Ετήσιες προβλέψεις 2020 -ΤΟΞΟΤΗΣ

2020,9

Ο χρόνος που πέρασε ήταν για εσάς τους Τοξότες ένα τεστ στην αισιοδοξία σας, που είναι το δικό σας όπλο στις δύσκολες καταστάσεις.

Ενώ περιμένατε πολλά με τον Δία στο ζώδιο σας, πολλές φορές απογοητευθήκατε γιατί δεν μπορέσατε να ξεχωρίσετε τις πραγματικές ευκαιρίες, απο τις υπεραισιόδοξες αυταπάτες σας.

Σε αυτό συνέτεινε ο Ποσειδώνας απο τους Ιχθείς, που ήλθε σε επαφή τρεις φορές μέσα στον χρόνο με τον Δία και σας οδήγησε σε λάθος συμπεράσματα και ανεκπλήρωτες προσδοκίες.

Τα ίδια τα γεγονότα όμως που σας έκαναν να αποκτήσετε τα συγκεκριμένα συμπεράσματα, θα είναι αυτά που θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο μελλοντικά, έτσι ώστε οι λάθος εκτιμήσεις του περασμένου χρόνου, να σας οδηγήσουν στις σωστές εκτιμήσεις των ευκαιριών που θα σας παρουσιασθούν εφέτος.

Απο τον Μάιο ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης μπαίνει στο ζώδιο σας και θα σας ξαναφέρει πολλούς ανθρώπους που είχαν σχέση με το παρελθόν σας, άλλοτε για να βοηθήσουν και άλλοτε για σας δώσουν την ευκαιρία να σκεφτείτε τα λάθη σας, ώστε να μπορέσετε στο μέλλον να είστε πιο ξεκάθαροι όταν κάνετε τις επιλογές σας για στο μέλλον, δηλαδή με τρόπο πιο ρεαλιστικό και προσγειωμένο.

Σε όλο αυτό το σκηνικό θα συμβάλλει και η αναδρομή της Αφροδίτης που γίνεται απο 13.5-25.6.2020 στο απέναντι ζώδιο απο εσάς, δηλαδή μέσα στους Διδύμους, που θα σας επηρεάσει άμεσα τόσο στις προσωπικές όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις.

Άνθρωποι απο το παρελθόν θα έλθουν για να μείνουν ή να ξαναφύγουν απο την ζωή σας.

Απο τις αναδρομές των άλλων πλανητών εφέτος σας επηρεάζουν μόνο ο Ερμής απο 17.2 – 10.3.2020 και ο Ποσειδώνας απο τις 23.6 – 29.11.2020.

Αυτό σημαίνει πελαγοδρομήσεις στις αποφάσεις σας και πάλι, που αυτή την φορά θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες και όχι βασισμένες στην υπεραισιοδοξία σας.

Οι τρεις απο τις έξι εκλείψεις θα σας επηρεάσουν άμεσα (μία για κάθε δεκαήμερο) ώστε να ξεμπερδεύετε με υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν και τώρα θα πρέπει να πάρετε τις τελικές αποφάσεις, έτσι ώστε να οδηγήσετε τις καταστάσεις της ζωής σας σε καινούργια μονοπάτια.

Τοξότες – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 22 Νοεμβρίου – 2 Δεκεμβρίου)

Ο χρόνος ξεκινάει για εσάς δυναμικά, αφού ο Άρης με το πέρασμα του στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αποφασιστικούς και δραστήριους.

Η αναδρόμηση του Ερμή μέσα απο τους Ιχθείς απο τις 17 Φεβρουαρίου θα σας επηρεάσει και θα σας κόψει την φόρα για ένα μήνα περίπου, αφού οι υποθέσεις σας θα καθυστερούν και εσείς θα πρέπει να διαχειρίζεστε τα εμπόδια που θα προκύπτουν με ψυχραιμία. Παρόλα αυτά σε αυτή την φάση, ίσως ο χρόνος δουλεύει για εσάς, για να σας δοθεί ο χρόνος να ξανασκεφτείτε και να αναθεωρήσετε τις μέχρι τότε αποφάσεις σας.

Στις 30 Μαρτίου η σύνοδος Άρη – Κρόνου μέσα απο την πρώτη μοίρα του Υδροχόου θα σας βοηθήσει να βάλετε ένα τέλος σε κάτι που δεν σας αρέσει και σας ταλαιπωρεί (αφορά αυτούς που γεννήθηκαν στην αρχή του δεκαημέρου).

Από τις 10 Απρίλη θα μπορέσετε να βάλετε σκέψεις και πράξεις σε μία σειρά, αφού θα ηρεμήσετε απο τις αμφιβολίες που σας γεννήθηκαν αυτό το διάστημα.

Στα μέσα του Μάη που αρχίζει η αναδρομή της Αφροδίτης, τα αισθηματικά σας ζητήματα ξαναμπαίνουν στις προτεραιότητες σας.

Το τοπίο θολώνει και πάλι, αφού χάνεστε και μπερδεύεστε μέσα στα συναισθήματα σας, που θα προκύπτουν απο νέες σχέσεις ή επιστροφή κάποιων παλιών σχέσεων συναισθηματικών ή συνεργασιακών απο το παρελθόν σας.

Απο τα μέσα του Ιουλίου ηρεμείτε και περνάτε ένα ήσυχο καλοκαίρι, αφού οι εκλείψεις δεν σας αφορούν άμεσα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν συμπαραστέκεστε στους άλλους που θα ζητάνε την βοήθεια σας, συμβουλευτικά ή πρακτικά.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ωραίος μήνας για εσάς, και το υπόλοιπο διάστημα όλα θα εξελίσσονται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 30 Νοεμβρίου 2020, θα αφορά το δεκαήμερο σας και θα επηρεάσει κυρίως τα συναισθηματικά σας ζητήματα, αφού θα έλθουν στην επιφάνεια γεγονότα που θα σας κάνουν να πάρετε τελικές αποφάσεις, όσο και αν σας πονέσουν για να χαράξετε μία νέα πορεία που θα ταιριάζει με τα θέλω και τις ανάγκες σας.

Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο, αφού οι εμπειρίες που θα έχετε αποκομίσει θα είναι ο θεμέλιος λίθος για την επόμενη χρονιά σας.

Τοξότες – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 2 – 12 Δεκεμβρίου)

Για άλλη μία χρονιά το δικό σας δεκαήμερο ταλαιπωρείται απο τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που σας κάνει ευκολόπιστους και υπεραισιόδοξους, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε μπερδεμένοι σε καταστάσεις που δεν μπορέσατε να εκτιμήσετε ρεαλιστικά, δεδομένου ότι τα εξωτερικά γεγονότα αυτό το διάστημα είναι πολύ σκληρά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίζετε με ψυχρή λογική.

Στο τέλος Ιανουαρίου θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε ότι σας υπόσχονται και να βασίζεστε μόνο στις δικές σας δυνάμεις.

Η αναδρομή του Ερμή στο τέλος Φεβρουαρίου θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε, ότι σας απασχολεί εκείνο το διάστημα, ενώ οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια μπορεί να σας βγουν σε καλό.

Οι επόμενοι μήνες θα κυλάνε ήρεμα με διάφορες δραστηριότητες που θα τις κάνετε με ευχαρίστηση, μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου 2020 που θα σας επηρεάσει άμεσα.

Αυτή την έκλειψη θα την ονόμαζα ΄΄έκλειψη των αποκαλύψεων΄΄, αφού ο Αρης και ο Ποσειδώνας εμπλέκονται άμεσα με τα φώτα της έκλειψης, και αυτό θα αφορά κυρίως το δεκαήμερο σας.

Το ίδιο διάστημα η ανάδρομη Αφροδίτη σας φέρνει αγάπες απο το παρελθόν που αναστατώνουν την ηρεμία σας ευχάριστα μεν, χωρίς μέλλον δε.

Η άλλη εκδοχή είναι να βρείτε ένα καινούργιο έρωτα ο οποίος θα σας απογειώσει μεν, αλλά θα σας απογοητεύσει στην συνέχεια, όταν θα έχει περάσει το πρώτο στάδιο του τυφλού έρωτα.

Όπως και να είναι θα έχετε ένα ενδιαφέρον καλοκαίρι και τότε ακριβώς θα πρέπει να προσέξετε τις δεσμεύσεις σας, έτσι ώστε να μην εγκλωβιστείτε με υποσχέσεις που δεν θα τηρήσετε, γιατί τα ψέματα μπορεί να τα δεχθείτε ή να τα πείτε εσείς στον άλλον ή στον εαυτό σας.

Αυτό το διάστημα θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις στην ζωή σας συναισθηματικές ή συνεργασιακές που θα πρέπει να μην βασίζονται στην υπεραισιοδοξία σας, αλλά στον ρεαλισμό που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί που διάγουμε.

Από τα μέσα του Οκτώβρη ο ανάδρομος Άρης θα σας αποπροσανατολίσει και θα σας κάνει αρκετά νευρικούς, αλλά και ριψοκίνδυνους. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε και να το ελέγξετε, δίνοντας διέξοδο στην επιπλέον ενέργεια σας, σε κάποιο σπορ που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε.

Τοξότες – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 22 Δεκεμβρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο είναι το πιο ανενόχλητο απο τις επιδράσεις όλων των δυνατών πλανητών, έτσι συνεχίζονται όλες οι δραστηριότητες σας χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Η χρονιά ξεκινά δυναμικά με τον Άρη στο ζώδιο σας, που θα σας κάνει μαχητικούς και ενθουσιώδεις σε ότι κάνετε.

Οι επόμενοι μήνες κυλάνε ήρεμα μέχρι τον Μάιο, που οι Δεσμοί της Σελήνης μπαίνουν στον άξονα του ζωδίου σας, όπου για το επόμενο διάστημα να περιμένετε νέους ανθρώπους στην ζωή σας είτε στο φιλικό σας περιβάλλον είτε στις πιο στενές σχέσεις σας. Τα άτομα αυτά θα σας φέρουν ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

Ίσως ενταχθείτε σε ομάδες με κοινά ενδιαφέροντα και αυτό θα σας ισορροπήσει και θα δώσει μια νέα νότα στην καθημερινότητα σας. Το σίγουρο είναι ότι θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

Οι εκλείψεις του καλοκαιριού δεν σας επηρεάζουν άμεσα, ωστόσο ο εκνευρισμός των γύρω σας θα σας αποκαλύψει την άλλη πλευρά των ανθρώπων, δηλαδή αυτή που όταν χάνουν την ψυχραιμία τους βγάζουν τις μάσκες που φορούσαν τις καλές εποχές.

Αν κάνετε κάποια ανοίγματα τον Σεπτέμβριο θα προσέξετε τον ανάδρομο Άρη μη σας οδηγήσει σε υπερβολές. Ίσως μάλιστα στο διάστημα της αναδρομής του Άρη να συναντήσετε εμπόδια τα οποία θα πρέπει να σας προβληματίσουν, γιατί μπορεί να είναι για καλό σας.

Ο χρόνος κλείνει για εσάς με μία Ηλιακή έκλειψη στις 14.12.2020 που γίνεται στην 23η μοίρα του Τοξότη δηλαδή κοντά στα γενέθλια σας και αυτό σημαίνει ότι θα σας επηρεάσει άμεσα.

Το μήνυμα αυτής της έκλειψης είναι ότι ΄΄ότι λάμπει δεν είναι χρυσός΄΄ και θα πρέπει να προσέξετε πολύ τους ανθρώπους που βάλατε στην ζωή σας, να είστε αρκετά επιφυλακτικοί στις υποσχέσεις και τις ελπίδες που σας έφεραν και να κάνετε εκ νέου τις επιλογές σας, που σίγουρα θα είναι καλύτερες, αφού θα έχετε μάθει πολλά απο την υπερβολική ευπιστία και τα λάθη σας.

Καλή χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

26.12.2019

Σχολιάστε