Πανσέληνος 19.2.2019

10343688_526152734238923_9045529682439238432_n

Η Πανσέληνος γίνεται την 19.2.2019 στις 5.53΄μμ. ώρα Ελλάδος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με την Σελήνη στην 0.42΄ της Παρθένου. Με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα αστρολογικό χάρτη με Ωροσκόπο στις 28.43΄του Λέοντα και Μεσουράνημα στις 23.46΄του Ταύρου.

Η κορύφωση των γεγονότων της προηγούμενης Νέας Σελήνης του Λέοντα γίνεται πια αισθητή με την δυναμική αυτής της Πανσελήνου, που σχηματίζεται στον άξονα της ρεαλίστριας Παρθένου και του ιδεολόγου Ιχθύος, δεδομένου ότι οι αναδιατάξεις σε διάφορους τομείς, που τότε είχαμε προβλέψει έγιναν και μάλιστα πομπωδώς.

Η πορεία αυτής της Σελήνης (της Πανσελήνου) μέσα στον ζωδιακό κύκλο, μέχρι να ξαναρχίσει τον καινούργιο κύκλο της στην επόμενη Νέα Σελήνη, που θα είναι στην 16η μοίρα των Ιχθύων, θα κάνει μια ακριβή σύνοδο επάνω στον Ποσειδώνα και θα έχει να μας πει πολλά και διάφορα.

Το ίδιο διάστημα, δηλαδή στην επόμενη Νέα Σελήνη θα γίνει και το ξεκίνημα της αναδρομής του Ερμή απο την 29η αναιρετική των Ιχθύων, δηλαδή απο την πιο δύσκολη θέση για αυτόν, απο την άποψη της σύγχυσης και της αυταπάτης που θα δημιουργήσει, όπως επίσης ταυτόχρονα σχεδόν και η είσοδος του Ουρανού μέσα στον Ταύρο, και όλο αυτό μας υποψιάζει για το πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξουν αυτοί οι δύο πλανήτες. Δηλαδή ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, που τώρα σε αυτόν τον χάρτη είναι κυβερνήτες των φώτων της Πανσελήνου, ενώ παράλληλα βρίσκονται και σε ακριβή σύνοδο μεταξύ τους (στην 16η μοίρα) και μέσα στον ιδεολογικό και νεφελώδη χώρο των Ιχθύων, θα έχουν τον λόγο για το επόμενο διάστημα.

Ο Ποσειδώνας είναι παντοδύναμος, αλλά ο Ερμής πτωτικός και αδύναμος και δεδομένου ότι είναι έτοιμος αυτό το διάστημα για μια αναδρόμηση μέσα σε μία προεκλογική εποχή, μας φωτογραφίζει το ψέμα και την αυταπάτη που θα φέρει στα αυτιά και τα μάτια μας.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά να δούμε τι έχουν να μας μηνύσουν και οι θέσεις των υπόλοιπων πλανητών.

Η Σελήνη στην μηδενική της Παρθένου επάνω στον ωροσκόπο του χάρτη, σε τρίγωνο και αντισκιά επάνω στην αναιρετική του Ουρανού στον Κριό, μας δηλώνει ότι η κριτική στάση της Σελήνης, σχετικά με τις υποσχόμενες αλλαγές, θα είναι αμίλητη.

Η Σελήνη, που εκπροσωπεί τον λαό αρχετυπικά, δηλώνει έτοιμη να υπηρετήσει ότι ρεαλιστικό και πρακτικό προταθεί, προκειμένου να υπηρετήσει μια αλλαγή που θα φέρει σταθερότητα και κυρίως οικονομική ασφάλεια.

Ας σημειώσουμε δε, ότι η Σελήνη σε αυτόν τον χάρτη, κάθεται απέναντι απο όλους του πλανήτες που στέκονται μαζεμένοι απέναντί της μέσα στο μισό κύκλο του ζωδιακού και είναι σαν να έχει την πρωτοκαθεδρία απέναντι τους.

Κανένας πλανήτης δεν βρίσκεται σε ζώδιο του αέρα σε αυτόν τον χάρτη, πράγμα που σημαίνει ότι τα λόγια είναι φτωχά και τώρα έχουν τον κύριο λόγο οι πράξεις.

Ώρα υλοποιήσεων λοιπόν, με ένα παντοδύναμο γερο-Κρόνο που επιστατεί και να ενθαρρύνει την καλή διάθεση για προσφορά και βοήθεια των αδυνάτων και αδικημένων, χωρίς πολλές αβρότητες, παρά μόνο μέσα σε ρεαλιστικά όρια και προϋποθέσεις.

Ο Ήλιος κυβερνήτης του δωδεκάτου αλλά και του πρώτου οίκου, μέσα στον έβδομο είναι έτοιμος να συνεργασθεί και δίνει υποσχέσεις αμφιβόλου υλοποίησης αφού έχει να συναντήσει τις πεπονόφλουδες του Ποσειδώνα στην επόμενη Νέα Σελήνη.

Ο Ερμής κυβερνήτης του δευτέρου, δηλαδή των οικονομικών θεμάτων, είναι σε αδύναμη θέση υπόσχεται, αλλά μέσα απο την προσεχή ανάδρομη πορεία του, θα αργοπορήσει καταστάσεις και αποφάσεις για κάποιους μη ορατούς προς το παρόν λόγους.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του τρίτου, οίκου των αποφάσεων και ανακοινώσεων, αλλά και του δεκάτου της κυβέρνησης, είναι εγκλωβισμένη μεταξύ Κρόνου και Πλούτωνα στον Αιγόκερω και μας υποψιάζει για πολύ εξαναγκασμό και άγρια προσγείωση στην πραγματικότητα. Μπορεί να υλοποιηθεί μόνο ότι είναι ρεαλιστικό και πρακτικά εφαρμόσιμο.

Το τρίγωνο ωστόσο του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα μας κάνει να ελπίζουμε για υποστήριξη των στόχων της κυβέρνησης απο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.

Ο Άρης κυβερνήτης του ενάτου τομέα της Δικαιοσύνης και του Νόμου βρίσκεται στην 3η μοίρα του Ταύρου. Η μοίρα αυτή κατά τον Carelli θεωρείται Πύλη της οικονομικής επιτυχίας και είναι και η μοίρα της απόλυτης έξαρσης της Σελήνης (ενώ ο Άρης συγχρόνως τριγωνίζει με την Σελήνη), οπότε μας δίνει αισιόδοξα μηνύματα στα οικονομικά θέματα που θα προκύψουν μέσα απο νομοθετικές ρυθμίσεις. Όλοι περιμένουμε κάποιες ρυθμίσεις καιρό τώρα και το πιθανότερο είναι ότι θα υλοποιηθούν τώρα.

Ο Δίας παντοδύναμος μέσα στον Τοξότη είναι χωρίς όψεις αυτό το διάστημα, αλλά με την μελλοντική προοπτική να συναντήσει τον Ερμή σε όψη τετραγώνου, περιμένουμε ότι θα μας κάνει να συμπεράνουμε, ότι καλές είναι οι προθέσεις για αισιόδοξα πλάνα, αλλά μη εφαρμόσιμα προς το παρόν.

Ο Ουρανός τελειώνει με όλες τις υπερβολές και τους ανταγωνισμούς που μας έδωσε μέσα απο την 29η αναιρετική μοίρα του Κριού και προχωράει μέσα σε αυτό το φεγγάρι στον Ταύρο για να δώσει οριστικές αλλαγές μέσα στην επόμενη επταετία σε πολλά θέματα, πολύ πιθανόν ενίοτε και με απόλυτο και σκληρό τρόπο.

πανσέληνος 19.2.2019

Άφησα τελευταίο τον Χείρωνα θεραπευτή των πληγών των άλλων αλλά όχι και των δικών του, που μόλις άφησε επιτέλους την 29η αναιρετική των Ιχθύων, για να μπει οριστικά στον Κριό και να δώσει και αυτός την δική του μάχη μέσα απο τον Κριό υπέρ των αδυνάτων.

Προς το παρόν θα μείνει στην μηδενική του Κριού, που θεωρείται και η μοίρα της ανθρωπότητας, μέχρι τις 6 Μαρτίου οπότε θα μπει και ο Ουρανός στον Ταύρο.

Κρίσιμο το διάστημα αυτό για τα παγκόσμια γεγονότα που σίγουρα θα έχουν τον αντίστοιχο αντίκτυπο και στην δική μας οικονομία και λέω οικονομία, αφού ο Ουρανός θα μπει στο ζώδιο της κατοχύρωσης της υλικής ασφάλειας που είναι το ζώδιο του Ταύρου.

Σας εύχομαι να αξιοποιήσετε την πρακτική δυναμική αυτής της Πανσελήνου!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

17.2.2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s