Πανσέληνος 17.6.2019

60337743_455799648500524_4438127163090141184_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 17η Ιουνίου 2019, στις 11.30΄ώρα Ελλάδος, στον άξονα Διδύμων -Τοξότη με την Σελήνη στην 25.53΄ μοίρα του Τοξότη.

Με συντεταγμένες Αθηνών προκύπτει ένας χάρτης με Ωροσκόπο στις 2.57΄της Παρθένου και Μεσουράνημα στις 28.53΄του Ταύρου.

Η δυναμική αυτής της Πανσελήνου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι η προηγούμενη Νέα Σελήνη έφερε μία παραίτηση και προκήρυξη εκλογών και η επόμενη Νέα Σελήνη στις 2.7.2019, θα είναι μια Ολική Ηλιακή έκλειψη που θα φέρει τα αποτελέσματα των επικείμενων εκλογών.

Παρατηρώντας τον χάρτη που προκύπτει βλέπουμε δύο πολύ δυνατούς σχηματισμούς, δηλαδή την διευκολυνόμενη αντίθεση του στέλιουμ Άρη, Ερμή και Β. Δεσμό με τον Κρόνο, Πλούτωνα και Ν. Δεσμό σε σχηματισμό τριγώνου, εξάγωνου απο τον Ποσειδώνα με την Μαύρη Σελήνη δίπλα του.

Ο δεύτερος σχηματισμός, το λεγόμενο τρίγωνο της γνώσης, αποτελείται απο το ακριβές τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Δία, την όψη χιαστί του Δία με το στέλιουμ Αρη, Ερμή, Β. Δεσμό και το τρίγωνο του στέλιουμ με τον παντοδύναμο Ποσειδώνα, που τυχαίνει να είναι και η διέξοδος της αντίθεσης που περιέγραψα πιο πάνω.

Αυτό μπορεί να σημαίνει μεγάλες συνειδητοποιήσεις για την αυταπάτη των προσδοκιών που κουβαλάει ο Δίας με τον Ποσειδώνα όλο αυτό το διάστημα, και το ότι είναι στην δική μας δικαιοδοσία να συμμαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.

Τα φώτα της Πανσελήνου μοιάζουν να μην συμμετέχουν με το υπόλοιπο σκηνικό ενώ είναι άνοπτοι η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Χείρωνας.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Μεσουρανήματος, που δεν φαίνεται να συμμετέχει στο όλο σκηνικό πέφτει με αντισκιά επάνω στο μείγμα του Ερμή – Άρη, άρα παρασκηνιακά είναι παρούσα. Η Αφροδίτη επάνω στην μοίρα του βασιλικού αστέρα Aldebaran, μάχεται δυναμικά για τα αιτήματα της, δια της επικοινωνίας μέσω των ΜΜΕ, αφού είναι κυβερνήτης και του 3ου οίκου και του 10ου. Η Αφροδίτη προσπαθεί να είναι αρεστή, διεκδικώντας την εξουσία δια της επικοινωνίας και των επιχειρημάτων της.

Η εμπλοκή της Αφροδίτης και των φώτων της Πανσελήνου με τα μεσοδιαστήματα που προκύπτουν (Δίας=Σελήνη/Αφροδίτη=Ήλιος/Αφροδίτη), έχουν τον ανάδρομο Δία να συμμετέχει κάνοντας μας να ελπίζουμε σε μια καινούργια αρχή που πάει να γεννηθεί και σε μια δέσμευση που θα μας δώσει καλύτερες μέρες.

Ο Δίας είναι συγκυβερνήτης του 4ου οίκου που έχει κυβερνήτη τον Πλούτωνα και οι δύο ανάδρομοι και ο Τοξότης εμπεριεχόμενος στον 4ο οίκο, φιλοξενεί την Σελήνη της Πανσελήνου.

Όλες οι ελπίδες του λαού βασίζονται στην αντιπολίτευση που έχει να δώσει μεγάλο αγώνα, αφού ο Πλούτωνας έχει αντίθεση με έναν αδύναμο Άρη κυβερνήτη του 9ου, με τον άνοπτο Ουρανό μέσα. Ο ανατρεπτικός Ουρανός λοιπόν θα έχει τον λόγο απο τον οίκου της Νομοθεσίας αλλά και του Εξωτερικού, που σημαίνει των όρων που έρχονται με ανατρεπτικό τρόπο, λόγω των νομικών δεσμεύσεων που ήδη υπάρχουν.

Ο Ουρανός εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα του Δία/Ποσειδώνα που σημαίνει ανώμαλη προσγείωση στην πραγματικότητα, με το μεσοδιάστημα Σελήνης/Ποσειδώνα που σημαίνει ξαφνική διάψευση και τον Ήλιο/Ποσειδώνα που σημαίνει ξαφνική λύπη και στεναχώρια στην εξουσία, που μάλλον δεν θα μπορέσει να εκτελέσει αυτά που υπόσχεται, αφού όλος ο χάρτης μας μαρτυρά διάψευση και μεγάλα λόγια, που δεν μπορούν να γίνουν πράξη.

Βλέπουμε λοιπόν ότι και η Αφροδίτη με τις οικονομικές υποσχέσεις της και ο Ουρανός με τις ξαφνικές ανατροπές παίζουν τον ρόλο τους παρόλο που δεν έχουν όψεις με την πρώτη ματιά μέσα στον χάρτη.

Ακόμα και ο Χείρωνας έχει τον λόγο του γιατί και αυτός εμπλέκεται με το μεσοδιάστημα του Δία/Πλούτωνα που σημαίνει μεγάλος αγώνας με πολύ φανατισμό που ανοίγει παλιές πληγές μέσα απο τις ρίζες του παρελθόντος (και ο Δίας και ο Πλούτωνας συγκυβερνήτες του 4ου, οίκου της αντιπολίτευσης).

Άφησα στο τέλος τον Ερμή αφού αυτός κατευθύνει αυτόν τον χάρτη κυβερνήτης του 1ου, οίκου του λαού και της τρέχουσας κατάστασης και του 2ου, οίκου των οικονομικών, ο οποίος είναι εντός ορίων και μπορεί να κάνει τα πάντα ανεξέλεγκτος, μέσα στον 11ο, οίκο του κοινοβουλίου των πολιτικών ομάδων αλλά και τον τομέα των στόχων και επιθυμιών όλων μας.

Ο Ερμής είναι και συγκυβερνήτες του 10ου, οίκου των εξουσιών, ο οποίος φιλοξενεί την Αφροδίτη και τον ‘Ήλιο της Πανσελήνου. Πολλοί αρχηγοί ονειρεύονται την εξουσία και προσδοκούν ότι θα την πάρουν εύκολα.

Μέσα στον χάρτη, μαζεμένοι όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη (Άρης, Ερμής, Β. Δεσμός) απο την μια μεριά με τους απέναντι που μοιάζει να είναι και οι δυνατοί (Κρόνος, Πλούτωνας, Ν. Δεσμός) στον 5ο οίκο των επενδυτικών συμφερόντων αλλά και της νεολαίας, που αυτή την φορά είναι και ψηφοφόροι σε μικρότερη ηλικία.

Πανσέληνος 17,6,2019

Ας δούμε όμως τα μεσοδιαστήματα κατά Ebertin που μιλάνε πιο λιτά και αντικειμενικά.

Ερμής= Κρόνο/Β. Δεσμό=’Αρη/Β. Δεσμό=Άρη/Κρόνο= Πλούτωνα/Β. Δεσμό=Ουρανό/Χείρωνα=Κρόνο/Πλούτωνα

Σημειωτέον ότι ο Ερμής εκτός ορίων, ο Άρης πτωτικός, ο Κρόνος παντοδύναμος αλλά ανάδρομος, ο Ουρανός πτωτικός και Πλούτωνας ανάδρομος.

Διαβάζουμε ένα δύσκολο συνονθύλευμα πλανητών και σημείων, μία άσχημα παρέα με ανεξέλεγκτες διαθέσεις που σημαίνει: Απογοήτευση απο δυσάρεστα νέα – μια συνεργασία εποπτείας – πένθος και απογοήτευση – κυριαρχία απο τους δυνατούς – ξαφνικό σοκ – Δύσκολα προβλήματα εξαναγκασμού προς λύση.

Άρης= Ερμής/Β. Δεσμός = Ερμής/Κρόνος = Πλούτωνας/Β. Δεσμός = Ουρανός/Χείρωνας = Κρόνος/Πλούτωνας = Ερμής/Πλούτωνας.

Επίσης ένα δύσκολο συνονθύλευμα ο Άρης κυβερνήτης του 9ου, οίκου των εξωτερικών που σημαίνει εξάρτηση απο τους έξω.

Τα μεσοδιαστήματα μας λένε: Συνεργασία – Ασυμβίβαστες ιδέες – Εξάρτηση απο άλλους δια της βίας – Σοκ – Σκληρότητα και εξαναγκασμός – Εκβιασμός και προσβολή.

Κρόνος παντοδύναμος αλλά ανάδρομος αμείλικτος και παγερός κυβερνήτης του 5ου, οίκου της νεολαίας και των επενδυτών και παραδοσιακά και του 6ου, οίκου των υπηρετούντων το κράτος.

Κρόνος = Ερμής/Β. Δεσμός = Άρης/Β. Δεσμός = Πλούτωνας/Β. Δεσμός = Ερμής/Άρης = Ουρανός/Χείρωνας.

Που σημαίνει Αναστολές και φόβοι απο κοινά βάσανα = Επιφυλακτικότητα και χωρισμός = Καταπίεση, ανταρσία και βίαιος χωρισμός = Καυγάς και λογομαχίες = Δύσκολη προσαρμογή δια της βίας.

Χείρωνας = Δίας/Πλούτωνας που σημαίνει φανατικός αγώνας για τα συμφέροντα του πλούτου.

Από παραλληλίες μεταξύ Άρη, Ήλιου και Ερμή εκτός ορίων, σημαίνει θερμόαιμη αντίδραση απο υποκειμενικότητα και απερισκεψία.

Μόνο καλή δεν την λες αυτή την Πανσέληνο, που κρύβει πολλή ένταση και διαψεύσεις και απο τα εντός και απο τα εκτός.

Υπομονή και ψυχραιμία φεγγάρι είναι θα περάσει!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

16.6.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s