Ετήσιες προβλέψεις του 2019 για όλα τα ζώδια

Untitled

1αΆλλη μια χρονιά που θα σας απασχολήσουν τα θέματα της καριέρας σας!

Δύσκολο για εσάς οι μετρημένες κινήσεις και θα χρειαστεί και αυτήν την χρονιά να συνηθίσετε στην ιδέα των αργών αλλά σταθερών προσπαθειών, αφού οι καιροί το επιτάσσουν.

Ίσως χρειαστεί να επωφεληθείτε και να μην υποτιμήσετε την βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ο Κρόνος στον τομέα της καριέρας σας θα σας αναγκάσει να λειτουργήσετε μεθοδευμένα μέσα σε όρια, κάτι που καθόλου δεν σας αρέσει. Όμως αν ακολουθήσετε τις επιταγές του γερο-Κρόνου δεν θα βγείτε ζημιωμένοι αντίθετα θα δείτε να δικαιώνονται οι προηγούμενες προσπάθειες σας.

Η επινόηση νέων πηγών εσόδων ή η στροφή του ενδιαφέροντος σας σε πιο καινοτόμες ιδέες, που μπορεί να τις εφαρμόσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε το κύρος και την φήμη σας, αλλά και τα κέρδη σας συγχρόνως.

Μην περιμένετε όμως αυτό να γίνει από μόνο του ή από υποσχέσεις άλλων, γιατί θα απογοητευθείτε. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και προχωρήστε όπως εσείς ξέρετε, με αισιοδοξία και δυναμισμό.

Ο Δίας από τον Τοξότη θα είναι μαζί σας όλο τον χρόνο, για να σας δώσει την αισιοδοξία και το κουράγιο που χρειάζεστε ώστε να ανοίξετε τα φτερά σας και να γνωρίσετε καινούργιους ορίζοντες.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν να εστιαστείτε στα θέματα τόσο των οικογενειακών σας σχέσεων όσο και των επαγγελματικών. Ίσως χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε πολλά θέματα που τα είχατε αφήσει να χρονίσουν και τώρα ήλθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά.

Ίσως ξεκαθαρίσετε σχέσεις εξάρτησης και αναγκαστείτε να διακόψετε από αυτές, για να μπορέσετε να προχωρήσετε ατενίζοντας το μέλλον πιο ξεκάθαρα και πιο ήρεμα.

Η ηρεμία σας είναι μια ανάγκη που πρέπει να φροντίσετε, για να βγείτε λυτρωμένοι απο στεναχώριες και βάσανα που σας στερούν την ενέργεια, την οποία χρειάζεστε οπωσδήποτε για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

 

 

 

2αΟι αλλαγές πια για εσάς είναι ένα γεγονός απαραίτητο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε, αφού την επόμενη επταετία θα είναι το κεντρικό θέμα της ζωής σας.

Οι αλλαγές αυτές θα ξεκινήσουν πρώτα απο μέσα σας, αφού θα αναζητάτε συνέχεια καινούργια ενδιαφέροντα για να τα βάλετε στην καθημερινότητα σας.

Αυτή η χρονιά θα είναι μια συνέχεια της προηγούμενης με την έννοια της αναγνώρισης των προσπαθειών σας τα τελευταία χρόνια, η οποία γίνεται αργά αλλά σταθερά.

Σχέσεις από το παρελθόν θα έλθουν ξανά στην ζωή σας, πολύ πιθανόν και συνομήλικοι σας από τα θρανία, για να σας μάθουν ένα άλλο τρόπο αντίληψης των οικογενειακών αλλά και των καθημερινών σας θεμάτων. Θα αναζητήσετε γνώσεις και εμπειρίες που παλαιότερα σας ήταν εντελώς αδιάφορες. Η τεχνολογία θα σας γοητεύσει και θα την βάλετε οριστικά στην ζωή σας σαν μια ευχάριστη αλλαγή.

Ένα άλλο κομμάτι που θα σας απασχολήσει είναι η γνωριμία με το βαθύ κομμάτι του εαυτού σας, αφού ο Δίας θα σας κάνει να ανακαλύψετε τον εσωτερικό σας πλούτο και θα αρχίσετε να ψάχνετε τα υπαρξιακά σας έντονα. Πάθη που είχατε καταχωνιασμένα, θα βγουν στην επιφάνεια και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας.

Εύνοια θα έχουν τα οικονομικά του συντρόφου σας, αλλά και εσείς μπορεί να έχετε βοήθεια από δάνεια ή απρόσμενες κληρονομιές.

Αν η γνώση είναι για εσάς ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας, αυτό τον χρόνο θα σας δοθούν οι προκλήσεις για να εμβαθύνεται περισσότερο, μελετώντας και διαθέτοντας περισσότερο χρόνο για έρευνα και ανακαλύψεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Αν έχετε θέματα νομικά που εκκρεμούν και σας έχουν δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια, ίσως τακτοποιηθούν με κάποιο τρόπο απρόβλεπτο.

Οι εκλείψεις 6 Ιανουαρίου (αφορά Ταύρους του Β δεκαημέρου) και 26 Δεκεμβρίου 2019 (αφορά Ταύρους του Α δεκαημέρου), ίσως σας βοηθήσουν να δώσετε τέλος σε θέματα που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 21 Ιανουαρίου που γίνεται στον Υδροχόο, (αφορά Ταύρους στις αρχές του Α δεκαημέρου) και είναι μια περίοδος αλλαγών ευχάριστων η και ενοχλητικών, αλλά σίγουρα χρήσιμων και λυτρωτικών.

Ο Ποσειδώνας σας προκαλεί να ονειρευτείτε τους νέους στόχους σας, που θα σας χρειαστούν για να εφαρμόσετε επωφελώς τις αλλαγές που έρχονται το επόμενο διάστημα της ζωής σας.

 

 

3αΑυτή η χρονιά θα έχει να σου δώσει κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν στην ζωή σου από τον προηγούμενο χρόνο.

Η βοήθεια θα έλθει από τον σύντροφο ή συνεργάτη σου ή και έναν σύμβουλο που θα σου σταθεί, ώστε να μπορείς εσύ με άνεση να διαχειριστείς καλύτερα τα προβλήματα σου.

Ο Ποσειδώνας δεν σε βοηθάει καθόλου στον επαγγελματικό σου τομέα, αφού ενώ νομίζεις ότι έχεις βρει τις λύσεις σε διάφορα προβλήματα σου, συμβαίνουν γεγονότα που σε μπερδεύουν και ξαναγυρίζεις πάλι στην αρχή, χωρίς να μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι πρέπει να κάνεις.

Ίσως όμως οι αλλαγές που περιμένεις από έξω να πρέπει να γίνουν μέσα σου και αυτό να είναι η λύση σου. Ίσως θα πρέπει να αφεθείς στις ανατροπές που σου έρχονται απο το πουθενά και να αφήσεις τα γεγονότα να σε οδηγήσουν στο πώς θα δράσεις και τι αποφάσεις θα πάρεις.

Μην υπολογίζεις ωστόσο σε υποσχέσεις και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για διάφορες αποκαλύψεις, που θα σου γίνονται κατά καιρούς και θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι ο μόνος σίγουρος συνοδοιπόρος σου είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Μήπως όμως θα πρέπει να ξανασυστηθείς μαζί του και να τον γνωρίσεις καλύτερα;

Πώς θα γίνει αυτό; Σίγουρα με την βοήθεια κάποιου ιδικού ή με το δικό σου ψάξιμο προς τα μέσα, ανατρέποντας πεποιθήσεις που κουβαλάς, οι οποίες πολύ πιθανόν να σε πάνε πίσω και να μην σε αφήνουν να προχωρήσεις μόνος σου, ελπίζοντας στην βοήθεια των άλλων που όμως δεν έρχεται, ενώ εσύ την περιμένεις.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σε αφορούν άμεσα, αν εξαιρέσουμε την έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου του 2019, που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες αλλαγές, αφήνοντας πίσω καταστάσεις που δεν σε ωφελούν πια (αφορά Διδύμους των πρώτων ημερών του Α δεκαημέρου).

Ο καινούργιος χρόνος σε βρίσκει σε πολύ καλή διάθεση, να περνάς όμορφα με τον σύντροφό σου. Αν χρειάζεσαι ένα σύμβουλο για κάποιο θέμα σου, εύκολα θα βρεις τον καλύτερο για να λύσεις κάποιες ενοχλητικές εκκρεμότητες.

 

 

 

4αΕνδιαφέρουσα χρονιά θα είναι το 2019 για εσάς, αφού θα έλεγα ότι είναι χρονιά ξεκαθαρισμάτων κυρίως στις σχέσεις σας με του άλλους. Και όταν λέω άλλους, εννοώ από τον σύντροφο τον συνεργάτη αλλά και όλους, όσους παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα βέβαια θα είναι κυρίως το μοίρασμα των ευθυνών εκ νέου στην προσωπική σας ζωή.

Ίσως ο υπέρμετρος προστατευτισμός σας, να είναι η αιτία να έχουν ξεφύγει οι καταστάσεις από τα χέρια σας τελευταία. Πολύ πιθανόν να πρέπει τώρα να βάλετε νέους στόχους, πρωτίστως στην προσωπική δική σας πορεία.

Αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνετε, ίσως τώρα να σας δοθεί η ευκαιρία να τις κάνετε ευκολότερα και σε αυτό βέβαια θα πρέπει να βάλετε την προτεραιότητα σας.

Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε, έτσι ώστε να θέσετε τα όρια που χρειάζονται στους άλλους, για να μπορέσετε να βιώσετε μια πιο ήρεμη καθημερινότητα με περισσότερη χαλαρότητα και εσωτερική γαλήνη. Ο Δίας απο την θέση που βρίσκεται, μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε καλύτερα την υγεία σας.

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας και την ψυχική σας υγεία, η οποία μπορεί να διαταράσσεται από τις αντιπαραθέσεις σας με τους άλλους.

Τόσο οι εκλείψεις όσο και ο άξονας των Δεσμών στο ζώδιο σας, θα σας δείξει τα αληθινά πρόσωπα των άλλων αλλά και την ποιότητα των σχέσεων σας. Αν ανήκετε σε ομάδες, πολύ πιθανόν να αλλάξετε στρατόπεδο αφού οι απόψεις σας δεν θα ταιριάζουν με τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους σας. Αυτό, γιατί εσείς θέλετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας και δεν θέλετε να είσαστε εγκλωβισμένοι πια, σε σχέσεις που δεν καταλαβαίνουν τις νέες σας ανάγκες.

Οι τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που διστάζατε μέχρι τώρα, κυρίως στα θέματα των σχέσεων σας.

 

 

 

5αΤην χρονιά που πέρασε πολλά άλλαξαν στην ζωή σας. Το ξεκαθάρισμα που κάνατε στον τομέα των σχέσεων σας και όχι μόνο , θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε αυτή την χρονιά περισσότερο με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα.

Θέματα που εκκρεμούν θα συνεχίζουν να σας απασχολούν βέβαια, αλλά τώρα θα είστε πιο αποφασισμένοι και ξεκάθαροι, στο τι θέλετε να κρατήσετε και τι θέλετε να πετάξετε για να προχωρήσετε πάρα κάτω. Το δημιουργικό κομμάτι της ζωής, που πάντα ήτανε για εσάς πολύ σημαντικό, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ευκολότερα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχετε σε εξέλιξη.

Οι αλλαγές στην καριέρα σας, ίσως να είναι κάτι που απο εδώ και πέρα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ίσως να πρέπει να βάλετε καινούργιους στόχους, που να συνάδουν με τους καιρούς και αυτό να σας αναστατώνει αλλά πρέπει να το τολμήσετε. Αν δεν το τολμήσετε μόνοι σας, θα το κάνετε υποχρεωτικά για να μην μείνετε πίσω, αφού η εξέλιξη τρέχει σε όλους του τομείς και εσείς πρέπει να είστε παρόντες και ενήμεροι σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Ο οικονομικός τομέας, κυρίως οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους, είναι που σας απασχολούν ενοχλητικά, χωρίς να μπορείτε να βάλετε μία τάξη, αφού όλα σας φαίνονται μπερδεμένα και αόριστα.

Αν εργάζεσθε σε μία δουλειά που δεν σας καλύπτει, ίσως να πρέπει να συμβιβασθείτε προς το παρόν μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, ή να κάνετε κάτι μόνοι σας αλλά θα πρέπει να περιμένετε να ξεκαθαρίσουν οι εξωτερικές καταστάσεις, γιατί ίσως δεν πρέπει να ρισκάρετε τώρα, παρά μόνο αν είστε τελείως σίγουροι, για αυτό που προτίθεστε να ξεκινήσετε.

Εσείς οι πιο ριψοκίνδυνοι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ο Δίας θα είναι στην ανάδρομη πορεία του απο τις 10 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουλίου του 2019.

Όσοι αποζητάτε τον έρωτα, ίσως σας χτυπήσει με τα βέλη του και αυτό θα είναι μια ευχάριστη ανάσα μέσα στα υπόλοιπα προβλήματα της καθημερινότητας σας.

Αν έχετε προβλήματα υγείας που χρονίζουν δώστε περισσότερη προσοχή στην διατροφή και στον ύπνο σας και επισκεφθείτε συχνότερα τον γιατρό σας.

Η διασκέδαση ωστόσο, ήταν και θα είναι για εσάς πάντα το καλύτερο φάρμακο.

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου στην 0.51΄του Λέοντα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και σας ταράζουν την ηρεμία, αφορά κυρίως τους Λέοντες του Α δεκαημέρου.

 

 

 

6αΜια χρονιά που το ξεκαθάρισμα της έννοιας των σχέσεων, συνεχίζει να σας απασχολεί έντονα.

Σε αυτή την φάση της ζωής σας αναζητάτε το πραγματικό πρόσωπο του έρωτα και την ανάγκη της δημιουργίας μιας σχέσης που να καλύπτει τα κομμάτια του εαυτού σας, που αναζητούν την συντροφικότητα αλλά και την σιγουριά μιας ανθρώπινης παρουσίας.

Όμως ο δρόμος της αναζήτησης είναι δύσκολος, αφού θα πρέπει να πετύχετε την ανάβαση αλλά και την κατάβαση του δρόμου, ώστε όταν τερματίσετε να είστε υπερήφανοι ότι τα καταφέρατε.

Ο Δίας θα σας δώσει μια όμορφη γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σας, σε όλες σας τις προσπάθειες.

Ο Ποσειδώνας που συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων, σας μπερδεύει με την αοριστία του και εσείς που έχετε μάθει να ξέρετε που βαδίζετε, αλλά και να προγραμματίζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, νοιώθετε αμήχανοι μπροστά στην ασάφεια του. Αναρωτιέστε για το τι θέλει να σας διδάξει άραγε, αυτός ο Ποσειδώνας για τις σχέσεις των ανθρώπων.

Αυτό όμως έρχεται να σας το διδάξει ο Ουρανός μέσα απο τις ανατροπές του. Θέλει να σας μάθει δηλαδή, να φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και να μπορείτε να χειρίζεστε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Έρχεται να σας μάθει ότι δεν υπάρχει τίποτα απόλυτα προβλέψιμο, αφού όλα υπόκεινται στον νόμο της κίνησης και της εξέλιξης. Έρχεται να σας μάθει ότι ο έρωτας και οι λογική είναι δύο έννοιες εντελώς αντίθετες, αφού όταν έρχεται ο έρωτας αποχωρεί η λογική.

Ένας σημαντικός τομέας που πρέπει να δουλέψετε αυτή την χρονιά είναι και ο τομέας της δημιουργίας, που δεν έχει μόνο χαρές αλλά και προσπάθεια και στερήσεις απο άλλες χαρές, ώστε να αποκτήσετε την μία και την πιο σημαντική.

Ξεκαθάρισμα λοιπόν για το τι προέχει και τι μπορεί να μείνει πίσω. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα μπορεί να βοηθηθείτε απο άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία απο εσάς.

Οι περίοδοι των εκλείψεων του Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω (αφορά Παρθένους του Β δεκαημέρου) και του Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω (αφορά Παρθένους του Α δεκαημέρου), θα σας βοηθήσουν με τις συγκυρίες τους θετικά, στις αποφάσεις που καλείσθε να πάρετε.

Ο καινούργιος χρόνος σας βρίσκει ήρεμους να απολαμβάνετε την οικογενειακή θαλπωρή, ωστόσο το μυαλό και η καρδιά σας επιθυμεί τον έρωτα και τις χαρές του.

 

 

 

7αΑυτή την χρονιά συνεχίζουν να σας απασχολούν θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας.

Ότι εκκρεμότητα έχει μείνει θα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο και σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι συγκυρίες των γεγονότων που θα προκύψουν, αφού οι τέσσερις απο τις πέντε εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, θα σας επηρεάσουν έμμεσα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω θα αφορά τους Ζυγούς του Β δεκαημέρου, και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου στην 10η μοίρα του Καρκίνου τους Ζυγούς στις αρχές του Β δεκαημέρου, η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τους Ζυγούς του Γ δεκαημέρου και η τελευταία έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, τους Ζυγούς του Α δεκαημέρου.

Ο Δίας θα σας χαρίσει ευκαιρίες για κοντινά ταξιδάκια και πολλές μετακινήσεις καθώς και ευχάριστες επαφές με γνωστούς και γείτονες. Πολλοί απο εσάς ίσως βάλετε στα ενδιαφέροντα σας κάποιες επιπλέον γνώσεις και εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με καινούργιες εμπειρίες.

Ο τομέας της οικογένειας όμως είναι αυτός που θα σας απασχολήσει με διάφορα θέματα που θα ζητούν λύσεις και εσείς πότε θα συντρέχετε και πότε θα διαμαρτύρεστε.

Η τριβή μέσα στις σχέσεις της οικογένειας θα σας βάλει σε προβληματισμούς, άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό. Όταν λέω κακό εννοώ τσακωμούς που καθόλου δεν σας αρέσουν, αλλά ίσως να είναι το μάθημα που έχετε να μάθετε αυτή την χρονιά, μαθαίνοντας δηλαδή να λέτε όχι όταν αυτό χρειάζεται, χωρίς να χαλάτε τις σχέσεις σας υποχρεωτικά.

Αλλαγή λοιπόν των οικογενειακών συνθηκών, πιθανή μετακόμιση, ανακαίνιση, διαζύγιο, απώλεια κάποιου γονέα, περιουσιακές διαφορές, απεξάρτηση απο το οικογενειακό περιβάλλον, ίσως να είναι κάποιο απο το θέματα που μπορεί να προκύψει ή ήδη έχει προκύψει και ζητά να ρυθμισθούν οι εκκρεμότητες που έχουν προκύψει.

Άλλο θέμα που μπορεί να σας ζορίσει είναι η αναβίωση των παιδικών σας χρόνων μέσω αναδρομών και επανεξέτασης των συναισθημάτων σας, αν θελήσετε να κάνετε κάποια ψυχανάλυση απο την οποία πιθανόν να προκύψει και η συνειδητοποίηση των αλλαγών που πρέπει να κάνετε κυρίως μέσα σας.

Την εποχή των εκλείψεων του καλοκαιριού θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας απο υπερκόπωση ή υπερένταση. Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να προσεχθούν με παρακολούθηση και σωστή ιατρική παρακολούθηση.

Αν εργάζεστε σε εξαρτημένη εργασία μπορεί να έχετε παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς σας με συναδέλφους ή να περιμένετε απο τους ανωτέρους σας μια επιβράβευση, που να μην έρχεται και αυτό να σας απογοητεύει

 

 

 

8αΜια όμορφη χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς, αφού ο Δίας είναι με το μέρος σας και σας υποστηρίζει σε ότι προσπαθήσετε με πίστη στον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα και νέες πηγές εσόδων μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σας.

Ο προηγούμενος χρόνος σας έκανε να συνειδητοποιήσετε ότι οι δυνατότητες σας είναι ο καλύτερος σύμμαχος στις προσπάθειες σας, έτσι αυτή την χρονιά θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να ευοδώνονται. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι θα σταματήσετε να προσπαθείτε και να αναθεωρείτε τις απόψεις σας για πολλά πράγματα που υπονόμευαν την ζωή σας μέχρι τώρα.

Τα επόμενα χρόνια θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις για την συντροφικότητα και την συνύπαρξη σας με ένα άλλο άτομο, αφού ο σύντροφός σας θα σας ζητήσει να σεβαστείτε την ανεξαρτησία του και θα σας κοινοποιήσει τις δικές του ανάγκες και τι περιμένει απο εσάς.

Η ανάγκη σας για έναν μεγάλο έρωτα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ερωτευθείτε το λάθος πρόσωπο και να νομίζετε ότι έχετε πετύχει λαχείο ενώ, όλα αυτά είναι απλά στην φαντασία σας.

Μπορεί όμως όντος να έχετε πετύχει το λαχείο, αλλά θα πρέπει να μην εφησυχάζετε αφού η σχέση είναι κάτι ρευστό και θέλει καλή επικοινωνία και διαρκεί φροντίδα.

Μπορείτε λοιπόν να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν, αρκεί να έχετε την επαρκή επικοινωνία και να εκφράζετε αυτό που νοιώθετε. Αν είσθε καλλιτέχνης είναι ιδανική περίοδος για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε.

Ο τομέας που θα δοκιμαστείτε αυτή την χρονιά είναι ο τομέας της επικοινωνίας, Θα πρέπει να είστε ακριβής σε αυτό που λέτε και να επικοινωνείτε τις προθέσεις σας, αλλά και να διεκδικείται με τρόπο διπλωματικό αυτά που σας αναλογούν.

Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σας και σε αυτά που λέτε ή υπογράφετε. Γνώσεις και μικρά ταξιδάκια θα σας αλλάξουν την οπτική σας στα απλά καθημερινά γεγονότα.

Οι εκλείψεις του καλοκαιριού θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνεται καταστάσεις που χρονίζουν και να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Μην βιαστείτε όμως να διαλύσετε σχέσεις και συνεργασίες πριν βεβαιωθείτε για τις αλήθειες και τα ψέμματα που θα σας αποκαλυφθούν.

Η έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις, που έμειναν σε εκκρεμότητα απο την προηγούμενη χρονιά (αφορά Σκορπιούς γεννημένους στις αρχές του Α δεκαημέρου).

 

 

 

9αΤο 2019 είναι η χρονιά σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας, σας κάνει να νοιώθετε ο εαυτός σας και σας δίνει την αισιοδοξία για να προχωρήσετε μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν.

Οι αλλαγές που καλείσθε να κάνετε την επόμενη επταετία είναι κυρίως στον χώρο της εργασίας σας αλλά και στις καθημερινές σας συνήθειες. Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη, γιαυτό θα πρέπει να την βάλετε μέσα στα ενδιαφέροντα σας.

Αυτή την χρονιά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε τα κρυμμένα σας ταλέντα και να τα αναδείξετε και στους άλλους, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο όπου θα μπορέσετε να απαιτήσετε καλύτερες απολαβές.

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να προσέξετε τα διάφορα προβλήματα μέσα στο σπίτι, αφού η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε άλλους τομείς. Δεν πρέπει όμως να αγνοείτε και τα προβλήματα της καθημερινότητας που μπορεί να προκύπτουν, όπως διάφορες υλικές ζημιές ή πιθανές αρρώστιες των μεγάλων ατόμων της οικογένειας. Πολύ πιθανές είναι οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύπτουν μέσα στην οικογένεια και να σας χαλάνε την ατμόσφαιρα, ενώ εσείς έχετε την ανάγκη της ηρεμίας και της γαλήνης μέσα σε αυτήν.

Τα δύσκολα όμως θα είναι στον οικονομικό τομέα όπου τα εισοδήματα σας θα είναι κατώτερα των αναγκών σας και εσείς θα πρέπει να δουλεύεται περισσότερο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Έτσι πολύ πιθανόν αν ζητήσετε τον εύκολο τρόπο για εξεύρεση νέων πόρων, μπορεί να μπλέξετε σε παράνομες δραστηριότητες και αυτό να σας αποπροσανατολίσει και να χάσετε και τα σίγουρα που θα είχατε. Προσοχή λοιπόν προτιμήστε τα σίγουρα και όχι τα περίεργα.

Από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019 ο Δίας θα αναδρομίσει μέσα στο ζώδιο σας και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους. Η υπεραισιοδοξία πολλές φορές είναι επικίνδυνη, γιαυτό αυτό το διάστημα προσέξτε τι ποντάρετε στην ζωή σας, αφού ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Η αναδρόμηση του Ποσειδώνα απο τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 27 Νοεμβρίου μπορεί να σας επηρεάζει επίσης αποπροσανατολιστικά αλλά και να σας δημιουργήσει διάφορα μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά μπορεί να σας δημιουργηθούν προβλήματα απο τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σας.

Αισιοδοξία λοιπόν και ορμή για να δείξετε τα ταλέντα σας αλλά όχι υπερβολές!

 

 

 

10αΆλλη μια εποικοδομητική αλλά και δύσκολη χρονιά για εσάς συγχρόνως.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα σας οδηγήσουν στην συνειδητοποίηση και στον έλεγχο των υποσυνείδητων παρορμήσεων σας. Η αυτογνωσία και η αναγέννηση του εαυτού σας θα σας οδηγήσει σε μια μετάλλαξη της προσωπικότητας σας, με όχι και τόσο εύκολο τρόπο.

Η διαίσθηση σας ωστόσο θα σας κάνει να αντιλαμβάνεσθε έννοιες πολύ πιο μεταφυσικές απο τους άλλους γύρο σας και αυτό θα σας προβληματίσει, γιατί θα είναι κάτι καινούργιο για εσάς.

Ίσως είναι η ώρα να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ενδιαφέροντα, ώστε να αποκολληθείτε απο την μονοτονία των γήινων ενδιαφερόντων σας και να αρχίσετε να βλέπετε τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και αποστασιοποιημένα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τα πρακτικά θέματα πίσω, απλά θα μπορείτε να τα λύσετε πιο εύκολα, γιατί θα διευρυνθεί η αντίληψη σας και θα καταλάβετε ότι δεν περνάνε όλα απο την δική σας δικαιοδοσία, αφού κάθε φορά υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες που φέρνουν τις ανατροπές στους προγραμματισμούς σας.

Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, θα είναι το πεδίο μάχης, όπου θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και με διπλωματικότητα και εξυπνάδα να βρίσκετε κάθε φορά λύσεις στις διαφορές σας.

Πολλές παρεξηγήσεις στις καθημερινές σας επαφές μπορεί να προκύψουν, γιατί εσείς δεν είστε αρκετά συγκεκριμένοι, μάλλον δε αφηρημένοι και αόριστοι σε αυτά που λέτε και απαιτείτε να καταλάβουν οι άλλοι μπαίνοντας στο μυαλό σας.

Προσέξτε λοιπόν τα λόγια σας και μην αποφασίζετε εύκολα, χωρίς να εξετάζετε καλά τις καταστάσεις. Προσέχετε ποιους συμβουλεύεστε και με ποιους συναναστρέφεστε, γιατί και εκεί μπορεί να εμπιστευθείτε τα λάθος πρόσωπα και να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Ο Ουρανός την επόμενη επταετία θα σας κάνει πιο ευρηματικούς και δημιουργικούς και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε θέσεις και απόψεις σε πολλά θέματα και κυρίως στις σχέσεις με τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Νέοι έρωτες ωστόσο μπορεί να έρθουν στην ζωή σας και να σας ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.

Οι καταστάσεις που θα εξελίσσονται αυτή την χρονιά θα σας αναγκάσουν να αναρωτηθείτε, μήπως έχετε και εσείς λάθος εκτιμήσεις σε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν, οπότε έτσι μπαίνετε χωρίς να το καταλάβετε σε μια αυτογνωσιακή διαδικασία.

Οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα και τότε είναι που θα έχετε τα περισσότερα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να λύσετε με διάφορους ευρηματικούς τρόπους.

Η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω θα αφορά τους Αιγόκερους του Β δεκαημέρου. Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου στην 10η μοίρα του Καρκίνου τους Αιγόκερους στις αρχές του Β δεκαημέρου. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τους Αιγόκερους του Γ δεκαημέρου και η τελευταία έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, τους Αιγόκερους του Α δεκαημέρου.

Ο Πλούτωνας θα είναι σε ανάδρομη πορεία απο τις 24 Απριλίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2019 (αφορά Αιγόκερους στις αρχές του Γ δεκαημέρου) και συγχρόνως ο Κρόνου απο τις 30 Απριλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019 (αφορά Αιγόκερους του Β δεκαημέρου).

Επειδή οι αναδρομές γίνονται μέσα στο ζώδιο σας, θα σας φέρουν πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη, δίνοντας τέλος σε φθαρμένες καταστάσεις που δεν επιδιορθώνονται πια, χωρίς καμία ενοχή.

.

.

11αΆλλη μια χρονιά εσωτερικής αναζήτησης για εσάς. Εποχή που ξεθάβετε απο το υποσυνείδητο σας τον κρυμμένο σας εαυτό ή τον θάβετε ακόμα πιο βαθιά αφού δεν θέλετε να δείτε τις τραυματικές εμπειρίες που σας έχουν σημαδέψει στο παρελθόν.

Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεμπερδέψετε με το παρελθόν, ίσως και με την βοήθεια ενός ειδικού, για να τελειώνετε σιγά σιγά με όλα αυτά που σας βασανίζουν και υποσκάπτουν την ψυχική σας υγεία. Έτσι θα μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους και να προχωρήσετε ανεμπόδιστα στο μέλλον κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Μέσα απο το ψάξιμο σας ωστόσο, μπορεί να ανακαλύψετε πολλούς κρυφούς εχθρούς, που όμως εσείς αφήσατε όλα αυτά τα χρόνια να σας επηρεάζουν αρνητικά και τώρα θα πρέπει να μάθετε να τους αντιμετωπίζετε χωρίς να επηρεάζεστε απο την γνώμη τους.

Αν αγαπάτε τις ομάδες είναι πολύ καλή χρονιά για να γνωρίσετε καινούργιους φίλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, ώστε να δημιουργήσετε κοινές δημιουργικές δράσεις που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη και δημιουργική.

Ο Ουρανός την επόμενη επταετία θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στην οικογενειακή σας ζωή. Η αλλαγή κατοικίας είναι ένα απο τα πιθανά σενάρια ή η διαμόρφωση στη οικογενειακής σας ζωής εφόσον κάποιο μέλος θα μπει ή θα βγει μέσα στην οικογένεια.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σας μπερδεύει ως αναφορά τις υλικές σας αξίες, αφού είναι αυτός που ενδιαφέρεται για τις πιο πνευματικές. Το βασικό αίτημα του πλανήτη είναι να αλλάξετε στάση απέναντι στην έννοια των αξιών και να προσανατολιστείτε στις πιο πνευματικές αξίες, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και την γαλήνη και την ψυχολογική σας ισορροπία.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα εκτός απο την ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου η οποία αφορά τους Υδροχόους των πρώτων ημερών του Α δεκαημέρου.

Από τις αναδρομές των πλανητών επηρεάζεστε έμμεσα απο την αναδρομή του Ουρανού στον Ταύρο απο τα μέσα του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του χρόνου που σημαίνει ότι οι ανατροπές που κάνει ο Ουρανός εκείνο το διάστημα με εξωτερικά γεγονότα, θα σας φέρνει διάφορες αναστατώσεις στα σχέδια σας (αφορά Υδροχόους στις αρχές του Α δεκαημέρου).

Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ακυρώσεις, όταν θα έχουμε την αναδρομή του Ερμή ο οποίος συναντά τον Άρη στον Λέοντα και θα σας επηρεάζει απο 7-18.7.2019. Επίσης θα σας επηρεάσει και η επόμενη αναδρομή του Ερμή στον Σκορπιό, που θα γίνει απο 31.10-20.11.2019.

 

 

 

12αΌμορφη χρονιά για εσάς το 2019, αφού ο Δίας θα σας βοηθήσει να λάμψετε μέσα απο το έργο σας και τις προσπάθειες που κάνατε το τελευταίο διάστημα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας αναδείξει κοινωνικά και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Η αλλαγή των στόχων σας που δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν, σας ανάγκασαν να βρεθείτε σε καινούργια αχαρτογράφητα νερά, αλλά τώρα πια μπορείτε πιο εύκολα να επιβάλετε την προσωπικότητα σας και να αναδείξετε το έργο σας.

Ο χρόνος που πέρασε σας έδειξε ποιοι πραγματικά αξίζει να μείνουν για πάντα φίλοι σας, αφού οι δυσκολίες που περάσατε σας βοήθησαν να ξεχωρίσετε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό και την εξέλιξή σας.

Μπορεί όμως και εσείς να νομίζετε ότι είστε αδύναμοι και να βασίζεστε επάνω σε λάθος ανθρώπους, με αποτέλεσμα το πλήγωμα και την απογοήτευση.

Κάτι που σας δυσκολεύει είναι να δείξετε την πραγματική σας ταυτότητα, γιατί και εσείς οι ίδιοι είστε αρκετά μπερδεμένοι με τον εαυτό σας και τις αντιδράσεις σας. Το μπέρδεμα που έχετε το αντιλαμβάνονται οι άλλοι σαν διπροσωπία, έτσι προς τα έξω είστε το παρεξηγημένο άτομο.

Προσπαθήστε να είστε αρκετά αντικειμενικοί με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Δώστε περισσότερο χρόνο στο εαυτό σας να σκεφθεί, πως ακριβώς πρέπει να εκφρασθεί για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η αλλαγή του τρόπου σκέψεις θα πρέπει να είναι ο στόχος σας για τα επόμενα χρόνια.

Συχνά νιώθετε συμπόνοια για τους αδύναμους και τρέχετε να βοηθήσετε πολλές φορές εις βάρος των δικών σας αναγκών, έτσι βρίσκεσθε θύμα χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Προσπαθήστε να κρατάτε ισορροπίες στην ζωή σας. Τα πάντα θέλουν μέτρο ακόμα και η προσφορά χρειάζεται διάκριση για το που και πότε θα την δώσετε.

Ο Ουρανός απο εδώ και πέρα, θα απαιτήσει απο εσάς αλλαγές στον τρόπο της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Επίσης θα πρέπει να ακολουθείτε περισσότερο τις τεχνολογικές εξελίξεις, γιατί είστε από αυτούς που μπορούν να τις αξιοποιήσουν, μέσα στην καθημερινότητα, εποικοδομητικά.

Τον Μάρτιο η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, θα δυσκολέψει τις αποφάσεις σας και θα σας κάνει ευκολόπιστους και ευάλωτους, με κίνδυνο να εμπλακείτε σε μπερδεμένες ιστορίες από τις οποίες αργότερα δύσκολα θα μπορέσετε να απεμπλακείτε.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, που από καιρό θέλατε και τώρα ήλθε η κατάλληλη ώρα, αφού θα σας βοηθήσουν οι εξωτερικές συγκυρίες να γίνετε πιο αποφασιστικοί και κατασταλαγμένοι (αφορά Ιχθύες του Β & Γ δεκαημέρου).

Εύχομαι σε όλους μια δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαρές και εποικοδομητικές εμπειρίες!

Αλέκα  Δουζίνα – Στυλιανού

τηλ. 6957637006

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s