Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΖΥΓΟΣ

2020,7

Όπως όλα τα παρορμητικά ζώδια έτσι και εσείς θα βιώσετε μια ενδιαφέρουσα χρονιά εφέτος, αφού τόσο ο ανάδρομος Άρης, όσο και οι πέντε απο τις έξη εκλείψεις, σας αφορούν άμεσα σε ξεχωριστά χρονικά διαστήματα ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκετε.

Αλλά και οι μακρινοί πλανήτες Πλούτωνας, Κρόνος, και Δίας μέσα απο τον Αιγόκερω αυτό το καλοκαίρι θα σας κάνουν πιο εσώστρεφους αλλά και πιο κατασταλαγμένους στις αποφάσεις σας.

Ο Ερμής με τις αναδρομές του θα σας επηρεάσει επίσης στο να ξανασκεφτείτε πολλές φορές πριν πάρετε αποφάσεις.

Δύσκολο για ένα Ζυγό να πάρει απόφαση γιατί θέλει να τους έχει όλους ευχαριστημένους, πράγμα δύσκολο το οποίο θέλει μεν την διπλωματία, την οποία έχει ένας Ζυγός σαν χάρισμα, αλλά και την σύγκρουση αν χρειαστεί, αφού για τις αλλαγές που απαιτούν οι εξωτερικές καταστάσεις χρειάζονται ριζικές και τετελεσμένες αποφάσεις. Σε αυτό θα δοκιμαστούν οι Ζυγοί τόσο στην περίοδο των εκλείψεων όσο και με την αναδρομή του Άρη μέσα απο τον Κριό απο τις 10.9 – 14.11.2019

Οι δυσκολίες και οι αμφιταλαντεύσεις λοιπόν, που σας απασχόλησαν τον προηγούμενο χρόνο, εφέτος θα σας ζητάνε λύσεις επιτακτικά και πολύ πιθανόν θα πρέπει να τις πληρώσετε για να ξεπεραστούν. Το μπέρδεμα σας θα είναι σίγουρα στα ιδεολογικά σας πιστεύω, που δεν θα ταιριάζουν με τις αλλαγές των καιρών, οπότε θα πρέπει να αποδεχθείτε τις αλλαγές υποχρεωτικά, αν δεν θέλετε να μείνετε έξω απο το παιχνίδι των καιρών.

Ζυγοί – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 22 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου)

Η χρονιά ξεκινάει όμορφα με διάφορες δραστηριότητες της καθημερινότητας και ο Δίας θα είναι με το μέρος σας αλλά προσέξτε τις υπερβολές του, όπως την υπεραισιοδοξία και τις καταχρήσεις σε αυτά που σας αρέσουν πολύ.

Τον Φεβρουάριο τα συναισθηματικά σας θα είναι στα επάνω τους, ενώ δεν θα λείπουν και τα μικροκαυγαδάκια της αγάπης. Η Νέα Σελήνη του Μαρτίου μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε ή να κάνετε μία καινούργια αρχή μαζί του.

Το επόμενο διάστημα μέχρι την Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 21 Ιουνίου 2020, θα σας δώσει την ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τις πραγματικές σας ευθύνες απέναντι στα πρόσωπα της οικογενείας σας (αφορά κυρίως τους γεννημένους στις πρώτες μέρες του Ζωδίου σας).

Η έκλειψη αυτή θα σας ζορίσει μεν με διάφορα εξωτερικά γεγονότα που θα συμβούν, θα σας βοηθήσει δε να μοιράσετε ευθύνες, που πολύ πιθανόν μόνοι σας είχατε φορτωθεί και τώρα σας είναι δύσκολο συναισθηματικά να κάνετε πίσω.

Στο να επαναθεωρήσετε κάποια πράγματα θα σας βοηθήσει και η αναδρομή του Ερμή, του Κρόνου και του Χείρωνα, που θα σας προβληματίσει για το πόσο τελικά αγαπάτε και τον εαυτό σας και είστε δίκαιοι και με αυτόν.

Θα περάσετε ένα ήσυχο καλοκαίρι μέχρι τα γενέθλια σας, οπότε θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα διαχειριστείτε τις αλλαγές που σας κτυπούν την πόρτα, γιατί παρόλο τους φόβους που θα πρέπει να ξεπεράσετε, θα πρέπει επίσης να δείτε τι θα κάνετε πράξη και τι θα αφήσετε σε εκκρεμότητα και πάλι.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα σας βοηθήσει να ξαναδείτε τα πράγματα με διαφορετική ματιά και ο χρόνος τελειώνει με θετικό πρόσημο, αφού το καινούργιο θα μπει πια στην ζωή σας.

Ζυγοί – Β‘ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 2 – 12 Οκτωβρίου)

Για το δικό σας δεκαήμερο τα γεγονότα που είναι σε εξέλιξη θα συνεχίσουν να σας απασχολούν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι τις καλοκαιρινές εκλείψεις, που θα σας αναστατώσουν και ευχάριστα και δύσκολα.

Τους δύο πρώτους μήνες ο Δίας απο τον Αιγόκερω θα σας παρασύρει σε κάποιες υπερβολές τις οποίες και πρέπει να προσέξετε, ενώ ο Απρίλιος και ο Μάιος θα είναι πολύ καλοί μήνες και για τα αισθηματικά σας και για τα οικονομικά σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη 5.6.2020 θα σας βοηθήσει, με διάφορες συγκυρίες απο εξωτερικούς παράγοντες να πάρετε κάποιες αποφάσεις, σε θέματα που απο καιρό σας απασχολούν αλλά τα προσπερνούσατε.

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν και θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε κάποιες εντυπώσεις που είχατε για πρόσωπα και καταστάσεις.

Η επόμενη έκλειψη που είναι Σεληνιακή και θα γίνει στις 5.7.2020, θα σας φέρει γεγονότα που θα σας πληγώσουν και θα σας ξαφνιάσουν. Δεδομένου ότι τότε θα υπάρχει και ένας ανάδρομος Ερμής που θα σας γυρίσει στο παρελθόν, ένα παρελθόν που το είχατε διαγράψει απο την μνήμη σας, αλλά τώρα θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας για να τελειώνετε με ότι σας είχε πληγώσει, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω.

Ο ανάδρομος Άρης, τον Οκτώβριο και Νοέμβριο θα σας κάνει αρκετά εριστικούς και αποφασισμένους να τελειώσετε καταστάσεις που σας ενοχλούν.

Ο χρόνος που θα τελειώσει θα σας βρει αρκετά συνειδητοποιημένους, πιο ώριμους και με πιο ξεκάθαρες σκέψεις.

Ζυγοί – Γ‘ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 23 Οκτωβρίου)

Το δικό σας δεκαήμερο είναι και το πιο ενδιαφέρον, αφού οι αργοί και μακρινοί πλανήτες Κρόνος και Πλούτωνας σας έχουν ήδη δείξει ότι η ζωή είναι ένας αγώνας που δεν τελειώνει ποτέ, απλά αλλάζει τομέα στην ζωή μας.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν είχατε να λύσετε μόνο τα δικά σας προβλήματα, αλλά και των άλλων, αυτών που για εσάς έχει βαρύτητα τη γνώμη τους, δηλαδή αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 10.1.2020 θα σας εξαναγκάσει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στην ζωή σας και θα σας βοηθήσει να δείτε μία καινούργια πραγματικότητα μπροστά σας, που υπήρχε αλλά δεν την βλέπατε. Θα αναγκαστείτε να γίνετε πιο σκληροί και μαχητικοί συγχρόνως.

Στα μέσα του Μάρτη ο Δίας μπαίνει στο δεκαήμερο σας, ενώ στις 22 Μαρτίου ο Άρης εμπλέκεται με τον Δία και τον Πλούτωνα. Συγχρόνως ο Κρόνος εγκαταλείπει για λίγο τον Αιγόκερω και τέλος Μαρτίου ο Άρης έχει σύνοδο με τον Κρόνο μέσα στον Υδροχόο.

Ένα διάστημα αρκετά εκρηκτικό για το σύνολο της ανθρωπότητας, που τα εξωτερικά γεγονότα σίγουρα θα σας επηρεάσουν, ιδίως στον οικονομικό σας τομέα.

Δηλαδή επειδή ο Δίας με τον Πλούτωνα επηρεάζει το δεκαήμερο σας πιεστικά εκείνο το διάστημα, θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τόσο την περιουσία σας όσο και την φήμη σας.

Ο Απρίλιος θα είναι ένας ήσυχος μήνας με αρκετές ευκαιρίες ενώ τον Μάιο η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί αισθηματικές επανασυνδέσεις ή ευχάριστες αναμνήσεις και αντάμωμα με φίλους απο το παρελθόν.

Από τον Μάιο οι Δεσμοί της Σελήνης μπαίνουν στο δεκαήμερο σας και αυτό σημαίνει ότι νέες σχέσεις μπαίνουν στην ζωή σας καθοριστικά.

Το καλοκαίρι θα είναι ήσυχο για εσάς, παρόλο που στον έξω κόσμο θα συμβαίνουν τα διάφορα.

Τον Σεπτέμβριο ο ανάδρομος Άρης θα σας κάνει λίγο νευρικούς και ανασφαλείς, ενώ τον Οκτώβριο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας, θα φέρει ξαφνικές ανατροπές που δεν επηρεάζουν το δεκαήμερο σας άμεσα, αλλά θα σας προβληματίσουν τα εξωτερικά γεγονότα σε τυχόν νέα ξεκινήματα που τα είχατε προγραμματισμένα.

Μπορεί να είναι για καλό σας τα εμπόδια που θα εμφανιστούν ωστόσο, γιατί ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε καλύτερα τις κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε, εκείνο το διάστημα.

Η χρονιά τελειώνει με αρκετές εμπειρίες άλλοτε ενοχλητικές και άλλοτε χρήσιμες, για να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας την επόμενη χρονιά με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Καλή και εποικοδομητική χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

22.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s