Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΤΑΥΡΟΣ

2020,2

Αυτή η χρονιά για εσάς τους Ταύρους θα είναι μια συνέχεια της προηγούμενης, γεμάτη αλλαγές και προκλήσεις για να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα στην ζωή σας.

Ο Ουρανός που ευθύνεται για την αναστάτωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας, εφέτος θα είναι πιο γνώριμος για εσάς αφού έχετε να αντιμετωπίσετε τα ίδια θέματα που θα παίρνουν την τελική τους ευθεία. Αυτό ισχύει για τους Ταύρους του Α δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στο δεκαήμερο αυτό, γιατί οι υπόλοιποι θα έχουν τις ανατροπές στην καθημερινότητά τους απο τον επόμενο χρόνο δηλαδή το 2021 και μετά. Μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός μένει σε κάθε ζώδιο σχεδόν μια επταετία.

Οι αλλαγές και οι ανατροπές στα σχέδια σας δεν είναι και το καλύτερο για εσάς τους Ταύρους που ζητάτε την ηρεμία και τον προγραμματισμό στην ζωή σας , αργότερα όμως θα τις ευγνωμονείτε.

Ο Κρόνος επίσης θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε προβλήματα που είχατε προσπεράσει και δεν είχατε ασχοληθεί ιδιαίτερα και αυτό θα αφορά μόνο αυτούς που γεννήθηκαν στις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Ωστόσο είστε απο τους τυχερούς αυτής της χρονιάς αφού απο τις έξη εκλείψεις σας επηρεάζουν μόνο οι δύο και αυτοί ευνοϊκά. Δηλαδή θα κλείσετε υποθέσεις που χρόνιζαν με εύκολο τρόπο και χωρίς ταλαιπωρίες.

Επίσης απο τις αναδρομές των πλανητών σας επηρεάζουν ο Ουρανός, ο Κρόνος και ο Ερμής.

Ταύροι Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 19 – 29 Απριλίου)

Απο την αρχή του χρόνου και μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2020 ο ανάδρομος Ουρανός συνεχίζει να σας φέρνει εμπόδια και ανατροπές, ενώ στην συνέχεια και μέχρι τον Αύγουστο οι αλλαγές που σας αναστάτωσαν σαν αρχή, τώρα αρχίζουν να παίρνουν μορφή και αυτό σας βρίσκει ικανοποιημένους.

Απο την αρχή του χρόνου επίσης θα έχετε σύμμαχο τον Δία απο τον Αιγόκερω που θα σας ανεβάσει την διάθεση και θα σας κάνει αισιόδοξους και δυναμικούς.

Τέλος Φεβρουαρίου ο Άρης σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τις κινήσεις που χρειάζονται για να βοηθήσετε τις αλλαγές με τρόπο δυναμικό, ενώ τον Μάρτη που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας σας χαλαρώνει, κάτι που το χρειάζεστε πολύ.

Η Αφροδίτη τον Μάρτιο σας προτρέπει να χαρείτε τον έρωτα ή την κοινωνικότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ ο Κρόνος κάνει την εμφάνισή του στο τέλος του μήνα για να σας θυμίσει και πάλι τις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, κυρίως εσάς τους γεννημένους στις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιο σας στις 23.4.2020, σας επηρεάζει θετικά στα οικονομικά σας αλλά συγχρόνως σας θυμίζει και τις υποχρεώσεις που είχατε αφήσει πίσω το προηγούμενο διάστημα.

Από τον Μάιο μέχρι τον Αύγουστο δεν σας απασχολούν ιδιαίτερα προβλήματα και μπορείτε να χαρείτε το καλοκαίρι αυτό γιατί απο τις 15 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του χρόνου που ξαναγυρίζει ο Ουρανός ανάδρομος και πάλι (αφορά τους γεννημένους στο τέλος του δεκαημέρου) σας ωθεί και πάλι για καινούργιες εμπειρίες και νέα ενδιαφέροντα.

Τον Οκτώβριο ο ανάδρομος Ερμής απο τον Σκορπιό σας φέρνει αναποδιές και καθυστερήσεις αλλά στο τέλος ο Δεκέμβριος σας αποζημιώνει για όλες τις προσπάθειες σας, ενώ ο Δίας σας ωθεί σε υπερβολές απόλαυσης των πειρασμών της εποχής.

Ταύροι Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 29 Απριλίου – 10 Μαΐου)

Χαρείτε αυτή την χρονιά γιατί απο την επόμενη οι αλλαγές θα χτυπήσουν την δική σας πόρτα!

Χαλαρώστε και χαρείτε την καθημερινότητα αυτή την χρονιά, ενώ μπορείτε να προετοιμάζεστε σιγά σιγά ψυχολογικά για μεγάλες ανατροπές στην ζωή σας που θα έλθουν απο την επόμενη χρονιά.

Το δικό σας δεκαήμερο δεν επηρεάζεται εφέτος απο τους ανάδρομους πλανήτες ενώ η έκλειψη της 5ης Ιουλίου σας επηρεάζει θετικά και σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να ξεφορτωθείτε βάρη, ώστε να σας βρει η επόμενη χρονιά χωρίς προβλήματα για να ακολουθήσετε τις αλλαγές που έρχονται στην ζωή σας ευκολότερα.

Ο Δίας απο τον Αιγόκερω τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο θα είναι μαζί σας για να σας δώσει αισιοδοξία και να σας υποστηρίξει εκεί που το χρειάζεστε.

Η Πανσέληνος που γίνεται κοντά στα γενέθλια σας τον Μάιο, σας επιτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. ενώ θα πρέπει να προσέξετε να μην ξεφύγετε απο την πραγματικότητα.

Το καλοκαίρι θα είναι ήσυχο και όλα θα κυλάνε ομαλά στην ζωή σας αυτό τον χρόνο.

Ταύροι Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 10 – 20 Μαΐου)

Είστε απο τους ευνοημένους αυτής της χρονιάς δεδομένου ότι ο Ουρανός αργεί να σας αναστατώσει και οι βαριοί πλανήτες Κρόνος και Πλούτωνας (για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου) σας βοηθάει να βάλετε τις βάσεις που θα χρειαστούν αργότερα για τις αλλαγές που θα έλθουν και θα εξαρτηθεί απο εσάς αν θα σας βρει οργανωμένους ή ανέτοιμους.

Μην αφήνετε τις ευκαιρίες για να αποδείξετε τις δυνατότητες σας και την δημιουργικότητά σας

σε κάθε περίπτωση. Να ξέρετε ότι οι βάσεις που βάζετε τώρα έχουν μεγάλη σημασία για το μέλλον και ας κουράζει αυτό λίγο παραπάνω.

Η αναδρομή του Πλούτωνα απο τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο θα σας βοηθήσει να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ο Δίας απο τον Αιγόκερω θα είναι σύμμαχο στα σχέδια και τις προσπάθειες σας και μπορεί να βρεθούν στον δρόμο σας άνθρωποι με εμπειρία να σας βοηθήσουν με τις γνώσεις τους

Οι δύο δάσκαλοι του ζωδιακού Δίας και Κρόνος είναι μαζί σας για να σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες της γνώσης και της εμπειρίας σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10.1.2020 είναι υποστηρικτική στα σχέδια σας για να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ζητάτε και τι στόχους πρέπει να βάλετε ώστε να είστε ικανοποιημένοι στο μέλλον.

Ο Μάρτιος μπορεί να σας βρει ερωτευμένους, ενώ ο Απρίλιος σας βρίσκει χαρούμενους και χαλαρούς και την τύχη με το μέρος σας.

Το καλοκαίρι μπορείτε να χαλαρώσετε ώστε να μαζέψετε δυνάμεις για το υπόλοιπο της χρονιάς που θα είναι πολύ εποικοδομητικό.

Σας εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

12.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s