροχρόνιες αντιπαραθέσεις.
Τον Σεπτέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξανασκεφτείτε και να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας ώστε να βρείτε την χρυσή τομή, σε κάθε περίπτωση.
Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου σας ολοκληρώνει θέματα σχέσεων που είχαν αντιπαραθέσεις και πισωγυρίσματα και σας δείχνει τον μοναδικό δρόμο που θα πρέπει να επιλέξετε και δεν είναι άλλος απο τον δρόμο των αλλαγών και των νέων εμπειριών, που θα σας δώσουν την δυνατότητα να αναδείξετε τα προσόντα σας.
Η ανάδρομη Αφροδίτη ωστόσο τον Δεκέμβριο θα σας βάλει σε πειρασμούς για επανασυνδέσεις που θα τις ζητήσετε εσείς ή το πρώην έτερον σας ήμισυ. Όπως και να γίνει τα πάθη θα ξυπνήσουν και θα σας αναστατώσουν συθέμελα!
Καλή χρονιά σας εύχομαι και μην ξεχνάτε ότι τα καλά κερδίζονται με αγώνες!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
30.11.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s