Ετήσιες προβλέψεις 2020 – ΚΡΙΟΣ

2020,1

Το 2020 θα είναι για εσάς τα Κριάρια μια ιδιαίτερη χρονιά, που θα έχει πολλές δυσκολίες αλλά και πολλές ευκαιρίες, για να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, αφού ξεκαθαρίσετε με διάφορες ενοχλητικές εκκρεμότητες απο το παρελθόν.

Οι δυναμική των εκλείψεων αυτής της χρονιάς, θα σας βοηθήσει να τελειώσετε καταστάσεις που χρονίζουν, ενώ οι αναδρομές των πλανητών Πλούτωνα, Κρόνου, Δία, Χείρωνα, Άρη και Ερμή σας επηρεάζουν άμεσα και σας ωθούν να ξανασκεφτείτε και να πάρετε κατασταλαγμένες αποφάσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και εκκρεμότητες με το δημόσιο, απο όπου θα δεχθείτε και τις περισσότερες πιέσεις.

Τα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι το καταφύγιο σας στις δυσκολίες, που θα σας παρουσιάζονται και θα έχετε συμπαραστάτες πρόσωπα αγαπημένα στις προσπάθειές σας.

Κριοί Α’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 20 – 30 Μαρτίου)

Θα έχετε μια έντονη χρονιά αντάξια της μαχητικότητας σας. Θα βρεθείτε να υποστηρίζεται τις θέσεις και τις απόψεις σας με επιμονή για αυτά που αξίζετε να πάρετε απο τις προσπάθειες που ήδη έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα.

Τέλος Μαρτίου θα έλθετε σε αντιπαραθέσεις, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να καταλάβετε ποιοι είναι σύμμαχοι στις προσπάθειές σας και ποιοι τις εμποδίζουν με κάποιο τρόπο.

Αυτό θα σας διευκολύνει στα μελλοντικά σχέδια σας, ενώ η Ηλιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας κάνει αποφασιστικούς και θα σας ωθήσει να τελειώνεται με σχέσεις που δεν σας εξυπηρετούν και σας δημιουργούν προβλήματα.

Το καλοκαίρι θα το περάσετε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλά μέχρι τον Νοέμβριο θα σκεφτείτε και θα προβληματιστείτε αρκετά παρατηρώντας τις συμπεριφορές των ανθρώπων γύρο σας.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία μέσα απο γεγονότα που θα συμβούν και σύμφωνα με τις εξωτερικές καταστάσεις που θα εξελίσσονται να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας και να ξεκινήσετε αυτό που επιθυμείτε και αγαπάτε με αυτοπεποίθηση αλλά και την στήριξη απο αυτούς που θα έχετε επιλέξει να είναι μαζί σας.

Κριοί Β’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 31 Μαρτίου – 9 Απριλίου)

Το πρώτο τρίμηνο του 2020 όλα ρέουν στους γνωστούς ρυθμούς της ζωής σας, ενώ απο τα γενέθλια σας και μετά σας παρουσιάζονται ευκαιρίες να αναδείξετε τις προσπάθειές σας και να αποζητήσετε τα οφέλη που σας αναλογούν.

Οι πιο ριψοκίνδυνοι Κριοί περιτριγυρίζονται απο πειρασμούς για να ξανοιχτούν και να ρισκάρουν κυνηγώντας την θεά τύχη. Ξαφνικές γνωριμίες σας υπόσχονται διάφορα, αλλά εσείς θα πρέπει να είσαστε επιφυλακτικοί και να πατάτε καλά στην γη.

Στις 8 Απρίλη η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας υπόσχεται καινούργιους έρωτες που θα σας δώσουν πνοή αισιοδοξίας και αναπτέρωσης, αλλά και εδώ θα πρέπει να κρατήσετε συγκρατημένη αισιοδοξία.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιουνίου θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε το ψέμα απο την αλήθεια και να έλθετε αντιμέτωποι με τις αυταπάτες σας έτσι ώστε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να πάρετε αποφάσεις που θα σας βγουν σε καλό.

Με την αναδρομή του Ερμή απο τις 18 Ιουνίου και εν συνεχεία την Σεληνιακή έκλειψη του Ιουλίου θα ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα προκειμένου να πάρετε τις αποφάσεις σας. Θα σκεφτείτε βαθιά τα προβλήματα που υπάρχουν στην ζωή σας και θα θέλετε έντονα και επιτακτικά να απαλλαγείτε απο ότι σας κρατάει πίσω.

Τον Αύγουστο παίρνετε αποφάσεις ενώ τον Σεπτέμβρη με την αναδρόμηση του Άρη στο ζώδιο σας γίνεστε πιο απαιτητικοί και βαράτε γροθιά στο μαχαίρι.

Οκτώβρη και Νοέμβρη με τον ανάδρομο Ερμή τρενάρετε ή σας τρενάρουν καταστάσεις σε εξέλιξη και με την Σεληνιακή έκλειψη στο τέλος του Νοέμβρη τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και εσείς μπορείτε με μεγαλύτερη σιγουριά να πάρετε τις σοβαρές αποφάσεις για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Κριοί Γ’ δεκαημέρου (γεννημένοι απο 10 – 19 Απριλίου)

Πολύ σημαντική η εφετινή χρονιά για εσάς, αφού η αισιοδοξία με την απαισιοδοξία θα παίζουν παιχνίδι μεταξύ του και θα δοκιμάζει τα νεύρα σας. Κυρίως όταν ο Πλούτωνας, ο Κρόνος και ο Δίας θα χορεύουν στους ρυθμούς τους και εσείς θα είστε υποχρεωμένοι να τους ακολουθείτε αγόγγυστα μέσα στο καλοκαίρι.

Ο χρόνος ξεκινάει με την σημαντική Ηλιακή έκλειψη του Ιανουαρίου, η οποία θα δυναμιτίσει το γενικό σκηνικό με διάφορα γεγονότα που σίγουρα θα σας αγγίξουν σε κάποιο τομέα της ζωής σας.

Τα εξωτερικά γεγονότα που θα έχουν το στοιχείο της σκληρότητας και του εξαναγκασμού θα σας εμποδίσουν να κάνετε τα ξεκινήματα που θα θέλατε το χρονικό διάστημα αυτό, όπως δηλαδή τα είχατε ήδη προγραμματίσει.

Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σας ωστόσο, θα σας κάνει να πεισμώσετε και να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο, και καλά θα κάνετε, αφού οι προσπάθειές σας δεν θα πάνε μακροπρόθεσμα χαμένες, γιατί θα σας βρεθούν έτοιμες μπροστά σας αργότερα.

Τον Απρίλιο θα βρεθείτε να πολεμάτε με Θεούς και Δαίμονες αλλά δεν πρέπει να πτοηθείτε, έτσι το καλοκαίρι θα περάσει σχετικά ήσυχα αλλά απο τις αρχές του Σεπτέμβρη, που θα γυρίσει ο Άρης ανάδρομος μέχρι τα μέσα του Νοέμβρη, θα πρέπει να δείξετε πόσο καλοί στρατηγοί είστε, αφού θα χρειαστεί ότι κάνετε να το μελετάτε πολύ καλά και μετά να ενεργείτε, προτάσσοντας πάντα το συμφέρον σας. Τον Νοέμβρη θα σας βοηθήσει και η αναδρομή του Ερμή να γίνεται πιο υπομονετικοί και να σκέφτεστε δύο φορές για να ενεργείτε μία και σωστά.

Η Ηλιακή έκλειψη του Δεκέμβρη θα σας δώσει αισιοδοξία και ορμή γιατί τότε θα είστε έτοιμοι για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

Καλή χρονιά σας εύχομαι … και οι αγώνες σας σίγουρα θα σας δικαιώσουν!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

8.12.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s