Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Παρθένος

6

Μια χρονιά που το ξεκαθάρισμα της έννοιας των σχέσεων, συνεχίζει να σας απασχολεί έντονα.

Σε αυτή την φάση της ζωής σας αναζητάτε το πραγματικό πρόσωπο του έρωτα και την ανάγκη της δημιουργίας μιας σχέσης που να καλύπτει τα κομμάτια του εαυτού σας, που αναζητούν την συντροφικότητα αλλά και την σιγουριά μιας ανθρώπινης παρουσίας.

Όμως ο δρόμος της αναζήτησης είναι δύσκολος, αφού θα πρέπει να πετύχετε την ανάβαση αλλά και την κατάβαση του δρόμου, ώστε όταν τερματίσετε να είστε υπερήφανοι ότι τα καταφέρατε.

Ο Δίας θα σας δώσει μια όμορφη γαλήνια ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειας σας, σε όλες σας τις προσπάθειες.

Ο Ποσειδώνας που συνεχίζει να βρίσκεται μέσα στον τομέα των σχέσεων, σας μπερδεύει με την αοριστία του και εσείς που έχετε μάθει να ξέρετε που βαδίζετε, αλλά και να προγραμματίζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, νοιώθετε αμήχανοι μπροστά στην ασάφεια του. Αναρωτιέστε για το τι θέλει να σας διδάξει άραγε, αυτός ο Ποσειδώνας για τις σχέσεις των ανθρώπων.

Αυτό όμως έρχεται να σας το διδάξει ο Ουρανός μέσα από τις ανατροπές του. Θέλει να σας μάθει δηλαδή, να φιλοσοφείτε τις καταστάσεις και να μπορείτε να χειρίζεστε τα γεγονότα με ψυχραιμία. Έρχεται να σας μάθει ότι δεν υπάρχει τίποτα απόλυτα προβλέψιμο, αφού όλα υπόκεινται στον νόμο της κίνησης και της εξέλιξης. Έρχεται να σας μάθει ότι ο έρωτας και οι λογική είναι δύο έννοιες εντελώς αντίθετες, αφού όταν έρχεται ο έρωτας αποχωρεί η λογική.

Ένας σημαντικός τομέας που πρέπει να δουλέψετε αυτή την χρονιά είναι και ο τομέας της δημιουργίας, που δεν έχει μόνο χαρές αλλά και προσπάθεια και στερήσεις από άλλες χαρές, ώστε να αποκτήσετε την μία και την πιο σημαντική.

Ξεκαθάρισμα λοιπόν για το τι προέχει και τι μπορεί να μείνει πίσω. Σε αυτό το ξεκαθάρισμα μπορεί να βοηθηθείτε από άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία από εσάς.

Οι περίοδοι των εκλείψεων του Ιανουαρίου στην 15η μοίρα του Αιγόκερω (αφορά Παρθένους του Β δεκαημέρου) και του Δεκεμβρίου στην 4η μοίρα του Αιγόκερω (αφορά Παρθένους του Α δεκαημέρου), θα σας βοηθήσουν με τις συγκυρίες τους θετικά, στις αποφάσεις που καλείσθε να πάρετε.

Ο καινούργιος χρόνος σας βρίσκει ήρεμους να απολαμβάνετε την οικογενειακή θαλπωρή, ωστόσο το μυαλό και η καρδιά σας επιθυμεί τον έρωτα και τις χαρές του.

Ο ερωτικός τομέας όμως για εσάς με αυτή την έκλειψη ηλίου που γίνεται στις 6 Ιανουαρίου είναι υπό αναθεώρηση, αφού ξέρετε πια τι θέλετε (αφορά Παρθένους του Β δεκαημέρου). Αυτό σας κάνει επιλεκτικούς και ψάχνετε μια σχέση που να καλύπτει τις συναισθηματικές σας ανάγκες, αλλά και να μπορεί να κρατήσει στον χρόνο. Ξεκαθαρίζετε λοιπόν σχέσεις και λέτε αντίο σε αυτές που δεν έχουν να σας δώσουν την σιγουριά που χρειάζεστε.

Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας που μπορεί να γίνει πολύ δημιουργικός για εσάς που έχετε κάνει αργά και σταθερά βήματα σε κάποιο τομέα, όλο αυτό το διάστημα και τώρα μπορεί να πάρετε το αποτέλεσμα και την επιβράβευση των προσπαθειών σας.

Αλλαγές στον χώρο της εργασίας σας θα κάνουν την καθημερινότητα σας ευχάριστη, ενώ μπορεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό ή μια συνεργασία με το εξωτερικό που μελλοντικά θα σας ανοίξει προοπτικές.

Στον ερωτικό τομέα σταθεροποιείτε μία σχέση ή γνωρίζετε ένα σύντροφο μεγαλύτερο από εσάς.

Από τις 6 Μαρτίου που μπαίνει ο Ουρανός στον Ταύρο ανοίγονται ευκαιρίες για τα επόμενα χρόνια και για εσάς.

Το 2019 οι Παρθένοι των πρώτων ημερών μπορούν να κάνουν αλλαγές που δεν τολμούσαν μέχρι τώρα. Οι αλλαγές αυτές μπορεί να γίνουν στην ίδια την προσωπικότητα σας και μην πιστεύεται ούτε εσείς οι ίδιοι, ότι τα θέλω σας έχουν πάρει άλλη κατεύθυνση.

Τον Απρίλιο το ενδιαφέρον σας βρίσκεται στα επαγγελματικά σας, ενώ τον Μάιο τακτοποιείτε οικονομικές εκκρεμότητες με ευνοϊκό τρόπο, νοιώθετε αισιοδοξία και έχετε πολλές ιδέες για το μέλλον.

Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κάνετε σχέδια ενώ έχετε την ανάγκη για απομόνωση και ξεκούραση.

Θέλετε να πάρετε ενέργεια προκειμένου να ξεκινήσετε, ξεκούραστοι και ανανεωμένοι μετά τις διακοπές σας, τα καινούργια σας σχέδια.

Τέλος Αυγούστου και μετά τις διακοπές σας, είστε έτοιμοι να αποφασίσετε και να κάνετε τα νέα ξεκινήματα τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα συναισθηματικά σας. Μετά από πολύ σκέψη είστε έτοιμοι να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον.

Η Πανσέληνος του Σεπτέμβρη που γίνεται στο ζώδιο σας (αφορά Παρθένους του Γ δεκαημέρου), σας βρίσκει αποφασισμένους να δώσετε τέλος σε καταστάσεις που σας μπερδεύουν.

Θεωρείτε ότι για να προχωρήσετε θα πρέπει να πάψετε να έχετε αυταπάτες, οπότε μετά από εσωτερικές συγκρούσεις, αποφασίζεται και πετάτε ότι σας βαραίνει και ότι βρίσκεται εμπόδιο στον δρόμο σας.

Το Οκτώβριο σας απασχολούν τα οικονομικά σας θέματα, ενώ τον Νοέμβριο χαλαρώνετε και περνάτε όμορφα σε μετακινήσεις και επικοινωνίες με φίλους και συγγενείς.

Τον Δεκέμβριο με την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω, θα βιώσετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας προς το καλύτερο, τόσο στα συναισθηματικά όσο και τα οικονομικά σας θέματα.

Με την τελευταία έκλειψη του Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου (αφορά Παρθένους του Α δεκαημέρου) τελειώνεται για μία ακόμη φορά αυτή την χρονιά, θέματα που χρόνιζαν και σας απομυζούσαν την ενέργεια και την χαλαρότητα.

Καλή και δημιουργική χρονιά να έχετε!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s