Ετήσιες προβλέψεις για το 2019 – Καρκίνος

4

Ενδιαφέρουσα χρονιά θα είναι το 2019 για εσάς, αφού θα έλεγα ότι είναι χρονιά ξεκαθαρισμάτων κυρίως στις σχέσεις σας με του άλλους. Και όταν λέω άλλους, εννοώ από τον σύντροφο τον συνεργάτη αλλά και όλους, όσους παίζουν κάποιον σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τα τελευταία χρόνια.

Το θέμα βέβαια θα είναι κυρίως το μοίρασμα των ευθυνών εκ νέου στην προσωπική σας ζωή.

Ίσως ο υπέρμετρος προστατευτισμός σας, να είναι η αιτία να έχουν ξεφύγει οι καταστάσεις από τα χέρια σας τελευταία. Πολύ πιθανόν να πρέπει τώρα να βάλετε νέους στόχους, πρωτίστως στην προσωπική δική σας πορεία.

Αλλαγές που δεν τολμούσατε να κάνετε, ίσως τώρα να σας δοθεί η ευκαιρία να τις κάνετε ευκολότερα και σε αυτό βέβαια θα πρέπει να βάλετε την προτεραιότητα σας.

Θα πρέπει όμως να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε, έτσι ώστε να θέσετε τα όρια που χρειάζονται στους άλλους, για να μπορέσετε να βιώσετε μια πιο ήρεμη καθημερινότητα με περισσότερη χαλαρότητα και εσωτερική γαλήνη. Ο Δίας από την θέση που βρίσκεται, μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε καλύτερα την υγεία σας.

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να προσέξετε τον εαυτό σας και την ψυχική σας υγεία, η οποία μπορεί να διαταράσσεται από τις αντιπαραθέσεις σας με τους άλλους.

Τόσο οι εκλείψεις όσο και ο άξονας των Δεσμών στο ζώδιο σας, θα σας δείξει τα αληθινά πρόσωπα των άλλων αλλά και την ποιότητα των σχέσεων σας. Αν ανήκετε σε ομάδες, πολύ πιθανόν να αλλάξετε στρατόπεδο αφού οι απόψεις σας δεν θα ταιριάζουν με τους μέχρι τώρα συνοδοιπόρους σας. Αυτό, γιατί εσείς θέλετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας και δεν θέλετε να είσαστε εγκλωβισμένοι πια, σε σχέσεις που δεν καταλαβαίνουν τις νέες σας ανάγκες.

Οι τέσσερις από τις πέντε εκλείψεις αυτής της χρονιάς θα σας αναγκάσουν να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που διστάζατε μέχρι τώρα, κυρίως στα θέματα των σχέσεων σας.

Η μερική έκλειψη Ηλίου στις 6 Ιανουαρίου 2019, στην 15η μοίρα του Αιγόκερω, αφορά Καρκίνους του Β δεκαημέρου.

Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 2 Ιουλίου 2019, στην 10η μοίρα του Καρκίνου, αφορά Καρκίνους στις αρχές του Β δεκαημέρου.

Η μερική έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου 2019, στην 24η μοίρα του άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω, αφορά Καρκίνους του Γ δεκαημέρου.

Η δακτυλοειδής έκλειψη Ηλίου στις 26 Δεκεμβρίου 2019, στην 4η μοίρα του Αιγόκερω, αφορά Καρκίνους του Α δεκαημέρου.

Ο χρόνος θα κυλήσει όμορφα αν εξαιρέσουμε τον Ιούνιο και τον Ιούλιο όπου τα γεγονότα θα έρχονται απανωτά και δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε το καλοκαίρι αυτό. Κυρίως λόγω των εκλείψεων που σας επηρεάζουν άμεσα, αλλά και λόγω του συνωστισμού των πλανητών στο ζώδιο σας και του απέναντι ζωδίου, δηλαδή του Αιγόκερω.

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει να τρέχετε με τα επαγγελματικά σας, ενώ στην καθημερινότητα σας θα υπάρχει μια αισιόδοξη αντιμετώπιση των θεμάτων σας. Η υγεία σας θα είναι σε καλή κατάσταση αυτή την χρονιά και αν έχετε προβλήματα θα τα ξεπεράσετε.

Η έκλειψη στις 6 Ιανουαρίου (αφορά τους Καρκίνους του Β δεκαημέρου), θα σας φέρει σε αντιπαράθεση σε διάφορες καταστάσεις που θα σας εγκλωβίσουν το τελευταίο διάστημα. Τώρα εσείς θα πρέπει να δώσετε τέλος σε ότι σας εμποδίζει, ίσως με κάποιο κόστος συναισθηματικό λόγω κάποιων απαραίτητων αντιπαραθέσεων.

Ο Φεβρουάριος είναι μήνας που μπορεί να βρείτε λύσεις και συμφωνίες με διπλωματικό τρόπο, ώστε να ισορροπήσετε τυχών διαφωνίες που έχουν προκύψει τελευταία.

Ο Μάρτιος είναι καλός για να κυνηγήσετε ευκαιρίες και να βάλετε νέους στόχους, ενώ τα συναισθηματικά σας θέματα σας απασχολούν εμμονικά.

Τον Απρίλιος έχετε μεγάλη ανάγκη να χαλαρώσετε και ξεκλέβετε όποτε μπορείτε με μικροφυγές, για πάρετε την ενέργεια που θα σας χρειαστεί τον Μάιο, που θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας. Διάφορα ξεκινήματα που πιθανόν να κάνετε θα έχουν καλή πορεία αν έχετε κάνει καλή προετοιμασία.

Τον Ιούνιο συντρέχετε και βοηθάτε όπου μπορείτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, ενώ παίρνετε αποφάσεις και ξεκόβετε με άτομα αρνητικά που βρίσκονται στον δρόμο σας και σας εμποδίζουν με κάποιο τρόπο στις αποφάσεις σας.

Αυτόν τον Ιούλιο θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις, οι οποίες θα σας αναγκάσουν να πάρετε τις ανάλογες θέσεις άμυνας ή επίθεσης.

Ο ανάδρομος Ερμής βάζει και αυτός το χεράκι του για να υπάρχουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα στις σχέσεις και τις επικοινωνίες σας με τους άλλους.

Τα προβλήματα της πρώτης έκλειψης Ηλίου στις 2 Ιουλίου (αφορά Καρκίνους του τέλος Α και αρχές Β δεκαημέρου κυρίως), σας βρίσκουν να ασχολείσθε με συναισθηματικά μπερδέματα και καταστάσεις, που σας εξαναγκάζουν κατά κάποιο τρόπο να φερθείτε σκληρά και να δώσετε τέλος σε σχέσεις, που σας έφεραν πίσω με αρνητικές καταστάσεις, που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ για κάποιο λόγο εσείς το ανεχόσασταν.

Η δεύτερη έκλειψη Σελήνης στις 16 Ιουλίου (αφορά Καρκίνους του Γ δεκαημέρου) σας βοηθάει να ξεχωρίσετε με ποιους θα μείνετε και ποιους θα διώξετε από την ζωή σας. Το ψέμα και η αχαριστία είναι αυτά που σας βγάζουν εκτός εαυτού και δίνετε τέλος σε καταστάσεις που ανεχόσασταν και κάνατε πως δεν βλέπατε. Μπορεί όμως να ήταν και δικό σας το θέμα από συναισθηματική ανασφάλεια, που παρατείνατε καταστάσεις αρρωστημένες στην ζωή σας και τώρα πια είστε έτοιμοι να δώσετε ένα τέλος δια παντός.

Τον Αύγουστο η προσοχή σας είναι στραμμένη στα οικονομικά σας θέματα, ενώ τον Σεπτέμβριο πολλές μετακινήσεις και διαρκείς διαπραγματεύσεις σε πολλά επίπεδα σας απασχολούν και σας καλούν να δίνετε λύσεις στα μικροπροβλήματα που εμφανίζονται.

Μαχητικός ο Οκτώβριος αλλά και με ικανοποιητικά αποτελέσματα σας ανεβάζει την διάθεση και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε μέσα στο οικογενειακό καταφύγιο σας.

Ο Νοέμβρης θα είναι ένας δημιουργικός μήνας ενώ ο Δεκέμβριος μπαίνει με μια έκλειψη που σας αφορά και πάλι αλλά αυτή την φορά σας βρίσκει ικανοποιημένους, μετά από μια δύσκολη χρονιά, που όμως σας έφερε τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν και τώρα πια νοιώθετε αν μη τι άλλο δικαιωμένοι (αφορά Καρκίνους του Α δεκαημέρου).

Καλή χρονιά σας εύχομαι!

Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s