Φθινοπωρινή Ισημερία 2019

Ισημερια 2019

Η Φθινοπωρινή Ισημερία του 2019 γίνεται για την Ελλάδα στις 23.9.2019 στις 10.50′ πμ ώρα Ελλάδος, όταν ο Ήλιος μπαίνει στην μηδενική μοίρα του Ζυγού και ουσιαστικά ξεκινάει μία καινούργια εποχή, δηλαδή η εποχή του Φθινοπώρου, όπου όπως μας λέει και η λέξη Ισημερία έχουμε μία ημέρα 24 ωρών με ίση ημέρα – ίση νύχτα.

Την ακριβή χρονική στιγμή που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργούμε ένα αστρολογικό χάρτη με τις θέσεις των πλανητών, εδώ ο συγκεκριμένος χάρτης της Φθινοπωρινής Ισημερίας του 2019 για την Αθήνα, έχει τον Ωροσκόπο στις 12.53΄του Σκορπιού και το Μεσουράνημα στις 20.43΄του Λέοντα.

Η ερμηνευτική αξία ενός χάρτη μιας εποχής, μας περιγράφει σε ένα γενικό πλαίσιο ενός τριμήνου, την δυναμική εξέλιξη των γεγονότων αυτής της περιόδου.

Ας δούμε την δυναμική αυτού του χάρτη με την οπτική της πολιτικής εξέλιξης των γεγονότων που θα επηρεάσουν τις καταστάσεις της Ελλάδας αυτό το τρίμηνο.

Ο Ήλιος που είναι και κυβερνήτης του Μεσουρανήματος βρίσκεται στον 11ο οίκο χώρο του κοινοβουλίου αλλά και των στόχων που έχει σε προτεραιότητα η κυβέρνηση και η βουλή.

Μέσα στον 11ο οίκο ο οποίος έχει κυβερνήτη τον Ερμή, βρίσκουμε τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και την αντισκιά του Ποσειδώνα επάνω στον Ερμή.

Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου που είναι ο Πλούτωνας, βρίσκεται στον 3ο οίκο του χάρτη, οίκο των ΜΜΕ σε ακριβή όψη χιαστί με το Μεσουράνημα.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι θα υπάρξει σκληρή κριτική στις αποφάσεις της κυβέρνησης απο τα ΜΜΕ και δεδομένου ότι ο Ερμής έχει εμπλοκή με τον Ποσειδώνα, ο οποίος είναι ενεργοποιημένος απο τον Δία με όψη τετραγώνου ενώ ο ίδιος έχει όψη τριγώνου με την Αστραία αστεροειδή της Δικαιοσύνης, συμπεραίνουμε ότι τα νέα που θα ακούσουμε, θα έχουν σχέση με αποκαλύψεις σκανδάλων και κερδοσκοπικών παιχνιδιών με τα οποία πολύ πιθανόν να εμπλέκονται και άτομα του χώρου της Δικαιοσύνης.

Αυτό μας το επιβεβαιώνει και το ταυ τετράγωνο που δεσπόζει μέσα στον χάρτη όπου ο Ερμής ενεργοποιεί την αντίθεση που υπάρχει μεταξύ της συνόδου του Β. Δεσμού, Σελήνης, Αστραίας (όλοι στην ακμή του 9ου, οίκου του Νόμου) απο την μία μεριά και του Κρόνου, Ν. Δεσμού και Πλούτωνα στην ακμή του 3ου, οίκου των πληροφοριών απο την άλλη, που θα έχουν να κάνουν με παιχνίδια κερδοσκοπικά αφού στον 2ο οίκο των οικονομικών έχουμε και τον Δία και τον Κρόνο που και αυτοί απο αντισκιά βαδίζουν αντάμα το τελευταίο διάστημα.

Το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε, είναι ότι οικονομικά σκάνδαλα θα είναι στο τραπέζι των συζητήσεων και των αναλύσεων απο τα ΜΜΕ για το επόμενο τρίμηνο.

Ας τα δούμε όμως και ανά τομέα τι θα μας απασχολήσει αυτό το τρίμηνο.

Η εξωτερική εικόνα με τον Ωροσκόπο στον Σκορπιό θα δείξει ένα τρίμηνο που θα μας απασχολήσουν σκοτεινές υποθέσεις, που πολύ πιθανόν να μην μάθουμε και πολλά θέματα ουσιαστικά, αφού αυτά μπορεί να κουκουλωθούν και να ξαναμπούν στα συρτάρια, αλλά με κόστος για την εικόνα της κυβέρνησης. (Η χιαστί όψη του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα).

Τα οικονομικά θέματα θα έχουν πολύ παρασκήνιο το οποίο πολύ πιθανόν να βγει προς τα έξω μέσω της δικαστικής οδού (Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα).

Πιθανόν να ακούσουμε ότι τα νούμερα για τα πλεονάσματα και τα γεμάτα ταμεία του κράτους κρύβουν την αιτία της φτωχής κατάστασης του λαού και κυρίως ομάδων αδικημένων μέσω διάφορων μπλεγμένων νομοθετικών ρυθμίσεων, που τους αδικούν αντί να τους δικαιώνουν (η αντίθεση των πλανητών του σχηματισμένου ταυ τετραγώνου).

Φθινοπωρινή Ισημερία 2019

Τα καθημερινά θέματα θα έχουν πληροφορίες για την καθημερινότητα και τα προβλήματα των φτωχών και αδικημένων ενώ η αντιπολίτευση θα προσπαθεί να τα αναδείξει και να ξεσηκώσει με απεργίες τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (Ο Ουρανός στον 6ο οίκο των εργαζομένων).

Μεγάλη αναστάτωση και επεισόδια θα προκύψουν στον χώρο της παιδείας ή απο νέους με άγριες και αυταρχικές μεθόδους που θα υποστηρίζουν τα λαϊκά αιτήματα και την δικαιοσύνη αλλά με σκληρή και υπόγεια οργανωμένη δράση (Χείρωνας και Μαύρη Σελήνη στον 5ο, οίκο της παιδείας η των αθλητικών παιχνιδιών, αλλά και των επενδυτών).

Η εργατική τάξη θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα της, ελπίζοντας στις μάχες που θα δοθούν μέσα στο κοινοβούλιο για αυτήν (Άρης στην Παρθένο στην ακμή του 11ου).

Τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής τα διαχειρίζονται μέσω της διπλωματίας με μάχες που δίνονται μέσα στο κοινοβούλιο πολλές φορές στο παρασκήνιο (Αφροδίτη κυβερνήτης 7ου και 12ου).

Το τραπεζικό σύστημα του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού, δηλαδή οι δανειστές, θα κινηθούν αμείλικτα κατά του λαού, με οποιοδήποτε νομικό τρόπο, αδιαφορώντας για την φτώχεια και την δυστυχία του (Ερμή κυβερνήτης του 8ου, στην κορυφή του ταυ τετράγωνου).

Οι νομοθετικές μας υποθέσεις θα είναι στο προσκήνιο και θα απασχολήσουν τον λαό ενώ η κυβέρνηση θα προσπαθεί να λύνει τα θέματα και τις κρίσεις με διπλωματικό τρόπο (Ήλιος κυβερνήτης του 10ου στον Ζυγό στην μηδενική κρίσιμη μοίρα των παρορμητικών).

Το κοινοβούλιο θα είναι σε πλήρη κινητικότητα και θα τραβήξει όλα τα φώτα επάνω της, ενώ θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις και κριτικές μέσω των ΜΜΕ.

Φθινόπωρο έντονο λοιπόν με πολλές αποκαλύψεις αλλά και αντιδράσεις αφού ο Ουρανός μέσα στους χάρτες στις Νέες Σελήνης που θα γίνουν στις 28/9/2019, 28/10/2019 και 26/11/2019 θα παίξει τον κεντρικό ρόλο στα δρώμενα της εποχής!

Καλό Φθινόπωρο και κουράγιο, ελπίδα στην καθαρή Δικαιοσύνη και υπομονή!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού’

22.9.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s