Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

2020,4

Άλλη μια σημαντική χρονιά για εσάς τους Καρκίνους το 2020 με πολλές ευκαιρίες και υποστηρίξεις απο τους ανθρώπους που αγαπάτε, για να λύσετε τα προβλήματα που σας απασχολούν την τελευταία διετία.

Πολλές υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν τα δύο τελευταία χρόνια θα έχουν εφέτος και τον Δία συμπαραστάτη για να σας ευνοήσει να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις.

Οι τρεις απο τις έξη εκλείψεις που θα επηρεάσουν ή κάθε μία και ένα δεκαήμερο του ζωδίου σας θα σας δώσουν την ευκαιρία να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που χρονίζουν και σας ταλαιπωρούν.

Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο οι αναδρομές του Πλούτωνα, Κρόνου, Δία, Χείρωνα, Άρη και Ερμή θα σας βοηθήσουν να επεξεργασθείτε τα θέματα πιο επισταμένα και να κάνετε τις σωστότερες δυνατές κινήσεις στην αντιμετώπιση ανθρώπων και καταστάσεων στην ζωή σας.

Από τα γενέθλια σας και μετά οι Δεσμοί της Σελήνης μετακινούνται απο το ζώδιο σας και προχωράνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη οπότε ότι είχατε να διεκπεραιώσετε με τις σχέσεις σας παίρνουν τον δρόμο τους και είστε ελεύθεροι να σκεφτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και θα σας βοηθήσει σε αυτό και ο Ουρανός απο τον Ταύρο με ξαφνικές ευκαιρίες και ο Ποσειδώνας με υποστήριξη απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά και ο Δίας που θα σας στείλει ανθρώπους που θα σας στηρίξουν ουσιαστικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ – Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 20 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)

Η χρονιά αυτή θα σας βρει μαχητικούς και γενναίους μπροστά στα εμπόδια και τις αντιξοότητες που θα βρεθούν μπροστά σας. Ο Χείρωνας απο τον Κριό επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σας και σας κάνει ιδεολογικούς μαχητές για να υπερασπίσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε, αφού προτάσσετε τα στήθη σας αυθόρμητα και χωρίς δεύτερη σκέψη όποτε χρειαστεί.

Ευκαιρίες που για κάποιο λόγο εμποδίστηκαν τον προηγούμενο χρόνο θα μπορέσουν να επανέλθουν εφέτος και θα σας προτρέψουν σε σημαντικές αλλαγές.

Ο Ιανουάριος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς ειδικά προς το τέλος του.

Στο τέλος του Φλεβάρη ξεκαθαρίζετε τις θέσεις σας με ανθρώπους που έχετε κάτι κοινό να μοιράσετε και ξεκινάτε με την Νέα Σελήνη καινούργια όνειρα, μέσα απο νέες σχέσεις και συνεργασίες, πολύ πιθανόν με ανθρώπους που είχατε ήδη δοκιμάσει στο παρελθόν.

Ήσυχα κυλάνε οι επόμενοι μήνες, μέχρι την πολύ σημαντική Ηλιακή έκλειψη επάνω στο Ηλιοστάσιο που γίνεται στις 21 Ιουνίου 2020 στην μηδενική του Καρκίνου και θα επηρεάσει άμεσα όσους έχουν γεννηθεί στις αρχές του δεκαημέρου σας.

Με αυτή την έκλειψη θα σας αναγκάσουν οι εξωτερικές καταστάσεις να επανακινήσετε εκκρεμότητες που είχατε παρατήσει στο χρονοντούλαπο και αυτό θα σας χαλάσει την ηρεμία μέσα στο καλοκαίρι.

Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής θα σας αναγκάσει να ξανασκεφτείτε, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, ώστε να είστε πιο κατασταλαγμένοι στις απόψεις σας, η θα σας κάνει να αναπολείτε το παρελθόν και τα όμορφα χρόνια που πέρασαν.

Ο ανάδρομος Χείρωνας επίσης θα σας φέρει αναστάτωση αφού θα πρέπει να χειριστείτε καταστάσεις που θέλουν την ιδιαίτερη παρουσία σας και την προσωπική επίβλεψή σας.

Το επόμενο διάστημα του χρόνου ασχολήστε με θέματα γνωστά τα οποία χρειάζονται απλώς την ενέργεια και την ιδιαίτερη φροντίδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ – Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 1 – 12 Ιουλίου)

Όλο τον χρόνο έχετε σύμμαχο τον Ποσειδώνα απο τους Ιχθύες οπότε θα έχετε μια καλή ψυχολογική σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά και με σύμμαχο την αισιοδοξία, πολλά μπορεί να κάνετε.

Ο Δίας επίσης θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο για αρκετό διάστημα, αφού απο εκεί θα περάσει τρεις φορές μέσα απο την αναδρομή του. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε βοήθεια, σε ότι σας προβληματίσει απο τον σύντροφό σας, τους συνεργάτες ή τους ειδικούς συμβούλους σας.

Το πρώτο εξάμηνο θα κυλήσει ήσυχα με τα γνωστά προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι την Σεληνιακή έκλειψη στις 5 Ιουλίου 2020, που γίνεται στο δεκαήμερο σας, δηλαδή στην 13η μοίρα του Καρκίνου.

Με αυτήν την έκλειψη ίσως τελειώσουν καταστάσεις που χρονίζουν και δεν είχατε την διάθεση να αντιπαρατεθείτε και να έλθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα, κυρίως σε σχέσεις ή καταστάσεις που προέκυπταν απο τους άλλους και εσείς έπρεπε να τρέχετε και να μαζεύετε τα ασυμμάζευτα. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να ξανασκεφτείτε και να πάρετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να αντιδράσετε.

Τα εξωτερικά γεγονότα και οι συμπτώσεις θα σας φέρουν αντιμέτωπους με όχι ευχάριστο τρόπο και θα αναγκαστείτε να δώσετε τέλος σε καταστάσεις, που αργότερα θα ευγνωμονείτε την ώρα και την στιγμή που έγιναν.

Ωστόσο συναισθηματικά δεν θα είναι και το εύκολο για εσάς, όλο αυτό το κλίμα αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε και θα ηρεμήσετε, αφού θα μπουν κάποια πράγματα σε τάξη.

Το επόμενο διάστημα θα ηρεμήσετε και θα ασχολείσθε με την καθημερινότητα, ενώ ο Άρης με την αναδρομή του θα σας αναστατώσει και πάλι τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείτε να αντιπαρατεθείτε σε επιθέσεις που θα δεχθείτε για θέματα του παρελθόντος, τα οποία θα σας συγχύσουν και θα χαλάσουν την ηρεμία σας.

Η σωστή αντιμετώπιση είναι ο διάλογος σε συναισθηματική βάση, εξηγώντας τα συναισθήματα σας και έτσι μπορεί να λυθούν παρεξηγήσεις και παράπονα, που πολύ πιθανόν να είναι και απο πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ – Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 12 – 22 Ιουλίου)

Αυτή την χρονιά θα σας απασχολήσουν τα θέματα που είναι σε εξέλιξη απο την προηγούμενη χρονιά, αφού ο Κρόνος και ο Πλούτωνας ήδη σας έχει δείξει τα δόντια του.

Η Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στις 10 Ιανουαρίου 2020 και είναι μια πολύ σημαντική έκλειψη και σας αφορά άμεσα, αφού γίνεται στην 20η μοίρα του άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω, δηλαδή στην αρχή του δεκαημέρου σας.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας όταν είναι μαζί σημαίνει ότι σε κάποιον τομέα της ζωής σας σας εξαναγκάζουν να δεχθείτε υποχρεωτικά ότι σας υποδεικνύουν.

Η έκλειψη αυτή είναι πολύ σημαντική για τα εξωτερικά γεγονότα, που όμως θα μας επηρεάσουν άμεσα όλους, κυρίως στον οικονομικό τομέα.

Σε πολλά θέματα που δεν υπάρχει λύση γιατί είναι πολύ μπλεγμένα, υπάρχει και η λύση του γόρδιου δεσμού, αυτό σας προτάσσει ο Κρόνος με τον Πλούτωνα.

Προβλήματα λοιπόν που ζητούν λύσεις, όμως υπάρχουν και οι μικροχαρές που μας γεμίζουν τις μπαταρίες για να αντέξουμε τα δύσκολα.

Έτσι λοιπόν τον Φεβρουάριο, η Αφροδίτη σας βοηθάει να χαλαρώσετε μέσα απο όμορφες ερωτικές στιγμές και κοινωνικές χαρούμενες συναντήσεις.

Τέλος Μαρτίου μέχρι και τον Ιούνιο ο Κρόνος φεύγει απο το απέναντι ζώδιο και σας αφήνουν λίγο απο τα ‘πρέπει’ και τις υποχρεώσεις.

Ο Ιούνιος σας βρίσκει αποφασιστικούς για να κάνετε αυτά που σας αρέσουν, ενώ με την Νέα Σελήνη στις 20 Ιουλίου που γίνεται στο τέλος του δεκαημέρου σας, δηλαδή στην 28η μοίρα του Καρκίνου σας ωθεί μέσα απο δυσκολίες, να πάρετε αποφάσεις που θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σας.

Ο Κρόνος ανάδρομος σε εμπλοκή με την Νέα Σελήνη σας επαναφέρει θέματα που θέλουν λύσεις με λεπτούς χειρισμούς τόσο στις σχέσεις σας όσο και στις συνεργασίες σας.

Ο υπόλοιπος χρόνος θα κυλήσει με τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ στο τέλος του Οκτώβρη ο Ερμής ο ανάδρομος θα σας φέρει καθυστερήσεις στα σχέδια σας, και αυτό θα σας εκνευρίσει.

Το υπόλοιπο διάστημα ηρεμείτε και έτσι τελειώνει αυτός ο χρόνος που θα σας κάνει σίγουρα δυνατότερους!

Καλή χρονιά σε όλους και να χαίρεστε τις μικροχαρές χωρίς να τις υποτιμάτε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

15.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s