Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΛΕΩΝ

2020,5

Μία όμορφη και δημιουργική χρονιά σας υπόσχεται το 2020 με τις ανατροπές του Ουρανού βέβαια και τα ξαφνικά στην ζωή σας, που όμως θα είναι για καλό, εφόσον αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν. Αν στον εργασιακό σας χώρο δεν έχετε βάλει την εξέλιξη της τεχνολογίας, εφέτος θα αναγκαστείτε να την βάλετε για να προσαρμοστείτε με τους καιρούς και αυτό θα το βρείτε αργότερα μπροστά σας.

Την επόμενη χρονιά το 2021, που θα τρέχει ο Κρόνος και ο Δίας απέναντι απο τον Ήλιο σας μέσα στον Υδροχόο, θα σημαίνει ευκαιρίες αλλά και ευθύνες μαζί. Αυτό που θα περάσετε εφέτος, θα είναι ένα τεστ για εσάς τους ίδιους, για το πόσο δηλαδή μπορείτε να ακολουθήσετε με ευκολία τους καιρούς των ανατροπών και των καινούργιων δεδομένων που ζούμε όλοι.

Από τα δύσκολα φεγγάρια του 2020, που είναι οι έξη εκλείψεις, θα σας επηρεάσουν μόνο οι τρεις και αυτές με θετικό τρόπο, αφού θα κάνουν ευνοϊκές όψεις μέσα στο ζώδιο σας.

Από τις αναδρομές των πλανητών, θα επηρεαστείτε μόνο απο τον Ουρανό και τον Ερμή και για λίγο μόνο διάστημα απο τον Κρόνο. Αυτό σημαίνει ότι ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να ξανασκεφτείτε τα σχέδια σας, έτσι ώστε να πάρετε λιγότερα ρίσκα σε ότι κάνετε.

Λέοντες – Α‘ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)

Αρχές Ιανουαρίου θα συνεχίσουν οι ανατροπές του Ουρανού να σας ενοχλούν αλλά μετά τα πράγματα ησυχάζουν και όλα εξελίσσονται ομαλά όπως τα έχετε προγραμματίσει μέχρι τα μέσα του Αυγούστου, όπου ο Ουρανός δοκιμάζει τα νεύρα σας με τις ανατροπές του, σαν να σας δείχνει κάποιο διαφορετικό δρόμο που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Τον Μάιο και τον Ιούνιο μπαίνει για λίγο ο Κρόνος στον Υδροχόο, με αποτέλεσμα να σας επηρεάζει εσάς των πρώτων δύο ημερών του δεκαημέρου σας και να σας φορτώνει με ευθύνες, που καθόλου ευχάριστες δεν θα είναι μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτό το καλοκαίρι με τις εκλείψεις και τους ανάδρομους πλανήτες, που θα είναι αρκετά δύσκολο για όλους, εσάς δεν θα σας αφορά άμεσα, οπότε θα περάσετε ένα ήσυχο καλοκαίρι με κάποιες δυσκολίες οι οποίες θα είναι απλά ενοχλητικές, αλλά όχι ζόρικες για το δεκαήμερο σας.

Γενικά το πρώτο εξάμηνο θα κυλίσει ομαλά και θα μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, όμως με πολλή προσοχή και ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες που θα επικρατούν τότε. Δηλαδή μετρημένα και σταθερά.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά χρειάζεται προσοχή στις συμπτώσεις, που ίσως κάποιο μήνυμα θέλουν να σας δώσουν, μέσα απο τις ανατροπές του ανάδρομου Ουρανού, που θα διασχίζει το δεκαήμερο σας μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ο ανάδρομος Ερμής απο 14/10 – 4.11.2020 θα σας φέρει καθυστερήσεις και αναβολές στα σχέδια σας, αλλά μάλλον θα γίνουν για καλό, αφού η Σεληνιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 30.11.2020 θα λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσει να τελειώσετε με παλιές ιστορίες, ώστε να είστε έτοιμοι για τις αλλαγές που επιζητείτε αυτό το διάστημα και θα συμβούν απο τις αρχές του επόμενου χρόνου.

Λέοντες – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 1 – 12 Αυγούστου)

Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, οι ανατροπές του Ουρανού σας είναι αδιάφορες μέχρι τον επόμενο χρόνο, που θα ισχύει για εσάς ότι ισχύει για τους άλλους αυτό τον χρόνο.

Άρα έχετε μία χρονιά που οι υποθέσεις σας θα ρέουν κανονικά και κυρίως το πρώτο εξάμηνο δεν θα έχετε ανατροπές και εμπόδια στον δρόμο σας, και όλα θα γίνονται όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουνίου του 2020 θα λειτουργήσει καταλυτικά για εσάς εφόσον οι καταστάσεις που θα εξελίσσονται, θα σας κάνουν να δείτε τα πράγματα απο διαφορετική σκοπιά και να καταλάβετε, που είναι η αλήθεια και που είναι το ψέμα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα εξωτερικά γεγονότα.

Οι συνειδητοποιήσεις σας θα είναι σημαντικές για την συνέχεια της πορείας σας, πολύ πιθανόν και στις προσωπικές αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα κατασταλάξετε και θα καταλάβετε τι είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε απο την ζωή σας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου που γίνεται στην αρχή του δεκαημέρου σας θα λειτουργήσει καταλυτικά για εσάς, αφού απο μόνοι σας θα αρχίσετε να ζητάτε την αλλαγή στην ζωή σας.

Κάποιες καταστάσεις που σας έχουν ήδη κουράσει θα σας κάνουν να επαναστατήσετε με ανθρώπους και καταστάσεις, που θα θέλατε να είναι αλλιώς.

Αυτό θα σας βάλει σε εσωτερικούς προβληματισμούς, που θα σας απασχολήσουν το υπόλοιπο διάστημα του χρόνου.

Τον Σεπτέμβριο η γοητεία θα γίνει όπλο σας, ενώ τον Νοέμβριο θα εμπλακείτε σε ερωτικές ιστορίες η σε επανασυνδέσεις με πρόσωπα απο το παρελθόν, όπως και να είναι θα σας απασχολήσουν ευχάριστα και θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Οι υπόλοιποι μήνες θα κυλούν ομαλά, άσχετα απο τις υπαρξιακές σας αναζητήσεις, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ αυτή η χρονιά κλείνει ευχάριστα με καινούργιες προοπτικές για τον επόμενο χρόνο.

Λέοντες – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 22 Αυγούστου)

Αυτή η χρονιά θα είναι για εσάς μία ήσυχη χρονιά χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα και θα συνεχίσετε ότι έχετε σε εξέλιξη στην ζωή σας χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια.

Ο Φεβρουάριος ξεκινάει δυναμικά για εσάς και τα σχέδια σας, αφού ο Άρης απο τον Τοξότη θα σας δώσει την διάθεση να δραστηριοποιηθείτε με ευχαρίστηση σε κάποιους τομείς της ζωής σας.

Στις αρχές του Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής θα τρενάρει κάποιες καταστάσεις αλλά και θα σας κάνει να σκεφτείτε καλύτερα κάποια θέματα που θα σας απασχολούν τότε.

Τον Μάιο κάποιες αντιπαραθέσεις θα σας χαλάσουν την διάθεση ενώ οι εκλείψεις του καλοκαιριού δεν σας επηρεάζουν άμεσα, ωστόσο τα προβλήματα των άλλων θα σας ρίξουν κάπως την διάθεση.

Με την Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου που γίνεται στην 26η μοίρα του Λέοντα, δηλαδή στο δεκαήμερο σας, μπορεί να θελήσετε να κάνετε μία καινούργια αρχή στην ζωή σας, ίσως και με ένα καινούργιο έρωτα που θα εμφανισθεί απο το πουθενά.

Ο Σεπτέμβρης σας βρίσκει να δίνετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις, που απο καιρό το σκεφτόσαστε αλλά δεν το αποφασίζατε.

Το επόμενο δίμηνο κυλάει με διάφορα μικροπροβληματάκια αντιμετωπίσιμα, μέχρι την Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου, στις 23 του Τοξότη η οποία σας επηρεάζει θετικά αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε καταστάσεις που σας πίεζαν και τώρα θα σας βοηθάνε οι εξωτερικοί παράγοντες να απαλλαγείτε απο αυτές.

Σας εύχομαι να έχετε μία καλή και δημιουργική χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

18.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s