Νέα Σελήνη 28.10.2019

54516985_430503377696818_4820174683141832704_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται στην 4.25΄μοίρα του Σκορπιού, την 28.10.2019 στις 5.38 π.μ ώρα Ελλάδος και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με ωροσκόπο στις 19.54΄του Ζυγού και Μεσουράνημα στις 22.41΄του Καρκίνου.

Μια Νέα Σελήνη σημαίνει μια νέα αρχή για ένα συγκεκριμένο σεληνιακό μήνα, και τον λαμβάνουμε σοβαρά υπόψιν μας. για να ερμηνεύσουμε την δυναμική των γεγονότων που εξελίσσονται στην χώρα μας ή και το πως η συγκεκριμένη Σελήνη επηρεάζει την προσωπική ζωή μας, σε σύγκριση πάντα με τον προσωπικό αστρολογικό μας χάρτη.

Ας δούμε λοιπόν ο συγκεκριμένος χάρτης τι θέλει να μας προμηνύσει για αυτό το διάστημα.

Με μια πρώτη ματιά βλέπουμε ότι η Νέα Σελήνη γίνεται σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη μοίρα του ζωδιακού, η οποία τυχαίνει να είναι η μοίρα της απόλυτης πτώσης της Σελήνης. Δύσκολη λοιπόν για την συναισθηματική μας κατάσταση, σε σχέσει πάντα με αυτά που εξελίσσονται τώρα στην ζωή μας.

Όμως απέναντι ακριβώς απο την άλλη μεριά του ζωδιακού βρίσκεται ο Ουρανός, επίσης σε δύσκολη θέση, αφού βρίσκεται σε πτώση μέσα στον Ταύρο, άρα περιμένουμε δύσκολες και απρόοπτες ανατροπές σε θέματα που έχουν σχέση με το σύστημα αξιών αλλά και ανακατατάξεις και ξαφνικές ανατροπές στα οικονομικά θέματα (τα δικά μας εφόσον επηρεάζεται ο προσωπικός μας χάρτης), αλλά και στο γενικότερο εξωτερικό κλίμα της οικονομίας παγκοσμίως

Το αξιοσημείωτο είναι ότι η προηγούμενη Νέα Σελήνη είχε πάλι εμπλοκή με τον Ουρανό όπως και τώρα, αλλά και η επόμενη επίσης θα έχει εμπλοκή, σαν να κρατάει ένα σίριαλ μιας ιστορίας η οποία διαμορφώνεται.

Μέσα στον χάρτη όμως έχουμε και έναν άλλο σχηματισμό που τον ονομάζουμε τρίγωνο της γνώσης. Είναι σαν κάτι να θέλουν να μας μάθουν τα άστρα και κάποιο μήνυμα θέλουν να μας περάσουν.

Στον σχηματισμό συμμετέχουν, οι παντοδύναμοι Κρόνος και Ποσειδώνας αλλά και ένας αδύναμος Άρης, ο οποίος σε τετράγωνο με τον Κρόνο και όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα κάτι πρέπει να μάθει.

Ο Άρης στον συγκεκριμένο χάρτη απο την διαμόρφωση των θέσεων των πλανητών μέσα στον ζωδιακό τραβάει την ατμομηχανή που σχηματίζουν οι υπόλοιποι πλανήτες, άρα έχει και ένα λόγο παραπάνω στην δυναμική του χάρτη. Ο Άρης έχει αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη αλλά και οι δύο είναι σε αδυναμία, άρα το αποτέλεσμα τους μόνο θετικό δεν μπορεί να είναι.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ωροσκόπου βρίσκεται σε μια μοίρα του ζωδιακού δύσκολη αλλά και ο Ερμής επίσης, αφού είναι κοντά σε κλείδες δύσκολες μέσα στον Σκορπιό. Παράλληλα ο Ερμής ετοιμάζεται να αναδρομίσει αυτό το διάστημα μέσα στον Σκορπιό και θα αγγίξει όλες αυτές τις μοίρες. Αυτό σημαίνει ότι τόσα τα οικονομικά θέματα όσο και τα συναισθηματικά θα δοκιμασθούν αλλά και οι αποφάσεις που θα παίρνονται θα πηγάζουν απο δύσκολες και μοιραίες καταστάσεις.

Όμως οι μεγάλοι δάσκαλοι του ζωδιακού Δίας και Κρόνος, για τα υλικά μας θέματα και ο Ποσειδώνας για τα πνευματικά μας, είναι παντοδύναμοι. Είναι σαν να θέλουν να μας μηνύσουν ότι για να πετύχουμε την ψυχική μας ισορροπία, πρωτίστως θα πρέπει να λειτουργήσουμε με σύνεση, αισιοδοξία και πίστη, βασισμένοι στις δικές μας δυνατότητες, χωρίς όμως να υπερβάλουμε.

Θα πρέπει να λειτουργήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις όχι αρνητικά φορτισμένοι αλλά αποστασιοποιημένοι και σαν παρατηρητές των καταστάσεων που θα συμβούν έτσι και αλλιώς.

Με αυτόν τον τρόπο ίσως ανακαλύψουμε ότι και εμείς έχουμε συμβάλλει στις διαμορφωμένες καταστάσεις χωρίς να το έχουμε πρόθεση, ίσως γιατί δεν εκτιμήσαμε σωστά τις πιθανές συνέπειες που τώρα έρχονται σαν αποτέλεσμα προηγουμένων παραλήψεων μας, αφού ότι γίνεται, γίνεται για να λειτουργήσει ο νόμος της δράσης και της αντίδρασης, δηλαδή ο νόμος του κάρμα που λένε και οι Ινδοί.

Στην 22η μοίρα που βρίσκεται το Μεσουράνημα(22η μοίρα του Καρκίνου ) και ο Δίας (22η μοίρα του Τοξότη) του συγκεκριμένου χάρτη, βρίσκεται και η Αφροδίτη του γενέθλιου χάρτη της Ελλάδας (Αφροδίτη στις 22 των Ιχθύων), και όλοι μαζί κάνουν επίσης ένα σχηματισμό τριγώνου της γνώσης.

Ενα δίλημμα λοιπόν για την Ελλάδα και μια δυσκολία σε σχέση με τις παγκόσμιες εξελίξεις, που αν αντιμετωπισθεί σοβαρά ίσως να βγει σε κάτι θετικό, αφού το Μεσουράνημα του χάρτη της Νέας Σελήνης κάνει ένα τρίγωνο ακριβείας με την Αφροδίτη της Ελλάδας. Η Αφροδίτη στον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας είναι κυβερνήτης του έκτου οίκου και αυτή η Νέα Σελήνη πέφτει μέσα στον έκτο οίκο του χάρτη της Ελλάδας (ο έκτος οίκος είναι ο τομέας της εργατικής τάξης).

Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει και ένα ξεσηκωμό της εργατικής τάξης ή των δημόσιων υπαλλήλων που υπηρετούν την χώρα, ο οποίος τελικά να έχει επιτυχία μέσα απο δύσκολες καταστάσεις υπέρ των εργαζομένων.

Σκληρό λοιπόν αυτό το φεγγάρι αλλά και ανατρεπτικό, που ίσως φέρει στην επιφάνεια πολλά ψέμματα, που θα μας προβληματίσουν και πολύ πιθανόν να δοθεί και ένα τέλος σε κάποιες καταστάσεις που χρόνιζαν και τώρα ήλθε η ώρα να αποκαλυφθούν.

Ν Σελήνη 28,10,2019

Ας δούμε όμως και κατά Ebertin τι μας λένε και οι εξισώσεις του χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης.

Σελήνη = Δίας/Ποσειδώνας = Ήλιος/Ουρανός

Χαμένος χρόνος για σχέδια μη ρεαλιστικά – Σπατάλες – Απάτες – Αυθορμητισμός – Απερισκεψία.

Ήλιος = Δίας/Ποσειδώνας = Σελήνη/Ουρανός

Έλλειψη αυτοελέγχου. Η πράξη της εξαπάτησης. Κερδοσκοπία –

Συγκινήσεις που προκαλούν ανησυχία και ψυχική ταραχή.

Αφροδίτη = Κρόνος/Χείρωνας

Τέλος μιας σχέσης απο πληγωμένα συναισθήματα.

Αρης = Κρόνος = Πλούτωνας /Β. Δεσμός

Η επίδειξη βίας και σκληρότητας παρουσία άλλων – Επαναστατικότητα ή θηριωδία – Ένα βίαιο τέλος κάποιας σχέσης ή ομάδας – Χωρισμός με βίαιο τρόπο.

Ερμής = Πλούτωνας/Χείρωνας = Χείρωνας/Μεσουράνημα

Φανατικός σχεδιασμός επίθεσης – Ειδήσεις πολεμικής στρατηγικής επιχείρησης.

Ουρανός = Δίας/Ποσειδώνας = Σελήνη/Ήλιος

Ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα -Αντιμετώπιση μιας δύσκολης κατάστασης – Επιθυμία για ελευθερία – Έλλειψη προσαρμογής – Σύγκρουση – Ανταρσία – Ξαφνικός χωρισμός.

Δίας = Αφροδίτη/Πλούτωνας = Αφροδίτη/Μεσουράνημα

Έντονη επιθυμία να λύσει κάποιος τις ερωτικές διαφορές του – Η ικανότητα να κερδίζει κάποιος την εκτίμηση και την αγάπη.

Πλούτωνας = Ωροσκόπος = Αφροδίτη/Ποσειδώνας = Ερμής/Ποσειδώνας

Ένας οδυνηρός χωρισμός – εγκατάλειψη – Ερωτική απογοήτευση – Ανεκπλήρωτες ελπίδες – Ξαφνικά δυσάρεστα νέα.

Ωροσκόπος = Πλούτωνας = Κρόνος/Μεσουράνημα = Αφροδίτη/Ποσειδώνας

Άσχημες συνθήκες – Λύπη και μοναξιά απο αναπόφευκτα μοιραίο αγώνα – Πόθος για έρωτα χωρίς ανταπόκριση – Απαγορεύσεις στον έρωτα.

Β. Δεσμός = Σελήνη/Ποσειδώνας = Ήλιος/Ποσειδώνας = Ουρανός/Ποσειδώνας = Χείρωνας/Ωροσκόπος

Παθητική συμπεριφορά παρουσία άλλων – Σχέσεις με αδύναμα άτομα – Το μοίρασμα κοινών πόνων λύπης και στεναχώριας μαζί με άλλους – Συμπόνοια και συμπαράσταση στους αδύναμους.

Εύχομαι να είναι μια καλή και εποικοδομητική Νέα Σελήνη!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

27.10.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s