Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Αιγόκερος

10

Άλλη μια εποικοδομητική αλλά και δύσκολη χρονιά για εσάς συγχρόνως.

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν θα σας οδηγήσουν στην συνειδητοποίηση και στον έλεγχο των υποσυνείδητων παρορμήσεων σας. Η αυτογνωσία και η αναγέννηση του εαυτού σας θα σας οδηγήσει σε μια μετάλλαξη της προσωπικότητας σας, με όχι και τόσο εύκολο τρόπο.

Η διαίσθηση σας ωστόσο θα σας κάνει να αντιλαμβάνεσθε έννοιες πολύ πιο μεταφυσικές από τους άλλους γύρο σας και αυτό θα σας προβληματίσει, γιατί θα είναι κάτι καινούργιο για εσάς.

Ίσως είναι η ώρα να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ενδιαφέροντα, ώστε να αποκολληθείτε από την μονοτονία των γήινων ενδιαφερόντων σας και να αρχίσετε να βλέπετε τις καταστάσεις πιο σφαιρικά και αποστασιοποιημένα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τα πρακτικά θέματα πίσω, απλά θα μπορείτε να τα λύσετε πιο εύκολα, γιατί θα διευρυνθεί η αντίληψη σας και θα καταλάβετε ότι δεν περνάνε όλα από την δική σας δικαιοδοσία, αφού κάθε φορά υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες που φέρνουν τις ανατροπές στους προγραμματισμούς σας.

Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, θα είναι το πεδίο μάχης, όπου θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας και με διπλωματικότητα και εξυπνάδα να βρίσκετε κάθε φορά λύσεις στις διαφορές σας.

Πολλές παρεξηγήσεις στις καθημερινές σας επαφές μπορεί να προκύψουν, γιατί εσείς δεν είστε αρκετά συγκεκριμένοι, μάλλον δε αφηρημένοι και αόριστοι σε αυτά που λέτε και απαιτείτε να καταλάβουν οι άλλοι μπαίνοντας στο μυαλό σας.

Προσέξτε λοιπόν τα λόγια σας και μην αποφασίζετε εύκολα, χωρίς να εξετάζετε καλά τις καταστάσεις. Προσέχετε ποιους συμβουλεύεστε και με ποιους συναναστρέφεστε, γιατί και εκεί μπορεί να εμπιστευθείτε τα λάθος πρόσωπα και να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Ο Ουρανός την επόμενη επταετία θα σας κάνει πιο ευρηματικούς και δημιουργικούς και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε θέσεις και απόψεις σε πολλά θέματα και κυρίως στις σχέσεις με τα παιδιά σας ή τον ερωτικό σας σύντροφο.

Νέοι έρωτες ωστόσο μπορεί να έρθουν στην ζωή σας και να σας ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά.

Οι καταστάσεις που θα εξελίσσονται αυτή την χρονιά θα σας αναγκάσουν να αναρωτηθείτε, μήπως έχετε και εσείς λάθος εκτιμήσεις σε κάποια θέματα που σας προβληματίζουν, οπότε έτσι μπαίνετε χωρίς να το καταλάβετε σε μια αυτογνωσιακή διαδικασία.

Οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα και τότε είναι που θα έχετε τα περισσότερα προβλήματα, τα οποία θα πρέπει να λύσετε με διάφορους ευρηματικούς τρόπους.

Η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω θα αφορά τους Αιγόκερους του Β δεκαημέρου. Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου στην 10η μοίρα του Καρκίνου τους Αιγόκερους στις αρχές του Β δεκαημέρου. Η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τους Αιγόκερους του Γ δεκαημέρου και η τελευταία έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου 2019 στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, τους Αιγόκερους του Α δεκαημέρου.

Ο Πλούτωνας θα είναι σε ανάδρομη πορεία από τις 24 Απριλίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου 2019 (αφορά Αιγόκερους στις αρχές του Γ δεκαημέρου) και συγχρόνως ο Κρόνου από τις 30 Απριλίου μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2019 (αφορά Αιγόκερους του Β δεκαημέρου).

Επειδή οι αναδρομές γίνονται μέσα στο ζώδιο σας, θα σας φέρουν πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με μεγάλη αποφασιστικότητα και δύναμη, δίνοντας τέλος σε φθαρμένες καταστάσεις που δεν επιδιορθώνονται πια, χωρίς καμία ενοχή.

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας όπου η ενδοσκόπηση και τα διάφορα προβλήματα που καλείσθε να λύσετε μόνοι σας, θα σας φέρουν σε αντιπαράθεση με άτομα της οικογένεια σας και θα νιώσετε ότι είσαστε μόνοι, χωρίς ουσιαστική βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους.

Τον Φεβρουάριο στηριγμένοι στις δικές σας δυνάμεις, ασχολείσθε με λύσεις προβλημάτων τόσο οικονομικών όσο και επικοινωνιακών. Καλείσθε να δίνετε, εξηγήσεις χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας, αλλά και εντολές για να προχωράνε όλα τα ζητήματα, αφού καλώς ή κακώς τα έχετε πάρει όλα επάνω σας και τώρα νοιώθετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι από τους άλλους.

Μικρές εκτονώσεις διασκέδασης ή άθλησης θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας πολύ κινητικός μήνας, με πολλές κοντινές μετακινήσεις και επαφές, κυρίως αν το επάγγελμα σας έχει να κάνει με τις δημόσιες σχέσεις ή το εμπόριο.

Ο Απρίλιος σας βρίσκει με πολλά σχέδια για αλλαγές, τις οποίες θεωρείται απαραίτητες και θα αρχίσετε να τις βάζετε σε εφαρμογή, αφού ο Ουρανός από τον Ταύρο, θα σας αναγκάσει να ανανεωθείτε δημιουργικά αλλά και ερωτικά. Νέοι έρωτες και φλερτ σας ανανεώνουν και σας κάνουν να νιώσετε πάλι παιδιά.

Ο Μάιος είναι ο καλός σας μήνας, αφού πολλά ξεκινήματα θα σας κάνουν αισιόδοξους και νέες συνεργασίες θα σας ζωντανέψουν την ανταγωνιστική σας διάθεση. Προσοχή ωστόσο στις σχέσεις σας και μην ξεφεύγετε με μικροεγωισμούς και κονταροκτυπήματα άνευ ουσίας.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου τα ερωτικά σας θέματα θα σας δώσουν χαρά και επιβεβαίωση, ενώ η καθημερινότητα θα κυλά όμορφα.

Προς το τέλος του μήνα και λίγο πριν τις εκλείψεις διάφορα θέματα σας αναστατώνουν και σας βάζουν σε προβληματισμούς. Στην αρχή αντιδράτε ριζοσπαστικά, δίνοντας τέλος σε καταστάσεις που εσείς κρίνετε ότι θα έπρεπε να είχαν τελειώσει προ πολλού και τώρα έρχονται οι εξωτερικές συγκυρίες να σας βοηθήσουν να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις.

Ο Ιούλιος με τις εκλείψεις θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με σχέσεις που υπήρχαν στην ζωή σας, αλλά τώρα για διάφορους λόγους δοκιμάζονται. Θα αναγκαστείτε να διαχωρίσετε την »ήρα από το στάρι» και ο καιρός θα δείξει ποιους θα κρατήσετε στην ζωή σας και ποιους θα αποχαιρετήσετε δια παντός (αφορά Αιγόκερους του Β και Γ δεκαημέρου). Ότι αντέξει, θα σημαίνει ότι αξίζει να μείνει, αφού εσείς έχετε αλλάξει και τα βλέπετε με άλλη ματιά πια.

Ο Αύγουστος είναι μήνας ξεκούρασης και ενδοσκόπησης και πάλι, αφού θα έχετε τον χρόνο και την ηρεμία να σκεφθείτε και να έλθετε πιο κοντά στα συναισθήματα σας, για να τα επεξεργασθείτε.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις ευκαιρίες να κάνετε ξεκινήματα και να πάρετε αποφάσεις τόσο στα επαγγελματικά σας ανοίγματα, ίσως και προς το εξωτερικό, όσο και στις νέες γνώσεις που θέλετε να βάλετε στην ζωή σας. Οι σπουδαστές ξεκινάνε μια χρονιά με πολύ καλές προοπτικές.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος σας βρίσκουν δραστήριους επαγγελματικά και παρόντες κοινωνικά.

Ο Οκτώβριος είναι μήνας προγραμματισμού και ο Νοέμβριος μήνας απολογισμού και ανασύνταξης σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ένας κύκλος κλείνει με επιτυχίες και αποτυχίες και είναι η ώρα του απολογισμού, για το τι σας έμαθαν όσα συνέβησαν αυτή την χρονιά.

Ο Δεκέμβριος σας βρίσκει σοφότερους και πιο αποφασισμένους, έτοιμους να δεχθείτε τα δώρα του Δία που θα μπει στο ζώδιο σας στις 2 Δεκεμβρίου 2019, για να κάτσει όλη την επόμενη χρονιά και να σας αποζημιώσει για όλες τις δυσκολίες, που ο γερο-Κρόνος με τον Πλούτωνα μαζί, σας έδωσαν για να σας κάνουν σοφότερους και πιο δυνατούς.

Καλή και εποικοδομητική χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s