Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

2020,11

‘Άλλη μια χρονιά αλλαγών θα είναι και η φετινή, όπως και η προηγούμενη, κυρίως για τους Υδροχόους των πρώτων ημερών. Τον προηγούμενο χρόνο πήρατε μία γεύση των αλλαγών που έρχονται ολοταχώς και αυτόν τον χρόνο ολοκληρώνονται για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, ενώ τις επόμενες χρονιές ακολουθούν και οι επόμενοι Υδροχόοι των άλλων δεκαήμερων.

Ο Ουρανός απο τον Ταύρο, που θα μείνει 7 χρόνια εκεί, θα σας αναγκάσει να κάνετε πολλές αλλαγές στην ζωή σας, θέλετε δεν θέλετε. Αλλαγές εξωτερικές αλλά και εσωτερικές, κυρίως αυτόν τον χρόνο που ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο σας και θα επηρεάσει τον Ήλιο σας.

Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Ουρανός για ένα Υδροχόο είναι φιλικοί και ευεργέτες πλανήτες, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι εξίσου ζόρικοι όπως με όλους τους άλλους. Η διαφορά είναι ότι ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου ενώ ο Ουρανός ο σύγχρονος κυβερνήτης αυτού του ζωδίου απο τότε που τον ανακαλύψανε, δηλαδή συμβατοί και οι δύο με το ζώδιο του Υδροχόου.

Αναλογιστείτε πόσο σας άλλαξε ο Κρόνος, που είχε μπει ξανά στον Υδροχόο το 1991 και ο Ουρανός το 1996 μαζί με τον Δία το 1997, για να καταλάβετε τις αλλαγές που σας επιτάσσουν αυτοί οι πλανήτες, οι οποίοι απο την επόμενη χρονιά θα είναι και πάλι στο ζώδιο σας κανονικά.

Εφέτος θα μπει και θα βγει ο Κρόνος στις 2 πρώτες μοίρες του ζωδίου σας (21.3 – 30.6.2020) ενώ ο Ουρανός μέσα απο τον Ταύρο, θα συνεχίσει να επιζητά αλλαγές επειγόντως απο τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Από τις έξι εκλείψεις της χρονιάς θα σας επηρεάσουν θετικά οι δύο, ενώ απο του ανάδρομους θα σας επηρεάσει μόνο ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Ερμής.

Μία ήσυχη λοιπόν χρονιά για όλους τους Υδροχόους, με εξαίρεση τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες που θα επηρεαστούν ιδιαίτερα απο τον Κρόνο, ενώ το πρώτο δεκαήμερο θα συνεχίσει να έχει ανατροπές άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε ενοχλητικές απο τον Ουρανό.

Υδροχόοι – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 20 – 30 Ιανουαρίου)

Ο χρόνος ξεκινάει με την ορθοδρόμηση του Ουρανού απο τις 11 Ιανουαρίου 2020, οπότε έχουμε και την πρώτη έκλειψη του χρόνου. Ο Ουρανός ορθόδρομος πια θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές, που τις είχατε αφήσει για αργότερα.

Η έκλειψη αυτή δεν σας αφορά άμεσα, αλλά δεν παύει να επηρεάζει το εξωτερικό περιβάλλον σας και να εισπράττετε τον εκνευρισμό που θα επιφέρει σε όλους, αφού θα είναι μία πολύ δυνατή Σεληνιακή έκλειψη.

Ο Άρης απο τον Τοξότη σας κάνει μαχητικούς κυρίως σε θέματα κοινωνικά και πνευματικά εφόσον έχετε τέτοιες ανησυχίες.

Ο Ήλιος στα γενέθλια σας, σας βρίσκει να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για την ηλιακή χρονιά σας. Ενώ το ίδιο διάστημα, σε αυτό συμβάλλει και η Νέα Σελήνη που γίνεται στον δεκαήμερο σας (στις 24.1.2020) και σας ωθεί να κάνετε μια νέα αρχή. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όμως, στις παγίδες που μπορεί να υπάρχουν και μέσα στον ενθουσιασμό σας να μην τις εντοπίσετε έγκαιρα.

Αρχές Μαρτίου ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα, ενώ στις 22.3.2020 ο Κρόνος μπαίνει στο ζώδιο σας για να σας θυμίσει υποχρεώσεις και να σας φορτώσει με ευθύνες.

Τον Απρίλιο και ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σας και σας κάνει μαχητικούς και ανταγωνιστικούς, αλλά με την συνύπαρξη του Κρόνου (αφορά του γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας) σας ωθεί να τελειώνετε υποθέσεις που χρονίζουν και θα πρέπει να μπουν σε τάξη. Αυτό βέβαια απαιτεί ένα ιδιαίτερο διπλωματικό χειρισμό και όχι σπασμωδικές κινήσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5.7.2020 δεν σας επηρεάζει άμεσα, ενώ ο Κρόνος που έχει φύγει με την ανάδρομη πορεία του και πάλι στον Αιγόκερω, θα σας δώσει μία ανάσα να ξανασκεφτείτε και να ξεχωρίσετε τις προσωπικές σας ευθύνες απο τις ευθύνες των άλλων.

Από τις 16 Αυγούστου και μετά ο Ουρανός ξαναγυρίζει ανάδρομος και μέχρι το τέλος του χρόνου σας φέρνει διάφορες ανατροπές, που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σας, αφού εσείς αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές αυτό το διάστημα διάφορα εξωτερικά γεγονότα θα σας αναγκάσουν να τις ξανασκεφτείτε και να αρχίσετε να χωνεύετε ότι πρέπει να τις ακολουθήσετε.

Ο ανάδρομος Ερμής μέσα απο τον Ζυγό τον Οκτώβριο θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας και θα σας φέρει καθυστερήσεις και ματαιώσεις, που μάλλον θα είναι για καλό σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 30.11.2020 θα σας βοηθήσει με εξωτερικά γεγονότα να πάρετε τις αποφάσεις ευκολότερα για να προχωρήσετε έτσι ώστε η καινούργια χρονιά να σας βρει αποφασισμένους και κατασταλαγμένους.

Αν εξαιρέσουμε τις αλλαγές που θα πρέπει να ακολουθήσετε με κάποια σχετική πίεση και κούραση κατά τα άλλα θα είναι μία καλή χρονιά για εσάς, που θα το καταλάβετε όμως τον επόμενο χρόνο που ο Δίας θα είναι στο ζώδιο σας και θα σας ανταμείψει με τα δώρα του για τις προσπάθειες σας.

Υδροχόοι – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 30 Ιανουαρίου – 9 Φεβρουαρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο αυτή την χρονιά, θα είναι ανενόχλητο απο όλες τις εκλείψεις και τις αναδρομές των πλανητών και έτσι θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα καθημερινά σας θέματα χωρίς εμπόδια και εκνευρισμούς.

Τα προβλήματα θα υπάρχουν απο τους γύρω σας αλλά εσείς θα έχετε ένα καλό λόγο για να τους βοηθήσετε και να τους συμπαρασταθείτε.

Ωστόσο θα πρέπει να ετοιμάζεστε για τις αλλαγές και τις ευθύνες, που θα σας χτυπήσουν την πόρτα την επόμενη χρονιά και να αξιοποιήσετε αυτή την χρονιά με γνώση και ψυχολογική ετοιμασία.

Ο χρόνος ξεκινά με την Αφροδίτη στο δεκαήμερο σας που σημαίνει επαφές με φίλους και διασκέδαση με τους δικούς σας ανθρώπους.

Τον Φεβρουάριο στα γενέθλια σας, κάνετε σχέδια για την ηλιακή χρονιά σας, ενώ τον Μάρτιο μια καινούργια γνωριμία μπορεί να έλθει στην ζωή σας.

Τον Μάιο η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας φέρει μια σχέση απο το παρελθόν και να σας ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των συναισθημάτων σας.

Το καλοκαίρι σας βρίσκει δραστήριους και πολύ πιθανόν να ασχοληθείτε με κάποιο σπορ που θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι παιδιά.

Τον Οκτώβριο με την αναδρομή του Άρη ίσως ασχοληθείτε ξανά με κάτι που το είχατε παρατήσει.

Γενικά θα είναι μία χρονιά σαν ένα διάλειμμα για ξεκούραση, που δεν θα πρέπει να το αφήσετε ανεκμετάλλευτο αλλά να κάνετε κάτι που σας αρέσει και θα σας γεμίσει ενέργεια, ώστε να σας βρει η επόμενη χρονιά έτοιμους και δυνατούς, αφού θα είναι η χρονιά των αλλαγών.

Υδροχόοι – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 9 – 19 Φεβρουαρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο αργεί να δεχθεί αλλαγές, οπότε συνεχίζεται την καθημερινότητα σας, όπως την ξέρετε και αξιοποιείτε τον χρόνο αυτό για να μάθετε κάτι που σας αρέσει.

Αυτό τον χρόνο θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε παρατηρητές αυτών που θα συμβούν γύρω σας, και να φιλοσοφήσετε την ζωή και την στάση των ανθρώπων απέναντι στα προβλήματα τους.

Αυτό θα είναι ένα μάθημα, που θα σας χρειαστεί στο μέλλον, όταν το δικό σας δεκαήμερο θα έχει τις ανατροπές και θα σας τσεκάρει πόσο έτοιμοι είστε για τις αλλαγές που θα επακολουθήσουν.

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 9.2.2020 στο ζώδιο σας, στην αρχή του δεκαημέρου σας, θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τις αλήθειες που δεν τολμάτε να πείτε αλλά και τα ψέμματα που λέτε στον εαυτό σας, για να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις γύρο σας.

Ο ανάδρομος Ερμής τον Μάρτιο θα τερματίσει στο τέλος του ζωδίου σας και θα σας γυρίσει στο παρελθόν μνήμες, που μπορεί να είχατε καταχωνιάσει, γιατί απλά σας είχανε πληγώσει.

Τον Μάιο ο Άρης περνάει μέσα στο δεκαήμερο σας και σας ωθεί να ξεκινήσετε κάτι που να σας αρέσει αλλά και που να σας γεμίζει την ψυχή με ικανοποίηση. Νέοι φίλοι ή καινούργιες προσωπικές γνωριμίες ίσως σας ωθήσουν σε άλλα ενδιαφέροντα.

Ένας έρωτας γεννιέται ή αναζωπυρώνεται μέσα στην άνοιξη, που σας υπόσχεται ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι.

Τον υπόλοιπο χρόνο όλα κυλάνε ήσυχα και θα σας συμβούλευα να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ή με καινούργια ενδιαφέροντα, γιατί απο την μία μεριά θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα αλλά παράλληλα θα σας μείνει και η γνώση σαν εφόδιο για το μέλλον.

Καλή και ευλογημένη χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

28.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s