Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Υδροχόος

11

Άλλη μια χρονιά εσωτερικής αναζήτησης για εσάς. Εποχή που ξεθάβετε από το υποσυνείδητο σας τον κρυμμένο σας εαυτό ή τον θάβετε ακόμα πιο βαθιά αφού δεν θέλετε να δείτε τις τραυματικές εμπειρίες που σας έχουν σημαδέψει στο παρελθόν.

Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ξεμπερδέψετε με το παρελθόν, ίσως και με την βοήθεια ενός ειδικού, για να τελειώνετε σιγά σιγά με όλα αυτά που σας βασανίζουν και υποσκάπτουν την ψυχική σας υγεία. Έτσι θα μπορέσετε να βάλετε νέους στόχους και να προχωρήσετε ανεμπόδιστα στο μέλλον κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Μέσα από το ψάξιμο σας ωστόσο, μπορεί να ανακαλύψετε πολλούς κρυφούς εχθρούς, που όμως εσείς αφήσατε όλα αυτά τα χρόνια να σας επηρεάζουν αρνητικά και τώρα θα πρέπει να μάθετε να τους αντιμετωπίζετε χωρίς να επηρεάζεστε από την γνώμη τους.

Αν αγαπάτε τις ομάδες είναι πολύ καλή χρονιά για να γνωρίσετε καινούργιους φίλους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με εσάς, ώστε να δημιουργήσετε κοινές δημιουργικές δράσεις που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ευχάριστη και δημιουργική.

Ο Ουρανός την επόμενη επταετία θα φέρει πολλές ανακατατάξεις στην οικογενειακή σας ζωή. Η αλλαγή κατοικίας είναι ένα από τα πιθανά σενάρια ή η διαμόρφωση στη οικογενειακής σας ζωής, εφόσον κάποιο μέλος θα μπει ή θα βγει μέσα στην οικογένεια.

Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που σας μπερδεύει ως αναφορά τις υλικές σας αξίες, αφού είναι αυτός που ενδιαφέρεται για τις πιο πνευματικές αξίες. Το βασικό αίτημα του πλανήτη είναι να αλλάξετε στάση απέναντι στην έννοια των αξιών και να προσανατολιστείτε στις πιο πνευματικές αξίες, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και την γαλήνη και την ψυχολογική σας ισορροπία.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σας επηρεάζουν ιδιαίτερα, εκτός από την ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου η οποία αφορά τους Υδροχόους των πρώτων ημερών του Α δεκαημέρου.

Από τις αναδρομές των πλανητών επηρεάζεστε έμμεσα. Δηλαδή πρωτίστως από την αναδρομή του Ουρανού στον Ταύρο, από τα μέσα του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του χρόνου, που σημαίνει ότι οι ανατροπές που κάνει ο Ουρανός εκείνο το διάστημα με εξωτερικά γεγονότα, θα σας φέρνει διάφορες αναστατώσεις στα σχέδια σας (αφορά Υδροχόους στις αρχές του Α δεκαημέρου).

Παράλληλα θα έχετε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ακυρώσεις, όταν θα έχουμε την αναδρομή του Ερμή ο οποίος συναντά τον Άρη στον Λέοντα και θα σας επηρεάζει από τις 7 Ιουλίου έως τις 18 Ιουλίου 2019. Επίσης θα σας επηρεάσει και η επόμενη αναδρομή του Ερμή στον Σκορπιό, που θα γίνει από 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2019.

Αυτός ο χρόνος από τον Ιανουάριο, σας βρίσκει σε μεγάλη εσωστρέφεια και αρκετούς προβληματισμούς, παρόλο που ο Δίας μέσα από τον Τοξότη σας βοηθάει σε όλες τις κοινωνικές επαφές σας. Το αποτέλεσμα θα είναι να έχετε στον πλευρό σας φίλους, που θα σας διευκολύνουν στην εκπλήρωση των στόχων που σας προβληματίζουν.

Η Σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου που γίνεται στην μηδενική μοίρα του Υδροχόου (αφορά όσους γεννήθηκαν τις πρώτες μέρες του Α δεκαημέρου) θα φέρει ανακατατάξεις ευθυνών μέσα στις σχέσεις σας, τόσο στις προσωπικές όσο και τις διαπροσωπικές και συνεργασιακές. Νέες βάσεις θα μπουν στην καθημερινότητα σας, αφού οι αλλαγές που επίκεινται θα φέρουν ανατροπές, που θα πρέπει να τις διαχειριστείτε μαζί με άλλους.

Η νέα Σελήνη στις 20.1.2019 που γίνεται στο ζώδιο σας, σας ωθεί να πάρετε αποφάσεις και να ξεκινήσετε κάτι που από καιρό σχεδιάζατε και τώρα ήλθε η ώρα να το βάλετε σε εφαρμογή (αφορά Υδροχόους του Β δεκαημέρου).

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας των αλλαγών κυρίως στον περιβάλλον σας και προς το τέλος του μήνα θα επηρεάσει και την οικογενειακή σας ηρεμία, αφού τα οικονομικά σας προβλήματα θα επιζητούν άμεσες λύσεις.

Από τις 6 Μαρτίου, που ο Ουρανός μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, οι Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα καταλάβουν ότι οι αλλαγές που τους κτύπησαν την πόρτα τον προηγούμενο χρόνο, τώρα γίνονται από μόνες τους και ανατρέπουν πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Ουρανός που είναι ο γνώριμος πλανήτης στους Υδροχόους, θα τους αναγκάσει να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα. Αλλαγές παντού και κυρίως στον οικογενειακό χώρο όπου οι ισορροπίες θα πρέπει να ξανακτιστούν εκ νέου.

Τον Απρίλιο πολλές μετακινήσεις, άλλοτε επαγγελματικές και άλλοτε για λόγους αναψυχής, σας ανανεώνουν και σας κρατούν σε εγρήγορση ευχάριστα.

Τον Μάιο είστε αφιερωμένοι στην οικογένεια και τακτοποιείτε διάφορες εκκρεμότητες, άλλοτε ενοχλητικές και άλλοτε ευχάριστες, ενώ τρέχετε για τα καθημερινά σας, χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς.

Τον Ιούνιο διάφορα θέματα θα προκύπτουν κυρίως στον εργασιακό σας χώρο, για όσους εργάζονται και στην καθημερινότητα οι υπόλοιποι, που θα σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με γεγονότα που τώρα ξαφνικά ανακαλύπτετε και σας φέρνουν σε αμηχανία ή θυμό, αφού το ψέμα είναι αυτό που ποτέ δεν συγχωρεί ένας Υδροχόος.

Τον Ιούλιο οι εκλείψεις παρόλο που δεν σας αφορούν άμεσα, σας αναστατώνουν με διάφορα εξωτερικά γεγονότα, ενώ ο ανάδρομος Ερμής σας δυσκολεύει στις επικοινωνίες σας και σας φέρνει διάφορα εμπόδια στον εργασιακό σας χώρο. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας σας κάνει εριστικούς και ανταγωνιστικούς με αποτέλεσμα να σας χαλάει η διάθεση, ακόμα και με απλά γεγονότα άνευ ουσίας.

Τον Αύγουστο μπορείτε να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας ή τους φίλους σας στις διακοπές σας ή και στο σπίτι σας με διάφορες εξορμήσεις.

Ο Σεπτέμβριος σας βρίσκει να διευθετείτε διάφορες υποχρεώσεις και οικονομικούς διακανονισμούς, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις διάφορες παγίδες που μπορεί να προκύψουν, οι οποίες εκ πρώτης όψεως και δεν είναι εμφανείς.

Ο Οκτώβριος σας βρίσκει αισιόδοξους και έτοιμους να ξεκινήσετε διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες με επιτυχία αφού ότι κάνετε, το κάνετε με ενθουσιασμό και αγάπη.

Ο Νοέμβριος το διάστημα της αναδρομής του Ερμή θα σας φέρει αναστατώσεις και καθυστερήσεις και πάλι, σε διάφορα θέματα. Θα πρέπει να είστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτά που λέτε, αλλά και αντικειμενικοί σε αυτά που ακούτε.

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει να ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας θέματα ενώ διάφορα θέματα προκύπτουν και σας απασχολούν, άλλοτε για καλό και άλλοτε ενοχλητικά, αφού το παρασκήνιο θα είναι γεμάτο και θα σας αφορά. Άλλοτε θα αντιδράτε έντονα και άλλοτε θα ξεγράφετε κάποιους από την λίστα των ανθρώπων που εκτιμούσατε μέχρι τώρα.

Όλα αυτά γιατί η εξωτερική πραγματικότητα που θα υπάρχει έξω, θα σας δείξει το πραγματικό πρόσωπο πολλών ανθρώπων που δεν θα εκτιμάτε πια, λόγω της συμπεριφοράς τους, με αποτέλεσμα θα ξεχωρίζετε τους πραγματικούς φίλους από τους περιστασιακούς.

Σας εύχομαι καλή χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s