Πανσέληνος 19.4.2019

23130716_1603468656382024_7420287972939420776_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 19.4.2019 στις 14.12΄ώρα Ελλάδος, στον άξονα Κριού-Ζυγού με την Σελήνη στην αναιρετική 29.06΄μοίρα του Ζυγού και με συντεταγμένες Αθηνών, έχουμε ένα αστρολογικό χάρτη με ωροσκόπο στις 18.48΄του Λέοντα και μεσουράνημα στις 11.25΄του Ταύρου.

Η Πανσέληνος αυτή κορυφώνει καταστάσεις που ξεκίνησαν απο την προηγούμενη Νέα Σελήνη και γίνεται σε μία αναιρετική μοίρα του άξονα των παρορμητικών Κριού – Ζυγού (άξονας των διαπροσωπικών σχέσεων).

Αυτή η Πανσέληνος μοιάζει να τελειώνει επείγουσες καταστάσεις, σε διπλωματικό επίπεδο ή να τις επανεξετάζει για να τις ολοκληρώσει.

Τα θέματα μπορεί να αφορούν επικοινωνίες και συμφωνίες έγγραφες ή προφορικές, μεταξύ Ελλάδας και του εξωτερικού, αφού γίνεται στον τρίτο/ένατο οίκο του συγκεκριμένου χάρτη που προκύπτει με τις συντεταγμένες Αθηνών.

Θέματα που αφορούν γενικά τις μεταφορές επίσης μπορεί να είναι επίκαιρα, καθώς και νομικές διαδικασίες που έχουν αργήσει να ολοκληρωθούν και πρέπει να πάρουν τον δρόμο τους με βιαστικές διαδικασίες.

Σε προσωπική βάση, φυσικά και θέματα προσωπικών σχέσεων μεταξύ ζευγαριών ή και συνεργατών αφού ο άξονας Κριού – Ζυγού αυτό αντιπροσωπεύει.

Η μοίρα που γίνεται αυτή η Πανσέληνος, δηλαδή η 29η του Κριού, είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού των τελευταίων ημερών (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) όταν ο Ουρανός έκοβε βόλτες επάνω απο την μοίρα αυτή.

Ο Ουρανός πέρασε για πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο του 2018, την δεύτερη με την αναδρομή του τον Νοέμβριου του 2018 και την τρίτη ορθόδρομος ολοκλήρωσε την πορεία του στις αρχές του Μαρτίου 2019, οπότε ο Ουρανός πια μπήκε στον Ταύρο.

Πολύ πιθανόν αυτή η Πανσέληνος να έχει σχέση με τα θέματα των αλλαγών που είχαν προκύψει το διάστημα που ο Ουρανός βρισκόταν σε αυτήν την μοίρα, δηλαδή κατά την διάρκεια της πορείας του σε κάποιο απο τα τρία περάσματα του, απο την 29η μοίρα του Κριού.

Το δύσκολο κομμάτι του χάρτη είναι φυσικά η εμπλοκή του Κρόνου με τον Πλούτωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης, που μας έχει απασχολήσει με διάφορες εξαναγκαστικές καταστάσεις τον τελευταίο καιρό.

Τώρα όμως θα είναι πιο έντονη η παρουσία τους, αφού ο Κρόνος με τους Δεσμούς είναι πια σε σύνοδο σχεδόν ακριβείας, λίγο πριν αναδρομίσει ο Κρόνος και απομακρυνθεί επί τέλους απο τους Δεσμούς της Σελήνης. Το μείγμα του Κρόνου με τους Δεσμούς μας δηλώνει απομόνωση και δυσκολίες στις πάσης φύσεως σχέσεις. Επίσης αποχωρισμούς απο ομάδες και ενώσεις, και τέλος καταστάσεων με σκληρό τρόπο ακόμη και θάνατο. Ανάλογα με τις όψεις που κάνει αυτή η δυάδα με τους άλλους πλανήτες δίνει πάντα σκληρές καταστάσεις.

Κάνοντας μια αναδρομή στις ημερομηνίες που είχε ενεργοποιήσει ο Ουρανός αυτές τις ημερομηνίες που αναφέρω παραπάνω δηλαδή τον Μάιο και τον Νοέμβριο του 2018 και τον Φεβρουάριο – Μάρτιο του 2019, βρήκα πολλά τρομοκρατικά γεγονότα απο φανατικούς μέσα σε χώρους λατρείας, όπως την 1η Μαΐου 2018 την βομβιστική επίθεση στην Νιγηρία σε μουσουλμανικό τέμενος με 24 νεκρούς, την 13η Μαΐου στην Ινδονησία τρομοκρατική επίθεση σε τρεις εκκλησίες την ίδια μέρα με 13 νεκρούς, την 20η Νοεμβρίου βομβιστική ενέργεια στην Καμπούλ του Αφγανιστάν σε εκκλησία με 50 νεκρούς και την 14η Φεβρουαρίου επίθεση αυτοκτονίας σε κομβόι στο Κασμίρ με 46 νεκρούς.

Στα ίδια διαστήματα έγιναν πολλές καταστροφές απο ξαφνικά καιρικά φαινόμενα όπως την 3η Μαΐου 2018 τις μεγάλες πλημμύρες στην Ινδία με 116 νεκρούς, την 10η Νοεμβρίου 2018 τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Καλιφόρνια και μέσα στον Φεβρουάριο του 2019 πολλά ατυχήματα αεροπορικά (πτώση Boeing 157 νεκροί), σιδηροδρομικά (φωτιά σε τραίνο στο Κάιρο 25 νεκροί), πυρκαγιά στην Ντάκα στις 20.2.2019 με πολλά θύματα και 80 νεκρούς, ανατροπή βάρκας με τουρίστες στην Μοσούλη με 109 νεκρούς στις 21.3.2019 και πολλά άλλα.

Στην Γαλλία είχαμε στις 5 Μαΐου 2018 την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα μέτρα που επέβαλε ο Μακρόν, τον Νοέμβριο του 2018 βίαια γεγονότα απο τα κίτρινα γιλέκα και τον Μάρτιο του 2019 την συνέχεια των διαμαρτυρήσεων.

Το αποκορύφωμα ήταν το τραγικό γεγονός της μεγάλης πυρκαγιάς του Ναού της Παναγίας Notre Dame, στις 15 Απριλίου 2019 κοντά στην Πανσέληνο που αναλύουμε.

Όλα αυτά βέβαια και με την έντονη παρουσία και του Άρη κάθε φορά απο διαφορετική θέση καθώς και τις παραλληλίες του Κρόνου – Πλούτωνα με Άρη ή τους Δεσμούς της Σελήνης.

Επόμενο είναι λοιπόν είναι να περιμένουμε ανάλογα συμβάντα ή την επανεξέταση της αιτίας εκείνων των γεγονότων προκειμένου να μην επαναληφθούν.

Πανσέληνος 19.4.2019

Ας δούμε όμως τι μας λένε οι εξισώσεις των μεσοδιαστημάτων κατά τον Ebertin, αυτού του χάρτης της τωρινής Πανσελήνου στις 19.4.2019.

Ήλιος = Σελήνη (Η αντίθεση των φώτων της Πανσελήνου – Ήλιος κυβερνήτης του ωροσκόπου)

Λαός και εξουσία σε αντιπαράθεση – Συναίσθημα και λογική σε σύγκρουση

Άρης = Ουρανός/Β. Δεσμός = Ουρανός/Πλούτωνας (Άρης χορηγός του Ήλιου κυβερνήτης 9ου οίκος των εξωτερικών υποθέσεων και της Νομοθεσίας)

Διενέξεις, πράξεις βίας – Προαποφασισμένες καταστάσεις – Ατυχήματα.

Ωροσκόπος = Κρόνος/Ποσειδώνας = Ποσειδώνας/Β. Δεσμός (Ποσειδώνας κυβερνήτης 8ου υποχρεώσεων, δανείων)

Καταπιεστικό περιβάλλον, βάσανα – Απογοήτευση, εξαπάτηση.

Μεσουράνημα = Αφροδίτη/Δίας (Το ζητούμενο της εξουσίας)

Μία ένωση με πολύ στοργή και φροντίδα. Η επίδειξη της χαράς όταν συναντά τους άλλους.

Ερμής = Χείρωνας = Άρης/ Β. Δεσμός = Άρης/Πλούτωνας (Ερμής κυβερνήτης 2ου των οικονομικών και του 11ου οίκος των στόχων και επιθυμιών, καθώς και του κοινοβουλίου)

Ομάδες πληγωμένων ανθρώπων – Σκέψεις συνεργασίας – Λόγια θυμού.

Κρόνος = Δεσμοί της Σελήνης = Αφροδίτη/Μεσουράνημα (Κρόνος κυβερνήτης 6ου οίκος των υφισταμένων των δημοσίων υπαλλήλων και της υγείας)

Υποχρεωτικός χωρισμός – Μοναξιά, αντιπαραθέσεις.

Ποσειδώνας = Πλούτωνας/Μεσουράνημα = Άρης/Δίας (Ποσειδώνας κυβερνήτης 8ου οίκος των οφειλών προς τράπεζες, δημόσιο)

Λάθος δρόμος, απογοήτευση – Απελπισμένη σχέση, δύσκολη γέννα.

Πλούτωνας = Χείρωνας/Μεσουράνημα (Πλούτωνας κυβερνήτης 4ου οίκος της οικογένειας και της αντιπολίτευσης)

Μεγάλη προσπάθεια θεραπείας και αναδόμησης.

Δίας = Σελήνη/Ωροσκόπος = Ήλιος/Ωροσκόπος (Δίας κυβερνήτης του 5ου οίκου της χαράς της παιδείας και της δημιουργίας-επενδύσεων)

Τυχερές εθνικές ενώσεις, Χαρούμενος λαός – Προαγωγή και αναγνώριση.

Εύχομαι να μην επαληθευθούν τα δυσάρεστα και να μείνουν μόνο οι εμπειρίες του παρελθόντος ως προβληματισμός για το άμεσο μέλλον.

Καλή Πανσέληνο να έχουμε και καλό Πάσχα!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

17.4.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s