Πανσέληνος 12 Δεκεμβρίου 2019

1

Η Πανσέληνος γίνεται στις 12.12.2019 στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη στις 7.12′ πμ. ώρα Ελλάδος, με την Σελήνη στην 19.51΄μοίρα των Διδύμων.

Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 14.45΄του Τοξότη και Μεσουράνημα στις 2.35′ του Ζυγού.

Ο χάρτης αυτής της Πανσελήνου ως συνέχεια των γεγονότων της προηγηθείσας Νέας Σελήνης που έγινε στις 26 του Νοέμβρη, όπου ο Ουρανός ήταν ο πρωταγωνιστής των γεγονότων που ξεκίνησαν τότε, συνεχίζει να είναι ενεργός και σε αυτόν τον χάρτη, που σημαίνει ότι η αστάθεια που επικρατεί στο παγκόσμιο σκηνικό συνεχίζεται με την κορύφωση των γεγονότων κυρίως στον οικονομικό τομέα αλλά και στα συμφέροντα των εχόντων.

Σε αυτόν τον χάρτη ο άξονας της Πανσελήνου βρίσκεται στον πρώτο – έβδομο οίκο για την Ελλάδα που σημαίνει πως τα θέματα που τρέχουν αυτό το διάστημα με τους συμμάχους και φανερούς εχθρούς μας κορυφώνονται και θα είναι το θέμα του δεκαπενθημέρου, που μοιάζει να μην είναι και τόσο ευοίωνο.

Σε σύγκριση του χάρτη της Πανσελήνου με τον χάρτη του γενεθλίου χάρτη της Ελλάδας, ο άξονας της Πανσελήνου σχηματίζει ένα μεγάλο τετράγωνο με τον τους Δεσμούς της Σελήνης του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδα (3.2.1830 12 μμ). Αυτό σημαίνει ότι δοκιμάζονται οι σχέσεις μας με συνεταίρους, συμμάχους και φίλους.

Ο Δίας που είναι κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη της Πανσελήνου και χορηγός του Ήλιου στον Τοξότη έχει ένα ελπιδοφόρο τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό και οι δύο μαζί σχηματίζουν το τρίγωνο της γνώσης με το Μεσουράνημα. Αμφότεροι όμως Δίας και Ουρανός είναι πτωτικοί και καταλαβαίνουμε ότι η ευεργεσία μετριάζεται πόσο μάλλον που το τρίτο μέλος του τριγώνου το Μεσουράνημα έχει εμπλοκή με τον Χείρωνα του Κριού που βρίσκεται στα θεμέλια του χάρτη.

Δύσκολα τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις μας, δεδομένου πως και η Σελήνη των Διδύμων έχει μια όψη χιαστί με τον Κρόνο ο οποίος εμπλέκεται με τον κυβερνήτη του εβδόμου οίκου τον Ερμή, που είναι και αυτός σε αδύναμη θέση στον Τοξότη και είναι επίσης ο χορηγός της Σελήνης.πανσεληνος ελλας

Μπλέξιμο όλων μαζί των πλανητών που δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας αφού τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν είναι πολύπλοκα και με την πρωταγωνιστική συμμετοχή του Ουρανού τα πράγματα είναι άκρως απρόβλεπτα, ανατρεπτικά και χωρίς εύκολο προσδιορισμό για τα αποτελέσματα των γεγονότων που τρέχουν.

Το αισιόδοξο του χάρτη είναι ο παντοδύναμος Άρης του Σκορπιού με τον παντοδύναμο Ποσειδώνα των Ιχθύων που μπορεί να δώσει μια βοήθεια την κατάλληλη στιγμή.

Άφησα για το τέλος την πολυαστρία του Κρόνου, Αφροδίτης, Πλούτωνα οι οποίοι βρίσκονται μέσα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών του χάρτη και η Αφροδίτη που είναι δείκτης των οικονομικών, βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στον εξαναγκασμό του Κρόνου – Πλούτωνα, που σημαίνει απομόνωση και αποξένωση.

Η Αφροδίτη τυχαίνει να είναι και ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος αυτού του χάρτη και φυσικά καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα για την εξουσία, που πρέπει να διαχειρισθεί όλες αυτές τις καταστάσεις που τρέχουν και πιο αναλυτικά θα πρέπει να διευθετήσει θέματα διεθνή νομικά (Δίας) στρατιωτικά (Χείρωνας) και ανατροπές απο το εξωτερικό (Ουρανός) στα στριμωγμένα οικονομικά, που δεν έχουν και τις καλύτερες προοπτικές, αφού είναι ελλιπή και εντελώς περιορισμένα.

Πανσέληνος 12,12,2019

Ας δούμε όμως τι μας λένε και τα μεσοδιαστήματα του χάρτη αυτής της Πανσελήνου κατά Ebertin.

Ερμής = Αφροδίτη/Κρόνος

Συνειδητοποίηση της φτώχειας και της μοναξιάς

Αφροδίτη = Ερμής = Κρόνος = Κρόνος/Πλούτωνας = Ουρανός/Β. Δεσμός

Μοναξιά, αποξένωση – υποχρεωτική απομόνωση – Ξαφνική συνεργασία και υποστήριξη, κοινές εμπειρίες.

Δίας = Κρόνος/Ποσειδώνας = Αφροδίτη/Ποσειδώνας

Εκνευρισμός σύγχυση, καταπίεση – Ψευδαίσθηση, φαντασίωση.

Ουρανός = Άρης/Κρόνος=Σελήνη/Ποσειδώνας=Ήλιος/Ποσειδώνας=Άρης/Πλούτωνας

Δοκιμασία των νεύρων απο κίνδυνο – Προαίσθημα, αυθόρμητα συναισθήματα, ξαφνικές ιδέες – Εκνευρισμός, λύπη, στεναχώρια – Φανατισμός , ερεθιστικότητα, ετοιμοπόλεμος,

Ουρανός = Αφροδίτη/Άρης = Ερμής/Χείρωνας = Ερμής/Δίας

Ξαφνικός έρωτας, πάθος, βιασμός – Ευθιξία, σκληρά λόγια – Περιέργεια – Ετοιμολογία, προπαγάνδα.

Εύχομαι να περάσουμε και αυτή την Πανσέληνο με δυναμισμό και αισιοδοξία και να έχουμε καλές Γιορτές με την βοήθεια του Θεανθρώπου Χριστού!

Καλά Χριστούγεννα!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

10.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s