Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Σκορπιός

8

Μια όμορφη χρονιά για εσάς τους Σκορπιούς, αφού ο Δίας είναι με το μέρος σας και σας υποστηρίζει σε ότι προσπαθήσετε με πίστη στον εαυτό σας. Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα και νέες πηγές εσόδων μπορεί να αυξήσουν τα έσοδα σας.

Ο προηγούμενος χρόνος σας έκανε να συνειδητοποιήσετε ότι οι δυνατότητες σας είναι ο καλύτερος σύμμαχος στις προσπάθειες σας, έτσι αυτή την χρονιά θα δείτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας να ευοδώνονται. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι θα σταματήσετε να προσπαθείτε και να αναθεωρείτε τις απόψεις σας για πολλά πράγματα που υπονόμευαν την ζωή σας μέχρι τώρα.

Τα επόμενα χρόνια θα αναθεωρήσετε πολλές απόψεις για την συντροφικότητα και την συνύπαρξη σας με ένα άλλο άτομο, αφού ο σύντροφός σας θα σας ζητήσει να σεβαστείτε την ανεξαρτησία του και θα σας κοινοποιήσει τις δικές του ανάγκες και τι περιμένει από εσάς.

Η ανάγκη σας για έναν μεγάλο έρωτα είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να ερωτευθείτε το λάθος πρόσωπο και να νομίζετε ότι έχετε πετύχει λαχείο ενώ, όλα αυτά είναι απλά στην φαντασία σας.

Μπορεί όμως όντος να έχετε πετύχει το λαχείο, αλλά θα πρέπει να μην εφησυχάζετε αφού η σχέση είναι κάτι ρευστό και θέλει καλή επικοινωνία και διαρκεί φροντίδα.

Μπορείτε λοιπόν να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας οδηγήσουν, αρκεί να έχετε την επαρκή επικοινωνία και να εκφράζετε αυτό που νοιώθετε. Αν είσθε καλλιτέχνης είναι ιδανική περίοδος για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε.

Ο τομέας που θα δοκιμαστείτε αυτή την χρονιά είναι ο τομέας της επικοινωνίας, Θα πρέπει να είστε ακριβής σε αυτό που λέτε και να επικοινωνείτε τις προθέσεις σας, αλλά και να διεκδικείται με τρόπο διπλωματικό αυτά που σας αναλογούν.

Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις σας και σε αυτά που λέτε ή υπογράφετε. Γνώσεις και μικρά ταξιδάκια θα σας αλλάξουν την οπτική σας στα απλά καθημερινά γεγονότα.

Οι εκλείψεις του καλοκαιριού θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνεται καταστάσεις που χρονίζουν και να ανακαλύψετε τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Μην βιαστείτε όμως να διαλύσετε σχέσεις και συνεργασίες πριν βεβαιωθείτε για τις αλήθειες και τα ψέμματα που θα σας αποκαλυφθούν.

Η έκλειψη Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις, που έμειναν σε εκκρεμότητα από την προηγούμενη χρονιά (αφορά Σκορπιούς γεννημένους στις αρχές του Α δεκαημέρου).

Τον Ιανουάριο ξεκινάει μια όμορφα χρονιά, με την προσοχή σας στραμμένη στα θέματα της καθημερινότητας και στον στίβο της εργασίας σας, όπου κάνετε διάφορα ξεκινήματα με μεγάλο ενθουσιασμό, ενώ πολύ πιθανόν να έλθουν εξτρά εισοδήματα και να σας κάνουν χαρούμενους και αισιόδοξους.

Οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού θα επηρεαστούν από την έκλειψη της Σελήνης που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου στα συναισθηματικά τους ζητήματα, όπου διάφορες αποκαλύψεις θα τους ξαφνιάσουν και θα αναγκαστούν να αναθεωρήσουν κάποιες απόψεις, που είχαν και ήταν πολύ σίγουροι για αυτές. Αυτό ίσως τους οδηγήσει στην απόφαση να διακόψουν από σχέσεις ετών, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο.

Τον Φεβρουάριο λίγο τα οικογενειακά σας θέματα, λίγο διάφορες υποθέσεις για τις οποίες πρέπει να τρέξετε και να ρυθμίσετε, σας στριμώχνουν λίγο και απομονώνεστε, αλλά τον Μάρτιο ξαναβρίσκετε το κέφι και τους φίλους σας.

Από τις 6 Μαρτίου που ο Ουρανός μπαίνει ξανά μέσα στο ζώδιο του Ταύρου, οι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του Σκορπιού, και τα επόμενα χρόνια οι υπόλοιποι, θα έχετε μεγάλες ανακατατάξεις στον τομέα των προσωπικών αλλά και των συνεργασιακών σας σχέσεων.

Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας θα σας ζητήσουν να αλλάξετε απόψεις και θέσεις σε διάφορα θέματα, που μέχρι τώρα τα είχατε δεδομένα και τακτοποιημένα. Ετοιμαστείτε λοιπόν και εσείς για αλλαγές, αφού οι αλλαγές δεν γίνονται μονομερώς αλλά επηρεάζουν και τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που αυτή την φορά θα είστε εσείς.

Μέσα στον Μάρτη και τον Απρίλη, ετοιμαστείτε για έναν έρωτα που θα προκύψει στην ζωή σας ξαφνικά, που θα σας μαγέψει και θα σας πάρει τα μυαλά, αλλά παράλληλα ετοιμαστείτε και για διάφορες αψυχολόγητες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας.

Τον Μάιο διάφορα ξεκινήματα στον χώρο της εργασίας σας θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, ενώ χρήματα που έρχονται φεύγουν συγχρόνως για διάφορα χρέη, που έπρεπε από καιρό να τακτοποιηθούν, και αυτό σας απογοητεύει.

Τον Ιούνιο μια νέα συνεργασία σας κάνει πιο αισιόδοξους, ενώ οι ερωτευμένοι απολαμβάνουν τον έρωτά τους. Αυτόν τον μήνα πολύ πιθανόν να σας προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, που να σας ανοίξει ορίζοντες για νέες γνωριμίες και χρήσιμες γνώσεις.

Οι εκλείψεις του Ιουλίου σας επηρεάζουν θετικά, αφού θα τελειώσετε με θέματα που χρόνιζαν και σας έφερναν πίσω. Οι εξωτερικές συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε και να βάλετε τέλος ευκολότερα σε διάφορες καταστάσεις, χωρίς αυτό να σας φέρει σε άβολη θέση.

Ευκαιρία λοιπόν να ξεφορτωθείτε καταστάσεις χρόνιες και ενοχλητικές, για να μπορέσετε να προχωρήσετε πιο ανάλαφροι μπροστά στην ζωή σας (αφορά Σκορπιούς του Β και του Γ δεκαημέρου).

Ωστόσο τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτό τον μήνα θα είναι κυρίως τα θέματα της καριέρας σας και της κοινωνικής προβολής σας μέσω του έργου και των προσπαθειών σας.

Το Αύγουστο ξεκουράζεστε και περνάτε όμορφα με τους φίλους σας, ενώ τον Σεπτέμβριο και μέχρι τα μέσα του Οκτώβρη, για εσάς είναι μήνες ενδοσκόπησης. Επιλέξτε να μείνετε μόνοι σας για να σκεφθείτε και να αποφασίσετε για τις κινήσεις των επομένων μηνών.

Ωστόσο το επόμενο τρίμηνο θα είναι πολύ εποικοδομητικό, αφού το σύμπαν είναι μαζί σας και τόσο το ένστικτό όσο και η διαίσθηση σας, μπορούν να σας οδηγήσουν στις σωστές κινήσεις για το άμεσο μέλλον.

Η Νέα Σελήνη στις 28 του Οκτώβρη θα σας αναστατώσει με την επιθυμία να ξεκινήσετε κάτι που άλλους καιρούς θα διστάζατε να το κάνετε. Ίσως κάποιοι συνεργάτες, σας προτείνουν κάτι που θα σας ξαφνιάσει και αυτό σας βάζει σε διλήμματα.

Το πρώτο εικοσαήμερο του Νοέμβρη ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει πίσω στις αποφάσεις σας, αλλά μάλλον σε καλό θα σας βγει, αφού θα πάρετε τον χρόνο σας για να ξανασκεφτείτε κάποια πράγματα, που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο ξεκάθαροι.

Πιο συγκεκριμένα η Πανσέληνος που θα γίνει στις 12 του Νοέμβρη, σας μπερδεύει λόγω της εμπλοκής της με τον ανάδρομο Ερμή και σας αναγκάζει να ανατρέξετε σε προηγούμενες εμπειρίες, και αυτό βέβαια είναι αρκετά χρήσιμο, αφού θα σας βοηθήσει να αποφύγετε, να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Δεκέμβριος λοιπόν θα είναι μήνας ξεκινήματος με πολύ καλές προοπτικές, για την αύξηση των εισοδημάτων σας, αλλά και για να καρποφορήσουν οι προσπάθειες που κάνατε μέχρι τώρα.

Καλή χρονιά σας εύχομαι … και να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s