Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Λέων

5

Την χρονιά που πέρασε πολλά άλλαξαν στην ζωή σας. Το ξεκαθάρισμα που κάνατε στον τομέα των σχέσεων σας και όχι μόνο, θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε αυτή την χρονιά περισσότερο με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα.

Θέματα που εκκρεμούν θα συνεχίζουν να σας απασχολούν βέβαια, αλλά τώρα θα είστε πιο αποφασισμένοι και ξεκάθαροι, στο τι θέλετε να κρατήσετε και τι θέλετε να πετάξετε για να προχωρήσετε πάρα κάτω. Το δημιουργικό κομμάτι της ζωής, που πάντα ήτανε για εσάς πολύ σημαντικό, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ευκολότερα τα υπόλοιπα προβλήματα που έχετε σε εξέλιξη.

Οι αλλαγές στην καριέρα σας, ίσως να είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα. Ίσως να πρέπει να βάλετε καινούργιους στόχους, που να συνάδουν με τους καιρούς και αυτό να σας αναστατώνει αλλά πρέπει να το τολμήσετε. Αν δεν το τολμήσετε μόνοι σας, θα το κάνετε υποχρεωτικά για να μην μείνετε πίσω, αφού η εξέλιξη τρέχει σε όλους του τομείς και εσείς πρέπει να είστε παρόντες και ενήμεροι σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Ο οικονομικός τομέας, κυρίως οι υποχρεώσεις σας προς τρίτους, είναι που σας απασχολούν ενοχλητικά, χωρίς να μπορείτε να βάλετε μία τάξη, αφού όλα σας φαίνονται μπερδεμένα και αόριστα.

Αν εργάζεσθε σε μία δουλειά που δεν σας καλύπτει, ίσως να πρέπει να συμβιβασθείτε προς το παρόν μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο, ή να κάνετε κάτι μόνοι σας αλλά θα πρέπει να περιμένετε να ξεκαθαρίσουν οι εξωτερικές καταστάσεις, γιατί ίσως δεν πρέπει να ρισκάρετε τώρα, παρά μόνο αν είστε τελείως σίγουροι, για αυτό που προτίθεστε να ξεκινήσετε.

Εσείς οι πιο ριψοκίνδυνοι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ο Δίας θα είναι στην ανάδρομη πορεία του από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 18 Ιουλίου του 2019.

Όσοι αποζητάτε τον έρωτα, ίσως σας χτυπήσει με τα βέλη του και αυτό θα είναι μια ευχάριστη ανάσα μέσα στα υπόλοιπα προβλήματα της καθημερινότητας σας.

Αν έχετε προβλήματα υγείας που χρονίζουν δώστε περισσότερη προσοχή στην διατροφή και στον ύπνο σας και επισκεφθείτε συχνότερα τον γιατρό σας.

Η διασκέδαση ωστόσο, ήταν και θα είναι για εσάς πάντα το καλύτερο φάρμακο.

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου στην 0.51΄του Λέοντα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και σας ταράζουν την ηρεμία, αφορά κυρίως τους Λέοντες του Α δεκαημέρου.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει με διάφορα προβλήματα στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ ο ερωτικός σας τομέας, σας υπόσχεται χαρά και ικανοποίηση.

Αν έχετε παιδιά τότε οι χαρές θα έλθουν από τις επιτυχίες τους, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες όλα θα έχουν μια εύκολη ροή, ενώ ο χώρος του εξωτερικού θα είναι ο στίβος που σας ευνοεί για να δράσετε αυτό το δίμηνο.

Τους τρεις πρώτους μήνες του χρόνου, οι Λέοντες των τελευταίων ημερών (αφορά Λέοντες του Γ δεκαημέρου) θα βρουν πόρτες ανοιχτές για να αξιοποιήσουν ευκαιρίες που θα τους παρουσιαστούν.

Τον Φεβρουάριο αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας θα σας σπάσουν την ρουτίνα, χωρίς να υπάρχει κάτι το σοβαρό. Πιθανόν διεκδικήσεις από το άλλο μέρος, όπου εσείς θέλετε να προσπεράσετε αλλά υπάρχουν, να γίνουν αιτία πίεσης και να σας χαλάσουν το κέφι.

Στις 6 Μαρτίου ο Ουρανός μπαίνει στον ζώδιο του Ταύρου οριστικά πια και φέρνει ανατροπές στις ζωές σας. Αυτή την χρονιά θα αφορά μόνο τους Λέοντες των πρώτων ημερών, ενώ την επόμενη χρονιά τους επόμενους με την σειρά.

Για τους υπόλοιπους η καριέρα σας θα είναι στις προτεραιότητες σας αυτό τον μήνα, αλλά και η διευθέτηση διάφορων οικονομικών υποχρεώσεων, που είχαν παραμείνει σε εκκρεμότητα.

Τον Απρίλιο σχεδιάζετε νέους στόχους, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας διευκολύνουν στην υλοποίηση τους, ενώ στο τέλος του μήνα τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα.

Ο Μάιος είναι καλύτερος, αφού μια βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε μπορεί να έλθει ξαφνικά, ενώ πολύ πιθανό κάποιες γνωριμίες από το εξωτερικό, να σας φανούν χρήσιμες τώρα αλλά και στο μέλλον.

Ο Ιούνιος σας βρίσκει πιο αποφασισμένους και δραστήριους, αλλά ο Ιούλιος με την αναδρομή του Ερμή σας καθυστερεί και σας αποπροσανατολίζει. Αυτόν τον μήνα πρέπει να προσέξετε τι υπογράφεται και σε τι δεσμεύεστε.

Οι εκλείψεις αυτού του καλοκαιριού δεν σας αφορούν άμεσα αλλά το κλίμα γύρο σας θα είναι ταραγμένο και ως εκ τούτου θα βρίσκεσθε σε εκνευρισμό.

Τον Αύγουστο η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας πιέζει για αλλαγές, ενώ ανατροπές σας αναστατώνουν τα σχέδια σας (αφορά Λέοντες του Α δεκαημέρου).

Οι υπόλοιποι νοιώθετε την ανάγκη της ανανέωσης και της απόλαυσης των διακοπών σας. Με την Πανσέληνο πιθανόν να ερωτευτείτε ή να ανανεωθείτε μέσα από την σχέση σας (αφορά τους Λέοντες του Γ δεκαημέρου).

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας εξεύρεσης οικονομικών ενισχύσεων, αφού θα πρέπει να δυναμώσετε τα οικονομικά σας.

Ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος κυλάει μέσα σε μια όμορφη καθημερινότητα με πολλές κοντινές μετακινήσεις και ευχάριστες επικοινωνίες με φίλους και συγγενείς, ενώ τον Δεκέμβριο όλο το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον χώρο της οικογένειας και της εργασίας σας, όπου μπορεί να χρειαστεί να έχετε κάποιες προστριβές ώστε να κρατηθούν οι επιθυμητές ισορροπίες!

Καλή και δημιουργική χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s