Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

2020,10

Αυτή η χρονιά θα είναι μια συνέχεια της προηγούμενης, αφού ο Κρόνος θα βρίσκεται και αυτή την χρονιά στο ζώδιο σας μαζί με τον σκληρό Πλούτωνα.

Η συνύπαρξη των δύο αυτών σκληρών πλανητών όλο τον χρόνο που πέρασε, ολοκληρώνεται εφέτος και μέσα απο τις αναδρομές τους συνεχίζουν το ταξίδι τους στο τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, για να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ότι αυτό που λέγεται υπέρτατη εξουσία δεν είναι πάντα στα χέρια μας, αλλά κάπου υψηλότερα απο εμάς.

Αυτό τον χρόνο όμως ο ευεργέτης Δίας, θα βρίσκεται παρών στο παιχνίδι των δύο άλλων πλανητών και αυτό σας δίνει μία ανάσα στις δύσκολες καταστάσεις που περάσατε και μία δικαίωση στις αντοχές σας.

Η αισιοδοξία θα είναι το όπλο σας εφέτος, αφού θα έχετε καταλάβει τις αντοχές σας και θα νοιώθετε πιο δυνατοί και πιο αυτοπειθαρχημένοι.

Οι Δεσμοί της Σελήνης όλο τον χρόνο σας έφεραν νέους ανθρώπους στην ζωή σας, είτε για καλό είτε για να σας φέρουν προβλήματα, αλλά απο τον Μάιο φεύγουν πια απο το ζώδιο σας μαζί με τις εκλείψεις, που σας ανάγκασαν να κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και καταστάσεις στην ζωή σας το τελευταίο διάστημα.

Ο Ουρανός απο τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να κάνετε τις αλλαγές που θέλατε απο καιρό, αλλά δεν μπορούσατε λόγω των υπόλοιπων προβλημάτων, ενώ η τεχνολογία στον χώρο της εργασίας σας θα σας βοηθήσει να είστε παρόντες μέσα στις εξελίξεις των καιρών.

Από τους ανάδρομους πλανήτες, εφέτος θα σας επηρεάσουν άμεσα ο Πλούτωνας, ο Κρόνος, ο Χείρωνας και ο Δίας, ενώ στα μέσα του Σεπτέμβρη και για δύο μήνες θα είναι παρών για να σας αναστατώσει και ο Άρης απο τον Κριό. Οι αναδρομές του Ερμή τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο θα σας πάνε λίγο πίσω στις υποθέσεις που θα τρέχουν εκείνο το διάστημα.

Από τις εκλείψεις θα σας επηρεάσουν άμεσα οι τρεις απο τις έξι, δηλαδή η Σεληνιακή έκλειψη 10.1.2020, η Ηλιακή έκλειψη 21.6.2020, και η Σεληνιακή έκλειψη 5.7.2020.

Γενικά αυτή την χρονιά θα φέρετε εις πέρας ευκολότερα διάφορες εκκρεμότητες απο το παρελθόν, που σας ταλαιπώρησαν την τελευταία διετία.

Αιγόκεροι – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 22 Δεκεμβρίου – 1 Ιανουαρίου)

Ο χρόνος ξεκινάει για εσάς με τον Δία στο δεκαήμερο σας, ο οποίος απο τον προηγούμενο μήνα σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι και χαλαροί.

Οι αλλαγές ήδη σας έχουν χτυπήσει την πόρτα και τώρα καλείσθε να πάρετε τις δικές σας αποφάσεις και να προχωρήσετε παρακάτω, αφού ξεπεράσετε τους φόβους και τις αναστολές σας. Με την βοήθεια του Χείρωνα απο τον Κριό, αναγκάζεστε απο τις καταστάσεις να γίνετε πιο μαχητικοί.

Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στην ζωή σας ή επανέρχονται απο το παρελθόν για να σας βοηθήσουν αφού η παρουσία του Δία θα συμβάλλει σε αυτό.

Αρχές Μαρτίου ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας αναστατώσει ευχάριστα την καθημερινότητα σας, ενώ μέχρι το καλοκαίρι όλα εξελίσσονται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 21 Ιουνίου στον Καρκίνο θα σας επηρεάσει άμεσα κυρίως στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο και ο Άρης μέσα απο τον Κριό θα σας κάνει ανήσυχους και νευρικούς αφού μέσα στο καλοκαίρι θα προκύπτουν διάφορες καθυστερήσεις και ανατροπές, ενώ εσείς θα έχετε την ανάγκη της ξεκούρασης.

Με μία έκλειψη συνήθως ξεκαθαρίζουμε καταστάσεις που χρονίζουν και μας εμποδίζουν να προχωρήσουμε πάρα κάτω. Αυτό θα συμβεί και σε εσάς αφού πολύ πιθανόν να τελειώνετε με κάποιες σχέσεις που μόνο προβλήματα σας δημιουργούσαν.

Από τον Αύγουστο ησυχάζετε και μέχρι το τέλος του χρόνου ασχολείστε περισσότερο με διάφορα εσωτερικά θέματα και συναισθήματα που νοιώθετε, αφού ο Χείρωνας με την αναδρομή του, σας κάνει να αναλογισθείτε τι σας τρομάζει και αναβάλλετε τις αλλαγές, που καλείσθε να κάνετε στην ζωή σας.

Ο χρόνος κλείνει με την Πανσέληνο που γίνεται στις 30.12.2020 μέσα στο δεκαήμερο σας, που έχει το στοιχείο της συνειδητοποίησης της κακής εξιδανίκευσης ανθρώπων και καταστάσεων, που κάνουμε όλοι για να κρύψουμε τις δικές μας ανασφάλειες.

Αιγόκεροι – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 1 – 10 Ιανουαρίου)

Αρχή του χρόνου με τον Δία στο ζώδιο σας και απο τις 15.1- 4.3.2020 στο δεκαήμερο σας. Ο Δίας θα σας φέρει αισιοδοξία, δύναμη και σοφία για όσα έχετε βιώσει την χρονιά που μας πέρασε, δεδομένου ότι σας ζόρισε αρκετές φορές, το πέρασμα του Κρόνου μέσα από το δεκαήμερο σας.

Τέλος του Φεβρουαρίου ο Δίας εμπλέκεται με τον Ποσειδώνα και σας δίνει ελπίδα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, ενώ η συμμετοχή το ανάδρομου Ερμή σας γυρίζει στο παρελθόν με όμορφες αναμνήσεις απο παλιές σας αγάπες.

Ο Μάρτης σας βρίσκει δραστήριους και δυναμικούς και ανοικτούς για ένα καινούργιο έρωτα.

Μέχρι την έκλειψη στις 5.7.2020 όλα θα κυλάνε ομαλά όπως τα έχετε προγραμματισμένα.

Με την έκλειψη αυτή όμως, που θα σας αφορά άμεσα, συμπίπτει και η αναδρομή του Ποσειδώνα απο τους Ιχθείς που πιθανόν να σας αναστατώνει με ελπίδες και όνειρα τα οποία ίσως θα πρέπει να τα δείτε σαν ευκαιρίες εσωτερικής αλλαγής, ώστε να αφήσετε πίσω σας φθαρμένες καταστάσεις, που πιθανόν να νοσταλγείτε, αλλά να μην είναι δυνατόν να διορθωθούν.

»Πάρε δύναμη και προχώρα παρακάτω» είναι το μήνυμα αυτής της έκλειψης που μπορεί να σας φέρει γεγονότα τέτοια που να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε απο τις ψευδαισθήσεις, που κουβαλάτε και σας βαραίνουν χωρίς νόημα.

Το Αύγουστο χαλαρώνετε και στα μέσα του Σεπτέμβρη, που ο Δίας σας υποστηρίζει και πάλι βρίσκετε την αισιοδοξία σας και συνεχίζετε με δυναμισμό τις υποθέσεις σας.

Το τέλος του Οκτώβρη όμως σας βρίσκει νευρικούς και εκνευρισμένους αφού τόσο ο ανάδρομος Άρης όσο και ο ανάδρομος Ερμής θα καθυστερήσουν τις δραστηριότητες σας και θα σας βγάλουν απο το πρόγραμμα σας.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει να κάνετε τους απολογισμούς σας που μάλλον ευχαριστημένους σας βρίσκει αφού θα έχετε βγει απο μια δύσκολή χρονιά με μικρές απώλειες.

Αιγόκεροι – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 10 – 20 Ιανουαρίου)

Ο χρόνος για το δικό σας δεκαήμερο ξεκινάει με την Σεληνιακή έκλειψη στις 10.1.2020, η οποία θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα απο άποψη γεγονότων στο εξωτερικό εγκόσμιο περιβάλλον.

Στον χάρτη αυτής της έκλειψης έχουμε εκτός απο την σύνοδο του Κρόνου και του Πλούτωνα και πολλά άλλα ενδιαφέροντες θέματα που μαρτυρούν οι όψεις και οι σχηματισμοί που υπάρχουν.

Εσάς θα σας αφορά άμεσα η συνύπαρξη του Κρόνου με τον Πλούτωνα, που είναι ένας δύσκολος συνδυασμός και σημαίνει εγκλωβισμό σε διάφορες καταστάσεις, που ήδη σας έχουν δείξει το πρόσωπό τους και εσείς καλείστε να διεκπεραιώσετε.

Ευτυχώς ο Δίας θα διευκολύνει τις καταστάσεις όταν θα εμπλακεί με τους άλλους δύο τον Μάρτιο δηλαδή τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, ενώ συγχρόνως εμπλέκεται και ο Άρης.

Όλο αυτό μας θυμίζει ένα έντονο σκηνικό στο εξωτερικό περιβάλλον, που όμως θα επηρεάσει άμεσα το δεκαήμερο σας, οπότε αν έχετε υποθέσεις που τρέχουν θα χρειαστούν ιδιαίτερο χειρισμό, γιατί μπορεί το εξωτερικό κλίμα να λειτουργήσει υπέρ σας, αλλά και κατά σας, ανάλογα με το πως θα αντιδράσετε εσείς.

Τον Απρίλιο το σκηνικό ελαφρώνει και θα έχετε μεγάλη εύνοια και επιτυχία σε ότι έχετε προσπαθήσει και χτίσει όλο αυτό το διάστημα.

Από τις 26 Απριλίου ξεκινά την αναδρομή του ο Πλούτωνας και 15 Μαΐου ακολουθεί ο Δίας και και ο Κρόνος αυτό σημαίνει και πάλι σημαντικά γεγονότα που επανεξετάζονται στο εξωτερικό περιβάλλον, και πάλι θα αφορά το δεκαήμερο σας και σίγουρα θα σας επηρεάσει σε θέματα και υποθέσεις, που έχετε ανοικτές εκείνο το διάστημα.

Το καλοκαίρι θα είναι ανήσυχο, όχι απο δική σας υπαιτιότητα, αλλά θα πρέπει να προσέχετε κυρίως τα επαγγελματικά σας θέματα και αν έχετε επιχείρηση θα πρέπει να κάνετε πολύ προσεκτικές κινήσεις χωρίς τα στοιχεία της υπεραισιοδοξίας.

Τον Σεπτέμβριο με την αναδρομή του ΄Αρη θα πρέπει να προσέξετε τα ξεσπάσματά σας και την υγεία σας.

Τον Οκτώβρη τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν ενώ εσείς μπορείτε να κάνετε τους προγραμματισμούς σας πιο ανενόχλητοι απο τις εξωτερικές καταστάσεις, παρ’ όλη την εμφάνιση του ανάδρομου Ερμή, που θα λειτουργήσει υπέρ σας αυτή την φορά, αφού θα σας κάνει πιο καχύποπτους και πιο προσεκτικούς.

Τον Δεκέμβριο θα κάνετε τον απολογισμό σας που θα σας κάνει αρκετά αυστηρούς με τον εαυτό σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε ήδη πάρει το δύσκολο μονοπάτι που έπρεπε να περάσετε, για να βρεθείτε στο φως.

Καλή χρονιά σας εύχομαι με πολύ δύναμη και επιμονή!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

27.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s