Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Ζυγός

7

Αυτή την χρονιά συνεχίζουν να σας απασχολούν θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας.

Ότι εκκρεμότητα έχει μείνει θα πρέπει να λυθεί με κάποιον τρόπο και σε αυτό θα σας βοηθήσουν οι συγκυρίες των γεγονότων που θα προκύψουν, αφού οι τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις που θα γίνουν εφέτος, θα σας επηρεάσουν έμμεσα.

Η έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω θα αφορά τους Ζυγούς του Β δεκαημέρου, και η ολική έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου στην 10η μοίρα του Καρκίνου τους Ζυγούς στις αρχές του Β δεκαημέρου, η έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω τους Ζυγούς του Γ δεκαημέρου και η τελευταία έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, τους Ζυγούς του Α δεκαημέρου.

Ο Δίας θα σας χαρίσει ευκαιρίες για κοντινά ταξιδάκια και πολλές μετακινήσεις καθώς και ευχάριστες επαφές με γνωστούς και γείτονες. Πολλοί από εσάς ίσως βάλετε στα ενδιαφέροντα σας κάποιες επιπλέον γνώσεις και εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με καινούργιες εμπειρίες.

Ο τομέας της οικογένειας όμως είναι αυτός που θα σας απασχολήσει με διάφορα θέματα που θα ζητούν λύσεις και εσείς πότε θα συντρέχετε και πότε θα διαμαρτύρεστε.

Η τριβή μέσα στις σχέσεις της οικογένειας θα σας βάλει σε προβληματισμούς, άλλοτε για καλό και άλλοτε για κακό. Όταν λέω κακό εννοώ τσακωμούς που καθόλου δεν σας αρέσουν, αλλά ίσως να είναι το μάθημα που έχετε να μάθετε αυτή την χρονιά, μαθαίνοντας δηλαδή να λέτε όχι όταν αυτό χρειάζεται, χωρίς να χαλάτε τις σχέσεις σας υποχρεωτικά.

Αλλαγή λοιπόν των οικογενειακών συνθηκών, πιθανή μετακόμιση, ανακαίνιση, διαζύγιο, απώλεια κάποιου γονέα, περιουσιακές διαφορές, απεξάρτηση από το οικογενειακό περιβάλλον, ίσως να είναι κάποιο από το θέματα που μπορεί να προκύψει ή ήδη έχει προκύψει και ζητά να ρυθμισθούν οι εκκρεμότητες που έχουν προκύψει.

Άλλο θέμα που μπορεί να σας ζορίσει είναι η αναβίωση των παιδικών σας χρόνων μέσω αναδρομών και επανεξέτασης των συναισθημάτων σας, αν θελήσετε να κάνετε κάποια ψυχανάλυση από την οποία πιθανόν να προκύψει και η συνειδητοποίηση των αλλαγών που πρέπει να κάνετε κυρίως μέσα σας.

Την εποχή των εκλείψεων του καλοκαιριού θα πρέπει να προσέχετε την υγεία σας από υπερκόπωση ή υπερένταση. Αν υπάρχουν προβλήματα υγείας θα πρέπει να προσεχθούν με παρακολούθηση και σωστή ιατρική παρακολούθηση.

Αν εργάζεστε σε εξαρτημένη εργασία μπορεί να έχετε παρεξηγήσεις στον χώρο της δουλειάς σας με συναδέλφους ή να περιμένετε από τους ανωτέρους σας μια επιβράβευση, που να μην έρχεται και αυτό να σας απογοητεύει.

Η αρχή του καινούργιου χρόνου σας βρίσκει με μία ανταγωνιστική διάθεση, να θέλετε να περάσετε τις θέσεις σας στους άλλους στον περίγυρο σας, με αποτέλεσμα να βρίσκεσθε σε αντιπαραθέσεις χωρίς ιδιαίτερο νόημα.

Στις 6 Ιανουαρίου η έκλειψη που θα γίνει (αφορά Ζυγούς του Β δεκαημέρου) σας βρίσκει με διάφορα οικογενειακά προβλήματα, που από καιρό ζητούν μία λύση και τώρα ίσως βοηθήσουν οι συγκυρίες και λυθούν με τα ανάλογα συνεπακόλουθα.

Οι Ζυγοί του Γ δεκαημέρου, κυρίως αυτοί των τελευταίων ημερών, που θα έχουν τον Ουρανό για τελευταία φορά μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο απέναντι τους, θα βρεθούν και πάλι με διάφορες ανατροπές που θα προκληθούν από τους άλλους, αλλά θα σας επηρεάσουν άμεσα.

Ο Φεβρουάριος ωστόσο θα είναι ένας μήνας ανάμεικτος με προβλήματα οικογενειακά και τις δικές σας εξορμήσεις αναψυχής, που θα τις έχετε πολύ ανάγκη. Συναντήσεις με φίλους και διασκέδαση μόνοι ή με το ταίρι σας.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο η ρουτίνα της καθημερινότητας σας απασχολεί, ενώ θα πρέπει να προσέξετε κρυολογήματα και ιώσεις της εποχής. Πολύ πιθανόν να σας προκύψει ένα ευχάριστο ταξίδι στο εξωτερικό ή αν έχετε επαγγελματικές δοσοληψίες, να κάνετε κάποιες επιτυχείς συνεργασίες με μακροπρόθεσμη προοπτική.

Τέλος Μαΐου θα έχετε επιτυχίες, σε προσπάθειες που είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα και περιμένατε τα αποτελέσματα.

Τον Ιούνιο τα θέματα της καριέρας σας και διάφορες οικονομικές διευθετήσεις παίρνουν τον δρόμο τους, ακόμα και κάποια νομικά θέματα που σας απασχολούσαν, λύνονται με αίσιο τέλος.

Τον Ιούλιο με τις εκλείψεις κάποια θέματα που χρόνιζαν, τόσο στον οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, λύνονται όχι και με τόσο ευχάριστο τρόπο και συνεπώς σας αναστατώνουν την ηρεμία μέσα στο καλοκαίρι.

Η πρώτη έκλειψη στις 2 Ιουλίου που αφορά τους Ζυγούς της αρχής του Β δεκαημέρου, φέρνει ρίξεις, που λύνουν γόρδιους δεσμούς με σκληρό τρόπο, για διάφορους λόγους, κυρίως μέσα σε σχέσεις με συγγενείς ή συνεργάτες.

Η δεύτερη έκλειψη στις 16 Ιουλίου αφορά τους Ζυγούς του Γ δεκαημέρου και φέρνει διάφορες εξωτερικές συγκυρίες, που έρχονται απροσδόκητα και παράλληλα με την βοήθεια του ανάδρομου Ερμή, φέρνουν σύγχυση και ανακατεύουν θέματα του παρελθόντος, τα οποία έρχονται στην επιφάνεια και δύσκολα αντιμετωπίζονται.

Τον Αύγουστο το κλίμα ηρεμεί και εσείς με την βοήθεια των φίλων σας, χαλαρώνεται και περνάτε όμορφα μαζί τους στις διακοπές σας, φυσικά όπως μπορεί το καθένας.

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας απολογισμού των γεγονότων των τελευταίων μηνών και κάποιας εσωστρέφειας, προκειμένου να αναθεωρήσετε ή να δεχθείτε τα διάφορα θέματα και τις καταστάσεις που έχουν προκύψει.

Η Νέα Σελήνη στις 28 του Σεπτέμβρη στο ζώδιο σας θα είναι ευνοϊκή για εσάς, για να κάνετε ξεκινήματα μετά τα ξεκαθαρίσματα που κάνατε με τις εκλείψεις στις σχέσεις σας.

Τώρα μπορείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας, γιατί είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις όποιες αντιξοότητες με μεγαλύτερη σιγουριά και αποφασιστικότητα.

Προσέξτε μόνο τις ουτοπίες και μην παρασυρθείτε από τις αισιόδοξες και αβάσιμες γνώμες των άλλων (αφορά Ζυγούς του Α δεκαημέρου).

Τον Οκτώβριο τα οικονομικά σας θα έχουν βελτίωση και νέες πηγές εσόδων πιθανόν να σας αυξήσουν τα έσοδα.

Στις 15 Οκτώβρη η Πανσέληνος στο ζώδιο σας (αφορά Ζυγούς στο τέλος του Β και αρχές του Γ δεκαημέρου), σας εφιστά την προσοχή στα παιχνίδια δύναμης που πιθανόν να εμπλακείτε και μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Το καλύτερο είναι να βάλετε την διπλωματία σας να λειτουργήσει, ώστε να μην έχετε συγκρούσεις γιατί δεν σας συμφέρει.

Ο Νοέμβριος σας βρίσκει δυναμικούς και ο Δεκέμβριος σας ευνοεί για να τρέξετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να αυξήσετε τις πηγές των εσόδων σας.

Τέλος θα διαπιστώσετε ότι όλη η χρονιά που πέρασε σας έκανε σοφότερους, αφού μάθατε καλύτερα τον εαυτό σας, μέσα από τις διαμάχες που πάντα αποφεύγατε.

Ο χρόνος τελειώνει με την τελευταία έκλειψη (αφορά Ζυγούς του Α δεκαημέρου), που για εσάς θα σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα για όλα τα οικογενειακά σας θέματα και πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε την νέα χρονιά στο δικό σας σπιτικό ή αν υπάρχει ήδη μπορεί να το ανακαινίσετε και να ανανεωθείτε μαζί με αυτό!

Σας εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s