ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

κατάλογος

ΚΑΡΜΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Ωροσκόπιο με ASC των Δεσμών της Σελήνης

Οι Δεσμοί συνδέονται με το ταξίδι της ψυχής και σκοπός τους είναι να συλλέξει εμπειρίες.

1. Δημιουργούμε ένα ωροσκόπιο με Ωροσκόπο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (παράγωγο του γενέθλιου ωροσκοπίου).

2. Το σύστημα διαίρεσης οίκων που χρησιμοποιούμε είναι το Ισομετρικό.

3. Πρέπει να ξέρουμε πρώτα καλά το αίτημα του Β. Δεσμού για να μπορούμε να το ερμηνεύσουμε.

4. Το Καρμικό ωροσκόπιο δείχνει τι βάρη κουβαλάμε απο τους προγόνους μας.

5. Ο πρώτος που το χρησιμοποίησε ήταν ο Alfrend Witte.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΣΜΩΝ

1. Όσο γίνεται πληρέστερη ερμηνεία του Άξονα των Δεσμών.

2. Εφαρμογή του άξονα στους οίκους τους οποίους βρίσκονται οι Δεσμοί.

3. Κυβερνήτες των Δεσμών, αν οι κυβερνήτες βρίσκονται σε ζώδιο συμβατό με την φύση του Δεσμού απο οποιαδήποτε πλευρά.

4. Πλανήτες στον Β. Δεσμό χωρίς πλανήτες στον Ν. Δεσμό, βοηθούν στο πέρασμα απο τον Νότιο στον Βόρειο.

5. Αν υπάρχουν πλανήτες στον Ν. Δεσμό χωρίς εξίσου πλανήτες στον Β. Δεσμό έχουμε παραμονή στον οίκο του Νοτίου Δεσμού.

6. Αν εξίσου υπάρχουν πλανήτες σε Β. Δεσμό και Ν. Δεσμό γίνεται καταμέτρηση.

7. Πλανήτες με όψη τετραγώνου με τους Δεσμούς, οδηγεί σε Β. Δεσμό μετά απο καταστροφή στα θέματα του ζωδίου στο οποίο είναι ο πλανήτης που κάνει το τετράγωνο και με τον τρόπο του πλανήτη.

8. Πλανήτης που κάνει τρίγωνο και εξάγωνο επάνω στους Δεσμούς, βοηθάει είτε να ξεφύγουμε απο τον Νότιο και να πάμε στον Βόρειο με τον ευκολότερο τρόπο είτε να πετύχει την εναρμόνιση των Δεσμών. Τον πλανήτη που κάνει το τρίγωνο και το εξάγωνο τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας και διελεύσεις απο αυτόν σφραγίζουν το Κάρμα μας ή και απο Πρόοδο αν πέσει πλανήτης επάνω του θα πας με θετικό τρόπο στο Κάρμα.

9. Πολύ σημαντικό αν ένας πλανήτης κάνει όψη στον Δεσμό που είναι της φύσεως του ζωδίου του δεσμού, είναι ισχυρή ένδειξη πραγμάτωσης του Κάρματος με τον τρόπο της όψης και με την βοήθεια του πλανήτη με τον οποίο συνδέεται η όψη.

10. Το ζώδιο του κανονικού ωροσκόπου και ο οίκος στον οποίο πέφτει δίνουν πολλές πληροφορίες για την πραγμάτωση του Κάρματος, για τους τρόπους που αυτή η πραγμάτωση μπορεί να επιτευχθεί και έχει καθοριστική σημασία η συμβατότητα του κανονικού Ωροσκόπου με τον Βόρειο Δεσμό καθώς επίσης και ο γενέθλιος οίκος στον οποίο »σκάει» ο Βόρειος Δεσμός.

11. Την συμβατότητα την κοιτάμε σε επίπεδο θεματολογίας του ωροσκοπίου που εξετάζουμε και ο οίκος που θα βρίσκεται ο Δεσμός δηλώνει το πως θα βγει η συμβατότητα.

12. Το Μεσουράνημα το προσέχουμε εξαιρετικά και αν κάνει ιδιομοιρίας όψη με κάποιον πλανήτη, θα συντελέσει να προχωρήσουμε στην καριέρα που λέει το Κάρμα.

13. Κοιτάμε πάντα τον οίκο που έχει πολλούς πλανήτες. Ο φορτωμένος οίκος στο Καρμικό ωροσκόπιο δηλώνει τον τομέα εκείνο στον οποίο χρειάζεται εξαιρετική εργασία για να προωθήσει το Κάρμα και δηλώνει και τους τομείς ή τον τρόπο δράσης για την πραγμάτωση του Κάρματος.

14. Αν ο οίκος που είναι φορτωμένος είναι συμβατός με το ζώδιο του Ωροσκόπου βγάζει πολλά και βγάζει το πάντρεμα για τον σκοπό της ζωής.

ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ

1. Όταν στο Καρμικό ωροσκόπιο ένας οίκος είναι φορτωμένος και έχει με οποιοδήποτε τρόπο συμβατότητα με τον Β. Δεσμό και ο κυβερνήτης και των δύο βρίσκεται σε ζώδιο – οίκο συμβατό και με οίκο και με ζώδιο Δεσμού, η Καρμική πορεία γίνεται με ανάπτυξη των τομέων του οίκου που εξυπηρετούν το ζώδιο του β. Δεσμού και με άσκηση επαγγέλματος της φύσεων του κοινού κυβερνήτη δηλ. οίκου φορτωμένου και ζωδίου του Β. Δεσμού.

2. Οι οίκοι στο Καρμικό ωροσκόπιο δηλώνουν πως λειτουργούν τα θέματα τους για να εξυπηρετηθεί η Πορεία προς στον Β. Δεσμό.

3. Ο πλανήτης που κάνει άριστες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης παίζει καθοριστικό ρόλο στο Καρμικό ωροσκόπιο.

4. Όταν βρούμε τον πλανήτη που κάνει την καλή όψη με τους Δεσμούς, εξετάζουμε και τον κυβερνήτη του ζωδίου που είναι ο οποίος μπορεί να δώσει πληροφορίες για την θετική λειτουργία του πλανήτη.

5. Προσεκτικός έλεγχος του γενεθλίου τροπικού Μεσουρανήματος, αν αυτό σκάει σε ακμή Καρμικού οίκου ενεργοποιεί τον οίκο, αν είναι συμβατό με το ζώδιό του Βόρειου είναι ένα ακόμα θετικό σημάδι και αν κάνει ιδιομοιρίας τρίγωνο ή εξάγωνο με τον /βόρειο είναι το σημαντικό πολύ περισσότερο αν ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος είναι δυνατός.

Το άρθρο είναι γραμμένο απο τον Δρ. Χρ. Παΐζη και η δημοσίευση γίνεται με την έγκριση της νόμιμης κληρονόμου του Ευγενείας Ακακίου.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

21.6.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s