Πανσέληνος 15.8.2019

54257730_658811511215930_3755234917873614848_n

Η Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται στην 22.24΄μοίρα του άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 15.8.2019, την 15.29΄ ώρα Ελλάδος και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 8.17΄μοίρα του Τοξότη και Μεσουράνημα στις 24.08΄μοίρα της Παρθένου.

Μια δυνατή Πανσέληνος στον άξονα της γνώσης έρχεται να μας συνειδητοποιήσει στα θέματα των αξιών μας γενικά. Επειδή όμως, όταν ακούμε αξίες το μυαλό μας πάει στις πηγές εσόδων μας, ας το δούμε απο αυτήν την οπτική.

Ο χάρτης της Πανσελήνου έχει συντεταγμένες Αθηνών, όπου παίρνονται και οι αποφάσεις για την χώρα μας. Ας την δούμε λοιπόν με αυτήν την οπτική ως χώρα πόσο μπορεί να μας επηρεάσει η διεθνής συγκυρία στον οικονομικό τομέα, αφού το δύσκολο κομμάτι του χάρτη πέφτει μέσα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών που είναι και η κυρίαρχη έγνοια όλων μας.

Η εικόνα μας προς τα έξω είναι πολύ καλή αυτό το διάστημα, δεδομένου ότι κυβερνήτης του ωροσκόπου του χάρτη της Πανσελήνου είναι ο παντοδύναμος Δίας, ο οποίος βρίσκεται μέσα στον οίκο του, ορθόδρομος πια, μετά απο μια τετράμηνη ανάδρομη πορεία, όπου μας έφερε πολλές καθυστερήσεις και ματαιώσεις προσδοκιών.

Η αντισκιά του Δία επάνω στον Κρόνο όμως, κυβερνήτη του 2ου τομέα των οικονομικών, συνδέει την εικόνα προς τα έξω με την πραγματικότητα της οικονομικής κατάστασης της χώρας, η οποία έχει ένα στοιχείο καταναγκασμού και δύσκολων καταστάσεων, λόγω των περικοπών και μειώσεων που όλοι γνωρίζουμε. Ο δεύτερος οίκος φιλοξενεί εκτός απο τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και των Ν. Δεσμό της Σελήνης. Ένα εκρηκτικό μείγμα και ας σημειώσουμε ότι όλοι μαζί βρίσκονται και σε παραλληλία μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, δηλαδή Κρόνος, Ν. Δεσμός, Πλούτωνας, Δίας και Ωροσκόπος. Αλλά και η αντισκιά του Πλούτωνα βρίσκεται επάνω στον Ωροσκόπο του συγκεκριμένου χάρτη.

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονα 3ου/9ου μας φωτογραφίζει θέματα των διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και των υπογραφών με το εξωτερικό, που θα μπουν αυτό το διάστημα σε σχέση με τις επενδύσεις. Ωστόσο και ο Ουρανός ανάδρομος πια φέρνει αλλαγές που άργησαν να γίνουν και πιθανόν να γίνουν εσπευσμένα (σε παραλληλία Άρης – Ουρανός).

Ο Ουρανός σε τετράγωνο με τον Ερμή, κυβερνήτης του 3ου και χορηγός της Σελήνης η οποία κυβερνά τον 8ο οίκο των οικονομικών. Ο Ουρανός παράλληλα εμπλέκεται με αντισκιά επάνω στην σύνοδο της Αφροδίτης – Ήλιου που βρίσκονται στον 9ο οίκο μαζί με τον Άρη.

Ο Ουρανός λοιπόν, στον οίκο των επενδύσεων είναι σε εμπλοκή και με τον Άρη και με την Αφροδίτη και τον Ήλιο που είναι στον Λέοντα παντοδύναμος να υποστηρίξει τα θέματα του προς το εξωτερικό.

Η Αφροδίτη φυσικός δείκτης των οικονομικών υπερήφανος στον Λέοντα αλλά καμένος απο τον Ήλιο δεν μπορεί να υποστηρίξει τα θέματα του 6ου (εργατικά δικαιώματα) ούτε τις ελπίδες και τους μακροχρόνιους στόχους με ασφάλεια στα θέματά της. (Αφροδίτη κυβερνήτης και του 11ου).

Η Σελήνη κυβερνήτης του 8ου ζητά επαναστατικά διευθετήσεις των υποχρεώσεων του λαού αλλά μάλλον σκαλώνει μπροστά στις απαιτήσεις του εξωτερικού (Ο 9ος οίκος του εξωτερικού παντοδύναμος).

Επαναστατική επίσης η στάση στον τομέα της παιδείας, θα φέρει θέματα στην επιφάνεια που ίσως βρουν λύσεις με τρόπο αυταρχικό και πιεσμένο απο τις διαμορφωμένες καταστάσεις, αφού ο Ερμής συγκρούεται με τον Ουρανό και είναι ο κυβερνήτης του Μεσουρανήματος του χάρτη (Η εικόνα προς τα έξω).

Ο Πλούτωνας που κανονίζει τα του 12ου, θα έχει μη εμφανείς επιρροές, με τρόπο καταναγκαστικό μέσα απο πιέσεις που θα προκύψουν απο την οικονομική κατάσταση που θα είναι διαμορφωμένη τότε πολύ πιθανόν απο εξωτερικούς παράγοντες.

Αυτά για την χώρα μας, όμως υπάρχει και η άλλη ανάγνωση του χάρτη, που μας υποψιάζει σε μία ξαφνική ανατροπή στην παγκόσμια οικονομία, που θα φέρει πολλές εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα και θα επηρεάσει άμεσα και την χώρα μας.

Τέλος ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας κυβερνήτης του 4ου οίκου μας αφήνει ελπίδες και πίστη ότι κάτι θα γίνει και ο Θεός θα είναι με το μέρος της Ελλάδας.

 

Πανσέληνος 15.8.2019

Ας δούμε όμως τι μας λένε και οι εξισώσεις των πλανητών κατά Ebertin, που είναι πιο λιγόλογες αλλά πάντα λειτουργικές και πολλές φορές τρομακτικές, αλλά δυστυχώς συνήθως επαληθεύονται με μεγάλη σιγουριά απο τα γεγονότα.

Σελήνη= Ήλιος = Αφροδίτη = Ήλιος/Αφροδίτη = Ουρανός/Ωροσκόπος

Αναστάτωση στο περιβάλλον όπου υπάρχει αρμονία και καλή διάθεση.

Ουρανός= Άρης/Κρόνος = Ήλιος/Πλούτωνας = Αφροδίτη/Πλούτωνας

Ξαφνικό ατύχημα-Παρέμβαση ανωτέρας δύναμης-Ξαφνική προσαρμογή σε νέες συνθήκες-Ξαφνικός έρωτας.

Ωροσκόπος = Άρης/Ποσειδώνας = Σελήνη/Μεσουράνημα

Θλίψη και λύπη μαζί με άλλους-Συναισθηματική στάση απέναντι στο περιβάλλον.

Δίας = Ήλιος/Χείρωνας = Αφροδίτη/Χείρωνας

Αισιόδοξη στάση απέναντι στον πόνο των άλλων-Αγάπη για τους πονεμένους

Κρόνος=Σελήνη/ Ωροσκόπος = Ουρανός/Μεσουράνημα

Αμοιβαίος εξαναγκασμός-Η επιθυμία να αναχωρήσει κάποιος πολύ γρήγορα

Βόρειος Δεσμός = Κρόνος/Πλούτωνας

Κοινός πόνος και δυσκολίες με πολλούς ανθρώπους μαζί

Ερμής= Ήλιος/Β. Δεσμός = Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Μία είδηση-Επαφές με άτομα με κοινά ενδιαφέροντα

Αφροδίτη = Σελήνη = Ήλιος = Ουρανός/Ωροσκόπος

Ξαφνική σχέση-Γρήγορη εναλλαγή διαθέσεων-Επιρροές απο το περιβάλλον

Άρης=Πλούτωνας / Χείρωνας

Σύγκρουση επέμβαση που πληγώνει τα συναισθήματα και δημιουργεί ανασφάλεια.

Αυτά λένε τα άστρα αλλά εμείς ξέρουμε ότι όλα γίνονται για να γίνουμε σοφότεροι και πιο συνειδητοί και αν οι αξίες μας περιορίζονται στα χρήματα αυτά έρχονται και φεύγουν, ενώ οι εσωτερικές μας αξίες είναι πάντα εκεί για να μας κάνουν πιο δυνατούς.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

12.8.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s