Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

2020,8

Αυτή την χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς θα την ονόμαζα χρονιά προκλήσεων γεμάτη ευκαιρίες αλλά και ανατροπές, σαν να θέλει το σύμπαν να σας πει, αφήστε το νερό να τρέξει στο ποτάμι και γίνεται το φυλλαράκι που επιπλέει πάνω στην επιφάνεια του νερού.

Δεν είναι εύκολο για εσάς που είστε ζώδια σταθερά να μην ελέγχεται τις καταστάσεις, αλλά οι ίδιοι καιροί το επιτάσσουν, αφού βρισκόμαστε στην εποχή των μεγάλων ανατροπών.

Αυτήν την χρονιά είστε απο τους τυχερούς που δεν αγγίζουν τον Ήλιο σας οι τέσσερις απο τις έξη εκλείψεις, παρά μόνο οι δύο και αυτές ευνοϊκά που θα σας βοηθήσουν να τελειώνετε με φθαρμένες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν.

Από τους ανάδρομους πλανήτες σας επηρεάζουν μόνο ο Ουρανός και ο Κρόνος απο τον Μάιο και μετά, και αυτό μόνο για τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

Ο ανάδρομος Ερμής επίσης επηρεάζει το πρώτο και το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι αναδρομές των άλλων πλανητών δεν σας επηρεάζουν, αλλά δεν σημαίνει και ότι δεν θα τους καταλάβετε, αφού θα αφορούν τις εξωτερικές καταστάσεις και θα έχετε να λύσετε τα προβληματάκια των άλλων.

Ο ι εκλείψεις επίσης δεν θα σας αναστατώσουν άμεσα, αλλά θα αναστατώσουν τους γύρο σας, που ίσως χρειαστούν την βοήθεια σας. Εξ άλλου διακρίνεστε για τον δυναμισμό και την επιμονή σας και τα δύσκολα τα προσπερνάτε ευκολότερα απο τους άλλους.

Ωστόσο οι πλανήτες που θα ζορίσουν τους υπόλοιπους εφέτος, δηλαδή ο Κρόνο και ο Πλούτωνας, σε εσάς θα δώσουν ευκαιρίες να αναδείξετε τον δυναμισμό και την σκληρότητα του χαρακτήρα σας, που αυτή την εποχή είναι απαραίτητη.

Έτσι οι δυσκολίες και οι δοκιμασίες που ήδη έχετε περάσει , τώρα θα γίνουν ευκαιρίες αφού σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω μαζί με τους υπόλοιπους σκληρούς του ζωδιακού.

Σκορπιοί – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 23 Οκτωβρίου – 2 Νοεμβρίου)

Ο ανάδρομος Ουρανός που θα τελειώσει την αναδρομή του μέσα στον Ιανουάριο, θα επηρεάσει και πάλι εσάς που γεννηθήκατε τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Σε εσάς ο Ουρανός έχει ξαναπεράσει απέναντι απο τον Ήλιο σας την προηγούμενη χρονιά και έχετε ήδη καταλάβει σε ποιους τομείς της ζωής σας, θα πρέπει να κάνετε ριζικές αλλαγές.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 10.1.2020. όπου ο Δίας θα σας δώσει ευκαιρίες να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, που θα πρέπει όμως να συμβαδίζουν με τις αλλαγές των εξωτερικών καταστάσεων.

Στην συνέχεια ο Ουρανός που θα συνεχίζει την πορεία του στον Ταύρο, θα επηρεάζει το υπόλοιπο του δεκαήμερου σας και θα επιζητά αλλαγές. Θα πρέπει να ετοιμάζεστε ψυχολογικά για να αποδεχθείτε εποικοδομητικά ότι προκύψει, αφού απο τον Αύγουστο και μετά θα σας δοκιμάσει τα νεύρα αν δεν πάτε με τα νερά του, δηλαδή με την ροή των εξωτερικών συνθηκών.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο ο Κρόνος θα κάνει την παρουσία του στον Υδροχόο για λίγο, οπότε θα σας υποχρεώσει να αναλάβετε ευθύνες, όχι και τόσο ευχάριστες μέσα στο καλοκαίρι (αφορά και πάλι τους Σκορπιούς που γεννήθηκαν τις δύο πρώτες μέρες του πρώτου δεκαημέρου). Αυτή η σύμπτωση της επιρροής τον Ιανουάριο του Ουρανού και τώρα του Κρόνου είναι σαν να σας λέει, μια και θα πάρεις τις ευθύνες πάρτες και τελείωνε, σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι συγκυρίες της Ηλιακής έκλειψης 21.6.2020 όπου τα εξωτερικά γεγονότα θα σας δώσουν ευκαιρίες που πρέπει να αρπάξετε έστω και αν αυτές κουβαλάνε ευθύνες.

Η πανσέληνος που θα γίνει 31.10.2020 στο ζώδιο σας θα έχει έντονα τα χαρακτηριστικά των ανατροπών που θα πρέπει να δεχθείτε με σκεπτικισμό, αφού ο ανάδρομος Ερμής το ίδιο διάστημα θα σας κάνει επιφυλακτικούς και θα πρέπει να εξετάζετε κάθε σας κίνηση πολύ προσεκτικά, γιατί θα κρύβονται παγίδες που πρέπει να ξεπεράσετε.

Σκορπιοί – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 2 – 12 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου, θα είναι σαν να ετοιμάζονται για ένα ταξίδι αλλαγών που θα γίνει απο το 2021 και μετά, αυτή την χρονιά απλά μαζεύουν εμπειρίες που θα τις χρειασθούν οπωσδήποτε στο μέλλον.

Ο χρόνος ξεκινάει με τον Δία απο τον Αιγόκερω να σας ευνοεί με ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να αρπάξετε, γιατί δεν θα διαρκέσουν πολύ. Πολύ πιθανόν να ευνοηθείτε σε νομικά θέματα ή θέματα σπουδών.

Ο Ποσειδώνας απο τους Ιχθύς σας δίνει την ελπίδα και την πίστη, ότι θα τα καταφέρετε σε ότι προσπάθεια κάνετε και αυτή η εύνοια θα διαρκέσει όλο τον χρόνο.

Τον Μάρτιο ο Άρης στον Αιγόκερω σας δίνει την δύναμη να παλέψετε την καθημερινότητα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα.

Στην περίοδο της Ηλιακής έκλειψης στις 21.6.2020 ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας, αλλά μάλλον θα σας βγει σε καλό, αφού θα έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε καλύτερα πριν πάρετε αποφάσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη 5.7.020 θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε με υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν τελευταία, αλλά αυτό θα γίνει με εύκολο τρόπο λόγω των εξωτερικών καταστάσεων που θα επικρατούν τότε και θα σας διευκολύνουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Κατά τα άλλα θα περάσετε ένα χαλαρό καλοκαίρι με λίγες εντάσεις μέσα στον Αύγουστο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ο Δίας σας ευνοεί και πάλι, σε ότι ανοίγματα θελήσετε να κάνετε. Ευκαιρία να ξεκινήσετε σπουδές σε κάτι που σας αρέσει και θα σας δώσει γνώση, που θα σας βοηθήσει στο μέλλον.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας χωρίς προβλήματα δικά σας, αλλά θα υπάρχει τότε και η αναδρομή του Άρη, η οποία δεν σας επηρεάζει άμεσα, αλλά σίγουρα φέρνει εντάσεις και ανταγωνισμούς στο περιβάλλον σας.

Ο Δεκέμβριος κυλάει όμορφα και ο χρόνος τελειώνει με θετικό πρόσημο για εσάς.

Σκορπιοί – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 21 Νοεμβρίου)

Στο δικό σας δεκαήμερο θα υπάρξουν πιο πιεστικές καταστάσεις, κυρίως την αρχή της χρονιάς οι οποίες όμως θα σας αναδείξουν τις ικανότητες σας σε κάποιους τομείς της ζωής, που ήδη απο την προηγούμενη χρονιά κάνατε κάποιες προσπάθειες, οι οποίες κάποιες φορές ξεπέρασαν τις αντοχές σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10.1.2020 θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι ακριβώς σας είναι χρήσιμο για την συνέχεια της πορείας σας και τι πρέπει να αφήσετε πίσω, για να είστε πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας.

Η Ηλιακή έκλειψη στις 21.1.2020 θα είναι επίσης θετική για εσάς, αφού δόξα και αναγνώριση των κόπων σας θα έλθει, έστω και καθυστερημένα.

Αρχές Μάρτη και για λίγες μέρες, ο ανάδρομος Ερμής επηρεάζει τις τελευταίες μέρες του δεκαημέρου σας και σας καθυστερεί τις υποθέσεις, που θα εξελίσσονται εκείνο το διάστημα.

Τους επόμενους μήνες οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα σας κάνουν αισιόδοξους και χαρούμενους.

Αρχές Μαΐου θα υπάρχει λίγος εκνευρισμός παραπάνω στην καθημερινότητα σας, ενώ ο Δίας θα σας ευνοεί με διάφορες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5.7.2020 σας επηρεάζει θετικά και πολύ πιθανόν να έχετε καλύτερες χρηματικές απολαβές ή ηθικές αναγνωρίσεις των προσπαθειών σας,

Η Νέα Σελήνη που γίνεται κοντά στα γενέθλια σας, σας ωθεί να κάνετε καινούργια ξεκινήματα που σίγουρα θα έχουν ευνοϊκές εξελίξεις και ο χρόνος τελειώνει όμορφα για εσάς.

Καλή και τυχερή χρονιά εύχομαι σε όλους τους Σκορπιούς, που είναι απο τα ευνοημένα ζώδια εφέτος.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

23.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s