Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΔΙΔΥΜΟΣ

2020,3

Ενδιαφέρουσα η χρονιά αυτή για εσάς τα Διδυμάκια αφού απο την αρχή της χρονιάς τα όνειρα και τα σχέδια για το μέλλον σας θα είναι το κύριο μέλημα σας.

Αυτή την χρονιά θα σας δοθεί η ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε ότι τα όνειρα για να εκτελεσθούν θέλουν κόπο και επίμονη προσπάθεια. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όνειρα και οι ευκαιρίες λιγοστές, για αυτό το λόγο θα αναγκαστείτε να προσπαθήσετε περισσότερο και να κάνετε πολλές επανεκτιμήσεις, στα θέματα που σας απασχολούν απο την προηγούμενη χρονιά.

Οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να απορρίψετε κάποιες πεποιθήσεις και κάποια σχέδια που είχατε ή θα έχετε στο μυαλό σας, έτσι ώστε να ελιχθείτε και να αποφασίσετε να πάρετε άλλους δρόμους πιο σίγουρους. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις σας οι οποίες θα δοκιμασθούν για να μείνουν αυτές που θα έχουν ουσιαστική σημασία για εσάς.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας επαναφέρει σχέσεις απο το παρελθόν ή θα ανατρέξετε στο παρελθόν για να συγκρίνετε και να κατασταλάξετε αν οι σχέσεις που έχετε αξίζουν, για να αποφασίσετε να μείνετε ή να φύγετε.

Οι αναδρομές του Ποσειδώνα, της Αφροδίτης και του Ερμή, θα σας επηρεάσουν για να επαναθεωρήσετε τις καταστάσεις που τρέχουν στην ζωή σας.

Οι τρεις απο τις έξη φετινές εκλείψεις, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις και να ξαναδείτε τα πράγματα απο άλλη σκοπιά.

Επίσης ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης έρχεται για να μείνει τον επόμενο ενάμισι χρόνο στο ζώδιο σας και αυτό θα συμβάλλει στο να γνωρίσετε καλύτερα του ανθρώπους σας, αφού οι σχέσεις σας θα δοκιμασθούν δια πυρός και σιδήρου. Αυτές που θα μείνουν όμως και αυτές που έλθουν θα και οι σημαντικές για το επόμενο χρονικό διάστημα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 20 – 31 Μαΐου 2020)

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει αισιόδοξους και μαχητικούς στα μέσα του Φλεβάρη όμως ο Ερμής ο ανάδρομος θα επηρεάσει το δεκαήμερο σας, και θα σας προκαλέσει σύγχυση και καθυστερήσεις σε διάφορες υποθέσεις που θα τρέχουν εκείνο το διάστημα. Ίσως να πρέπει να ξαναδείτε τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση και να μην βασίζεστε σε υποσχέσεις και προσδοκίες γιατί θα απογοητευθείτε.

Τέλος Μαρτίου και μέχρι το τέλος Ιουνίου ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο και επηρεάζει τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του δεκαημέρου σας, αυτό σημαίνει ότι θα σας βοηθάει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και σημαντικές ευθύνες.

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και σας χαλαρώνει ενώ νέες γνωριμίες θα σας ανεβάσουν την διάθεση και θα νιώσετε πιο ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στις 22 Μαΐου έχει ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Κρόνο και σας επηρεάζει άμεσα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις ή υποθέσεις με το δημόσιο.

Καινούργιες σκέψεις και σχέδια σας απασχολούν ωστόσο, αφού ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας φέρνει καινούργιες γνωριμίες, αλλά και πολλές μετακινήσεις.

Όλο τον Ιούνιο η ανάδρομη Αφροδίτη όμως, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στις σχέσεις σας, τόσο τις συνεργασιακές όσο και τις προσωπικές. Ίσως ανακαλύψετε παρασκήνιο που καθόλου δεν θα σας αρέσει ή έλθετε αντιμέτωποι με τις δικές σας ψευδαισθήσεις και προσδοκίες απο άτομα που κακώς υπερεκτιμήσατε. Θα είναι μία περίοδος απογοήτευσης, αλλά αργότερα θα κάνετε πολλές συνειδητοποιήσεις, με αποτέλεσμα να είστε πιο κατασταλαγμένοι στις εκτιμήσεις σας στο μέλλον.

Τους υπόλοιπους μήνες θα περάσετε όμορφα και οι υποθέσεις σας θα εξελίσσονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, οπότε το καλοκαίρι σας θα είναι χαλαρό και θα περάσετε όμορφα.

Στο τέλος του Νοεμβρίου όμως, θα σας επηρεάσει η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 30.11.2020, οπότε θα βρεθείτε προ εκπλήξεων για άτομα και σχέσεις που καλοπροαίρετα είχατε εμπιστευθεί και ίσως αναγκαστείτε να αλλάξετε τις απόψεις για κάποια θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το τέλος του χρόνου σας βρίσκει ξεκάθαρους και κατασταλαγμένους για να ολοκληρώσετε ότι εκκρεμότητα σας ενοχλεί ώστε να ξεκινήσετε απο καινούργιες βάσεις τον επόμενο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 31 Μαΐου – 10 Ιουνίου 2020)

Νοιώθετε αρκετά μπερδεμένοι με τον Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σας την τελευταία τριετία και θα συνεχίσει να υπάρχει αυτή η σύγχυση και αυτή την χρονιά.

Το θέμα σας είναι η δυσκολία να δείτε τις καταστάσεις κατάματα ίσως απο λόγους άμυνας για να μην χάσετε την αισιοδοξία σας. Με αυτόν τον τρόπο ωραιοποιείτε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην δίνετε λύσεις σε προβλήματα τα οποία λιμνάζουν και μένουν άλυτα.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει χαρούμενους και κοινωνικούς και ονειροπόλους.

Μέσα στον Φλεβάρη όμως που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιο σας θα γυρίσει στο παρελθόν και να σας κάνει να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα απο αυτά που πιστεύατε αφού οι εξωτερικοί παράγοντες θα σας αναγκάσουν να δείτε την πραγματικότητα που εσείς αποφεύγατε να δείτε.

Από τα μέσα του Απρίλη όμως κινητοποιήστε και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες πιο αποφασισμένοι και κατασταλαγμένοι για να τακτοποιήσετε τα κακώς κείμενα. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει γοητευτικούς και ελκυστικούς οπότε και τα ερωτικά σας θέματα είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Από τα μέσα του Μάη όμως, η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη και σας αναστατώνει τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά σας θέματα. Περασμένες αγάπες ίσως εμφανισθούν στην ζωή σας και σας αναστατώσουν τα λιμνάζοντα νερά. Μπορεί και εσείς να αναπολείτε πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σας. Ο ερωτισμός θα είναι έντονος και θα σας αναστατώνει και οι αναμνήσεις θα σας τυραννούν.

Ωστόσο η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 5 Ιουνίου θα σας μπερδέψει ακόμα περισσότερο ή θα σας αναγκάσει να δείτε την πραγματικότητα που μπορεί να είναι απλά μια φαντασίωση δική σας και μία υπερεκτίμηση ενός λάθος προσώπου απο την δική σας και μόνο ανάγκη να βιώσετε ένα ρομαντικό έρωτα και ας είναι και χωρίς μέλλον. Εξ άλλου το πάθος δεν ελέγχεται όταν ο έρωτας χτυπάει την πόρτα.

Τον Νοέμβριο θα έχετε απρόσμενες ευκαιρίες για να δραστηριοποιηθείτε ενώ τα αισθηματικά σας θέματα θα σας δίνουν χαρές και αισιοδοξία και ο υπόλοιπος χρόνος θα περνάει με τα θέματα που ήδη τρέχουν χωρίς ιδιαίτερες ενοχλήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 10 – 20 Ιουνίου 2020)

Στο δικό σας δεκαήμερο τα πράγματα είναι πιο απλά αφού όλη η χρονιά κυλάει ομαλά και συνεχίζετε την πορεία σας χωρίς ιδιαίτερα γεγονότα.

Από την αρχή του χρόνου όλα θα εξελίσσονται κανονικά μέχρι τον Μάιο που μπορεί να σας κτυπήσει την πόρτα ο έρωτας , αφού η Αφροδίτη και ο Άρης θα σας δώσουν ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες, αν όχι ερωτικές σίγουρα επαγγελματικές ή και τα δύο.

Η αναδρομή της Αφροδίτης δεν σας επηρεάζει άμεσα, ούτε οι εκλείψεις του καλοκαιριού, έτσι θα περάσετε ένα όμορφο καλοκαίρι εφόσον καταφέρετε να μείνετε μακριά απο τα γενικά προβλήματα που θα υπάρχουν στους γύρο σας.

Στα μέσα του Οκτώβρη θα σας ανοιχθούν δρόμοι ενώ τα συναισθηματικά σας θέματα θα σας δίνουν τις μικροχαρές που σας χρειάζονται.

Όμως στις 14 Δεκεμβρίου 2020 η ολική Ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στις 23 του Τοξότη θα σας αφορά άμεσα οπότε τότε ίσως να έχετε ανατροπές σε κάποια θέματα της ζωής σας.

Γεγονότα που τα προσπερνούσατε μέσα στον χρόνο ίσως εμφανισθούν μπροστά σας, εκεί που δεν το περιμένετε και θα σας ζητούν λύσεις πιεστικά.

Ίσως και εσείς να δώσετε τέλος σε κάποιες καταστάσεις που χρόνιζαν αλλά δεν είχατε την όρεξη να τις αντιμετωπίσετε και τώρα να πάρετε την απόφαση να τελειώνετε με αυτές.

Καλή χρονιά σας εύχομαι και αν ο έρωτας σας χτυπήσει την πόρτα ανοίξτε την!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

12.12.2019

Σχολιάστε