Νέα Σελήνη 4.2.2019

23167860_2042643155969474_3620410917387062610_n

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 4 Φεβρουαρίου 2019, στις 11.03΄μμ ώρα Ελλάδος, στην 15.45΄μοίρα του Υδροχόου και με συντεταγμένες Αθηνών έχουμε ένα χάρτη με Ωροσκόπο στις 19.45΄του Ζυγού και Μεσουράνημα στις 22.31΄του Καρκίνου.

Μία εκρηκτική εκ πρώτης όψεως Νέα Σελήνη με μεγάλες απαιτήσεις για αλλαγές και εξελίξεις απρόοπτες ή προγραμματισμένες, που θα μας ξαφνιάσουν όσο και αν είναι αναμενόμενες.

Η έντονη παρουσία του Ουρανού, ο οποίος είναι και χορηγός των φώτων της Νέας Σελήνης βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έξοδο του απο τον Κριό, μετά απο αρκετές ανατροπές σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας. Τώρα όμως έρχεται και με όλον τον παρορμητισμό της αναιρετικής του Κριού για να βγάλει υπερβολές και βία σε διάφορους τομείς, κυρίως μέσα απο την νεολαία, αφού στον συγκεκριμένο χάρτη είναι κυβερνήτης του πέμπτου οίκου και φιλοξενεί τον ιδεολόγο και παντοδύναμο Ποσειδώνα που βρίσκεται μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Οι αλλαγές και οι ανατροπές αναμένονται κυρίως μέσα στον χώρο της αντιπολίτευσης, όπου τα νέα θα τρέχουν με ταχύτητα σχετικά με νέες συμμαχίες και νέα σχήματα και μετακινήσεις, αφού το τρίγωνο του Ερμή με τον Ωροσκόπο του Ζυγού μας φωτογραφίζει κάτι τέτοιο.

Η Σελήνη κυβερνήτης του δεκάτου και ο Ήλιος του ενδεκάτου μας σιγουρεύουν ότι οι αλλαγές θα υπάρξουν μέσα στον χώρο του κοινοβουλίου και των θέσεων εξουσίας ή της ίδιας της κυβέρνησης.

Οι Δεσμοί της Σελήνης επίσης στον άξονα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης (4ος-10ος) εμπλέκονται με το εκρηκτικό μεσοδιάστημα του Άρη/Ουρανού, οι οποίοι θα έλθουν και σε σύνοδο ακριβείας επάνω στην αναιρετική μοίρα του Κριού και μέσα στον έβδομο οίκο. Ο οίκος αυτός είναι ο τομέας των συμμάχων, συνεταίρων και φανερών εχθρών και δεν μας αρέσει καθόλου αυτή η συγκυρία, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει τι μπορεί να φέρει μια τέτοια δυναμική.

Η αναιρετική του Κριού μαρτυρά βία και η εμπλοκή αυτών των δύο πλανήτες μόνο έκρηξη μπορούν να φέρουν και αυτό μας προβληματίζει έντονα. Μία βίαιη επέμβαση είναι πολύ πιθανή απο τον χώρο των συμμάχων και συνεργατών ή φανερών εχθρών κυριολεκτικά ή διπλωματικά.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του Ωροσκόπου μόλις μπήκε στο ζώδιο του Αιγόκερω απο όπου σίγουρα τα αιτήματά της είναι σοβαρά και απαιτητικά. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Χείρωνα στην αναιρετική των Ιχθύων, στην μοίρα του πόνου και των ναυαγημένων προσδοκιών, ίσως προκαλέσει πολεμική διάθεση απο τους ανθρώπους του μόχθου αφού και ο Χείρωνας βρίσκεται στον έκτο οίκο.

Ο Δίας παντοδύναμος στον Τοξότη προσπαθεί να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή και να την επικοινωνήσει με κάθε τρόπο μέσα απο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η επιτυχία κάθε προσπάθειας θα είναι αργή και αυτό μας το διαβεβαιώνει το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, δηλαδή η πιθανή εκπλήρωση των υποσχέσεων της κυβέρνησης στους εργαζόμενους όχι μόνο του δημόσιου αλλά και του ιδιωτικού τομέα.

Νέα Σελήνη 4,2,2019

Ας δούμε όμως τι μας λένε και τα μεσοδιαστήματα των πλανητών κατά τον Ebertin.

Ήλιος=Αφροδίτη/Χείρωνας=Κρόνος/Ποσειδώνας

Η κυβέρνηση σε αδυναμία χειρισμού των κατατραυματισμένων οικονομικών καταστάσεων

Σελήνη=Αφροδίτη/Χείρωνας=Κρόνος/Ποσειδώνας

Ο λαός σε σύγχυση και απαισιοδοξία ένεκα των οικονομικών προβλημάτων.

Αφροδίτη=Δίας/Κρόνος

Δυσαρέσκεια και έλλειψη αντοχής.

Αρης= Σελήνη/Αφροδίτη=Ήλιος/Αφροδίτη=Πλούτωνας/Β. Δεσμός=Ουρανός/Ωροσκόπος

Ενέργειες που υποκινούνται απο τα συναισθήματα – Δημιουργική δύναμη – Η επίδειξη βίας και σκληρότητα παρουσία άλλων – Τραυματισμός – Ατύχημα.

Πλούτωνας=Κρόνος/Β. Δεσμός=Άρης/Ωροσκόπος=Μεσουράνημα

Στεναχώρια και θλίψη μαζί με άλλους=Βίαιη προσαγωγή=Πιθανότητα ξαφνικών καταστροφών.

Β. Δεσμός=Άρης/Ουρανός

Η εμπειρία των ξαφνικών γεγονότων μοιρασμένων μαζί με άλλους ανθρώπους (ομαδικά).

Ωροσκόπος=Κρόνος/Μεσουράνημα=Ερμής/Δίας

Συνάντηση σε κηδεία – Μια μεγάλη επιτυχημένη συνάντηση

Ερμής=Δίας/Ωροσκόπος=Ποσειδώνας/Β. Δεσμός=Άρης/Δίας

Ισχυρές ανταλλαγές σκέψεων – Λανθασμένες ιδέες και προσδοκίες με μυστικές συμφωνίες – Η πραγματοποίηση των σχεδίων.

Δίας=Σελήνη/Ωροσκόπος=Ήλιος/Ωροσκόπος

Τυχερές εθνικές ενώσεις – Δημόσια αναγνώριση.

Μεσουράνημα=Άρης/Ωροσκόπος=Σελήνη/Αφροδίτη=Ήλιος/Αφροδίτη=Πλούτωνας=Άρης

Ένας κοινός σκοπός – Συναισθηματική ικανοποίηση – Προσωπικά συναισθήματα = Μεγάλος αγώνας για αναγνώριση και δύναμη.

Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με τις λιγότερες απώλειες.

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s