Νέα Σελήνη 20.7.2020

29597930_944337192407432_885853937249070901_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται την 20.7.2020 στις 20.32΄ ώρα Ελλάδος, στην 28.26΄του Καρκίνου και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 24.34΄του Αιγόκερω και Μεσουράνημα στις 18.19΄του Σκορπιού.

Η Νέα Σελήνη λοιπόν στην αναιρετική μοίρα του Καρκίνου σε ακριβή αντίθεση με τον Κρόνο κυβερνήτη του συγκεκριμένου χάρτη, μας υποψιάζει για μια νέα αρχή που θα έχει τις ρίζες της στα θέματα της οικογένειας (λόγω Καρκίνου), όπου θα υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις απο τους κρατούντες την εξουσία (Κρόνος στον Αιγόκερω).

Ο Κρόνος απο θέση παντοδυναμίας σε εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης το τελευταίο διάστημα (Ο Κρόνος στην ανάδρομη πορεία του συμβαδίζει με την πορεία των Δεσμών της Σελήνης) μας υποδεικνύει τον περιορισμό που έχουν τεθεί διάφορες ομάδες ανθρώπων και την απομόνωση που έχουν υποστεί.

Και όπως κατά λέξη μας λέει ο Ebertin ο άξονας του Κρόνου/Β. Δεσμού σημαίνει Απομόνωση – Μοναξιά – Αναστολές και απαγορεύσεις στις σχέσεις η ενώσεις –Υποχρεωτικός χωρισμός – Δυσκολία στις σχέσεις.

Μέσα σε αυτή την δυναμική του Κρόνου με τους Δεσμούς της Σελήνης έρχεται να δυναμιτίσει το σκηνικό και η θέση της Νέας Σελήνης με όψεις ακριβείας και ας σημειώσουμε ότι βρίσκονται σε αναιρετικές μοίρες όλοι μαζί.

Ο Κρόνος συγχρόνως συμμετέχει σε ένα σκληρό σχηματισμό που λέγεται “Το σφυρί του Θωρ” και σημαίνει μια πιεστική κατάσταση που θα συμβεί ούτως ή άλλως. Σαν να είναι μία αρχή ενός θέματος που τελειώνει με πιεστικό τρόπο, μια κατάσταση που ήταν σε εκκρεμότητα για κάποιες ομάδες ανθρώπων και τώρα ήλθε η ώρα να λάβει τέλος.

Τον σχηματισμό αυτό τον αποτελούν ο Κρόνος στην κορυφή και στην βάση η Αστραία ( ο αστεροειδής της Δικαιοσύνης) και η Αφροδίτη κυβερνήτης του 4ου οίκου στον συγκεκριμένο χάρτη δηλαδή της οικογένειας και της φωλιάς του ανθρώπου. Η Αστραία (δείκτης της Δικαιοσύνης) βρίσκεται στον 8ο οίκο των υποχρεώσεων και των πιστωτικών ιδρυμάτων και στην Παρθένο στην μοίρα της απόλυτης έξαρσης του Ερμή, κατάλληλη θέση για να λύσει θέματα γραφειοκρατικά. Η Αστραία όμως εμπλέκεται και με την αντίθεση του Κρόνου με τα φώτα της Νέας Σελήνης.

Πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό το φορτισμένο σκηνικό μας φωτογραφίζει τις εξώσεις που επίκεινται για ένα μεγάλο αριθμό Ελλήνων που έπαιρναν παρατάσεις χωρίς να δίνεται μια ουσιαστική λύση.

Ο πρώτος οίκος του χάρτη εκτός απο τον Κρόνο έχει συγκυβερνήτη και τον Ουρανό αφού όλος ο Υδροχόος είναι εμπεριεχόμενος στον οίκο αυτό. Ο Ουρανός ετοιμάζεται μέσα στο διάστημα αυτής της Νέας Σελήνης να γυρίσει ανάδρομος και καταλαβαίνουμε ότι θα υπάρχουν ανατροπές και αντιδράσεις το επόμενο διάστημα ενώ θα τον σιγοντάρει και ο Άρης με την αναδρομή του μέσα απο τον Κριό όχι και τόσο ειρηνικά βέβαια.

Ο Άρης σε αυτό τον χάρτη έχει εμπλοκή με τον Χείρωνα και με τον Ερμή και τον αστεροειδή Υγεία. Δηλαδή ο Άρης τετραγωνίζει την Υγεία και ο Χείρωνας τον Ερμή. Εκρηκτικό μείγμα για τις υποθέσεις της Υγείας και την φροντίδα μας για αυτήν. Ο Χείρωνας κάνει τον Ερμή να ξαναμπεί στον φόβο, απο τον οποίο είχε ξεφύγει με την αναδρομή του το τελευταίο διάστημα.

Νέα σελήνη 20,7,2020 β

Ο μόνος αισιόδοξος είναι ο Δίας με την ευεργετική όψη που δέχεται απο τον δυνατό Ποσειδώνα, ο οποίος αν και εμπλέκεται με την κόντρα αντισκιά του Χείρωνα κρατάει την ελπίδα δυνατά και πιστεύει ότι το σύμπαν θα επαναφέρει την τάξη που έχει διαταραχθεί τελευταία.

Ο Άρης θα πάρει την σκυτάλη και θα πολεμήσει προσεχώς μέσα απο τον Κριό μέχρι το τέλος του χρόνου, τότε που θα τελειώσει με την αναδρομή του, αφού βέβαια ανακατώσει με την μαχητικότητα του όλες τις υποθέσεις που θα εξελίσσονται εκείνο το διάστημα.

Εκρηκτικό λοιπόν το κλίμα που μπορεί θα φέρει ανατροπές σε πολλές καταστάσεις αφού ούτε το Ουρανός ούτε ο Άρης θέλουν το άδικο και μπορούν εν δυνάμει να ανατρέψουν τα πάντα .. ας το ελπίσουμε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

18.7.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s