Νέα Σελήνη 3.6.2019

47396916_1047123992115619_2800015374991491072_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται την 3η Ιουνίου 2019 στις 13.02΄ώρα Ελλάδος, στην 12.33΄των Διδύμων και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 10.17΄της Παρθένου και Μεσουράνημα στις 7,32΄των Διδύμων.

Η Νέα αυτή Σελήνη μας προϊδεάζει για το κλίμα που θα επικρατήσει τον επόμενο μήνα και μέχρι την επόμενη Ν. Σελήνη που τυχαίνει να είναι και ολική έκλειψη Ηλίου, με μεγάλο νόημα για το υπόλοιπο διάστημα αυτού του χρόνου αλλά και του επόμενου.

Η Νέα Σελήνη γίνεται στην 12η μοίρα των μεταβλητών που σημαίνει μοίρα ταλέντου και στην προκειμένη περίπτωση αφού δεσπόζει στον δέκατο οίκο του χάρτη, σημαίνει μία νέα αρχή που θα πρέπει οι εξουσίες να αποδείξουν στον λαό τα ταλέντα τους, ελπίζω όχι μόνο τα επικοινωνιακά ταλέντα με τις ανεφάρμοστες υποσχέσεις, αλλά κάτι πιο ουσιαστικό.

Ο Ερμής σε αυτόν τον χάρτη είναι παντοδύναμος αφού είναι χορηγός των φώτων της Νέας σελήνης, σε πολύ δυνατή θέση στο ζώδιο του, σε γωνιακό οίκο δηλαδή στον δέκατο οίκο της εξουσίας, ενώ τυχαίνει να κάθεται επάνω στο μεσοδιάστημα των φώτων της Νέας Σελήνης με τον Άρη.

Ο Άρης όμως βρίσκεται αποδυναμωμένος στον 11ο οίκο του κοινοβουλίου με τον Kronus της Uranian αστρολογίας επάνω του, που σημαίνει ότι η Ανώτερη Αρχή έχει την δύναμη των αποφάσεων.

Εδώ παρατηρούμε επίσης ότι ο Αρης βρίσκεται με αντισκιά επάνω στα φώτα της Νέας Σελήνης και σε όψη ημιτετραγώνου με την Αστρέα σύμβολο της δικαιοσύνης και του Νόμου.

Πρόσθεσα τον απλανή αστέρα Αστρέα στον χάρτη γιατί βρίσκεται στον 9ο οίκο του χάρτη τομέα της Νομοθεσίας και των Νόμων και εκπροσωπεί ακριβώς αυτά τα θέματα, τα οποία είναι πολύ επίκαιρα λόγω της προεκλογικής περιόδου και της μεγάλης ανατροπής στο πολιτικό σκηνικό αυτό το διάστημα.

Η Αστρέα βρίσκεται επάνω στον απλανή Algol που αποκεφαλίζει εξουσίες απο τον χώρο που βρίσκεται δηλαδή στον χώρο της δικαιοσύνης. Η Αστρέα βρίσκεται στον 9ο οίκο της δικαιοσύνης και του Νόμου μαζί με την Αφροδίτη και τον Ουρανό στον συγκεκριμένο χάρτη.

Ο Δίας ο κατ εξοχήν πλανήτης της Δικαιοσύνης βρίσκεται στον 4ο οίκο της αντιπολίτευσης, σε πολύ δυνατή θέση αλλά ανάδρομος, που σημαίνει καθυστέρηση στα θέματά του.

Ο Δίας επίσης ετοιμάζεται να σχηματίσει για άλλη μια φορά μέσα απο την ανάδρομη πορεία του ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δίνει πάντα νομικά σκάνδαλα και νομικά μπερδέματα.

Η Νέα αυτή Σελήνη λοιπόν εν μέσω μιας βεβιασμένης προεκλογικής περιόδου μας αναδεικνύει διάφορα θέματα που θα έχουν σχέση με τους Νόμους, ενώ συγχρόνως και οι εμπλοκές των υπολοίπων πλανητών δηλαδή του Κρόνου, του Πλούτωνα, και του Νότιου Δεσμού της Σελήνης που σημαίνει την παρελθούσα δομή της εξουσίας, μας προϊδεάζουν για μεγάλες ζυμώσεις στις σχέσεις των βουλευτών στα κόμματά τους, δεδομένου ότι ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στον 11ο οίκο του κοινοβουλίου, και ο Νότιος μαζί με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα δοκιμάζει την δομή της εξουσίας, στον συγκεκριμένο χάρτη που εκφράζει και την κατάσταση της Ελλάδος αυτή την στιγμή.

Δείχνει δηλαδή ότι θα μας απασχολήσουν θέματα νομικά που θα αφορούν την κυβέρνηση και το κοινοβούλιο, το οποίο μπορεί να έχει ένα καινούργιο σχήμα κάτω απο την εποπτεία του Προέδρου της Δημοκρατίας αφού αυτός θεωρείται η ανώτερη αρχή.

Ένα ακόμη σημαντικό σημείο αυτού του χάρτη είναι, ότι και ο Ερμής βρίσκεται μαζί με τον Άρη εκτός ορίων απο απόκλιση, που σημαίνει ότι τα θέματα τους μπορεί να ξεφύγουν και να μην μπορούν να ελεγχθούν.

Ο ‘Αρης αδύναμος είναι κυβερνήτης του 8ου οίκου των υποχρεώσεων και των τραπεζών του κράτους μέσα στον οποίο βρίσκεται ο Χείρωνας, στο πληγωμένο τομέα του κράτους θα λέγαμε.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του δευτέρου οίκου των οικονομικών παντοδύναμη μέσα στον Ταύρο αλλά επάνω σε αντικλείδα στην 23η μοίρα του Ταύρου έχει μια υποστήριξη απο τον Πλούτωνα για οικονομική βοήθεια απο αφανείς δυνατές πηγές με στόχο μια μελλοντική προσδοκία κερδών για τα συμφέροντα κάποιων επενδυτών, αφού βρίσκεται στον 5ο οίκο των επενδύσεων. (ο Κρόνος ο Πλούτωνας και ο Νότιος Δεσμός είναι σε εμπλοκή όλο αυτό το διάστημα)

Ας δούμε όμως τον παντοδύναμο αυτόν Ερμή ο οποίος είναι κυβερνήτης και 1ου και του 10ου οίκου σε τι μεσοδιαστήματα κάθεται πιο κάτω με την μέθοδο των μεσοδιαστημάτων.

Η μόνη ελπιδοφόρα σχέσει είναι αυτή του Ποσειδώνα με τους Δεσμούς της Σελήνης που δεσπόζει αυτό το διάστημα αλλά έχει την προοπτική του συμφέροντος, αφού θα κάνει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία αλλά και στο άμεσο μέλλον ξανά στην ορθόδρομη πορεία του.

Η τωρινή αντιπολίτευση θα είναι κερδισμένη στο άμεσο μέλλον αφού ο Δίας είναι κυβερνήτες του 4ου οίκοι και είναι παντοδύναμος αλλά με εμπόδια και καθυστερήσεις λόγω της αναδρομής του.

Ο 5ος οίκος της παιδείας έχει μέσα τον Κρόνο κυβερνήτη στον οίκο του και παντοδύναμο που σημαίνει ότι η νεολαία θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα απο μη εμφανείς ομάδες που ωθούν υπόγειες αντιδράσεις.

Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα θα αντιδράσουν με τον δικό τους τρόπο στις αλλαγές που έρχονται αφού ο Ουρανός είναι κυβερνήτης του 6ου οίκου αλλά και σε εμπλοκή με τον Δία για πιθανές νομοθετικές αλλαγές στον τομέα της παιδείας.

Οι σχέσεις μας με το εξωτερικό προς το παρόν είναι φιλικές και δεν επιβαρύνουν την όλη κατάσταση προς το παρόν.

Νέα σελήνη 3,6,2019

Ας δούμε όμως τι μας λένε και οι εξισώσεις των μεσοδιαστημάτων κατά τον Ebertin.

Έχω βάλει και τον υποθετικό πλανήτη Kronus της Uranian αστρολογίας λόγω της θέσης συνόδου με τον Άρη στον Καρκίνο. Η έννοια του Kronus είναι η μεγάλη εξουσία δηλαδή αυτή που είναι επικεφαλής των υπόλοιπων εξουσιών.

Ερμής = Σελήνη/Kronus = Ήλιος/Kronus = Σελήνη/Άρης = Ήλιος/Άρης = Βόρειος Δεσμός/Μεσουράνημα

Πολλές συζητήσεις για την μεγάλη εξουσία της ψήφου του λαού και της ανώτερης εξουσίας του κράτους – Φορτισμένες συζητήσεις με οξύθυμους ρυθμούς τόσο μέσα στον λαό αλλά και στους κύκλους των πολιτικών που επιζητούν την εξουσία – Η εδραίωση σχέσεων με κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους με πολλή μισαλλοδοξία και αδιαλλαξία

Ήλιος/Σελήνη = Ερμής/Αστρέα

Ένταση στους κόλπους της δικαιοσύνης και πολλές συζητήσεις για αυτήν μέσα απο τα ΜΜΕ.

Δίας = Σελήνη/Ερμής = Ήλιος/Ερμής = Αφροδίτη/Β. Δεσμός

Μεγάλος συντονισμός ιδεών για την εκπλήρωση ενός πετυχημένου σχεδίου – Αισιοδοξία και επιτυχείς ομιλίες με μεγάλη επίδειξη αυτοπεποίθησης στις συναντήσεις με άλλους – Ελπιδοφόρα προσδοκία μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Αφροδίτη =Σελήνη/Ουρανός = Ήλιος/Ουρανός= Άρης/Χείρωνας

Ισχυρογνωμοσύνη μέσα στις συνεργασίες – Μία ευχάριστη έκπληξη – Μαχητική και θεραπευτική διάθεση για μια συνεργασία.

Μεσουράνημα = Άρης/Ουρανός= Ουρανός / Kronus

Η επιθυμία για ανεξαρτησία η εκτέλεση δραστικών και βίαια αντιδραστικών μέτρων – Ξαφνικός και βίαιος χωρισμός ενός ανθρώπου με μεγάλη εξουσία απο την θέση του.

Στο δια ταύτα θα έχουμε ένα μήνα με πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις τόσο στο πολιτικό σκηνικό όσο και στα θέματα που θα χρειαστούν την διευθέτηση της Δικαιοσύνης. Αναμένοντας μία έκλειψη Ηλίου, πολλά θα αλλάξουν με τρόπο όχι και τόσο εύκολο, ας ελπίσουμε για το καλύτερο αυτού του τόπου που λέγεται Ελλάδα!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

3.6.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s