Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΙΧΘΥΣ

2020,12

Αυτή η χρονιά για εσάς θα είναι μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για να αλλάξετε οπτική απέναντι στις τρέχουσες καταστάσεις, άλλα και στις απόψεις που είχατε για κάποια άτομα μέχρι τώρα.

Από την μία η πολυαστρία στον Αιγόκερω θα σας καλεί να προσγειωθείτε, απο την άλλη ο Ουρανός θα σας δίνει ευκαιρίες για να αλλάξετε πορεία, ενώ εσείς θα θέλετε να μείνετε στον όμορφο κόσμο, που έχετε φτιάξει για να ονειρεύεστε αυτά που σας αρέσουν και αγαπάτε.

Αν είστε καλλιτέχνες και δεν έχετε πρόβλημα επιβίωσης, όλα ωραία και καλά θα είναι, αν όμως χρειάζεστε και τα γήινα της επιβίωσης, εκεί το πράγμα δυσκολεύει. Θα αναγκαστείτε να συμβιβαστείτε και να προσαρμοστείτε με τα δεδομένα των καιρών.

Αυτή την χρονιά θα συνειδητοποιήσετε ότι εκτός απο τον ιδεατό κόσμο, υπάρχει και ο πραγματικός κόσμος, που αυτά τα χρόνια είναι πολύ σκληρός.

Αυτό θα το καταλάβετε υποχρεωτικά, αφού οι πέντε απο τις έξι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν με τον άλφα η βήτα τρόπο.

Αν και οι τρεις εκλείψεις θα είναι κάπως δύσκολες, οι άλλες δύο θα είναι ευνοϊκές και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις αλλαγές που ζητούν οι καιροί, ώστε να είστε μέσα στα πράγματα που θα συμβαίνουν αυτό τον χρόνο στην ζωή σας.

Από τις θέσεις των πλανητών θα σας επηρεάσει άμεσα ο πλανήτης σας Ποσειδώνας, κυρίως όταν θα είναι ανάδρομος απο τις 2.6 – 29.11.2020, και θα σας μπερδέψει τα όνειρα για άλλη μία φορά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη απο τους Διδύμους απο τις 13.5 – 25.6.2020 θα σας φέρει ανακατώματα στις συναισθηματικές σας υποθέσεις ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα σας μπερδέψει απο 17.2-10.3.2020 για άλλη μια φορά στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας.

Κάθε δεκαήμερο θα βιώσει διαφορετικά τις τρέχουσες καταστάσεις, γιαυτό ας δούμε πιο αναλυτικά τις επιρροές των εκλείψεων και των ανάδρομων πλανητών ανά δεκαήμερο.

Ιχθύες – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 19 – 29 Φεβρουαρίου)

Η χρονιά ξεκινάει αισιόδοξα αφού ο Δίας απο τον Αιγόκερω σας δίνει ευκαιρίες για να ανοίξετε τα φτερά σας και ο Ουρανός απο τον Ταύρο σας παρακινεί για να επισημάνετε τις αλλαγές που μπορεί να κάνετε στο άμεσο μέλλον, δηλαδή μέσα σε αυτόν τον χρόνο.

Τον Φεβρουάριο κοντά στα γενέθλιά σας, ο ανάδρομος Ερμής (17.2-10.3.2020) θα σας μπερδέψει με αμφιβολίες και αναμνήσεις απο προηγούμενες εμπειρίες, με αποτέλεσμα να πελαγοδρομείτε για να πάρετε κάποια απόφαση, που καλό είναι να τις αναβάλετε για αργότερα όταν ο Ερμής ορθοδρομίσει, για μην κάνετε λάθος επιλογές.

Η Νέα Σελήνη ωστόσο στις 23.2.2020 που γίνεται στην 4η μοίρα των Ιχθύων θα σας παροτρύνει να ακολουθήσετε ευκαιρίες που θα σας δελεάσουν, αλλά θα πρέπει να μην τις απορρίψετε πριν τις εξετάσετε με προσοχή και να αφήσετε και λίγο χρόνο να περάσει, για να κατασταλάξετε και να είστε πιο σίγουροι για τις επιλογές σας.

Οι επόμενοι μήνες εξελίσσονται κανονικά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι την αναδρόμηση της Αφροδίτης μέσα στους Διδύμους (απο τις 13.5 – 25.6.2020), που θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας. Αν συνυπολογίσουμε και την παρουσία του Άρη στο ζώδιο σας, ίσως κάποια αθώα φλερτάκια καταλήξουν σε συναισθηματικά μπερδέματα και να δεχθείτε τις σχετικές επιρροές της σκανδαλιάρας Αφροδίτης, που θα σας βάλουν σε πειρασμούς.

Το τοπίο θα ξεκαθαρίσει η Ηλιακή έκλειψη στις 21.6.2020 που σας επηρεάζει θετικά και θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Στην συνέχεια θα περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι, που θα χαλαρώσετε χωρίς επιρροή απο την επόμενη έκλειψη του Ιουλίου.

Οι επόμενοι μήνες θα τρέχουν ήρεμα και θα ήσαστε καλά μέσα την καθημερινότητα σας, αν εξαιρέσουμε κάποια ξαφνιάσματα που θα έχετε απο την επιρροή του ανάδρομου Ουρανού στον Ταύρο που και πάλι επηρεάζει το δεκαήμερο σας.

Τον Νοέμβριο όμως η Σεληνιακή έκλειψη 30.11.2020 θα σας επηρεάσει σε θέματα σχέσεων, όταν ξαφνικά ανακαλύψετε ότι σας έκρυψαν γεγονότα και αυτό θα σας κάνει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας, σε κάποια πρόσωπα που τα θεωρούσατε δικά σας.

Ιχθύες – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 29 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου)

Εσείς που έχετε τον Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σας απο το 2016 θα συνεχίσετε να τον έχετε μέχρι την επόμενη χρονιά, οπότε ο Ποσειδώνας θα περάσει στο επόμενο δεκαήμερο για να μείνει τα επόμενα χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα τέσσερα χρόνια καταλάβατε τα μηνύματα του, αν και είναι ο πλανήτης σας είναι διφορούμενος γιατί είναι άριστος για τα πνευματικά θέματα και την πανανθρώπινη αγάπη αλλά μπερδεψιάρης και αόριστος για τα γήινα και καθημερινά.

Όσοι τον έχετε επάνω στον Ήλιο σας (αυτό διαφέρει απο ημερομηνία σε ημερομηνία γιατί η κίνηση του είναι αργή) νοιώθετε ότι ανήκετε κάπου αλλού και δεν έχετε την πραγματική αίσθηση της πραγματικότητας γύρω σας. Πότε εξιδανικεύετε τις καταστάσεις για να αντέχετε την σκληρή πραγματικότητα και πότε έχετε τάσεις φυγής για να μην βλέπετε την ασχήμια γύρω σας. Συμμερίζεστε τον πόνο των άλλων και αυτό μερικές φορές σας βαραίνει, αφού ταυτίζεστε με αυτούς και τα προβλήματα τους.

Ο καινούργιος χρόνος ξεκινάει ευνοϊκά για τις υποθέσεις σας, αφού ο Δίας σας ευνοεί μέχρι τα γενέθλιά σας, όπου στην Πανσέληνο στις 9.3.2020 ο Ήλιος θα βρίσκεται επάνω στον Ποσειδώνα και θα σας κάνει πολύ ευαίσθητους στο κάθε τι. Εκεί θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας γιατί αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί αδυναμία του οργανισμού να αμυνθεί στις ιώσεις.

Τον Απρίλιο νοιώθετε μπερδεμένοι και δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε το ψέμα απο την αλήθεια.

Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5.6.2020 θα σας επηρεάσει θετικά για να λύσετε παρεξηγήσεις που πιθανόν να υπάρχουν απο κακές συνεννοήσεις και σε αυτό να ευθύνεστε και εσείς.

Σε αυτή την έκλειψη όμως εμπλέκεται και η ανάδρομη Αφροδίτη που μπορεί να σας φέρει σχέσεις απο το παρελθόν, που νομίζατε ότι έχετε τελειώσει με αυτές και αυτό να σας αποπροσανατολίσει τελείως. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες που είχατε ξεχάσει και τώρα εμφανίζονται μπροστά σας.

Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη στις 5.7.2020 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο και μάλιστα ίσως κάποιες αποκαλύψεις, σας κάνουν να βγάλετε κάποια άτομα απο την ζωή σας.

Οι υπόλοιποι μήνες κυλάνε ήσυχα μέσα στην καθημερινότητα, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας και τα μικροπροβλήματα να λύνονται χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

Ιχθύες – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 10 – 20 Μαρτίου)

Στο δικό σας δεκαήμερο θα παίζουν δύο δυνάμεις σχεδόν όλο τον χρόνο απο την μία ο ευεργέτης Δίας και απο την άλλη η δυάδα Κρόνος – Πλούτωνας που δεν είναι και ότι ευκολότερο.

Ο Δίας θα σας ανοίγει πόρτες απο τον Μάρτιο και μετά ενώ παράλληλα τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνα θα σας κάνουν τεστ στις δυνατότητες και τις αντοχές σας.

Με το μέρος σας θα είναι και οι τρεις, αλλά θα σας περάσουν δια πυρός και σιδήρου για να σας δώσουν την έγκριση να περάσετε τις συμπληγάδες πέτρες.

Μεγάλες προσπάθειες λοιπόν χρειάζονται για να αρπάξετε τις ευκαιρίες, που θα έλθουν για να μείνουν στο μέλλον.

Η Πανσέληνος 9.3.2020 θα γίνει επάνω στον Ποσειδώνα και αυτό σημαίνει σύγχυση και παρεξήγηση η οποία πρέπει να λυθεί.

Από τις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης μπαίνουν στον άξονα Διδύμων-Τοξότη και θα κάνουν σκληρές όψεις με τον Ήλιο σας που σημαίνει ότι κάποιες σχέσεις στην ζωή σας θα σας φέρουν πίσω στις επιδιώξεις σας (αυτό διαφέρει απο ημερομηνία σε ημερομηνία γιατί η κίνηση των Δεσμών είναι αργή).

Η Ηλιακή έκλειψη τον Ιούνιο θέλει μεγάλη προσοχή γιατί θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο και ρίσκο απο το οποίο κάποιοι θα βγουν κερδισμένοι και κάποιοι χαμένοι.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου η οποία θα βγάλει πολλά σκάνδαλα στην επιφάνεια και θα προκύψουν κερδισμένοι αυτοί που λειτούργησαν τον Ποσειδώνα τους στην πνευματική του διάσταση με την τίμια στάση σε όλους τους τομείς χωρίς μπλεξίματα σε ομιχλώδεις καταστάσεις.

Σας εύχομαι μία όμορφη χρονιά με πολλές ευκαιρίες που να γίνουν και πράξεις.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

29.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s