Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

2020,6

Το 2020 για εσάς τους Παρθένους θα είναι μια εποικοδομητική χρονιά με τις δυσκολίες της, αλλά και τις ευκαιρίες που θα σας δώσει ο Δίας μέσα απο τον Αιγόκερω, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν είστε καλλιτέχνες θα είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά για εσάς.

Ο Ποσειδώνας που και αυτή την χρονιά είναι απέναντι απο τον Ήλιο σας, θα συνεχίσει να σας μπερδεύει και οι σκέψεις σας θα πελαγοδρομούν μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου.

Για άλλη μια χρονιά θα θέλετε να κάνετε όνειρα, αλλά όνειρα χειροπιαστά και προγραμματισμένα και αυτό γιατί η λογική σας σκέψη, που είναι το όπλο σας για να πετυχαίνετε τους στόχους σας, σε αυτή την περίπτωση δεν συμβιβάζεται με τα αιτήματα του ονειροπόλου και πλανερού Ποσειδώνα.

Από την άλλη μεριά όμως, αυτήν την χρονιά ο σκληρός ρεαλισμός θα επικρατεί σε όλους τους τομείς των εξωτερικών καταστάσεων, και εφόσον ο ρεαλισμός είναι μέσα στις προδιαγραφές του χαρακτήρα σας, θα είστε απο αυτούς που μπορούν εύκολα να διαχειριστούν προβλήματα και να δώσουν τις καλύτερες λύσεις.

Σε αυτό θα σας βοηθήσουν εφέτος και οι οι πέντε απο τις έξη εκλείψεις, που θα είναι άλλες ευνοϊκές και άλλες δύσκολες για εσάς, αλλά σίγουρα καθοριστικές για να τελειώσετε καταστάσεις που χρονίζουν και σας απομυζούν την θετική σας ενέργεια.

Τα ερωτικά σας, όμως και τα όνειρα σας γενικώς που θέλουν την ενέργεια του Ποσειδώνα, θα σας δυσκολέψουν αν συνεχίσετε να ζητάτε να εκπληρωθούν σύμφωνα με τους δικούς σας σχεδιασμούς.

Σε αυτό θα συμβάλλει και η αναδρομή της Αφροδίτης τον Μάιο – Ιούνιο μαζί με τις καλοκαιρινές εκλείψεις, όπου πολύ πιθανόν να πισωγυρίσετε σε παλιές φθαρμένες σχέσεις και να απογοητευθείτε.

Αν όμως είστε καλλιτέχνες ή έχετε ένα χόμπι καλλιτεχνικό, θα είναι μια πολλή καλή χρονιά για να δώσετε μορφή στους στόχους σας, με τον δικό σας τρόπο. Με την ακρίβεια και την συνέπεια θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας ένα καλλιτεχνικό δημιούργημα, που θα σας δώσει την εσωτερική ικανοποίηση και την χαρά της δημιουργίας.

Παρθένοι – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 22 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου)

Ευνοημένο το δεκαήμερο σας αυτή την χρονιά που θα είναι αρκετά εποικοδομητική, αφού ο Ουρανός απο τον Ταύρο όλη την χρονιά θα σας ευνοεί για ότι αλλαγή θελήσετε να κάνετε στην ζωή σας.

Από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα του Αυγούστου η διάθεσή σας θα αποζητά τις αλλαγές του Ουρανού και σε αυτό θα βοηθήσει και ο Δίας απο τον Αιγόκερω, κυρίως τον Ιανουάριο που θα σας δώσει ευκαιρίες και απρόβλεπτες βοήθειες.

Τον Φεβρουάριο η αναδρομή του Ερμή απο τους Ιχθύες, θα σας κάνει να αμφιβάλλετε για τα σχέδια σας και θα σας καθυστερήσει στα προγράμματα σας, ίσως γιατί θα πρέπει να επανεξετάσετε και πάλι τις προϋποθέσεις ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη σιγουριά παρακάτω.

Αρχές Μαρτίου ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα, αλλά τον Ιούνιο με την αναδρόμηση της Αφροδίτης τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αφού τα παιχνίδια του έρωτα έχουν τα επάνω αλλά και τα κάτω τους.

Τους επόμενους μήνες όλα θα είναι καλά χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις, οπότε θα μπορέσετε να περάσετε ένα ήσυχο καλοκαίρι, παρόλο που στον έξω κόσμο θα τρέχουν διάφορα θέματα στα οποία θα είστε απλά παρατηρητές, γιατί δεν θα σας αφορούν άμεσα.

Από τα γενέθλια σας και μετά ο Ουρανός θα σας φέρει αναστατώσεις και ανατροπές, τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με λίγο περισσότερη υπομονή και επιμέλεια.

Στις 30 Νοεμβρίου η Σεληνιακή έκλειψη, που θα γίνει στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, θα σας επηρεάσει έμμεσα, ενώ λόγω και του ανάδρομου Ουρανό εκείνο το διάστημα, ίσως βρεθείτε μπροστά σε διάφορα απρόβλεπτα εμπόδια, τα οποία θα τα ξεπεράσετε μεν, αλλά θα σας χαλάσουν την ηρεμία και την διάθεση σας.

Να θυμάστε ότι όποιο πρόβλημα παρουσιασθεί θα το αντιμετωπίσετε με επιτυχία, εφόσον θα είστε προσαρμοσμένοι με τις εξωτερικές συνθήκες και θα ακούτε τα μηνύματα των καιρών.

Παρθένοι – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 2 – 12 Σεπτεμβρίου)

Στο δικό σας δεκαήμερο οι δύο εκλείψεις του καλοκαιριού θα σας αναγκάσουν να δώσετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις, οι οποίες μάλλον σας έχουν ταλαιπωρήσει την τελευταία διετία, και αυτό γιατί μπλεχθήκατε σε καταστάσεις ηθελημένα ή αθέλητα των άλλων, που σας έφεραν πολύ πίσω στην προσωπική σας πορεία.

Και αυτό τον χρόνο θα συνεχίσετε να νοιώθετε μπερδεμένοι ουσιαστικά ή συναισθηματικά ενώ τον επόμενο χρόνο που θα φύγετε απο την επιρροή του Ποσειδώνα, θα μπορέσετε να διακρίνετε που είναι η αλήθεια και που το ψέμα, που πολύ πιθανόν η φαντασία σας και μόνο να είχε δημιουργήσει.

Η καινούργια χρονιά του 2020, σας βρίσκει αισιόδοξους, αφού ο Δίας ευνοεί τα σχέδια σας γιατί επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σας, απο τα μέσα του Ιανουαρίου μέχρι και τα μέσα του Μάρτη.

Τον Απρίλιο ένας έρωτας παλιός ή καινούργιος εμφανίζεται στην ζωή σας ενώ η αναδρομή της Αφροδίτης σας επηρεάζει άμεσα και σας κάνει να κάνετε όνειρα και να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου σας ξυπνάει απο το όνειρο και σας προσγειώνει, όταν ανακαλύπτετε την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και παύετε να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Η προσγείωση είναι απότομη, αφού ένα ψέμα βγαίνει στο φως, που σας απογοητεύει και σας στεναχωρεί πολύ.

Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου σας επηρεάζει θετικά αφού σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να συνεχίσετε τον δρόμο σας, με άλλη μια εμπειρία στην τσέπη.

Στις 2 Σεπτεμβρίου η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας, σας βρίσκει αρκετά αλλαγμένους, ενώ ο ανάδρομος Δίας απο τον Αύγουστο και μετά σας φέρνει και πάλι ευκαιρίες που πιθανόν είχατε προσπεράσει και τώρα θα πρέπει να τις επανεξετάσετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Οι υπόλοιποι μήνες κυλάνε ήσυχα και οι υποθέσεις εξελίσσονται ομαλά με πολλά όνειρα για το μέλλον σας.

Παρθένοι – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 22 Σεπτεμβρίου)

Για το δικό σας δεκαήμερο τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα και ευνοϊκά έως και υποστηρικτικά.

Οι προσπάθειες σας αυτή την χρονιά θα ανταμειφθούν, αφού ο Δίας ο Κρόνος και Πλούτωνας επιδρά υποστηρικτικά επάνω στις υποθέσεις σας.

Οι ανάδρομοι δεν σας ενοχλούν ιδιαίτερα και οι εκλείψεις έρχονται να κλείσουν τα θέματα σας λυτρωτικά.

Τον Ιανουάριο η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 10 Ιανουαρίου, σας επηρεάζει θετικά, αφού κλείνετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν το τελευταίο διάστημα. Πολύ πιθανόν με την υποστήριξη ανθρώπων με μεγαλύτερη εμπειρία ή ειδικές γνώσεις.

Ο Πλούτωνας μέσα απο τον Αιγόκερω, σας κάνει να νοιώθετε δυνατοί και σας στρέφει προς τα μέσα σας. Εκεί θα ανακαλύψετε δυνάμεις που υπήρχαν μέσα σας, αλλά δεν τις είχατε συνειδητοποιήσει, αυτό κυρίως απο τον Μάιο μέχρι τον Νοέμβριο, που ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος μέσα στον Αιγόκερω και θα επηρεάζει το δεκαήμερο σας.

Ο ανάδρομος Δίας σας ωθεί σε υπερβολές αλλά και χαρές τον Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, ενώ αργότερα τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο πολύ πιθανόν, επιπλέον ευθύνες να σας επιβαρύνουν μέσα στο καλοκαίρι, αλλά θα είναι για το καλό σας, αφού θα σας αποζημιώσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών μέσα στο διάστημα του υπόλοιπου του χρόνου.

Η Ηλιακή έκλειψη τον Δεκέμβριο θα είναι ευνοϊκή για να κλείσετε υποθέσεις που χρόνιζαν και τις αναβάλλατε. Τα γεγονότα που θα συμβούν τότε θα σας βοηθήσουν σε αυτό.

Καλή χρονιά … σας εύχομαι οι προσπάθειες να ανταμειφθούν και τα όνειρα σας να γίνουν πραγματικότητα.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

20.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s