Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Τοξότης

9

Το 2019 είναι η χρονιά σας. Ο Δίας στο ζώδιο σας, σας κάνει να νοιώθετε ο εαυτός σας και σας δίνει την αισιοδοξία για να προχωρήσετε μέσα στις δύσκολες καταστάσεις που σας περιτριγυρίζουν.

Οι αλλαγές που καλείσθε να κάνετε την επόμενη επταετία είναι κυρίως στον χώρο της εργασίας σας αλλά και στις καθημερινές σας συνήθειες. Η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ζωή σας ευκολότερη, γιαυτό θα πρέπει να την βάλετε μέσα στα ενδιαφέροντα σας.

Αυτή την χρονιά θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανακαλύψετε τα κρυμμένα σας ταλέντα και να τα αναδείξετε και στους άλλους, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο όπου θα μπορέσετε να απαιτήσετε καλύτερες απολαβές.

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να προσέξετε τα διάφορα προβλήματα μέσα στο σπίτι, αφού η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε άλλους τομείς. Δεν πρέπει όμως να αγνοείτε και τα προβλήματα της καθημερινότητας που μπορεί να προκύπτουν, όπως διάφορες υλικές ζημιές ή πιθανές αρρώστιες των μεγάλων ατόμων της οικογένειας. Πολύ πιθανές είναι οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύπτουν μέσα στην οικογένεια και να σας χαλάνε την ατμόσφαιρα, ενώ εσείς έχετε την ανάγκη της ηρεμίας και της γαλήνης μέσα σε αυτήν.

Τα δύσκολα όμως θα είναι στον οικονομικό τομέα όπου τα εισοδήματα σας θα είναι κατώτερα των αναγκών σας και εσείς θα πρέπει να δουλεύεται περισσότερο για να μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

Έτσι πολύ πιθανόν αν ζητήσετε τον εύκολο τρόπο για εξεύρεση νέων πόρων, μπορεί να μπλέξετε σε παράνομες δραστηριότητες και αυτό να σας αποπροσανατολίσει και να χάσετε και τα σίγουρα που θα είχατε. Προσοχή λοιπόν προτιμήστε τα σίγουρα και όχι τα περίεργα.

Από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2019 ο Δίας θα αναδρομίσει μέσα στο ζώδιο σας και θα σας κάνει υπεραισιόδοξους. Η υπεραισιοδοξία πολλές φορές είναι επικίνδυνη, γιαυτό αυτό το διάστημα προσέξτε τι ποντάρετε στην ζωή σας, αφού ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Η αναδρόμηση του Ποσειδώνα από τις 21 Ιουνίου μέχρι τις 27 Νοεμβρίου μπορεί να σας επηρεάζει επίσης αποπροσανατολιστικά αλλά και να σας δημιουργήσει διάφορα μπερδέματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Οι εκλείψεις αυτής της χρονιάς δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά μπορεί να σας δημιουργηθούν προβλήματα από τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σας.

Αισιοδοξία λοιπόν και ορμή για να δείξετε τα ταλέντα σας αλλά όχι υπερβολές!

Ο Ιανουάριος θα είναι μήνας προκλήσεων για εσάς, αφού ο Δίας που είναι ο πλανήτης σας θα σας ωθεί να κάνετε ανοίγματα και δεν θα σας συγκρατεί τίποτα.

Προσέξτε όμως τις υπερβολές γιατί οι ευκαιρίες που βλέπετε κρύβουν παγίδες που δεν φαίνονται. Μην μπλέκεστε με θέματα που δεν κατέχετε εσείς και μην παρασύρεστε από τους αετονύχηδες που μπορεί να παρουσιασθούν στην ζωή σας.

Ωστόσο στον ερωτικό τομέα μπορείτε να χαρείτε τις επιτυχίες της γοητείας σας, αρκεί να μην έχουν το ρίσκο μιας παράνομης σχέσης που μπορεί να σας εκθέσει.

Μέχρι τις 6 Μαρτίου που ο Ουρανός θα μπει στον Ταύρο οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου (αφορά Τοξότες του Γ δεκαημέρου) για τελευταία φορά έρχονται αντιμέτωποι με τις εκπλήξεις του Ουρανού ευχάριστα, αλλά και εδώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, στο τι αλλαγή θέλετε να κάνετε στην ζωή σας.

Ο Φεβρουάριος θέλει προσοχή στο θέμα των οικονομικών σας αφού οι υποχρεώσεις θα είναι μεγαλύτερες από τα έσοδα και θα πρέπει να έχετε φροντίσει να υπάρχουν κάποιες οικονομίες από πριν, για να καλύψουν τα έξοδα που θα σας προκύψουν. Ίσως χρειαστεί να τρέξετε και να εργασθείτε περισσότερες ώρες, για να καλύψετε τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν στο σπίτι.

Ο Μάρτιος θα έχει ευχάριστες επαφές και πολλές ενδιαφέρουσες συναντήσεις αλλά και πολύ τρέξιμο στην εργασία και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Τον Απρίλιο και τον Μάιο πολλές ευκαιρίες θα σας ανοιχθούν και θα πρέπει να ακολουθείτε τις συμπτώσεις που θα σας παρουσιάζονται, γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε μονοπάτια που δεν θα ακολουθούσατε υπό κανονικές συνθήκες. Όμως αυτό μπορεί να σας φέρει και αντιδράσεις από τους συνεργάτες σας ή τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις που θα δημιουργηθούν διπλωματικά και όχι εριστικά και ανταγωνιστικά.

Πολλές ανατροπές στον εργασιακό σας χώρο, άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε ενοχλητικές θα σας κάνουν να είστε σε εγρήγορση και δράση.

Τον Μάιο τα ερωτικά σας ενδιαφέροντα σας δίνουν χαρά και αισιοδοξία και ομορφαίνουν την καθημερινότητα και την ρουτίνα σας.

Τον Ιούνιο θα βρεθείτε σε καταστάσεις που πιθανόν να σας καταπιέσουν και να μην μπορείτε να τις διαχειριστείτε εύκολα αφού οι άλλοι θα έχουν το επάνω χέρι. Ίσως να αναγκαστείτε να υποχωρήσετε και να συμβιβαστείτε ή και να κλείσετε πόρτες για να προχωρήσετε παρακάτω.

Θέλει πολύ προσοχή αυτό το διάστημα με ποιους τα βάζετε, γιατί μπορεί να μην σας συμφέρει η κατευθείαν αντιπαράθεση και ίσως να πρέπει να αποχωρίσετε ήρεμα και αξιοπρεπώς.

Τον Ιούλιο οι εκλείψεις δεν σας αφορούν άμεσα, αλλά τα προβλήματα που θα προκύπτουν στους γύρο σας θα σας επηρεάσουν, θέλετε δεν θέλετε.

Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή επαφές με το εξωτερικό μπορεί να σας ανοίξουν πόρτες και ευκαιρίες, αλλά και πάλι σας εφιστώ την προσοχή να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές (αφορά Τοξότες του Β δεκαημέρου).

Τέλος Ιουλίου και αρχές Αυγούστου είναι μια όμορφη περίοδος για εσάς, για να κάνετε τις διακοπές σας και να χαλαρώσετε, γιατί στο τέλος του Αυγούστου θα σας περιμένουν διάφορα θέματα επαγγελματικά, που θα σας θέλουν σε εγρήγορση και ξεκούραστους, αφού θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις ευκαιρίες αλλά και τις παγίδες. Πολλές κοινωνικές επαφές, συζητήσεις και προτάσεις να συμμετέχετε σε ομάδες ιδεολογικού ενδιαφέροντος, που όμως θέλουν προσοχή να μην σας παρασύρουν σε φανατισμούς και ιδεοληψίες.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος κυλάνε όμορφα μέσα σε μια χαλαρή καθημερινότητα και η Νέα Σελήνη που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου στο ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να κάνετε αλλαγές και ξεκινήματα, που όμως και πάλι θα πρέπει να προσέξετε τις σπασμωδικές σας κινήσεις και βιαστικές αποφάσεις. Η ψυχραιμία και η σύνεση θα πρέπει να σας συντροφεύουν αυτό το διάστημα της ζωής σας.

Με την πανσέληνο στις 12 Δεκεμβρίου θα πρέπει να ξανασκεφτείτε και να διορθώσετε ότι δεν πάει καλά και να μην διστάσετε να αφήσετε πίσω σχέσεις που δεν σας ωφελούν πια, αλλά και σας εμποδίζουν να προχωρήσετε παρακάτω.

Καλή και δημιουργική χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s