Νέα Σελήνη 23.4.2020

nea selini 23.4.2020

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 23.4.2020 στις 4.25 ώρα Ελλάδος, στην 3.24΄μοίρα του Ταύρου και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο 2.52΄μοίρα του Κριού και Μεσουράνημα στην 1.35΄ μοίρα του Αιγόκερω.

Μια Νέα Σελήνη σημειωδοτεί πάντα μια νέα αρχή σε ένα κύκλο που ολοκληρώθηκε κατά κάποιον τρόπο μετά την κορύφωση που είχε στην σεληνιακή φάση της Πανσελήνου.

Ας προσπαθήσουμε να δούμε τι μας μηνύει ο αστρολογικός χάρτης αυτής της Νέας Σελήνης του Απριλίου 2020, μετά απο μια δύσκολη Πανσέληνο, που θα την ονόμαζα Πανσέληνο των ανατροπών σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στον παγκόσμιο οικονομικό τομέα αλλά και στον τομέα της προστασίας της δημόσιας Υγείας.

Τα φώτα της Νέας Σελήνης βρίσκονται μέσα στον πρώτο και γωνιακό οίκο του χάρτη, μαζί με τον θεραπευτή Χείρωνα, τον εκρηκτικό και πτωτικό Ουρανό, αλλά και τον ναυαγισμένο Ερμή ο οποίος βρίσκεται στην 21η μοίρα του Κριού, επάνω στον απλανή Baten Kaitos που σημαίνει ναυάγια και απομόνωση.

Ο Ερμής κυβερνάει τον 3ο οίκο της επικοινωνίας και της διάδοσης αλλά και τον 6ο οίκο της υγείας. Ο 3ος φιλοξενεί την Αφροδίτη και τον αστεροειδή Υγεία που βρίσκονται σε σύνοδο μεταξύ τους και θα βρίσκονται για το επόμενο διάστημα λόγω της κοινής πορείας τους, εξαιτίας της επικείμενης ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης.

Η Αφροδίτη μαζί με την Υγεία, μας επισημαίνουν την αξία της Υγείας και την ανησυχία για αυτήν, ενώ μέσα απο το σπίτι του Ερμή, μας φωτογραφίζει την ανησυχία για την υγεία των πνευμόνων, αφού είναι το ανατομικό μέρος τους σώματος που εκπροσωπείται απο τον Ερμής στην δομή του ανθρώπινου οργανισμού.

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου αυτού του χάρτη ο Άρης, βρίσκεται μέσα στον Υδροχόο (το σπίτι του Ουρανού) και χρωματίζεται απο μια ανήσυχη διάθεση, αλλά και μία ερευνητική συγχρόνως προσπάθεια, ενώ βρίσκεται σε όψη τριγώνου με την Αφροδίτη και την Υγεία, που βρίσκονται μέσα στο ζώδιο των Διδύμων. Καλή και αισιόδοξη αυτή η συγκυρία.

Αυτό εξηγεί την ομαδική προσπάθεια των ιατρών ερευνητών, που προσπαθούν πυρετωδώς να ανακαλύψουν νέους μεθόδους για την αντιμετώπιση της νέας αυτής νόσου, δηλαδή της αγνώστου προελεύσεως πανδημίας, που προκάλεσε ο Κορωνοϊός.

Η εμπλοκή του μεσοδιαστήματος Άρη/Ουρανού που βρίσκεται μέσα στον 12ο οίκο (οίκο των ιατρικών εργαστηρίων), με την εμπλοκή του Δία/Πλούτωνα, μας κάνει μία εξίσωση που θα μπορούσαμε να την ερμηνεύσουμε σαν μια ξαφνική ανακάλυψη, αλλά και σαν αντίδραση προσαρμογής σε νέες συνθήκες που θα προκύψουν σίγουρα μέσα απο τις νέες ανακαλύψεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας/Πλούτωνας είναι και ο άξονας του πλουτισμού και πως δεν θα αφήσουν ανεκμετάλλευτη αυτή την συγκυρία, οι γνωρίζοντες τον τρόπο του εύκολου πλουτισμού.

Ας δούμε τώρα την εμπλοκή της συνόδου Αφροδίτης/ Υγείας με τα μεσοδιαστήματα που προκύπτουν απο τις εμπλοκές των φώτων της Νέας Σελήνης με τον Δία και τον Πλούτωνα, τα οποία βρίσκονται όλα μαζί στην 14η μοίρα των Ιχθύων και στον 12ο οίκο, που σημαίνει μεγάλες προσδοκίες για κέρδη και ωφέλειες που θα προκύψουν. Κέρδη που θα δώσουν ικανοποίηση υλική στους επενδυτές των ερευνών και ηθική για τους ίδιους τους ερευνητές της Ιατρικής επιστήμης.

Αυτό είναι λοιπόν είναι ένα απο τα πολλά μηνύματα αυτής της Νέας Σελήνης που βρίσκεται επάνω σε μια μοίρα, ενεργειακά φορτισμένη, αφού εκεί είναι η απόλυτη έξαρση της Σελήνης αλλά και η Πύλη της οικονομικής επιτυχίας κατά τον μεγάλο Ιταλό αστρολόγο Carelli, δηλαδή η 3η μοίρα του Ταύρου.

Η προσπάθεια θα γίνει αλλά τα αποτελέσματα μάλλον θα αργήσουν αφού ετοιμάζονται όλοι μαζί οι εμπλεκόμενοι πλανήτες δηλαδή, η Αφροδίτη, ο Δίας, ο Πλούτωνας αλλά και ο Κρόνος να αναδρομήσουν μέσα στο διάστημα αυτό, που σημαίνει ότι τα συμπεράσματα για τα αποτελέσματα των ερευνών θα πηγαίνουν και θα έρχονται, χωρίς μια τελική κατάληξη τουλάχιστον πριν το τέλος του χρόνου, οπότε και θα ηρεμήσει κατά κάποιον τρόπο το Ουράνιο σκηνικό.

Το ίδιο μαρτυρά και ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος, ο παντοδύναμος Κρόνος που ναι μεν είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, που σημαίνει μια ευκολία στον τομέα των νέων εφευρέσεων και ερευνών, αλλά έχει όψη τετραγώνου επάνω στα φώτα της Νέας Σελήνης  ο οποίος θα γυρίσει ανάδρομος, για να ξαναέλθει στην θέση του στο τέλος του χρόνου.

Συγχρόνως οι Δεσμοί της Σελήνης ετοιμάζονται να αλλάξουν άξονα ζωδίων, αλλά σε αυτόν τον χάρτη οι Δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται επάνω στην κρίσιμη μηδενική μοίρα των παρορμητικών και έχουν ένα δύσκολο σχηματισμό με την συμμετοχή του Άρη. Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που θα μπορούσαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την σπουδαία αυτή έρευνα της αντιμετώπισης αυτής της νόσου, δεν είναι και τόσο συνεργάσιμοι για διάφορους λόγους.

Μία ανταγωνιστική στάση απέναντι στην ανακάλυψη της αντιμετώπισης αυτής της κοινωνικής μάστιγας, που σταμάτησε ένα ολόκληρο πλανήτη να λειτουργεί απο τους συνηθισμένους ρυθμούς της, ήδη διαφαίνεται απο τις διάφορες αλληλοσυγκρουόμενες γνώμες, που ακούμε κατά καιρούς το τελευταίο διάστημα.

Ο Ουρανός ωστόσο συνεχίζοντας τις κατεδαφίσεις του μέσα απο τον Ταύρο εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, που σημαίνει προσαρμογή στις νέες συνθήκες και αυτό είναι παρήγορο.

Εύχομαι το κέρδος που μαρτυρά αυτή η Νέα Σελήνη να είναι για το όφελος του συνόλου της ανθρωπότητας και όχι των ολίγων και δυνατών του εξουσιαστικού χώρου και πάλι!

Καλή Νέα Σελήνη και γρήγορη ανάρρωση σε όλους τους τομείς!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.4.2020

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s