Πανσέληνος 12.11.2019

53639413_1112705328890818_5502365147882061824_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 12.11.2019 στις 15.34΄ ώρα Ελλάδος, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού με την Σελήνη στις 19.51΄του Ταύρου, επάνω στην ακμή του δευτέρου οίκου του χάρτη που με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε τον ωροσκόπο στις 14.11΄του Κριού και το μεσουράνημα στις 7.58΄του Αιγόκερω.

Η Πανσέληνος αυτή που κορυφώνει γεγονότα που ξεκίνησαν με την προηγούμενη Νέα Σελήνη, που δεν θα την λέγαμε και εύκολη, αφού ήταν ακριβώς απέναντι απο τον Ουρανό και είδαμε αρκετές ανατροπές καθώς και γεγονότα έντασης μεταξύ ομάδων ανθρώπων με κοινά προβλήματα.

Ο άξονας του Ταύρου – Σκορπιού σαφώς μας αποπέμπει σε οικονομικά θέματα, θέματα αξιών και αιτήματα ασφάλειας υλικής και ψυχολογικής, που είναι και η πιο ουσιαστική.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της Πανσελήνου είναι το ότι συνέπεσε με μία κατώτερη σύνοδο του ανάδρομου Ερμή επάνω στον Ήλιο, αλλά και και μετά απο αρκετά χρόνια με μία έκλειψη του Ερμή, οι δε Δεσμοί του Ερμή ακριβώς επάνω στις μοίρες της Πανσελήνου, δηλαδή την 19η του Σκορπιού.

Ο χάρτης έχει ένα όμορφο σχηματισμό μέσα που σημαίνει ότι κάποια ευχάριστα γεγονότα θα γίνουν αντίβαρο στις άλλες όψεις τις ζόρικες, που μας δυσκολεύουν τους τελευταίους μήνες.

Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου ο Άρης, που αυτό το διάστημα έχει μείνει αδρανής λόγω της δύσκολης θέσης που βρίσκεται σε αυτή την χρονική στιγμή, έχει μια υποστήριξη απο τον Δία και αυτό μας δένει μια αισιοδοξία για τις εξελίξεις των διπλωματικών σχέσεων που εξελίσσονται αυτό το διάστημα.

Ο Πλούτωνας που είναι χορηγός του Ήλιου έχει διευκολυνόμενη όψη επάνω στην αντίθεση των φώτων της Πανσελήνου και αυτό μας κάνει να ελπίζουμε σε υποστηρίξεις, ως αναφορά τα οικονομικά μας θέματα ως κράτος ή και ατομικά εφόσον επηρεάζει τα προσωπικά μας ωροσκόπια.

Η χορηγός της Σελήνης η Αφροδίτη με αντισκιά επάνω στον ανάδρομο Ερμή, θα φέρει απαιτήσεις ξεχασμένες για κάποιο λόγο απο το παρελθόν και πολύ πιθανόν να τις πετύχει, αφού η Αφροδίτη τριγωνίζει τον ωροσκόπο του συγκεκριμένου χάρτη της Πανσελήνου.

Ο Ερμής έχει κρυφές ελπίδες ότι θα καταφέρει να πείσει μελλοντικά με επιχειρήματα ισχυρά τα αιτήματα του, δεδομένου ότι ξέρει τι θέλει και τι όχι, λόγω της δυναμικής της προηγηθείσας έκλειψης του. Ο Ερμής έχει κρυφά χαρτιά να ανοίξει αν δυσκολευτεί και σε αυτό βοηθάει ο δυνατός Ποσειδώνας και απο θέση και απο όψη με τον παντοδύναμο Κρόνο.

Η εμπλοκή του Ερμή με τον Χείρωνα μας αποπέμπει στα θέματα του μεταναστευτικού προβλήματος, που έχει αρχίσει να ξεφεύγει απο τον έλεγχο των κυβερνώντων, οι οποίοι ασχολούνται με τα αμαρτωλά και βρώμικα θέματα του παρελθόντος, σε επίπεδο σκανδάλων που έχουν αιτία τις κόντρες με την αντιπολίτευση, δεδομένου ότι ο Hades της Uranian αστρολογίας βρίσκεται σε ακριβή σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό και σε εμπλοκή με τον Νότιο Δεσμό και το Μεσουράνημα.

Ο παντοδύναμος Κρόνος εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα του Πλούτωνα με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης και μας δείχνει τις δεσμεύσεις που έχει η Κυβέρνηση που έρχονται απο το παρελθόν και βρίσκεται εγκλωβισμένη σε δύσκολες καταστάσεις οι οποίες θα είναι δυσκολότερες στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν υπόσχεται και ο λαός ελπίζει σε μια καλύτερη οικονομική κατάσταση, αφού αυτό τον ενδιαφέρει ουσιαστικά, δηλαδή η ασφάλεια του και μια αξιοπρεπή κατάσταση επιβίωσης.

Ενεργός ο Χείρωνας αυτό το διάστημα εμπλέκεται με τον ανάδρομο Ερμή και σκαλίζει πληγές που δεν έκλεισαν και αιμορραγούν και πολύ πιθανόν να είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων.

Πανσέληνος 12,11,2019

Ας δούμε όμως και την δυναμική των μεσοδιαστημάτων των πλανητών αυτής της Πανσελήνου

Σελήνη = Αφροδίτη/Άρης = Χείρωνας/Μεσουράνημα = Δίας/Ωροσκόπος

Ο λαός ελπίζει στην γέννηση μιας λυτρωτικής λύσης, που θα δώσει μαχόμενη η εξουσία για να επανέλθει η αισιοδοξία και η χαρά στην ψυχολογία του.

Ήλιος = Αφροδίτη/Άρης = Χείρωνας/Μεσουράνημα = Δίας/Ωροσκόπος

Η Κυβέρνηση επιθυμεί να επιτύχει μέσα απο τις προσπάθειες της, την αισιοδοξία και την καλή διάθεση στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα

Άρης = Ερμής/Χείρωνας = Σελήνη/Χείρωνας = Ήλιος/Χείρωνας

Αλλαγές μέσα απο επιθέσεις με σκληρά συνθήματα, που περιγράφουν τα πληγωμένα συναισθήματα πιθανόν με βίαια μέσα αν χρειασθεί.

Ερμής = Ποσειδώνας/Πλούτωνας = Πλούτωνας/Λίλιθ

Πολλά σχέδια χωρίς πιθανότητα πραγματοποίησης, λόγω υπόγειων δυνάμεων που φέρνουν μαζί τους την κακοδαιμονία

Αφροδίτη = Ουρανός/Πλούτωνας = Ερμής/Μεσουράνημα = Ερμής/Β. Δεσμός = Σελήνη/Μεσουράνημα

Σταθερή αναζήτηση για κάτι νέο στις ιδέες και στις προθέσεις απο μια ομαδική απόφαση για το καλό όλου του λαού

Κρόνος = Ερμής/Ποσειδώνας = Ερμής/Λίλιθ

Πίστη σε κάτι ανύπαρκτο που οδηγεί σε απαισιοδοξία και μαύρες εκδικητικές σκέψεις.

Δίας = Αφροδίτη/Μεσουράνημα = Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Μεγάλη επιθυμία για μια ομαδική ευτυχία και την δυνατότητα μιας ομαδικής προσπάθειας, που θα φέρει την επιζητούμενη αρμονία

Β. Δεσμός = Ουρανός/Ποσειδώνας = Ουρανός/Λίλιθ

Το μοίρασμα κοινών πόνων ή στεναχώριας και λύπης, απο ξαφνικές επαναστατικές δράσεις και κακοδαιμονίες

Ωροσκόπος = Άρης/Χείρωνας = Πλούτωνας/Μεσουράνημα

Τόλμη και θάρρος για την αντιμετώπιση βίαιων καταστάσεων, που θα έχουν επιτυχία και θα αποκτήσουν δημοσιότητα

Μεσουράνημα = Χείρωνας/Ωροσκόπος = Δίας/Πλούτωνας

Καλή τύχη και πρόοδος σε μια μαχητική προσπάθεια που θα υπάρχει στο περιβάλλον.

Ας ελπίσουμε να συμβεί το καλύτερο για όλους μας και εύχομαι να έχουν φώτιση, αυτοί που θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του φεγγαριού!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

10.11.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s