Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Ιχθύς

12

Όμορφη χρονιά για εσάς το 2019, αφού ο Δίας θα σας βοηθήσει να λάμψετε μέσα από το έργο σας και τις προσπάθειες που κάνατε το τελευταίο διάστημα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας αναδείξει κοινωνικά και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση και αισιοδοξία.

Η αλλαγή των στόχων σας που δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν, σας ανάγκασαν να βρεθείτε σε καινούργια αχαρτογράφητα νερά, αλλά τώρα πια μπορείτε πιο εύκολα να επιβάλετε την προσωπικότητα σας και να αναδείξετε το έργο σας.

Ο χρόνος που πέρασε σας έδειξε ποιοι πραγματικά αξίζει να μείνουν για πάντα φίλοι σας, αφού οι δυσκολίες που περάσατε σας βοήθησαν να ξεχωρίσετε ποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το καλό και την εξέλιξή σας.

Μπορεί όμως και εσείς να νομίζετε ότι είστε αδύναμοι και να βασίζεστε επάνω σε λάθος ανθρώπους, με αποτέλεσμα το πλήγωμα και την απογοήτευση.

Κάτι που σας δυσκολεύει είναι να δείξετε την πραγματική σας ταυτότητα, γιατί και εσείς οι ίδιοι είστε αρκετά μπερδεμένοι με τον εαυτό σας και τις αντιδράσεις σας. Το μπέρδεμα που έχετε το αντιλαμβάνονται οι άλλοι σαν διπροσωπία, έτσι προς τα έξω είστε το παρεξηγημένο άτομο.

Προσπαθήστε να είστε αρκετά αντικειμενικοί με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους. Δώστε περισσότερο χρόνο στο εαυτό σας να σκεφθεί, πως ακριβώς πρέπει να εκφρασθεί για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Η αλλαγή του τρόπου σκέψεις θα πρέπει να είναι ο στόχος σας για τα επόμενα χρόνια.

Συχνά νιώθετε συμπόνοια για τους αδύναμους και τρέχετε να βοηθήσετε πολλές φορές εις βάρος των δικών σας αναγκών, έτσι βρίσκεσθε θύμα χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Προσπαθήστε να κρατάτε ισορροπίες στην ζωή σας. Τα πάντα θέλουν μέτρο ακόμα και η προσφορά χρειάζεται διάκριση για το που και πότε θα την δώσετε.

Ο Ουρανός από εδώ και πέρα, θα απαιτήσει από εσάς αλλαγές στον τρόπο της επικοινωνίας σας με τους άλλους. Επίσης θα πρέπει να ακολουθείτε περισσότερο τις τεχνολογικές εξελίξεις, γιατί είστε από αυτούς που μπορούν να τις αξιοποιήσουν, μέσα στην καθημερινότητα, εποικοδομητικά.

Τον Μάρτιο η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας, θα δυσκολέψει τις αποφάσεις σας και θα σας κάνει ευκολόπιστους και ευάλωτους, με κίνδυνο να εμπλακείτε σε μπερδεμένες ιστορίες από τις οποίες αργότερα δύσκολα θα μπορέσετε να απεμπλακείτε.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα στην ζωή σας, που από καιρό θέλατε και τώρα ήλθε η κατάλληλη ώρα, αφού θα σας βοηθήσουν οι εξωτερικές συγκυρίες να γίνετε πιο αποφασιστικοί και κατασταλαγμένοι (αφορά Ιχθύες του Β & Γ δεκαημέρου).

Τον Ιανουάριο το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην ανεύρεση νέων πηγών εσόδων και τρέχετε λίγο περισσότερο, για να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Σίγουρα η προηγούμενες προσπάθειες θα είναι το ατού σας για να διεκδικήσετε κάτι περισσότερο. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχετε τις αυταπάτες που μπορεί να σας οδηγήσουν η υπεραισιοδοξία και οι αγαθές προθέσεις σας.

Τον Φεβρουάριο θα πρέπει να μην βασίζεστε παρά μόνο στις δικές δυνάμεις, αφού υποσχέσεις που σας δίνονται τώρα, δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορούν να υλοποιηθούν. Ωστόσο σοβαρές αποφάσεις που πιθανόν να πάρετε, μπορούν να έχουν καλές προοπτικές, βέβαια μόνο αν οι κινήσεις σας είναι πολύ καλά μελετημένες.

Πολλές μετακινήσεις πιθανόν να προκύψουν και κοντινά ταξίδια για επαγγελματικούς ή άλλους λόγους που δεν τις είχατε στο πρόγραμμά σας.

Η Νέα Σελήνη στις 6 Μαρτίου που θα γίνει στο ζώδιο σας έχει έντονο το στοιχείο της αυταπάτης, αφού γίνεται ακριβώς επάνω στον Ποσειδώνα των Ιχθύων, ενώ την ίδια μέρα ο Ουρανός μπαίνει οριστικά στον Ταύρο και ο Ερμής γίνεται ανάδρομος μέχρι το τέλος του μήνα.Ανατροπές και δυσκολία στις επικοινωνίες θα σας μπερδέψουν και θα σας αποπροσανατολίσουν (αφορά Ιχθύες του Β & Γ δεκαημέρου).

Τον Απρίλιο θέματα οικονομικά και οικογενειακά, δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τα ερωτικά σας. Ένας έρωτας σας ταράζει τα νερά, σας αναστατώνει και σας κάνει να ονειρεύεστε, ενώ παράλληλα αποφασίζετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Ο Μάιος κυλάει ήσυχα και ο ερωτικός τομέας είναι αυτός που σας απασχολεί περισσότερο, άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε με μικροπροβληματισμούς.

Τον Ιούνιο είστε απογειωμένοι και ζήτε στον δικό σας κόσμο, ξεκομμένοι από την πραγματικότητα. Το ίδιο διάστημα η εμπλοκή του ανάδρομου Δία με τον Ποσειδώνα, που θα έχει διάρκεια για το επόμενο τετράμηνο δημιουργεί και πάλι καταστάσεις υπεραισιοδοξίας, από τις οποίες κυρίως οι Ιχθύες γεννημένοι στο τέλος του Β δεκαημέρου, κινδυνεύουν να πέσουν σε παγίδες από αφέλεια ή λάθος εκτιμήσεις και από πολλές προσδοκίες.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά μπορεί να χρειαστεί θα συμπαρασταθείτε σε προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σε φίλους σας ή σε συναδέλφους μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

Τον Αύγουστο οι σχέσεις σας με τους άλλους θέλει σωστή αντιμετώπιση και σταθερή θέση απέναντι τους. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις και στις διεκδικήσεις που θα έχουν από εσάς, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθείτε και να πέσετε σε παγίδες, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε και να ξεμπλέξετε αργότερα.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας όμορφος μήνας για εσάς με πολλές στιγμές πάθους με το έτερον ήμισυ σας και τον Οκτώβριο μπορεί να σας προκύψει ένα ευχάριστο ταξίδι ή μια γνωριμία από το εξωτερικό ή το διαδίκτυο.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε πολλές καταστάσεις και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει να έχετε κλείσει κάποιους κύκλους στην επαγγελματική σας καριέρα και να βάζετε καινούργιους στόχους πιο σοβαρούς, μελετημένους και ρεαλιστικούς, ανάλογους με τις εξωτερικές διαμορφωμένες καταστάσεις που έχουν προκύψει μέσα στο τελευταίο διάστημα.

Καλή χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s