Νέα Σελήνη 1.8.2019

52700573_1099514413543243_3280032207166504960_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται την 1η Αυγούστου 2019 στην 8.36΄ μοίρα του Λέοντα, στις 6.12΄ώρα Ελλάδος και με συντεταγμένες Αθηνών, έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 4.29΄του Λέοντα και Μεσουράνημα στις 22.49 του Κριού.

Μία δυναμική Νέα Σελήνη με έντονο το στοιχείο της φωτιάς, με παντοδύναμους πλανήτες μέσα στον πρώτο οίκο και έναν Ερμή, στάσιμο απο την ανάδρομη πορεία του και έτοιμο να ορθοδρομίσει μέσα απο τον δωδέκατο οίκο του χάρτη, που έχει να μας αποκαλύψει πολλά το επόμενο διάστημα!

Μια νέα Σελήνη που τα αιτήματα της είναι, ή θεραπεύουμε ότι αρρωστημένο κουβαλάμε, ή το θυσιάζουμε για να πάμε παρά κάτω. Και λέω θυσιάζουμε γιατί η 9η μοίρα του Λέοντα είναι πύλη θυσίας και θεραπείας, αφού πολλές φορές αναγκαστικά πρέπει να θυσιάσεις κάτι για να προχωρήσεις παρά κάτω.

Ο ανάδρομος Ερμής είναι στάσιμος στην 24η μοίρα του Καρκίνου και έτοιμος να ορθοδρομίσει. Στην μοίρα όμως που στέκεται ο Ερμής είχαμε την τελευταία Σεληνιακή έκλειψη στις 17.7.2019, οπότε συμπεραίνουμε ότι υποθέσεις που έγιναν κάτω απο την πίεση της έκλειψης ξαναέρχονται στην επιφάνεια προκειμένου να βρεθούν λύσεις, που πολύ πιθανόν να έχουν το στοιχείο του συμβιβασμού και της θυσίας με αυτήν την Νέα Σελήνη.

Ο Ήλιος παντοδύναμος, κυβερνήτης του Ωροσκόπου, στον πρώτο οίκο μαζί με την Αφροδίτη και τον Άρη εξ ίσου δυνατό λόγω θέσης και κυβερνήτη του Μεσουρανήματος, μας δίνουν μία δυναμική στον χάρτη αυτής της Νέας Σελήνης, που γίνεται στην αρχή του Αυγούστου και μας περιγράφει όλο τον Αύγουστο μέχρι την επόμενη που θα είναι στο τέλος του Αυγούστου, στις 30 του ίδιου μήνα.

Δεν θα λείψουν και οι ανατροπές απο δύσκολες συγκυρίες σε διάφορους τομείς μέσα στον μήνα, αφού ο Ουρανός έχει ένα τετράγωνο επάνω στα φώτα της Νέας Σελήνης.

Ο Άρης με τον Ποσειδώνα σε όψη χιαστί δεν μας πολυαρέσει, αφού μπορεί να φέρει διάφορα καιρικά φαινόμενα με καύσωνες (Άρης πύρινος στον Λέοντα) και τις συνέπειες του, που συνήθως είναι φωτιές και πλημμύρες, σε αυτό βοηθάει και ο Ουρανός με τις ξαφνικές ανατροπές του καιρού.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτή η Νέα Σελήνη μας προτρέπει να χαρούμε τον έρωτα αφού η Αφροδίτη σχεδόν όλο τον μήνα θα συμβαδίζει με τον Ήλιο μέσα στον Λέοντα στο ζώδιο της χαράς του έρωτα των φλερτ και της διασκέδασης, που ταιριάζει με την καλοκαιρινή μας διάθεση μέσα στο κατακαλόκαιρο. Εξ άλλου η θεά του έρωτα Αφροδίτη εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα του ερωτικού πάθους δηλαδή του Άρη/Πλούτωνα που φέρνει μεγάλες αγάπες αλλά και μεγάλα μίση.

Νέα σελήνη 1.8.2019

Στα οικονομικά θέματα υπάρχει μια εμπλοκή απο παραλληλίες του Δία – Πλούτωνα – Κρόνου – Δεσμών της Σελήνης που σημαίνει ότι όποιος ρισκάρει αυτό το διάστημα μπορεί να βγει απόλυτα κερδισμένος ή απόλυτα χαμένος. Η αντισκιά του ανάδρομου Δία επάνω στον ανάδρομο Κρόνο, ζητά φρόνηση στα οικονομικά ρισκαρίσματα, γιατί οι καιροί είναι απρόβλεπτοι.

Ας σημειώσουμε ότι και ο Δίας κάθεται σε μεσοδιαστήματα όπου συμμετέχει ο Ουρανός με τον Πλούτωνα και τον ανάδρομο Ερμή, που σημαίνει ξαφνικό πλουτισμό ή ξαφνική καταστροφή. Τα χρηματιστήρια θα έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα απο απρόβλεπτους εξωτερικούς παράγοντες.

Ας χαρούμε τον μήνα αυτό, αφού ο Ποσειδώνας μας προτρέπει να βιώσουμε την χαλάρωση και την ονειροπόληση για καλύτερες καταστάσεις στο μέλλον!

Καλό μήνα να έχουμε με όσο το δυνατόν λιγότερες εκπλήξεις!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

1.8.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s