Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου 21.6.2020

34928_420377606168_2732201_nΗ Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου γίνεται στις 21.6.2020, ώρα Ελλάδος 9.41΄πμ. στην 00.21΄ μοίρα του Καρκίνου. Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 14.46΄μοίρες Λέοντα και Μεσουράνημα στις 6.17′ του Ταύρου.

Η Ηλιακή αυτή έκλειψη ανήκει στην οικογένεια Σάρος 137 και οι προηγούμενες ηλιακές εκλείψεις της ιδίας Σάρος έγιναν το 1930, 1948, 1966, 1984, 2002 ενώ η επόμενη θα γίνει το 2038. Αυτό σημαίνει ότι γεγονότα που έγιναν στα προσωπικά μας ωροσκόπια ή στα κοσμικά θα έχουν παρόμοια και επαναληπτικά χαρακτηριστικά με τις προηγούμενες εκλείψεις της ιδίας Σάρος.

Αυτή η έκλειψη που είναι η δεύτερη κατά σειρά αυτού του καλοκαιριού, συμπίπτει με το Θερινό Ηλιοστάσιο και αυτό της δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική για όλη την ανθρωπότητα. Όμως αυτή η έκλειψη ενεργοποιεί με ιδιαίτερο τρόπο τόσο την γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας όσο και τον προοδευτικό της, που σημαίνει ότι τα γεγονότα για την πατρίδα μας θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική.

Η διάρκεια αυτής της Ηλιακής έκλειψης θα είναι 0.38΄ λεπτά της ώρας, που σημαίνει ότι η διάρκεια της επιρροής της θα είναι τουλάχιστον για 7 μήνες, δηλαδή περίπου μέχρι την επιρροή της επόμενης Ολικής Ηλιακής έκλειψης στις 14.12.2020, που θα γίνει στην 23η μοίρα του Τοξότη.

Τα φώτα αυτής της Ηλιακής έκλειψης, που θα γίνει στην μηδενική του παρορμητικού ζωδίου του Καρκίνου έχουν την αντισκιά τους επάνω στους Δεσμούς της Σελήνης και αυτό της δίνει μια επιπλέον έννοια, ότι δηλαδή θα έχει ένα κρίσιμο χαρακτήρα (η μηδενική των παρορμητικών είναι κρίσιμη μοίρα), στις σχέσεις σε διάφορες ομάδες ανθρώπων, απο την μικρή ομάδα μιας οικογένειας μέχρι την μεγάλη ομάδα ενός έθνους ή όλης της ανθρωπότητας. Ο Καρκίνος εκπροσωπεί εξ άλλου την οικογένεια, την πατρίδα αλλά και την ιστορία της.

Ο παρορμητικός χαρακτήρας του Καρκίνου υποκινείται κυρίως απο τα συναισθήματα και την εξασφάλιση της ασφάλειας που νοιώθουμε μέσα απο τον θεσμό της οικογένειας και της πατρίδας.

Παράλληλα όμως η έκλειψη αυτή μέσα απο το ζώδιο του Καρκίνου θα μας στρέψει προς τον εσωτερικό μας εαυτό και θα μας φέρει εντάσεις στην επιφάνεια που υπήρχαν αλλά και μνήμες που για κάποιους λόγους είχαμε καταχωνιάσει μέσα στα βάθη του μυαλού μας.

Ο Ερμής μόλις έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του μέσα στο Καρκίνο ενώ η Αφροδίτη συνεχίζει την αναδρομή της μέσα στον ζώδιο των Διδύμων, ας σημειώσουμε ότι ο χάρτης της Ελλάδας (3.2.1830) έχει τον ωροσκόπο της στην 2η μοίρα των Διδύμων και την Σελήνη που εκπροσωπεί τον λαό στην 21η μοίρα των Διδύμων.

Ο Ωροσκόπος του χάρτη αυτής της έκλειψης είναι επάνω στον Κρόνο του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδος, στην 14η μοίρα του Λέοντα σε αντίθεση με τον Ήλιο της Ελλάδας, που είναι στην 14η μοίρα του Υδροχόου.

Παλιές ιδέες, πεποιθήσεις, προκαταλήψεις δικές μας ή επίκτητες απο τις οικογένειες μας, που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν, πολύ πιθανόν να ξεπηδήσουν απο μέσα μας εντελώς αυθόρμητα και ξαφνικά.

Ολική Ηλιακή Εκλειψη δακτυλοειδής 21,6,2020

Ας προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τον χάρτη αυτής της έκλειψης για να υποψιαστούμε τι θέλει να μας μηνύσει.

Τα φώτα της Ηλιακής έκλειψης βρίσκονται μέσα στον 11ο οίκο του χάρτη της Ελλάδος, που σημαίνει ότι νέοι στόχοι θα μπουν μέσα την ομάδα του ελληνικού κοινοβουλίου με τρόπο επιτακτικό.

Μια νέα αρχή λοιπόν μέσα απο δύσκολες καταστάσεις (λόγω της έκλειψης) μέσα στο κοινοβούλιο όπου θα ανασυνταχθούν δυνάμεις απο το παρελθόν (ο Ερμής ανάδρομος) κάτω απο αναγκαστικές καταστάσεις αφού ο Κρόνος βρίσκεται σε όψη χιαστί με τα φώτα και μέσα απο τον Υδροχόο, άρα ζητά σίγουρα την ομαδοποίηση κάτω απο μια ιδέα για να διασφαλίσει τις παραδοσιακές αξίες αλλά και να στηρίξει τις αλλαγές που είναι απαραίτητες αυτό το διάστημα.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του ωροσκόπου σε όψη 45ας επάνω στον ωροσκόπο και σε αντισκιά επάνω στους Δεσμούς της Σελήνης που βρίσκονται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και αυτό μας υποδεικνύει την ανάγκη ομαδοποίησης μέσα απο διακρατικές συμφωνίες ή ομάδων διαφόρων πολιτικών παρατάξεων.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Μεσουρανήματος είναι ανάδρομη μέσα στους Διδύμους και ο Ουρανός κυβερνήτης του 7ου οίκου είναι κοντά στο Μεσουράνημα στην 9η μοίρα του Ταύρου. Αυτό μας υποδεικνύει ότι οι ανατροπές που προέρχονται απο τις σχέσεις μας με τους συμμάχους, δυσκολεύουν την κυβέρνηση στο να πάρει αποφάσεις οριστικές και πελαγοδρομεί σε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Η καθυστέρηση προκύπτει απο την αναδρομή της Αφροδίτης που ξεκίνησε στην προηγούμενη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στην 2η μοίρα όπου είπαμε ότι είναι και ο ωροσκόπος του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδος. 

Συμφωνίες που έγιναν εκείνο το χρονικό διάστημα έρχονται να διαψευσθούν τώρα και τα αποτελέσματα θα τα καταλάβουμε στην επικείμενη εμπλοκή της ορθόδρομης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27.7.2020, οπότε μπαίνει στο παιχνίδι και ο Άρης, που θα βρίσκεται στις 16 του Κριού (η μοίρα του αρχηγού).

Ο ΄Αρης ο οποίος θα αναδρομίσει τότε θα φέρει τα αποτελέσματα της δυναμικής του, όταν θα ξαναβρεθεί σε στάση προς ορθοδρόμηση σε αυτή την μοίρα, δηλαδή την 16η του Κριού στις 15.11.2020, που όλως τυχαίως αυτή την ημερομηνία έχουμε μία Νέα Σελήνη και πάλι, αυτή την φορά στην 23η δύσκολη μοίρα του Σκορπιού.

Το ίδιο διάστημα και ο Ποσειδώνας θα κάνει ένα ταυ τετράγωνο επάνω στους Δεσμούς της Σελήνης και καταλαβαίνουμε την απογοήτευση που θα πάρουμε τότε απο τους συμμάχους μας και όλων των ειδών των σχέσεων μας, τις προσωπικές στην ιδιωτική μας ζωή αλλά και τις διαπροσωπικές για τα κράτη.

Ο Άρης σε αυτόν τον χάρτη της έκλειψης μόλις έχει περάσει επάνω απο τον Ποσειδώνα και έχει ένα εξάγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, που μας δείχνει ότι υπάρχουν κάποιες ελπίδες φυσικά με τα ανάλογα ανταλλάγματα. Εξ άλλου η εμπλοκή του Δία με τον Πλούτωνα σε αυτόν τον χάρτη μας υποδεικνύει ότι το παιχνίδι των κερδοσκόπων καλά κρατεί.

Η μόνη ελπίδα είναι η επιρροή του Κρόνου με την χιαστί όψη του επάνω στα φώτα αυτής της έκλειψης, που αυτή την στιγμή και πριν εμπλακεί με του Δία και τον Πλούτωνα και πάλι, δίνει διλήμματα για αποφάσεις που μόνο μέσα απο το κοινοβούλιο σε συλλογική βάση μπορεί να αντιμετωπισθούν.

Ας ελπίσουμε στο καλύτερο απο τις δυσκολίες που μας καλεί να αντιμετωπίσουμε αυτή η έκλειψη, που πραγματικά μας στέλνει πολλά μηνύματα αρκεί να έχουμε αυτιά να τα ακούσουμε και μάτια να τα δούμε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

20.6.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s